2007. április 12. csütörtök

ápr. 12
3:20
Vándorlásra ösztönzött bérlők (Lakáskultúra)
Irodából egyre több lesz Budapesten, költözni akaró bérlőből viszont nem állunk ilyen jól. Legalábbis ezt mondja egyre több szakember. A fejlesztők számára dilemma, hogy az alapvetően két csoportra osztható bérlők mely szegmensére koncentráljanak.
ápr. 12
5:26
Két művész egy malomban (Lakáskultúra)
Az egykor szebb napokat látott, majd sokáig az enyészettel dacoló vízimalomban éli alkotó mindennapjait a teljes épületfelújítást megálmodó művészházaspár.
ápr. 12
5:40
Zsolnay + Katti Zoób = ékszerek (Lakáskultúra)
Hosszú távú együttműködés reményében kötött egymással szerződést a Zsolnay manufaktúra és Zoób Katti. A megállapodást egy érdekes divatbemutató előzte meg, ahol a Zoób Katti tervezte ruhákhoz Zsolnay eozin-ékszereket viseltek a manökenek.
ápr. 12
14:46
Távolsági fapados céget alapít a Ryanair (origo.hu)
Az ír Ryanair légitársaság távolsági járatokra is át kívánja ültetni a diszkont üzleti modellt egy leányvállalat alapításával. A légitársaság 2010-ben indulna öt vagy hat amerikai célállomásra Európából - közölte a Ryanair alapítója Michael O'Leary a brit Flight International szaklap internetes kiadásának.
ápr. 12
18:26
Utazás a jó foci birodalmába (origo.hu)
Szerda este véglegessé vált a Bajnokok Ligája elődöntőinek párosítása, így a vállalkozó kedvű drukkerek eldönthetik, melyik városba látogatnak el, hogy élőben szurkolják végig a mérkőzéseket. Eredetileg spanyol, német, olasz és angol városok legfontosabb turisztikai tudnivalóit szerettük volna összegyűjteni, de Ronaldo, Rooney és Essien keresztülhúzták terveinket.
ápr. 12
23:00
Egy bababarát rangú szülészeten (HáziPatika.com)
A budapesti Szent István kórház szülészete több mit százéves múltra tekint vissza. A hajdani klasszikus osztály 14 ágyas kórtermeinek sora már a múlté. Ma modern, minden igényt kielégítő Szülészet várja a kismamákat.

Keresés