Gazdasági hírek - TOP 24 óra

tegnap
15:33
Lebukott a magyar mulatóslegenda: így futja a fényűző luxusra (Pénzcentrum)
110 ezer forintot fizetett ki egy kamu Rolexért MC Hawer. Azt mondja, tudta, hogy a karóra hamisítvány, de nagyon tetszett neki, ezért nem sajnálta a pénzt. Ez nekem ennyit megért! - mondta a mulatóssztár a Blikknek.Amúgy­ nem arany...
ma
4:21
Nehézbombázók Észak-Koreánál (Népszava)
Az Egyesült Államok demonstrálni akarta, hogy több katonai lehetőség is a rendelkezésére áll.
ma
6:39
Prémiumot kaphatnak a nyugdíjasok (24.hu)
Két feltétele van a plusz juttatásnak.
tegnap
13:48
Komoly a baj: Kína pénzeli a koreai kísérleteket? (Privátbankár)
Hihetetlenül magas szintű Kína kereskedelme Észak-Koreával.
ma
3:03
Orbán Viktor gratulált Angela Merkelnek (ProfitLine)
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a legnagyobb közösségi oldalon gratulált Angela Merkel kancellárnak újraválasztása alkalmából.
tegnap
10:54
Újabb segélykiáltás: drasztikus nyugdíjemelést várnak a kormánytól (Inforádió)
A nyugdíjminimum drasztikus megemelését, s a teljes nyugdíjrendszer átdolgozását követelik a vasutasok. Öt nagy nyugdíjas szervezet már fél évvel ezelőtt is írásban jelezte a kormánynak: veszélyben van az idősek megélhetése, egyre többen nyomorognak, de erre nem érkezett válasz. A Vasutasok Szakszervezete felháborítónak és modortalannak is tartja a
tegnap
8:24
Új fegyvert kap az adóhivatal (Napi)
Az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon a NAV - közölte az adóhivatal vezetője. Valós időben kiszűrhetik a fiktív számlázókat és csalárd cégeket.
ma
1:03
Martin Schulz botrányosnak nevezte Merkel választási kampányát (ProfitLine)
Botrányosnak nevezte Angela Merkel német kancellár választási kampányát Martin Schulz szociáldemokrata (SPD) pártelnök a vasárnapi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás után a törvényhozásba bejutott pártok vezetőnek televíziós fórumán.
tegnap
13:42
Friss felmérés: nehezen tudnak megélni a magyar nyugdíjasok (Napi)
A megkérdezettek több mint háromnegyede szerint a nyugdíjasok többsége nehezen tud megélni Magyarországon. Tízből majdnem kilenc válaszadó szerint helyes, hogy a nyugdíjasok nagyon kedvezményes áron utazhatnak - derül ki egy friss felmérésből.
tegnap
17:00
Nulla fürdőző: hát, persze, hogy üzemel az élménymedence! (videó) (HVG)
A margitszigeti Palatinus strand élményszökőkútjai 16 fokban is rendületlenül szöknek, kár, hogy az egész strandon nincs is fürdőző.
ma
5:39
Jönnek a nyugdíjas kasszások, árufeltöltők, takarítók a magyar boltokban (Pénzcentrum)
Lujza 60 éves, egy éve él nyugdíjasként. Nagyon szeretne elhelyezkedni valamelyik nyugdíjas szövetkezeten keresztül, de úgy látja, hiába jó az elképzelés, a rendszernek még vannak gyerekbetegségei: pocsékabbnál pocsékabb munkalehetőségek...
tegnap
19:18
Sokat szorong? Így csökkentheti az ilyen helyzetek számát! (HVG)
Még a legszürkébb hétköznapon is arra kényszerülünk, hogy döntéseket hozzunk kisebb-nagyobb ügyekben, ami tovább növeli a szorongásunkat. Íme néhány példa arra, hogyan csökkenthetjük az ilyen helyzetek számát.
tegnap
17:12
Lavrov szerint ezért nem fog csapást mérni Észak-Koreára Amerika (VG)
Az Egyesült Államok azért nem fog csapást mérni Észak-Koreára, mert biztos abban, hogy a kelet-ázsiai országnak van nukleáris fegyvere – jelentette ki az orosz külügyminiszter az NTV televízió által vasárnap sugárzott interjújában.
tegnap
20:00
Angela Merkel kancellár marad, de nem örülhet (Mfor)
Bár pártja, a CDU és annak testvérpártja, a CSU kapta a legtöbb szavazatot a német választásokon, támogatottsága óriásit zuhant. Még nagyobbat bukott szövetségese, az SDP, harmadik legerősebb pártként jutott viszont be a parlamentbe a szélsőséges AfD.
tegnap
18:45
Merkel vezeti tovább Németországot - Jöhet a Jamaica-koalíció (Portfolio)
Lezajlottak a német választások, Angela Merkel újabb 4 évre lehet kancellár.A két nagy párt rosszabbul szerepelt, mint négy éve, ezt nézve a nagy nyertes a szélsőjobb AfD, és a parlamentbe visszakerülő liberális FDP.Az eredmények alapján...
tegnap
9:39
Mindent látni fog a NAV (168 Óra Online)
Az online számlázással évi 50 ezer milliárdos forgalom válik láthatóvá.
tegnap
9:47
Beteges bürokráciával szekálják a vállalkozókat (24.hu)
A kormányhivatal olyan papírt kér, amire az adószakértő szerint semmi szükség a törvény alapján. És ha nincs igazolás, törlik a vállalkozást.
tegnap
13:24
Merkelék mérlege: a migránsok megdobták a gazdasági növekedést (HVG)
A több mint egymillió migráns jót tett a német gazdaságnak, mert felgyorsította a növekedést, miközben tovább csökkent a munkanélküliség.
ma
5:06
Óriási a gond, itt az újabb hiányszakma (Inforádió)
Több száz villanyszerelőre lenne szükség Magyarországon - közölte egy szakmai egyesület.
tegnap
17:09
Egymást tiporják a debreceni ingatlanokért (TőzsdeFórum)
A gazdasági fellendülés miatt gyorsan fejlődik Debrecen és agglomerációjának ingatlanpiaca. A megyeszékhely lakáspiaca is igyekszik lépést tartani ezzel az irammal. Az ingatlanokért munkások, egyetemisták és külföldi befektetők is versenyben vannak.
tegnap
14:54
Komoly a baj: Kína pénzeli a koreai kísérleteket? (Privátbankár)
Hihetetlenül magas szintű Kína kereskedelme Észak-Koreával.
tegnap
10:00
Most akkor hogyan is állunk az ingyenes közműbekötéssel? (HVG)
Az a kormányszlogen, hogy mostantól ingyenessé válnak a közműbekötések, túlzás A lakossági mérőcserét például eddig is ingyen végezték, lévén, hogy a berendezés az ő tulajdonuk.
tegnap
20:15
AfD parlamenti vizsgálóbizottságot kezdeményez Merkel menekültpolitikája miatt (Elemzésközpont)
Az Alternatíva Németországnak (AfD) a szövetségi parlament (Bundestag) pártjaként vizsgálóbizottság felállítását kezdeményei Angela Merkel kancellár menekültpolitikája miatt - jelentette be a vasárnapi Bundestag-választás után a törvényhozásban újonc párt egyik vezetője. Alice Weidel, az AfD kampányát vezető egyik úgynevezett csúcsjelölt a ZDF országos köztelevíziónak nyilatkozva hangsúlyozta,…
tegnap
11:09
Újabb segélykiáltás: drasztikus nyugdíjemelést várnak a kormánytól (Hírstart)
A nyugdíjminimum drasztikus megemelését, s a teljes nyugdíjrendszer átdolgozását követelik a vasutasok. Öt nagy nyugdíjas szervezet már fél évvel ezelőtt is írásban jelezte a kormánynak: veszélyben van az idősek megélhetése, egyre többen nyomorognak, de erre nem érkezett válasz. A Vasutasok Szakszervezete felháborítónak és modortalannak is tartja a
ma
7:03
Brutálisan megnőhet jövőre az albérlettámogatás (Hírstart)
Az idén új elemmel, a mobilitási célú lakhatási támogatással bővült az adómentesen nyújtható cafeteria-elemek köre, de a túl szigorú feltételek miatt 2017-ben országosan csupán alig néhány esetben vették azt igénybe.
tegnap
21:03
Angela Merkel német kancellár most fizette meg bevándorláspolitikája árát (ProfitLine)
Angela Merkel német kancellár most fizette meg bevándorláspolitikája árát - mondta a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap este az M1 aktuális csatornán.
tegnap
20:13
Nézőpont: Merkel most fizette meg a menekültpolitikája árát (Elemzésközpont)
Angela Merkel német kancellár most fizette meg bevándorláspolitikája árát - mondta a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap este az M1 aktuális csatornán. Mráz Ágoston Sámuel szerint nincs könnyű helyzetben a német kormányfő, hiszen koalíciós partnere, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) eddigi legrosszabb eredményét érte el a választásokon. Hozzátette, a következő hónapok valószínűleg koalíciós…
tegnap
19:54
Az adótartozó nyert a NAV-val szemben - Alkotmánybíróságig ment az ügy (Napi)
Egy gyáli ügyvéd "kiszállt" abból a betéti társaságból, amelynek beltagja volt. Utóbb az adóhatóság rajta követelte a társaság adótartozását, de elfelejtették ügyfélként bevonni az eljárásba. Az Alkotmánybíróság mondta ki, hogy ez bizony alkotmányellenes.
tegnap
19:24
Merkel: elértük stratégiai célunkat (VG)
Elérte stratégiai célját a CDU/CSU jobbközép pártszövetség a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson – mondta Angela Merkel kancellár, a pártszövetség vezetője az urnazárás utáni első nyilatkozatában.
ma
4:41
Évődött a vitézzel – fogházra ítélték (Népszava)
Huncut gazember minden vitéz és az is, aki őket fölavatja
tegnap
17:42
Hatos lottó: 400 ezerért is megéri lehajolni (HVG)
Most nem volt telitalálatos szelvény.
tegnap
16:54
Csak mi, magyarok drágálljuk a sört a müncheni Oktoberfesten? (HVG)
A bajor fesztiválon több éves csökkenést követőn idén növekedhet a látogatók száma. A sör ugyan drágult, de az embereket ez nem zavarja, egyre többet isznak. De mennyiért?
tegnap
16:33
A Tesla már építi a világ legnagyobb Supercharger állomását (Portfolio)
A Tesla már javában építi a legnagyobb Supercharger állomását a világon Kínában a tervek szerint egyszerre 40-60 Teslát is tölthetnek majd a tulajdonosaik a sanghaji Lilacs International Commercial Center parkolójában Kína fontos piaca...
tegnap
14:36
Megvan az úszószövetség új elnöke (Napi)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) vasárnapi rendkívüli közgyűlésén Wladár Sándort választották a szervezet elnökének.
tegnap
13:30
Reszkessetek, csalók: mindent lát az adóhatóság csodafegyvere (Privátbankár)
Az online számlázással akár 50 ezer milliárd forintnyi tranzakciót is nyomon tud követni a NAV.
tegnap
13:27
Ide utazz idén ősszel fillérekért: itt az európai bakancslista (Pénzcentrum)
Az utazásoknak nem kell véget érnie a nyárral együtt, egy várost megismerni egyébként is ősszel és tavasszal ideális. Nem csak Párizsban, Rómában, vagy épp Velencében érdemes eltölteni néhány napot, ezeknél sokkal olcsóbb városokban...
ma
7:48
Ami még nem volt: prémiumot kapnak a nyugdíjasok? (Privátbankár)
Az NGM államtitkára szerint nincs okunk aggódni a gyengébb második negyedév miatt, az éves GDP-növekedési tervet nem kell lefaragni. Még nyugdíjprémium fizetésére is sor kerülhet.
ma
4:25
Holttestet találtak a leégett épületben (Népszava)
Egy lakó könnyebben sérült.
tegnap
8:54
Online számlázás: tesztelik a NAV új csodafegyverét (HVG)
Akár évi 50 ezermilliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon az adóhivatal.
ma
5:57
Lebilincselő közgyűlés után Wladár Sándor az elnök (Népszava)
Nem szeretné, ha újabb csontvázak dőlnének ki a szekrényből.
tegnap
17:09
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 2017.09.24 (Gazdasagportal)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 1 (egy) 8 (nyolc) 9 (kilenc) 31 (harmincegy) 38 (harmincnyolc) 45 (negyvenöt) Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 34 darab, nyereményük egyenként 425.110 forint; 4 találatos szelvény 1.821 darab, nyereményük egyenként 7.935 forint;…
tegnap
12:51
Német választások – Szakértő: a felmérések szerint a CDU nyerni fog, a baloldal nem tud koalíciót kötni (Gazdasagportal)
A felmérések arra mutatnak, hogy a Kereszténydemokrata Unió (CDU) megnyeri a választásokat Németországban, míg a baloldal képtelen lesz hatékony koalíciót kötni ez ellen – mondta Gálik Zoltán, a Corvinus Egyetem egyetemi docense vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán. A docens elmondta, a nagy pártok támogatottsága csökkent a felmérések szerint, és a bizonytalanok aránya is jelentős, ...
tegnap
10:24
Tárgyalóasztalhoz ül az elnök – mégis megenyhül Trump? (Privátbankár)
Hosszú huzavona után megint elővették a NAFTA megtárgyalását.
tegnap
22:24
Fillérekért zúzzák rommá a bulituristák Erzsébetvárost (Napi)
Alig 11 milliós adóval gazdagította 2016-ban Erzsébetváros önkormányzatát a bulinegyed romkocsmaadója, azaz az éjfél után nyitva tartó, alkoholt árusító üzletek fejenkénti 20 forintos felügyeleti díja - tudta meg a 24.hu.
tegnap
20:39
Macronnak most nem jött össze (Portfolio)
A francia jobbközép ellenzék megőrizte a többségét a szenátusban és a szocialisták is jobb eredményt értek el a vártnál a vasárnapi részleges választásokon. Emmanuel Macron államfő a Köztársaság lendületben (LREM) nevű pártjának...
tegnap
19:33
Német választások – Gyengültek a kormánypártok, az AfD a harmadik erő (Gazdasagportal)
Az Angela Merkel kancellár vezette CDU/CSU jobbközép pártszövetség kapta a legtöbb szavazatot a vasárnapi németországi szövetségi parlamenti (Bundestag-) választáson, de támogatottsága nagymértékben csökkent, és a koalíciós társé, a szociáldemokrata párté (SPD) történelmi mélypontra süllyedt, a Bundestag harmadik számú ereje pedig az újonc AfD – mutatták ki az urnazárás utáni első…
tegnap
11:03
A sertéshús kivitele és behozatala - egy ábrán (ProfitLine)
A sertéshús kivitele és behozatala, 2004-2015 kivitel, behozatal (ezer tonna)
ma
6:41
Újabb Tesco-sztrájkok jöhetnek (24.hu)
Októberre és novemberre is kitűzték az újabb lehetséges időpontokat.
ma
5:25
Magyar aranyak fogathajtásban (Népszava)
A magyar csapat sorozatban harmadszor lett első.
ma
2:03
Így alakul hazánkban a kiskereskedelmi forgalom (ProfitLine)
kiskereskedelmi forgalom; milliárd forint, folyó áron

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: