Belföldi hírek - Friss hírek

tegnap
22:16
Vidéki városok felé nyit a 40 éves Korunk Zenéje Fesztivál (boon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Idén először a budapesti mellett a vidéki közönségnek is színvonalas kortárs zenei koncerteket kínál a negyvenéves Korunk Zenéje Fesztivál október 1. és 18. között.
tegnap
22:14
Az SZNT szükségesnek tartja Magyarország támogatását a székelyföldi autonómia megvalósításához (boon)
Kolozsvár, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) közleményben nyomatékosította kedden, hogy továbbra is szükségesnek tartja Magyarország támogatását a Székelyföld területi autonómiájának a megvalósításához.
tegnap
22:12
Önkormányzat 2014 – Szigetvári Viktor: tiszteletreméltó Falus Ferenc döntése (boon)
Gyula, 2014., szeptember 30., kedd (MTI) - Tiszteletreméltónak nevezte Falus Ferenc döntését, hogy visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Szigetvári Viktor, az Együtt - A Korszakváltók Pártjának ügyvezető társelnöke kedden Gyulán, hangsúlyozva, "ettől kezdve minden erőnkkel támogatjuk Bokros Lajost".
tegnap
22:10
Ebola – Civil szervezetek felajánlásait juttatják el a járvány sújtotta térségbe (boon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Civil és egyházi szervezetekkel fogott össze a kormány, hogy enyhítsen az Ebola-járvány fenyegette nyugat-afrikai országok gondjain. Az összegyűlt felajánlásokat Mikola István, a Külgazdasági és Külügyminisztérium biztonságpolitikáért és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkára kedden vette át a szervezetektől.
tegnap
22:08
Önkormányzat 2014 – Az Európai Unió csalás elleni hivatalához fordul Ujhelyi István (boon)
Brüsszel, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az Európai Unió csalás elleni hivatalának, az OLAF-nak a véleményét kéri Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője, a párt alelnöke arról, hogy - mint az EP brüsszeli épületében kedden tartott sajtóértekezletén szóvá tette - egyes fideszes politikusok összefüggésbe hozzák az önkormányzatoknak az elkövetkező évekre juttatott uniós…
tegnap
22:06
MSZP: a kormány másra költötte a parlagfű-mentesítésre felajánlott pénzt (boon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Az MSZP felszólítja a kormányt, hogy pótolja a költségvetés tartalékából azt a 600 millió forintot, amit parlagfű-mentesítés helyett másra használt fel. A párt ezt "társadalmi hűtlen kezelésnek tartja".
tegnap
22:04
Devizahitelek – A bíróság elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet keresetét (boon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A bíróság kedden elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet devizahiteles keresetét a magyar állam ellen indított perben.
tegnap
22:02
A V4-ek nem támogatnak aránytalan gazdasági terheket jelentő uniós klíma- és energiapolitikát (boon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A Visegrádi Négyek (V4) nem támogatnak aránytalan gazdasági terheket jelentő uniós klíma- és energiapolitikát - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.
tegnap
22:00
Fontos határátkelőt foglaltak vissza a kurdok (atv)
Elűzték egy kulcsfontosságú átkelőhelyről Szíria és Irak határán az Iszlám Állam fegyvereseit a kurd önvédelmi erők és törzsi szövetségeseik kedden, miközben a brit légierő is megkezdte az terrorszervezet bombázását. Észak-Szíriában szabadon engedtek több mint 70 korábban elrabolt kurd iskolást.
tegnap
22:00
Devizahitelek – A bíróság elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet keresetét (haon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A bíróság kedden elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet devizahiteles keresetét a magyar állam ellen indított perben.
tegnap
22:00
Devizahitelek – A bíróság elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet keresetét (szon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - A bíróság kedden elutasította a Nagykáta és Vidéke Takarékszövetkezet devizahiteles keresetét a magyar állam ellen indított perben.
tegnap
22:00
Videópályázatot hirdetnek diákoknak a divatról (boon)
Budapest, 2014. szeptember 30., kedd (MTI) - Én és a divat címmel videópályázatot hirdetnek 14 év feletti, budapesti középiskolákban és felsőoktatási intézményekben tanuló diákok számára.
tegnap
22:00
Menesztették Mészölyt az U20-as válogatott éléről (Népszava)
Helyére Szalai László került.
tegnap
22:00
Szanyi: Nincs abban semmi, hogy itt jártak a Gój motorosok (origo.hu)
Nem lát kivetnivalót Szanyi Tibor szocialista európai parlamenti képviselő abban, hogy meghívta Brüsszelbe, majd uniós képviselői költségkeretéből vendégül látta a Gój Motorosok Egyesület néhány tagját.
tegnap
21:44
Év végétől működhet az új műtőblokk Székesfehérváron (hvg.hu)
Befejezték a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház 2020-ig tartó fejlesztésének első ütemét, a 3,4 milliárd forintból felépített új műtőblokkot.
tegnap
21:44
Szanyi Tibor nem lát kivetnivalót a gój motorosok meghívásában (inforadio.hu)
Nem lát kivetnivalót Szanyi Tibor szocialista európai parlamenti képviselő abban, hogy meghívta Brüsszelbe, majd uniós képviselői költségkeretéből vendégül látta a Gój Motorosok Egyesület néhány tagját. A politikus erről kedden nyilatkozott az MTI-nek.
tegnap
21:42
Szanyi: Tényleg vesztettem fogadást a gój motorosok elnökével szemben (hvg.hu)
Szanyi Tibor azt mondta: nem a Gój Motorosok Egyesület tagjaiként, hanem civilként látta vendégül őket és családtagjaikat, ráadásul minden képviselőnek lehetősége van évente 110 vendéget fogadni.
tegnap
21:42
Új vezérigazgató a MÁV-Start Zrt.-nél (ma.hu)
Október elsejétől Zaránd György tölti be a MÁV-Start Zrt. vezérigazgatói pozícióját, a személyszállító vasúttársaság új értékesítési igazgatója pedig Feldmann Márton lesz.
tegnap
21:42
Fegyelmit indít az ombudsman a tűcsereprogramról készült jelentés ügyében (inforadio.hu)
A józsefvárosi önkormányzat üdvözli, hogy az alapvető jogok biztosa a VIII. kerületi tűcsereprogramot érintő jelentéshez kapcsolódóan napvilágot látott problémákkal szembesülve több intézkedést is hozott - közölte a kerület kedden az MTI-vel.
tegnap
21:24
Két hete még szó sem volt betiltásról (Népszava)
A fajvédő-konferencia szervezői üzenték: akkor is eljönnek Budapestre.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: