2017. április 28. péntek

ápr. 28
0:06
Kínosan magyarázkodott az Index főszerkesztője (Lokál)
Simicska Lajos az Index tulajdonosa – mondta szerda este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vezetője, Mészáros Antónia, mire a meghívott vendég, Dudás Gergely, az Index főszerkesztője kapásból cáfolta ezt, ám a beszélgetés közben kiderült, hogy Simicska emberei azért ott ólálkodnak az Index körül.
ápr. 28
0:10
Sikeres volt Orbán brüsszeli kiállása (Lokál)
A miniszterelnök megvédte a magyarokat Brüsszelben, miközben a magyar baloldal ott is csak a hazáját támadta – közölte tegnap Halász János, a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint az is kiderült: Soros nem a CEU, hanem a bevándorláspolitika miatt támadja a magyar kormányt.
ápr. 28
0:14
Tanúkat hozna a Jobbik-elnök ellen a transzvesztita (Lokál)
Hosszas Facebook-posztban erősítette meg tegnap Amanda Elstak transzvesztita előadóművész, hogy nemcsak ismeri Vona Gábort, de állítása szerint évekig jártak egy közösségbe szórakozni.
ápr. 28
1:24
Botka nekiment a Fidesznek, nyerni akar (Hírstart)
Az MSZP-s politikus szerint “a Fidesz hülyének néz bennünket, elég volt, le kell váltani őket.”
ápr. 28
1:42
Fidesz: a kormányfő megvédte Magyarországot (Hírstart)
A Fidesz a Jobbik közleményére reagált, amikor azt írták, hogy az ellenzéki párt most is elárulja a nemzeti érdekeket. Felháborítónak és a Jobbik-szavazókat is kijózanítónak nevezték, hogy az ellenzéki párt a nemzeti érdekek védelme helyett azokat a magyar embereket támadja, akik éppen ezt teszik Brüsszelben.

Keresés