Belföldi hírek - Friss hírek

4:42 Emberölés Pestszentlőrincen (Police.hu)
A rendőrök a IX. kerületben elfogták a gyanúsítottat.
4:42 Harrach: Méltatlan támadás érte Simicskó Istvánt (168 óra)
A KDNP-s politikus a Facebookon is megvédte párttársát, miután nyilvánosságra került Simicskó István ingatlanügye.
1:37 Mire, mennyi pénz jut Győrben? Költségvetési vita a Városházán - közgyűlés online 8 órától (kisalfold.hu)
A februári közgyűlésen a 2015-ös év költségvetése áll fókuszban, de a szociális ellátások átalakítása, az idei sporttámogatások pályázati kiírása is téma lesz.
1:33 Feloldották a félpályás útlezárást Nógrádban (Police.hu)
A 21-es számú főúton a forgalom újra zavartalan.
1:33 Győrben tanít a legdögösebb angoltanár - sok-sok fotó! (kisalfold.hu)
A Tropical Stúdió színeiben már első versenyét megnyerte a Győrben élő fitness modell, Kálmán Csilla. A napi kétórás edzések mellett a Révai Miklós Gimnázium angoltanára és a jogi egyetem negyedéves hallgatója.
0:00 Romániában talál menedéket két orosz medve (inforadio.hu)
Romániában talál menedéket két orosz medve, melyekkel gazdáik rosszul bántak, ketrecben tartották és sörrel itatták őket - jelentette be csütörtökön a Milioane de prieteni (Millió barát) állatvédő szervezet.

2015. február 26. csütörtök

tegnap
23:45
Pénteken tartja tizenhetedik évértékelő beszédét Orbán Viktor (ma.hu)
Az eseményt több országos televízió és rádió is élőben közvetíti.
tegnap
23:42
Simicska gecizése miatt távozik a Class FM hírigazgatója (origo.hu)
Távozik a Class FM rádió hírigazgatója, Mezei Zsolt. A vezető azért mondott fel, mert nem tud azonosulni Simicska Lajos korábban tett kijelentéseivel és a kormány ellen kirobbantott médiaháborúval. A rádió egyébként a nagyvállalkozó médiabirodalmába tartozik.
tegnap
22:48
Hende Csaba Colleen Bellel hadgyakorlatozott (origo.hu)
A Warlord Rock 2015 elnevezésű hadgyakorlat megszilárdítja Magyarország biztonságát és erősíti a honvédséget – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a pápai repülőtéren tartott NATO-hadgyakorlat után. Az eseményen ott volt Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete is.
tegnap
22:33
Új, hároméves marketingstratégiát dolgozott ki a Magyar Turizmus Zrt. (inforadio.hu)
Új, hároméves turisztikai marketingstratégiát dolgozott ki a 2015-2017 közötti időszakra a Magyar Turizmus (MT) Zrt. - jelentette be Faragó Péter, az MT Zrt. vezérigazgatója az Utazás kiállítás első napján, az Utazás Fórumon csütörtökön Budapesten.
tegnap
22:09
Simicska-ügy: távozik a Class FM hírigazgatója (atv)
Távozik a Class FM-től Mezei Zsolt, a rádió hírigazgatója- értesült a PestiSrácok.hu. A portál szerint Mezei a Simicska-ügy miatt mondott fel csütörtökön a rádiónál.
tegnap
22:09
A Class FM hírigazgatója is otthagyja Simicskát (vs.hu)
Mezei Zsolt, a Class FM hírigazgatója is beadta a felmondását. Állítása szerint nem akar Simicska ökle lenni a kormányellenes hadjáratban.
tegnap
21:54
Felmondott a Class FM hírigazgatója is Simicska gecizése miatt (hvg.hu)
Távozik posztjáról Mezei Zsolt, a Class FM hírigazgatója a Simicska-ügy miatt - közölte a pestisracok.hu.
tegnap
21:51
Munkácsy-trilógia - Művészettörténész: nehéz megbecsülni a Krisztus Pilátus előtt értékét (Hír 3)
Bellák Gábor művészettörténész szerint nehéz megbecsülni Munkácsy Mihály Krisztus Pilátus előtt című festményének értékét, mivel monumentális mérete miatt nehezen illeszthető be magángyűjteménybe. A szakember ezt azzal kapcsolatban mondta az MTI-nek, hogy a magyar állam meg nem nevezett összegért megvásárolta a kanadai Hamilton Galériától a Munkácsy-képet.
tegnap
21:36
Ne lepődjön meg, ha amerikai harcjárműveket lát szembejönni (hvg.hu)
A Warlord Rock 2015 hadgyakorlat megszilárdítja Magyarország biztonságát és erősíti a honvédséget - mondta a honvédelmi miniszter a pápai bázisrepülőtéren tartott NATO-hadgyakorlat csütörtöki megtekintését követő sajtótájékoztatón, amelyen Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete is részt vett.
tegnap
21:36
15 helyett 30 évre titkosítanák Paksot (origo.hu)
Már nem is 15, inkább 30 évre javasolja titkosítani a kormány a Paks II. beruházást – az erről szóló módosító indítványt néhány órával azelőtt küldték csak szét, hogy pénteken reggel az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága tárgyalná az atomerőmű kapacitásbővítéséről szóló törvényjavaslatot.
tegnap
21:35
Tapolcai választás - Tóbiás: összegyűltek az MSZP-s jelölt ajánlásai (Hír 3)
A szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték össze az elmúlt két napban az áprilisi tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választás MSZP-s jelöltjének támogatói, így Pad Ferenc el tud indulni a választáson - jelentette be az MSZP elnöke csütörtökön Ajkán.
tegnap
21:33
750 amerikai és magyar katona tart közös hadgyakorlatot (atv)
A Warlord Rock 2015 hadgyakorlat megszilárdítja Magyarország biztonságát és erősíti a honvédséget - hangoztatta a honvédelmi miniszter a pápai bázisrepülőtéren tartott NATO-hadgyakorlat csütörtöki megtekintését követő sajtótájékoztatón, amelyen Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete is részt vett.
tegnap
21:33
Bíróság: Németh Szilárd megsértette a kazincbarcikai polgármester jó hírnevét (Hír 3)
A Fővárosi Törvényszék csütörtöki ítélete szerint Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa megsértette Szitka Péternek (MSZP), Kazincbarcika polgármesterének a jó hírnevét, emiatt elégtétel adására kötelezték; a döntés még nem jogerős – közölte Göndör Judit, Kazincbarcika önkormányzatának szóvivője az MTI-vel.
tegnap
21:21
26 éve megoldatlan Budapest tömegközlekedése - a nap hírei (inforadio.hu)
A Buda-Cash csoporthoz tartozó pénzintézetek számlái helyett az önkormányzatok által megnevezett számlákra utalja a nekik járó forrásokat az Államkincstár - közölte a nemzetgazdasági miniszter. Várhatóan a jövő héten hallgatja meg a reklámadó módosítása miatt a Miniszterelnökséget vezető minisztert a parlament gazdasági bizottsága.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: