Belföldi hírek - Friss hírek

11:27 Októberben döntenek az ároktői bandáról (hvg.hu)
Az ároktői banda tagjai idős emberekhez törtek be, és kettőt olyan súlyosan bántalmaztak, hogy belehaltak sérüléseikbe. Három vádlott életfogytiglant kapott, közülük kettőt a bíróság kizárt a feltételes szabadság lehetőségéből. A három másik vádlottat húsz-, tíz- és nyolcéves szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság. a Fővárosi ítélőtábla oktüber 3-án hirdet határozatot.
11:11 Rakétákkal lőtték a jemeni televízió épületét (atv)
Rakétákkal támadták a síita húszi lázadók a köztelevízió épületét pénteken a jemeni fővárosban, Szanaában - közölték helyi tisztségviselők, s továbbra sem csillapodnak az összecsapások a felkelők és a hadsereg, valamint a kormányt támogató szunnita harcosok között.
11:11 TEK-esek csaptak le a pisztolyos férfit elfogó rendőrökre a Keletinél (hvg.hu)
Hivatali vesztegetéssel gyanúsított rendőröket fogott el a TEK csütörtök éjjel a Baross téren. A rendőrök a gyanú szerint 100 lej kenőpénzt fogadtak el egy autóstól. Az MTI szerint a TEK-esek azokat a rendőröket fogták el péntek hajnalban, akik előzőleg egy riasztópisztollyal fenyegetőző férfit ártalmatlanítottak a Baross téren.
11:11 Elfogták a hajnalban sikeres rendőröket (origo.hu)
A Központi Nyomozó Főügyészség felkérésére szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központ munkatársai péntek hajnalban Budapesten, a Baross téren.
11:09 Fotó: Rendőrökre csapott le a TEK (atv)
A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) felkérésére szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai péntek hajnalban Budapesten, a Baross téren - tájékoztatta a KNYF szóvivője pénteken az MTI-t.
11:09 Gallyazás miatt forgalomkorlátozás Nyíregyházán (szon)
Nyíregyháza - Faápolási munkákat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2014.szeptember 20-án (szombat) a Bocskai utca Orosi úttól Nagykörútig tartó szakaszán - adta hírül a cég sajtóosztálya.
11:09 Vizsgálat indult a tűcsereprogramos jelentés ügyében (ma.hu)
Az alapvető jogok biztosa belső vizsgálatot indított az ügyben, további tájékoztatás a vizsgálat lezárása után várható.
11:09 Dán finanszírozású program mellett áll ki a kormány (hvg.hu)
Egy dán alapítvány finanszírozásával működtet fejlesztő és munkaerő-piaci felkészítő programot az Ökumenikus Segélyszervezet
11:09 Belső vizsgálatot indított az ombudsman (origo.hu)
Az alapvető jogok biztosa belső vizsgálatot indított annak tisztázására, valóban egyeztetett-e a hivatal főosztályvezetője a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet programvezetőjével arról, mikor lásson napvilágot a józsefvárosi tűcsereprogramról készített ombudsmani jelentés.
11:06 Poharakat tört a kocsmában (Police.hu)
Több poharat összetört és szidalmazta a kocsmárost 2014 júliusában az az 53 éves férfi, aki ellen a napokban fejezte be a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.
11:04 Helikopterrel is keresik az idős bácsit a zalai rendőrök (Police.hu)
A 83 éves férfi Zalaszabarról tűnt el.
11:04 Palackba zárt dallal jön a Colombre Band (kisalfold.hu)
Győr legfőbb könnyűzenei exportcikkének is titulált Colombre Band az interneten jelentette meg új kislemezét Hívogató címmel, amelyre négy dal került fel. A címadó dalról ráadásul még egy bort is elneveznek. A részletekről a zenekarvezető, Váray László beszélt.
11:02 Forgalomkorlátozás az V. kerületben (Police.hu)
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2014. szeptember 20-án Budapest V. kerületében.
11:02 Magyar-Német Nyugdíjtanácsadó Napot tartanak Győrben (kisalfold.hu)
A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Németországban is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként.
11:00 Megrongálta az ellenőr autóját (Police.hu)
Rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 59 éves dudari férfi ellen, aki bosszúból megrongálta az őt ellenőrző személy autóját.
11:00 Magyarország legnagyobb szabadtéri építőgép kiállítása megnyílt (kisalfold.hu)
Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb építőgép kiállítása Délegyházán!
10:53 Aknát találtak az erdőben Baranyában (hvg.hu)
Aknára bukkantak erdőtisztítás közben egy Baranya megyei faluban. A robbanószerkezetet a tűzszerészek elszállították.
10:51 Több köbméternyit elhordtak a tolvajok a sarangból (teol)
A két férfi részben elismerte a cselekmény elkövetését, szabadlábon védekezhetnek.
10:51 Moszkvai turisztikai kiállítás – A Magyarországra utazó orosz turisták számának megtartása a cél (boon)
Moszkva, 2014. szeptember 18., csütörtök (MTI) - A Magyarországra utazó orosz turisták megtartása a cél a jelenlegi helyzetben, amikor az orosz gazdaság lelassulása és a nyugati szankciók hatása miatt több európai országban csökkent az ott pihenő oroszok száma - nyilatkozták a moszkvai turisztikai kiállítás magyar résztvevői az MTI-nek csütörtökön.
10:51 Felmentették az izraeli zászlót égető volt jobbikost (hvg.hu)
Nem számít bűncselekménynek az izraeli zászló elégetése a II.–III. Kerületi Bíróság szerint, ezért Lenhardt Balázs volt jobbikos politikust felmentették a csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság vádja alól. A politikus még 2012 decemberében a budapesti Bem téren égetett el egy izraeli zászlót hangosan zsidózó hívei előtt.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: