2007. november 13. kedd

nov. 13
6:21
Gengszterek futball klubja (Blikk)
Egy naptár erejéig hedonizáltak a diósgyőri focisták
nov. 13
6:23
Már az ob-n sem úszhat Kovács? (Blikk)
Kovács Ágit már felfüggesztette a Magyar Úszószövetség
nov. 13
7:03
Talmácsi hibátlan szezonja (Blikk)
Miért Talmácsi Gábor a világ legjobb motorosa? Hétrészes sorozatunkból kiderül!
nov. 13
7:40
NBA: ismét győzött az Allen Iverson vezette Denver Nuggets (She)
Három mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) tizennegyedik játéknapján. A Utah Jazz és a Denver Nuggets kiütötte hazai pályán ellenfelét, előbbi a harminckét pontos Carlos Boozer, utóbbi a harminchét pontot szerző Allen Iverson vezetésével. Nem megy viszont a New Jersey Netsnek, kétpntos vereséget szenvedett az IZOD Centerben.
nov. 13
10:04
Svédország: Zlatan Ibrahimovic lett az év labdarúgója (She)
Zlatan Ibrahimovic, az Internazionale támadója kapta Svédországban az év labdarúgójának járó helyi aranylabdát. A 26 éves csatár másodszor érdemelte ki ezt az elismerést, először 2005-ben vehette át a díjat.
nov. 13
11:20
A MOB Berki Krisztiánnak és Nagy Tímeának kér meghívást (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tornász Berki Krisztián és a párbajtőröző Nagy Tímea számára kér meghívást a pekingi játékokra.
nov. 13
11:29
Berki és Nagy Tímea olimpiai meghívását kéri a MOB (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) a tornász Berki Krisztián és a párbajtőröző Nagy Tímea számára kér meghívást a pekingi játékokra.
nov. 13
11:29
Strachan víziója: az UEFA és a FIFA elveszíti a hatalmat (She)
A skót Celtic labdarúgócsapatának menedzsere, Gordon Strachan (képünkön balra) szerint a világ labdarúgásának két legjelentősebb szervezete, az UEFA és a FIFA hamarosan elveszíti hatalmát és befolyását a sportágban ? elsősorban a klubfutballban. Strachan amondó: a nemezis dúsgazdag üzletemberek képében jön majd el.
nov. 13
12:01
Franciaország: Lilian Thuram lemond a válogatottságról? (She)
Lilian Thuram, a Barcelona százharmincnégyszeres francia válogatott védője azt nyilatkozta a párizsi Le Parisien című lapnak, hogy lemond a válogatottságról, amennyiben Franciaország nem kvalifikálja magát a 2008-as Európa-bajnokságra.
nov. 13
12:03
Majdnem 30 milliárd forint illeti meg Michael Jordan feleségét (She)
Óriási összeget, magyar forintban kifejezve több mint 29,2 milliárdot köteles kifizetni minden idők legjobb kosárlabdázója, Michael Jordan volt feleségének, Juanitának ? mondta ki a válóperben eljáró bíróság. A házasság 17 év után bomlott fel.
nov. 13
12:59
Bajnokok Ligája: egyetértés a változtatást illetően (She)
Az érintettek - játékosok, klubok, ligák, szövetségek - képviselői egyetértésre jutottak a labdarúgó Bajnokok Ligája megreformálását illetően, a döntést az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának ülésén jelentik be november 30-án, Luzernben.
nov. 13
13:10
Kézilabda, női EHF Kupa és KEK: verhető ellenfelek (She)
Legyőzhető ellenfeleket kaptak a női kézilabda EHF Kupa és KEK nyolcaddöntőiben érdekelt magyar csapatok a keddi, bécsi sorsoláson.
nov. 13
14:14
Magyar válogatott: kialakult a heti program (She)
Az időjárás okozta bizonytalanságnak vége, sikerült megoldani a pályagondokat, így semmi sem hátráltathatja válogatottunk hatékony felkészülését a moldávok és a görögök elleni Eb-selejtezőre - adta hírül az mlsz.hu.
nov. 13
14:35
Kézilabda: Pásztor István az Európa-válogatottban (She)
Pásztor István (képünkön), az MKB Veszprém szélsője meghívót kapott december 28-ára, amikor is a szerb férfi kézilabda-válogatott az Európa legjobbjaiból összeállított csapattal vív bemutató-mérkőzést Belgrádban.
nov. 13
15:34
Olasz futballbotrány: már huszonöt embert állítottak elő (Metropol)
Keddig huszonöt futballszurkolót állított elő az olasz rendőrség a hétvégi erőszakos cselekményekkel összefüggésben.
nov. 13
15:48
A Kovács Ágnes-ügy: "embertelen a rendszer" (Infostart)
Levélben állt ki a doppingvétséggel gyanúsított Kovács Ágnes mellett Győrffy Dóra Európa-bajnoki ezüstérmes atléta. A civilben közgazdász, egyetemi adjunktus embertelennek nevezte azt a szabály, hogy a sportolónak élete minden pillanatáról számot kell adnia.
nov. 13
16:15
Kempo-világbajnokság: taroltak a magyarok Belgiumban (She)
A bíztató selejtezőbeli szereplést követően átütő magyar sikerrel zárult a Belgiumi Mechelenben rendezett Kempo Világbajnokság (KWC). A 21 versenyző összesen 20 arany-, 10 ezüst- és 4 bronzérmet szerzett.
nov. 13
16:25
Románia: Dorinel Munteanu visszavonult a válogatottságtól (She)
Dorinel Munteanu bejelentette, hogy többé nem lép pályára a román labdarúgó-válogatottban. Az FC Vaslui játékosedzője saját bevallása szerint nem tud három fronton helytállni.
nov. 13
17:46
Dzsudzsák Balázs a legjobb Magyarországon játszó futballista (Metropol)
A magyar sportújságírók szavazatai alapján az itthon játszó labdarúgók közül Dzsudzsák Balázs, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA válogatott játékosa nyújtotta 2007-ben a legjobb teljesítményt.
nov. 13
18:43
Időutazás: Michael Schumacher volt a leggyorsabb Barcelonában (Infostart)
A barcelonai tesztet nem csak azért követi kitüntetett figyelem, mert az idei világbajnokság utolsó futama óta most bőgtek fel először a Forma-1-es autók motorjai, de azért is, mert egy év kihagyás után Michael Schumacher ismét volán mögé ült. Nem is akárhogyan.
nov. 13
19:10
Labdarúgó NB I: Majorossal szerződést bontott a ZTE (She)
Felbontotta a kontraktust ballábas középpályásával, Majoros Árpáddal a Zalaegerszeg labdarúgócsapata.
nov. 13
19:21
Olaszország: december 5-én pótolják a halasztott mérkőzéseket (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) döntése értelmében december 5-én pótolják a hétvégi botrány miatt elhalasztott Internazionale-Lazio és AS Roma-Cagliari mérkőzéseket. Mindkét találkozó 20:30 órakor kezdődik.
nov. 13
19:38
Válogatott: Vass és Halmosi külön edzett, Gera megérkezett (Metropol)
A kisebb sérüléssel bajlódó Vass Ádám és Halmosi Péter a többiektől külön edzett a Moldova elleni szombati idegenbeli labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keddi tréningjén.
nov. 13
21:45
Polgár Judit döntetlenje a Sakk Bajnokok Ligáján (Metropol)
Polgár Judit a sötét bábukat vezetve döntetlent játszott a román Liviu-Dieter Nisipeanuval a Bajnokok Ligája sakktornán.
nov. 13
22:06
Jégkorong OB I: dunaújvárosi győzelem az Alba Volán ellen (She)
A Dunaújváros biztos győzelmet aratott az Alba Volán ?második? csapata ellen a hazai jégkorong-bajnokság alapszakaszának keddi játéknapján.

Keresés