2017. június 26. hétfő

jún. 26
0:48
Csoóri Sándorról elnevezett, a népi kultúrát támogató programot indít a kormány (ma.hu)
A programra az idei költségvetésből 2,5 milliárd forintot különítettek el, a jövő éviből pedig 5 milliárd forintot fordítanak.
jún. 26
1:42
Mintegy ötszáz birkából készül pörkölt a karcagi birkafőző fesztiválon (ma.hu)
A hungarikummá vált karcagi birkapörköltet az elmúlt évi rekordhoz hasonlóan az idén is mintegy ötszáz állatból készítik el a XIX. karcagi birkafőző-fesztivál második, szombati versenynapján.
jún. 26
2:36
VOLT Fesztivál - Hétfőn kezdődik a jubileumi rendezvény Sopronban (ma.hu)
A fesztivál negyedszázados történetében először idén hatnapos a rendezvény, amelyen több mint kétszáz produkciót láthat a közönség.
jún. 26
6:03
A Kötelék nyert (Hírstart)
A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját nyerte el Wunder Judit alkotása.
jún. 26
6:12
Pókember – 10 érdekes tény a filmről (Mozi Mánia)
A Pókember c. filmről árul el 10 érdekességet Videodrome Júliusban a mozikba kerül a Pókember: Hazatérés (Spider-Man: Homecoming), a legújabb szuperhős produkcióra hangolva Videodrome 10 érdekes tényt árul el Sam Raimi 2002-es rendezéséről. Egy pókcsípés nem a világ. Peter Parker (Tobey Maguire), a kétballábas diákújságíró világa mégis fenekestül felfordul, amikor egy laboratóriumi…
jún. 26
7:03
Az első Kapolcska-találkozó szerethető véletlenszerűsége (Magyar Idők)
Különleges időutazásban volt része annak, aki a hét végén ellátogatott az első Kapolcska fesztiválra Kapolcsra: a háromnapos találkozó az 1989-es első kapolcsi napokra emlékeztette az alapítókat. Kilenc udvar volt nyitva a településen, ahol mindenkinek zenélt a Muzsikás együttes, az Ama-dinda, és egy János vitéz ősbemutató is megszületett Vidnyánsz

Keresés