Belföldi hírek - Friss hírek

0:33 SozialMarie 2015 (Pályázatfigyelő)
A pályázat aktuális társadalmi kérdésekkel foglalkozó projektgazdáknak szól.
0:29 Kemény Bertalan Falufejlesztési díj (Pályázatfigyelő)
A díj alapításának célja, hogy erkölcsi elismerése legyen mindazon természetes személyeknek, országhatáron belül, illetve a Kárpát-medence területén, akik falugondnoki feladatukat legalább 5 éve, kiemelkedő színvonalon végzik, valamint a vidék és falufejlesztés elkötelezettjeként, a vidék és falufejlesztés tekintetében, szűkebb környezetükben, vagy országos szinten kiemelkedő eredményeket értek…
0:25 Fejlesztés Európai Éve (EYD2015) / KKM-2014-NEFE (Pályázatfigyelő)
A pályázat célja - a határozatban foglaltakkal összhangban - olyan tevékenységek támogatása, amelyek alkalmasak arra, hogy a) tájékoztassák a magyar állampolgárokat az Unió és Magyarország által folytatott fejlesztési együttműködésről, kiemelve az Unió és Magyarország által az eddigiekben elért eredményeket, és azt, hogy Magyarország és az Unió a jövőben is hasonló eredményekre törekszik a 2015…
0:21 SXSW Interactive Festival (Pályázatfigyelő)
A kiíró célja, hogy elősegítse az ígéretes, feltörekvő vállalkozások kapcsolatépítését - leendő partnereikkel, ügyfeleikkel, valamint a szakma élvonalbeli cégvezetőivel egyaránt.
0:17 Hulladékcsökkentési program (Pályázatfigyelő)
A kiíró óvodások és általános iskolások számára rajzpályázatot, oktatási intézmények részére élelmiszerhulladék-napló vezetési pályázatot hirdet.
0:15 Kigyulladt egy lakás Budaörsön (origo.hu)
0:13 Pályázat független társulatok és közösségközpontú színjátszó csoportok, alkotóműhelyek részére (Pályázatfigyelő)
A kiíró Kelenvölgyi Közösségi Házában 2015 januárjától új színházi programsorozatot indít 11EST elnevezéssel. A 2015-ös műsorterv kialakításához az intézet várja infrastruktúrával nem rendelkező, magas művészeti színvonalon működő független színházak és társulatok jelentkezését, valamint olyan civilek közreműködésével létrejövő színházi produkciók nevezését, amelyek a játszók közösségi életéből…
0:09 Kortárscsoport felhívás (Pályázatfigyelő)
A támogatás célja diákok önszerveződését elősegítő programok szervezése, önérdek-érvényesítéshez szükséges készségek fejlesztésére, diák-önkormányzati szerveződések támogatására, vitakultúra fejlesztésére irányuló tevékenységek támogatása.

2014. november 25. kedd

tegnap
22:57
Man City: az utolsó szalmaszál (Népszava)
Lionel Messi háromszor is betalált az APOEL ellen, ezzel megdöntötte Raúl rekordját
tegnap
22:39
Hosszú az út a felszínre (vs.hu)
Sikerreceptek nincsenek, csak sorsok és néha segítők. Kitörés a roma mélyszegénységből.
tegnap
22:36
Összevonnák a négy közmédiumot (Metropol.hu)
A közszolgálati médiaszolgáltatók egyesítéséről nyújtottak be javaslatot a parlamentnek.
tegnap
22:27
Lázár: a Miniszterelnökség a magyar közigazgatási rendszer egyik legfontosabb intézménye (inforadio.hu)
A Miniszterelnökség a kormány munkájának összehangolásáért, döntéseinek előkészítéséért és végrehajtásáért felelős szervezetként a magyar közigazgatási rendszer egyik legfontosabb, legnagyobb felelősségű intézménye - hangsúlyozta Lázár János a kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben. A Miniszterelnökséget vezető miniszter megjegyezte: minden munkatársával együtt a jövőben is akár napi tizenkét…
tegnap
22:27
Összevonhatják a négy közmédiumot (origo.hu)
A négy közszolgálati médiaszolgáltató - Magyar Televízió Nonprofit Zrt., Magyar Rádió Nonprofit Zrt., Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és Duna Televízió Nonprofit Zrt. - egyesítésére vonatkozó javaslatot nyújtottak be a parlamentnek kormánypárti képviselők kedden.
tegnap
22:18
Lázár: a Miniszterelnökség nem családbarát munkahely (Metropol.hu)
Minden munkatársával együtt a jövőben is akár napi tizenkét órát dolgoznak.
tegnap
22:11
Egyesítené a négy közszolgálati médiaszolgáltatót egy kormánypárti javaslat (inforadio.hu)
A négy közszolgálati médiaszolgáltató - Magyar Televízió Nonprofit Zrt., Magyar Rádió Nonprofit Zrt., Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és Duna Televízió Nonprofit Zrt. - egyesítésére vonatkozó javaslatot nyújtottak be a parlamentnek kormánypárti képviselők kedden.
tegnap
22:09
Szeretni kell - Megjelent Makk Károly filmrendező könyve (inforadio.hu)
Szeretni kell - Egy élet filmkockái címmel jelentette meg Makk Károly életrajzi könyvét a Kossuth Kiadó. A kötet keddi budapesti bemutatóján a filmrendezővel barátja, Konrád György író beszélgetett.
tegnap
22:00
Hitehagyás miatt fejezett le egy iszmáilitát az IÁ (Metropol.hu)
Az illetővel az IÁ "vallási rendőrsége" végzett egy nyilvános kivégzésen.
tegnap
21:51
Elfogadta az európai területi társulások tevékenységét tisztázó törvénymódosítást a parlament - a nap hírei (inforadio.hu)
Könnyítene a vidékfejlesztésre fordítható uniós források felhasználásának szabályain az agrártárca. Folytatná a bevált felzárkózási programokat a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár.
tegnap
21:27
Szállingózhat a hó (Népszava)
Hajnalban az ország nagyobb részén fagyhat, nappal 2-7°C várható.
tegnap
21:24
El a kezekkel! - a magánnyugdíjukért tüntettek (Metropol.hu)
A pénztárakat érintő kormányjavaslat ellen tüntetett a 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: