2017. április 28. péntek

ápr. 28
0:12
A daganatos betegségek előjelei - észleld időben! (Ezoterikus.hu)
A rákot könnyebb gyógyítani, ha a tüneteit korán felismerik. Bizonyos ráktípusok, például a petefészek- és a prosztatarák esetén a korai diagnózis óriási különbséget jelenthet a prognózis és a kimenetel szempontjából.
ápr. 28
0:12
Kikaptunk Indiától (Hírstart)
Egyik szemünk sír, a másik nevet: az új Suzuki Swift, amelyik hosszú idő után először nem a „mi autónk", minden eddigi elődjénél jobbnak ígérkezik. Jó hír, hiszen várhatón versenyképes árú, dinamikus kisautó érkezhet a piacra, azt meg fogjuk fel autóipari evolúciónak, hogy az első indiai Swift rávert a miénkre.
ápr. 28
0:16
Védikus asztrológia és spiritualitás (Ezoterikus.hu)
A keleti felfogás szerint minden, ami életedben történik, a spirituális énednek köszönhető. Lélekkel és testtel jöttél a földre, azért, hogy tökéletesen képes légy a spirituális fejlődésre.
ápr. 28
0:20
Mi a shaitsu 8 legfőbb haszna? (Ezoterikus.hu)
A shiatsu egy ősi, keleti masszírozási technika, a szó japán nyelven pontosan ujjnyomást jelent. Mire épül? Hogyan hat? Hat egyáltalán?
ápr. 28
0:24
Mikor születtél? Angyalhoroszkóp - májusra (Ezoterikus.hu)
Angyalsorozatunkban az angyalok előrejelzését közvetítjük számotokra. Megtudhatod, mely angyalok segítségét kérd születésnapod szerint!
ápr. 28
0:28
Számmisztikai kalendárium: május (Ezoterikus.hu)
Numerológiai kalendáriumunk rámutat, április havának kellemes napjai mire alkalmasak. Keresd ki a dátumot, a hozzátartozó számot, s megtudod, miként tudod kihozni a legtöbbet a sors által felkínált lehet?ségekb?l!
ápr. 28
0:39
Napi előrejelzés 12 jegy számára (ma.hu)
A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.
ápr. 28
1:24
Hogyan lassítható a szem öregedése? (WebBeteg)
Negyvenéves kor fölött sokan tapasztalják, hogy a szokásos betűméretű szöveget már távolabbra kellene tartaniuk az olvashatósághoz, mint ameddig a karjuk elér. Bár a presbiópiát - azaz az öregszeműséget - nem lehet megelőzni, látását az életmódjára való odafigyeléssel védheti.
ápr. 28
1:28
A csókbetegség avagy a mononucleosis infectiosa (WebBeteg)
A mononucleosis infectiosa olyan heveny megbetegedés, mely leggyakrabban serdülőkorban és fiatal felnőttkorban fordul elő. A diagnózis felállításához laboratóriumi vizsgálat szükséges, mert pusztán a fizikális jelek alapján a betegség nem határozható meg.
ápr. 28
1:33
Nekimentek az anyának, mert motorra ültette hétéves kislányát (NLCafé)
A texasi édesanya a Facebookon válaszolt a durva kritikákra. Azt mondja, ha újra dönthetne, akkor sem döntene másképp.
ápr. 28
1:37
Okosszemmaszk a valódi pihenésért (NLCafé)
Ma már mindenből van „okos” verzió, még az alvást megkönnyítő szemmaszkból is.
ápr. 28
1:41
A 90-es évek frizuráinak rettenetes kellékei – fotók (NLCafé)
A borzalmas 80-as évek után a 90-es évek eleje sem hozott sok jót a divat és a frizurák terén.
ápr. 28
1:45
Elhagyott kiscicát mentett, azóta együtt járják az óceánt (NLCafé)
Liz Clark 2006 óta járja az óceánt vitorlásával. A lány egészen addig egyedül utazott, amíg egyszer a francia partoknál meg nem talált egy árva kiscicát.
ápr. 28
2:06
A nyak és a dekoltázs megfelelő ápolása (Női NetCafe)
Szépségünk érdekében fontos hogy ne csak arcunkat, de nyakunkat és dekoltázsunkat is rendszeresen ápoljuk, hiszen arcunk után ez a legláthatóbb rész.
ápr. 28
2:18
Napi horoszkóp - április 28 (Ezoterikus.hu)
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?

Keresés