Belföldi hírek - Friss hírek

tegnap
21:15
2500 új P+R parkolóhely épült Budapest környékén (inforadio.hu)
Pest megyében az elővárosi vasútvonalak megállóhelyei megközelítésének fejlesztése érdekében több ezer új parkolóhelyet alakítottak ki, ezekkel a vasútvonalak jobb elérhetőségét segítenék - mondta Loppert Dániel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója.
tegnap
21:03
"A határokat addig őrizzük, ameddig terrorfenyegetettség van" (Népszava)
Bakondi: mi is úgy gondoljuk, hogy nem ez a legjobb megoldás.
tegnap
20:57
Bakondi: a határokat addig őrizzük, ameddig terrorfenyegetettség van (ma.hu)
Amíg a tömeges illegális migrációra meg nem születik valamilyen megoldás, illetőleg mindaddig, amíg a terrorista sejteket föl nem számolják, és meg nem szűnik a terrorfenyegetettség, addig az intézkedések biztos, hogy érvényben maradnak.
tegnap
20:54
Előzetesben a csaló (Police.hu)
A megalapozott gyanú szerint egy balatonfüredi férfi több millió forintot csalt ki a sértettektől. Hol ügyvédi díjra, hol tankolásra, máskor pedig megélhetésére kért kölcsönt. A pénzt soha nem adta vissza.
tegnap
20:51
A modern kori Mad Max (Metropol.hu)
A jemeni ellenzéki lázadók ellen háborút vívó szaúdi hadsereg egyre több zsoldost veszít, főleg bangladesieket.
tegnap
20:47
Tovább gyűrűzik a VW-botrány: újabb hibát találtak (atv)
Német sajtóértesülések szerint újabb szoftverproblémát tártak fel a Volkswagen német autógyártó konszernnél: ezúttal bizonyos autók esetében az üzemanyag-fogyasztást befolyásoló hibát találtak.
tegnap
20:47
Paks II. - A Siemens szállítana turbinákat? (Népszava)
A Handelsblatt című német üzleti lap szerint mintegy egymilliárd euró értékben.
tegnap
20:45
Terroristák támogatásával vádolják, letartóztatták az ellenzéki politikust (atv)
Letartóztatták és vád alá helyezték csütörtökön Aszim Husszain pakisztáni ellenzéki politikust, akit terroristák támogatásával vádolnak. A korábbi pakisztáni elnökhöz, Aszif Ali Zardarihoz közeli politikus elleni vádakat saját pártja, a Pakisztáni Néppárt (PPP) politikai indíttatásúnak tartja.
tegnap
20:45
Ezek lettek az év legjobb szálláshelyei (Népszava)
Több mint 300 ezer vendégértékelés és 60 ezer szavazat alapján döntöttek.
tegnap
20:39
Pintér: kiváló munkát végzett a TEK (ma.hu)
A Terrorelhárítási Központ kiváló munkát végzett, megakadályozta vasárnap, hogy a főváros sűrűn lakott területein akár szándékos, akár vétlen robbanás következzen be.
tegnap
20:21
Pintér Sándor: a Terrorelhárítási Központ kiváló munkát végzett (inforadio.hu)
A Terrorelhárítási Központ kiváló munkát végzett, megakadályozta vasárnap, hogy a főváros sűrűn lakott területein akár szándékos, akár vétlen robbanás következzen be - közölte az MTI érdeklődésére a belügyminiszter csütörtökön.
tegnap
20:11
Nyomon (Népszava)
Pápai Gábor rajza.
tegnap
20:09
Nézegessen boldog Orbán Viktort Kínában (fotók!) (Népszava)
A miniszterelnök Facebook-oldalán tette közkinccsé a képeket.
tegnap
19:57
Az agrárium helyzetéről tárgyaltak a visegrádi országok szakemberei Mádon (boon)
Mád - Az agrárpiac és az élelmiszerpiac helyzete egyaránt napirendre került a visegrádi országok (V4) agrárkamaráinak kétnapos ülésén a Tokaj-hegyaljai Mádon - mondta Györffy Balázs a Nemzeti Agárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a tanácskozást követő sajtótájékoztatón, csütörtökön.
tegnap
19:57
Sérelemdíjat fizet a volt Fidesz-elnök a siófoki polgármesternek (168 óra)
Sérelemdíjat kell fizetnie a siófoki KDNP-elnöknek és a volt helyi Fidesz-elnöknek a város polgármestere számára.
tegnap
19:53
Bevándorlási rekord Nagy-Britanniában (atv)
Soha nem mért szintre emelkedett a bevándorlás Nagy-Britanniában a brit statisztikai hivatal (ONS) csütörtökön ismertetett részletes becslése alapján.
tegnap
19:51
Quaestor-ügy: A PSZÁF nem vette észre a 135 milliárdos fiktív állományt (atv)
A felügyelet nem engedélyezi, és nem felügyeli a vállalati kötvénykibocsátó intézményeket, a fennálló kockázat megítélése a mindenkori befektetők feladata. A Quaestor-csoport esetében a problémát nem a legálisan kibocsátott kötvények okozták, hanem egy visszaélés-sorozat - írta a jegybank felügyeleti alelnöke a Quaestor-károsultak kérdéseire adott válaszában, amelyeket a Magyar Nemzeti Bank (MNB)…
tegnap
19:39
Gépkínzók (boon)
Elismerem, öreg vagyok. Legalábbis a dobhártyát irritáló hangokhoz, legyenek azok bármilyenek is. És öreg vagyok a kínzások látványához is, akár emberről, akár állatról (filmeken), akár gépről (a valóságban) van szó. Na meg a magamutogatáshoz is. Akkor aztán egyenesen aggastyánnak gondolhatom magam. Kovács Zsolt jegyzete.
tegnap
19:37
Hitelre és kölcsönre adott kormányengedély (haon)
Debrecen - Október 15-ei keltezéssel kormányhatározat született az önkormányzatok által benyújtott különböző pénzügyi ügyletek támogatottságáról, illetve elutasításáról, ami már megjelent a Magyar Közlönyben is. Ebből kiderül, hogy a debreceniek két beadványa is támogatásban részesült.
tegnap
19:36
Gépkínzók (szon)
Elismerem, öreg vagyok. Legalábbis a dobhártyát irritáló hangokhoz, legyenek azok bármilyenek is. És öreg vagyok a kínzások látványához is, akár emberről, akár állatról (filmeken), akár gépről (a valóságban) van szó. Na meg a magamutogatáshoz is. Akkor aztán egyenesen aggastyánnak gondolhatom magam. Kovács Zsolt jegyzete.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: