Belföldi hírek - Friss hírek

tegnap
21:38
Merkelék 500 millió euróval támogatják Ukrajnát (atv)
Németország 500 millió eurós hitelkeretet nyit meg Ukrajna számára, és ebből 300 millió euró felhasználásáról már meg is állapodtak - mondta a német kancellár szerdán Berlinben az ukrán kormányfővel folytatott megbeszélése szünetében.
tegnap
21:36
Tudja, ki tarthat a vasárnapi zárva tartásról népszavazást? (vs.hu)
A Munkáspárt. Ezzel megelőzött több ellenzéki pártot és a Demján Sándor által vezetett VOSZ-t is.
tegnap
21:36
Csak gyilkosságért ítélték el a németországi kannibált (atv)
Csak gyilkosságért ítélték el egy bizarr németországi "kannibálper" vádlottját, egy rendőrfelügyelőt, aki azért ölt meg egy másik férfit annak beleegyezésével, sőt kifejezett kívánságára, hogy kielégítse önmaga és társa kannibál képzelgéssel vegyes erotikus vágyait.
tegnap
21:36
A világ egyik leggyorsabban fejlődő országának nevezte Kazahsztánt Orbán Viktor - a nap hírei (inforadio.hu)
Feljelentést tett a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. a Quaestor-ügyben. A kartellek elleni küzdelmet emelte ki parlamenti beszámolójában a Gazdasági Versenyhivatal elnöke.
tegnap
21:36
Pénzért adott volna ki adatokat egy dunakeszi rendőr (hvg.hu)
Csúnyán elbukott a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) korrupciós tesztjén egy dunakeszi rendőr, aki 50 ezer forintért hajlandó lett volna bűnügyi adatokat kiadni egy férfinak.
tegnap
21:18
Vallomást tett Tarsoly Csaba (168 óra)
Vallomást tett Tarsoly Csaba a Quaestor-ügyben – közölte a cégcsoport tulajdonosának és vezetőjének jogi képviselője az MTI-vel szerda este.
tegnap
21:18
Brókerbotrány: 3700 munkavállaló aggódhat a munkájáért (ma.hu)
A cégeket érő negatív hatások a felszámolási eljárások, illetve cégmegszűnések révén is elérhetik a kapcsolódó vállalkozásokat.
tegnap
21:09
Városháza: Győr városa nem rendelkezik vállalati kötvénnyel egyetlen brókercégnél sem (kisalfold.hu)
"Győr nevére szóló magyar államkötvénnyel rendelkezik, amelyet január 16-án, 999 987 373 HUF értékben a Quaestor Értékpapírkezelő Zrt-n keresztül vásárolt" - áll a közleményben.
tegnap
21:06
Orbán nem az EU-ban, a kazahok között van otthon (Népszava)
„Nagyon nagy örömmel érkeztünk Kazahsztánba." - tudósított a kazah állami hírügynökség.
tegnap
21:00
Győrnek egymilliárd forintja ragadt a Quaestorban (vs.hu)
Az Együtt feljelentést tesz azok ellen az önkormányzatok ellen, ahol kiderül vagyonvesztés kísérte az állampapír-vásárlást.
tegnap
21:00
A horvát államfőt fogadta Áder János (boon)
Budapest, 2015. április 1., szerda (MTI) - A köztársasági elnök nem hivatalos munkaebéden fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfőt Tihanyban - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda esti híradójában.
tegnap
21:00
Czeizel Endre: Csak az jöjjön el a temetésemre, aki engem szeret (origo.hu)
Április 3-án lesz a 80. születésnapja. „Két életem, egy halálom” címmel mostanában íródott a róla szóló könyv. Rendszeresen hallom a rádióban, rengeteg meghívásnak tesz eleget, időpontot is csak reggelre, a rendelése elé kaptam. Tele vannak a napjai, miközben elvileg meg vannak számlálva… Ezt a mondatot félve írtam le… - Szily Nóra interjúja Czeizel Endre orvos-genetikussal.
tegnap
20:46
Brókerbotrány – Vallomást tett Tarsoly Csaba (boon)
Budapest, 2015. április 1., szerda (MTI) - Vallomást tett Tarsoly Csaba a Quaestor-ügyben - közölte a cégcsoport tulajdonosának és vezetőjének jogi képviselője az MTI-vel szerda este.
tegnap
20:44
Adókötelezettség ingóságok interneten történő értékesítése után (boon)
Budapest, 2015. április 1., szerda (MTI) - Egyre népszerűbb az interneten keresztül bonyolított használtcikk-kereskedelem, mind többen adnak-vesznek ingóságokat - például használt gyerekruhákat, elektronikai eszközöket, háztartási kisgépeket - a világhálón, ennek azonban adóvonzata is lehet - hívja fel a figyelmet az adóhivatal.
tegnap
20:42
FM: a hiányosságok gyors bejelentése segíti az élelmiszerbiztonsági vizsgálatokat (boon)
Budapest, 2015. április 1., szerda (MTI) - Fontos az élelmiszerlánc szereplőinek együttműködése, a hiányosságok, visszaélések gyors bejelentése nagyban segíti az élelmiszerbiztonsági vizsgálatok eredményességét - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) szerdán az MTI-vel.
tegnap
20:37
Festményt vitt magával (Police.hu)
Egy szórakozóhelyről vitte el a képet az ismeretlen elkövető.
tegnap
20:35
Tehergépkocsiból lopott (Police.hu)
A férfi feltörte, megrongálta a gépjárművet, majd kilopta belőle a technikai eszközöket.
tegnap
20:34
Brókerbotrány – Opten: 3700 munkavállaló aggódhat a munkájáért (boon)
Budapest, 2015. április 1., szerda (MTI) - Mintegy 3700 dolgozó aggódhat a munkájáért a brókerbotrány három főszereplő cégéhez köthető 229 vállalkozásnál - közölte az Opten Kft. az MTI-vel szerdán.
tegnap
20:33
Közúti ellenőrzések Veszprém megyében (Police.hu)
A rendőrség, így a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság idén is nagy hangsúlyt helyez a húsvét előtti figyelemfelhívásokra és megelőzésre, melyeknek egyik sarkalatos eleme a közúti közlekedés biztonsága.
tegnap
20:32
Szabó László: Magyarország nagyon fontos befektetőként tekint Franciaországra (boon)
Párizs, 2015. április 1., szerda (MTI) - Kiegyensúlyozottak a külgazdasági kapcsolatok Franciaország és Magyarország között, hazánk nagyon fontos befektetőként tekint Franciaországra - mondta szerdán az MTI-nek Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára háromnapos franciaországi megbeszéléseit követően, amelyek célja a kereskedelmi forgalom növekedésének ösztönözése, valamint…

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: