2007. április 16. hétfő

ápr. 16
3:37
Festők képes lakása (Lakáskultúra)
A fiatal, tehetséges festőművész házaspár, Soós Nóra és Győri Márton lakásában vendégeskedtünk, akik első saját otthonukat rendezték be maguknak - sok ötlettel. Mindig is erről álmodtak: egyazon színes fészekben festeni és élni.
ápr. 16
3:54
25000 látogató - Lakáskultúra élőben (Lakáskultúra)
Kimagasló érdeklődés mellett zajlott le a Lakáskultúra Élőben Kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában. A március 9-11. között megrendezett programsorozaton közel 160 cég kínálta termékeit és szolgáltatásait a 25 ezer látogatónak.
ápr. 16
11:18
Hóhiány ellenére rekord az osztrák sípályákon (origo.hu)
A hóhiány ellenére rekord eredménnyel zárhatja a 2006/2007-es téli idényt az osztrák idegenforgalom. Az április végéig tartó szezonban a vendégéjszakák száma az előzetes számítások szerint 0,7 százalékkal, az árbevétel 2 százalékkal növekszik tavalyhoz képest, s ezzel túlszárnyalja a tavalyi rekord eredményeket.
ápr. 16
14:24
Budapest az olaszok kedvence (origo.hu)
A leggazdagabb kulturális kínálattal rendelkező hat európai főváros közé került be az olasz Panorama című magazin szerint Budapest. A magyar főváros esetében találták legkedvezőbbnek a múzeumok belépő jegyeinek árát az olaszok.
ápr. 16
18:51
Már a Holdat kínálják az űrturistáknak (origo.hu)
A Space Adventures amerikai cég már a Holdra toboroz űrturistákat - nyilatkozott a The Washington Postnak Eric Anderson, a cég alapítója, aki szerint Charles Simonyi kalandja is azt bizonyítja, van kereslet az űrlátogatásokra. A Holdutazás ára jelenleg 100 millió dollár körül van.
ápr. 16
23:00
A hepatitis a leggyakoribb utazási betegség (HáziPatika.com)
A hepatitis (fertőző májgyulladás) napjaink egyik legelterjedtebb, legkönnyebben elkapható, utazással kapcsolatos fertőző betegségei közé tartozik, mely védőoltással megelőzhető.
ápr. 16
23:00
A zöld tea csökkenti a halálozás kockázatát (HáziPatika.com)
"Az elmúlt harminc év során a rákos daganatok szakterületének fejlődését tanulmányoztam, és kiterjedten írtam a daganatos betegségek kutatásáról, gyógyításáról és megelőzéséről. Az alábbiakban a zöld teával kapcsolatos...

Keresés