Belföldi hírek - Friss hírek

9:45 Óriási eredménye lett a líbiai béketárgyalásoknak (atv)
Hat nyugati hatalom támogatásáról biztosította közös közleményében a líbiai egységkormányt, amelyet az előző nap jelentett be az ENSZ líbiai különmegbízottja. A világszervezet Biztonsági Tanácsa (BT) a kabinet mihamarabbi felállását sürgette.
9:42 Czunyiné széke is inog (Népszava)
Két képviselőről is suttognak már, mint a következő lehetséges államtitkárról.
9:32 Halálos közúti baleset Békés megyében (boon)
Budapest, 2015. október 9., péntek (MTI) - Közúti balesetben meghalt egy férfi Békés megyében a 44-es főúton Békéscsaba és Kondoros között péntek este - közölte a rendőrség a honlapján.
9:30 Palkovics: a kormány újabb béremelést tervez a felsőoktatásban 2018-ban (boon)
Budapest, 2015. október 9., péntek (MTI) - A kormány egy újabb béremelési csomagot tervez a felsőoktatásban 2018-ban, és azt már azokra is kiterjesztené, akiket a 2016 januári béremelés még nem érint - erről a felsőoktatási államtitkár beszélt pénteken az M1 aktuális csatorna esti műsorában.
9:29 Feljelentést tett Józsefváros a volt MSZP-székházzal kapcsolatban (atv)
Feljelentést tett a Józsefvárosi Önkormányzat az egykori MSZMP, majd az MSZP volt székházával kapcsolatban, mert a kerülethez és a rendőrséghez egyre több lakossági panasz érkezik az elhanyagolt épületben uralkodó állapotok miatt.
9:27 Hírek Fejér megyéből (Police.hu)
Az elmúlt 24 órában történt.
9:27 Felfüggesztett kivégzések: vita a méreginjekciók körül (atv)
Felfüggesztette nyolc kivégzés végrehajtását egy arkansas-i bíró pénteken, miután a gyilkosságért halálra ítélt foglyok ügyvédei megtámadták az államnak a méreginjekciókkal kapcsolatos titoktartási rendeletét.
9:25 Rendszeresen árultak kábítószert (Police.hu)
Őrizetben az a három férfi, akik egy józsefvárosi lakás padlásán árultak kábítószert.
9:23 Hírek Békés megyéből (Police.hu)
A Békéscsaba és Kondoros között történt halálos baleset mellett Gyula határában és Orosházán is személyi sérüléssel járó baleseteknél helyszíneltek a rendőrök, Lőkösházán pedig határsértővel szemben intézkedtek.
9:21 Hírek Vas megyéből (Police.hu)
Az elmúlt 24 órában történt.
9:19 Tetten érték (Police.hu)
Kaposvári áruházból mobiltelefont kísérelt meg ellopni a fiatalember.
9:18 Migrációkutató: a jogrendszer katalizálja a bevándorlást (inforadio.hu)
A jelenlegi európai jogrendszer katalizálja az illegális bevándorlást a Migrációkutató Intézet főigazgatója szerint, aki erről az M1 aktuális műsorában beszélt szombat reggel.
9:18 Migrációkutató: a jogrendszer katalizálja a bevándorlást (ma.hu)
Az emberek "elcsempészik magukat" oda, ahol új életet akarnak kezdeni, hiszen "ha valaki német menekült akar lenni, akkor először el kell jutnia Németországba". Ez egy teljesen abszurd szituációt eredményez.
9:18 Eddig sikeres a diplomamentési program (hvg.hu)
1200 sikeres résztvevője már biztosan van a Diplomamentő programnak, melyben összesen eddig 9000 ezer fiatal tanult - mondta az állami program vezetője a Magyar Nemzetnek.
9:17 Völgység kupa 2015 (Police.hu)
Az iskolák közötti versenyt az Aparhanti Általános Iskola nyerte meg.
9:15 Vádemelési javaslat az embercsempész ellen (Police.hu)
A zalai rendőrök befejezték a nyomozást az 50 éves bangladesi férfi ellen, aki a gyanú szerint illegális bevándorlókat szállított autójában.
9:14 Illegális bevándorlás – Kriminálpszichológus: módosítottak a túsztárgyalók oktatásán (boon)
Budapest, 2015. október 9., péntek (MTI) - Végh József kriminálpszichológus szerint Magyarországon már módosítani kellett a túsztárgyalók oktatásán, mert a Közel-Keletről érkezett bűnözőkkel az életükről nem lehet egyezkedni, csak a halálukról - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
9:13 Ottó kiszagolta - videóval (Police.hu)
A 34 éves férfitól kábítószergyanús anyagot foglaltak le a komáromi rendőrök.
9:12 Mazars: nem kell bejelenteni az elengedett behajtási költségátalány-tartozást (boon)
Budapest, 2015. október 9., péntek (MTI) - A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október 7-ei iránymutatása szerint mégsem kell harminc napon belül bejelenteni, ha a céges partnerek elengedik a behajtási költségátalányból származó követelésüket. A követelés elengedéséből származó rendkívüli bevétel ugyanis a korábbi értelmezéssel szemben nem ajándékozás, ezért nem is bejelentésköteles - hívja fel a…
9:11 Körözték őt (Police.hu)
Az Oroszlányi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a 22 éves férfit, aki elfogatóparancs hatálya alatt állt.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: