Belföldi hírek - Friss hírek

tegnap
11:45
Velvet: gyermekotthonban akartak megszabadulni a megerőszakolt kislánytól (hvg.hu)
Egy VI. kerületi gyermekotthonba vitte be egy nő múlt héten azt a két éves kislányt, akiről nem sokkal később kiderült, hogy megerőszakolták – értesült a Velvet.hu. Állítólag azt mondta, hogy nem tudja ellátni a gyereket, ezért lemondana róla.
tegnap
11:44
Halálos baleset történt Szentes és Hódmezővásárhely között (boon)
Szeged - Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két személyautó összeütközött a 45-ös főúton Hódmezővásárhely és Szentes között szerdán délelőtt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
tegnap
11:42
Elhunyt Csete György építőművész (boon)
Budapest - Életének 79. évében elhunyt Csete György építőművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, az organikus építészet egyik elindítója - tájékoztatta az MMA szerdán az MTI-t.
tegnap
11:42
Hawking: Nehéz lesz megállítani a mesterséges intelligenciát, ha elfajzik (atv)
Stephen Hawking szerint a hülyeség, a kapzsiság és a szennyezés jelenti a legnagyobb veszélyt a Földre.
tegnap
11:40
Balesetben meghalt egy traktoros Mélykútnál (boon)
Budapest - Balesetben meghalt egy traktoros Mélykút közelében, az 55-ös főúton szerda reggel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
tegnap
11:38
Kvótareferendum – NVI: csak az ÁSZ-nál nyilvántartásba vett sajtótermékek közölhetnek politikai hirdetést (boon)
Budapest - Politikai hirdetést csak az a sajtótermék tehet közzé a kötelező betelepítési kvóta elleni népszavazást megelőző kampányidőszakban, amely előzőleg megküldte hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ). A kiadóknak erre a választás kitűzését követően öt munkanapjuk lesz - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Választási Iroda szerdán.
tegnap
11:36
NMHH: változik a kék számok, az e-aláírás és a széles sávú szolgáltatások szabályozása (szon)
Budapest - Július elsejével változik a kék számok, az e-aláírás és a széles sávú szolgáltatások szabályozása - tudatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerdán az MTI-vel.
tegnap
11:36
NMHH: változik a kék számok, az e-aláírás és a széles sávú szolgáltatások szabályozása (boon)
Budapest - Július elsejével változik a kék számok, az e-aláírás és a széles sávú szolgáltatások szabályozása - tudatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerdán az MTI-vel.
tegnap
11:32
Halálos baleset Hódmezővásárhely és Szentes között (Police.hu)
Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor két személyautó összeütközött a 45-ös főúton Hódmezővásárhely és Szentes között. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
tegnap
11:30
Baleset az M6-os autópályán (Police.hu)
Egy személygépjármű szalagkorlátnak ütközött Dunaújváros térségében, ezért a rendőrök a Pécs felé vezető oldalon lezárták a belső forgalmi sávot. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
tegnap
11:29
Jogerősen pert nyert a Fidesz ellen a Helsinki Bizottság (hvg.hu)
A bíróság szerint a kormánypárt megsértette a Helsinki jó hírnevét, amikor közleményében a migrációs adatok meghamisítással vádolta a civileket. A pernyertes szervezet közölte, menekültek segítésére fordítják a Fidesz egymillió forintját.
tegnap
11:28
Befejezték a helyszínelést Monoron (Police.hu)
Zavartalanul haladhat a forgalom a Kossuth Lajos utcában.
tegnap
11:27
Filmbe illő ékszerrablás Marcaliban: kalapácsos rabló rontott rá egy rendőrre - fotók (hvg.hu)
Két férfi kirabolt kedden kora délután egy zálogházat Marcaliban. Egy szabadnapos rendőr észrevette őket, kalapáccsal támadtak rá, de az ütéseket egy maga elé tartott hirdetőtáblával felfogta. A bűnözők elmenekültek, ékszereket vittek magukkal, pár perccel később azonban elkapták őket.
tegnap
11:27
Rengeteg drogot találtak egy budapesti lakásban (origo.hu)
Fővárosi kábítószer-kereskedőt kaptak el a nyomozók, a férfitól csaknem hat kilogramm drogot foglaltak le - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
tegnap
11:26
Rajtaütés – előzetesben a drogdílerek - videóval (Police.hu)
Egy időben több helyen ütöttek rajta a miskolci rendőrök azokon a dunaharaszti drogdílereken, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei viszonteladókat is elláttak droggal.
tegnap
11:24
Venezuela: Éhezők viadala (atv)
Csirkebőr leves, ötezer forintért kukoricaliszt. Élelmiszer- és gyógyszerhiány. A szupermarketek kiürültek. Nincs kóla, nincs sör, csak 30 millió kétségbeesett tekintet és az üzenet: „éhesek vagyunk!” Ez a világ legnagyobb olajkészleteivel rendelkező Venezuela napjainkban.
tegnap
11:24
Határőrökre emlékeztek (Police.hu)
Idén is megkoszorúzták a határőrök emlékkövét Apátistvánfalván. Az emlékhelyen őrzött relikviák között Béndek József ny. pénzügyőr altábornagy, a határőrség egykori parancsnoka elevenítette fel a múzeum történetét.
tegnap
11:22
Súlyos baleset Hódmezővásárhely és Szentes között (Police.hu)
A baleset a 45-ös számú főúton, a mindszenti elágazás közelében történt. A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
tegnap
11:20
Körözött Range Rover a beregsurányi határon (Police.hu)
A rendőrök lefoglalták az olasz hatóságok által körözött gépkocsit.
tegnap
11:18
Rendvédelmi nap a Példakép Táborban (Police.hu)
A táborozó gyermekeknek mutatták be hivatásukat a rendőrök.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: