Belföldi hírek - Friss hírek

tegnap
20:36
Üzenjük Budapestnek - rovásírással (Népszava)
Egyes településneveink is olvashatók rovásfelirattal.
tegnap
20:35
Orbán: Ha hibázunk, többet nem tudjuk kijavítani (origo.hu)
Ha a bevándorlást elhibázzuk, akkor nemcsak a mi Magyarországunk változik meg, a gyerekeink, unokáink Magyarországa is egészen más lesz, mint amilyen migráció nélkül lehet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a TV2-nek adott interjújában.
tegnap
20:33
Négy és fél év börtönt kapott Kisléta polgármestere (origo.hu)
A Fővárosi Törvényszék folytatólagosan elkövetett csalás és számvitel rendjének megsértése miatt, nem jogerősen négy és fél év börtönre ítélte, és öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisléta polgármesterét, Madácsi Imrét.
tegnap
20:24
Hamis iratokat gyártott egy bűnszervezet bevándorlóknak (atv)
Oroszországban felszámoltak egy bűnszervezetet, amely hamis iratokat gyártott illegális bevándorlók, köztük terrorista cselekményekkel összefüggésbe hozható emberek számára - jelentette csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) sajtóirodájára hivatkozva.
tegnap
20:15
Orbán a TV2-t sem hagyta ki a kampányából, de sok újat nem mondott (hvg.hu)
Ha a bevándorlást elhibázzuk, akkor nemcsak a mi Magyarországunk változik meg, a gyerekeink, unokáink Magyarországa is egészen más lesz, mint amilyen migráció nélkül lehet – ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök a TV2-nek adott interjújában csütörtökön.
tegnap
20:15
Ifj. Lomnici: A bojkottra szólítás rombolja az emberek jogtudatát (origo.hu)
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint a népszavazáson való részvétel alkotmányos alapjog, és a pártoknak kötelességük, hogy ennek a jognak a gyakorlását segítsék.
tegnap
20:08
Moszkva tagadja, hogy ők lőtték volna le a maláj utasszállítót (atv)
Moszkva tagadja, hogy Oroszországból átszállított, oroszbarát szakadárok kezén lévő területről indított rakétával lőtték volna le a maláj utasszállítót, még 2 éve. A vizsgálat eredményeit egy nemzetközi független nyomozócsoport hozta nyilvánosságra. Azt még nem tudják, hogy van-e elég bizonyíték a bűnügyi eljárás megkezdéséhez. Részletek a videóban.
tegnap
20:06
A magyar letelepedési kötvénybizniszről ír a Politico (atv)
"Miközben a magyar hatóságok harciasan ellenzik a menekültek befogadását, csendben tartózkodási engedélyeket árulnak unión kívüli ország állampolgárainak", írja a Politico című brüsszeli hírportál, amely részletes összeállításban foglalkozik a magyarországi letelepedési kötvényprogrammal.
tegnap
19:57
12 évet kapott a sarkadi csecsemő halálát okozó férfi (ma.hu)
Jogerősen tizenkét év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a sarkadi férfit, aki 2013-ban élettársa kilenc hónapos csecsemőjének halálát okozta.
tegnap
19:57
Előzetesben marad Kisléta nem jogerősen elítélt polgármestere (hvg.hu)
A Fővárosi Törvényszék folytatólagosan elkövetett csalás és számvitel rendjének megsértése miatt nem jogerősen négy és fél év börtönre ítélte, és öt évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától csütörtökön a Szabolcs megyei Kisléta polgármesterét, Madácsi Imrét.
tegnap
19:48
A bérfeszültség oldására meg kellett hozni ezt a határozatot (teol)
A szokásosnál gyorsabban hozták meg a szekszárdi képviselők döntésüket több fontos kérdésben a csütörtöki közgyűlésen. Így például elismerik azoknak a dolgozóknak a munkáját, akik a bölcsődében, óvodákban a pedagógusok munkáját közvetlenül segítik.
tegnap
19:44
Életét veszítette a vétlen sofőr - Szalagkorlátot szakított a kisbusz és kamionnal karambolozott az M1-esen Győrnél (kisalfold.hu)
Egy kisbusz eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot és összeütközött egy kamionnal.
tegnap
19:42
MSZP, DK Győrben: a népszavazás érvénytelensége a baloldal győzelme (kisalfold.hu)
A vasárnapi kvótareferendum érvénytelensége a bal oldal tíz éve várt győzelme lenne - hangoztatta a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője csütörtökön, győri sajtótájékoztatójukon.
tegnap
19:30
Kósa: Logisztikai bázisként használták Magyarországot a terroristák (atv)
A párizsi, és brüsszeli merényletek elkövetői egyfajta logisztikai bázisként használták Magyarországot - ezt mondta Kósa Lajos, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának Fideszes elnöke. Harangozó Tamás a testület MSZP-s alelnöke szerint elég nagy baj, hogy a TEK, és a szolgálatok nem tudtak arról, hogy terroristák szállnak meg Budapesten. Harangozó Tamás azt mondta, a…
tegnap
19:21
Pedofília miatt tartóztattak le egy volt csepeli MSZP-s politikust (hvg.hu)
A csepel.info írt arról, hogy a napokban vitték be pedofil bűncselekmények gyanúja miatt az egykori MSZP-s képviselőjelöltet. A rendőrség megerősítette, hogy szeméremsértés gyanúja miatt nyomoz az ügyben. A szocialista párttól úgy reagáltak, hogy a férfi nem tagja a pártnak, és szerintük a helyi Fidesz hírblogja próbálja lejáratni őket egy majdnem egy évtizede kivált ember piszkos ügyeivel.
tegnap
19:17
Befejezték a helyszínelést Szentmártonkátán (Police.hu)
A 31-es főúton zavartalanul haladhat a forgalom.
tegnap
19:15
Előzetesbe került a gázoló (Police.hu)
A 23 éves férfi Dabason gázolt el egy kerékpárost, majd megállás nélkül továbbhajtott.
tegnap
19:12
Emelkedik az üzemanyagok ára (atv)
Emelkedik bruttó 6,35 forinttal a 95-ös benzin, és 12,70 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szombattól a jövedékiadó-szabályozás változása miatt.
tegnap
18:55
Orbán: akik nem mennek szavazni, rábízzák a döntést a többiekre (Népszava)
"Inkább érzelmileg van jelentősége annak, hogy érvényes lesz-e a vasárnapi kvótareferendum."
tegnap
18:54
70 év után vonták meg a díszpolgári címet Sztálintól egy szlovákiai városban (atv)
Több mint negyedszázaddal a rendszerváltoztatást követően megszüntette Joszif Visszarionovics Sztálin csaknem hetven évig érvényben volt díszpolgárságát a szlovákiai Trencsén városa - jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség csütörtökön.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: