2007. november 14. szerda

nov. 14
5:18
Talma elárulta titkát (Blikk)
Talmának hatalmas erőt adott egész évben a tudat, hogy idehaza milliók szorítanak érte
nov. 14
5:20
Schumi újra száguld (Blikk)
Ismét Forma–1-es autóba vágta magát Michael Schumacher
nov. 14
5:22
Gera 50. válogatottságát ünnepli (Blikk)
Mától együtt készül a labdarúgóválogatottal
nov. 14
6:52
Anglia: szurkolók mint klubtulajdonosok (Infostart)
Vállalkozó kedvű futballszurkolók egy internetes oldal segítségével többségi tulajdonosai lehetnek egy ötödik ligás angol csapatnak, az Ebbsfleet United FC-nek.
nov. 14
7:10
Tülekedés Beckham szennyeséért (Behaviour)
Telefonos tülekedés alakult ki David Beckham futballsztár szennyeséért, pontosabban használt ágyneműéért Ausztriában. Egy rádióállomás díjként tűzte ki, hogy valaki abban a szállodai ágyban alhat, vagy heverészhet, amelyben előzőleg David Beckham vendégeskedett a pénteki, osztrák-angol (barátságos) mérkőzés okán. A váltás persze nem lesz meleg: nem azonnal heveredhet Beckham után az ágyba a…
nov. 14
7:14
Gyászba borult Olaszország (Blikk)
Olaszországban játszó focistáink mesélnek
nov. 14
7:26
Szurkolók, mint klubtulajdonosok (Behaviour)
Vállalkozó kedvű futballszurkolók egy internetes oldal segítségével többségi tulajdonosai lehetnek egy ötödik ligás angol csapatnak, az Ebbsfleet United FC-nek.
nov. 14
8:01
Fiatal focisták, fiatal apukák (Blikk)
Fiatal a labdarúgó-válogatottunk, de három játékosa máris azzal büszkélkedhet, hogy apuka
nov. 14
8:49
Svájc, FC Thun: letartóztatták a klub tizenkét játékosát (She)
A svájci rendőrség kedden letartóztatta az FC Thun labdarúgócsapatának tizenkét jelenlegi és korábbi játékosát, mert a gyanú szerint egy kiskorú lánnyal folytattak szexuális kapcsolatot.
nov. 14
10:46
Kassai a legjobb játékvezető (Metropol)
A magyar sportújságírók szavazatai alapján Kassai Viktor volt idén a legjobb hazai labdarúgó-játékvezető.
nov. 14
10:57
Kerékpár: világbajnokot igazolt P-Nívó-Betonexpressz 2000 (She)
Az ígéretekhez híven jelentős erőkkel folyik az első magyar kontinentális kerékpáros csapat, a P-Nívó-Betonexpressz 2000-Endurancenter megerősítése: elsőként a kétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes Marco Villa (képünkön) érkezik. Az olaszok kitűnő pályaversenyzője Silvio Martinello párjaként olimpiai bronzérmet szerzett a sydneyi olimpia párosversenyében, s ugyancsak Martinellóval kétszer…
nov. 14
11:07
Vélez Sarsfield: Hugo Tocalli kerülhet Ricardo La Volpe helyére (She)
Az ország U20-as válogatottjával világbajnok Hugo Tocalli (képünkön) válthatja Ricardo La Volpét az argentin élvonalbeli Velez Sarsfield labdarúgócsapatának kispadján. Alvaro Balestrini klubelnök szerint jó megoldás lenne Tocalli szerződtetése, hiszen korábban már dolgozott az egyesületnél.
nov. 14
11:34
Elbert Gábor sport szakállamtitkár a WADA világkonferenciájára utazott (She)
Madridba utazott Elbert Gábor, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium sport szakállamtitkára, hogy részt vegyen a WADA III. világkonferenciáján.
nov. 14
12:17
NHL: pénzbüntetés verekedésért Averynek és Tuckernek is (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) megbüntette a New York Rangerst és a Toronto Maple Leafst, valamint két játékost, aki összeverekedett a két együttes szombati mérkőzése előtt, a bemelegítés során.
nov. 14
12:22
Tenisz: Anna Csakvetadze a pszichológiát is beveti (She)
Anna Csakvetadze, az orosz tenisz legújabb csillaga elárulta: pszichológiai tanulmányait is felhasználja a pályán, és ez a segítség is kellett ahhoz, hogy betörjön a top 10-be a világranglistán.
nov. 14
12:24
Golf: júliustól doppingellenőrzést vezet be a PGA (She)
nov. 14
12:27
Wales: Craig Bellamy lett az év futballistája (She)
Walesben Craig Bellamyt (képünkön), az angol Premier League-ben szereplő West Ham United játékosát választották az év legjobb labdarúgójának.
nov. 14
12:53
Mindenhol jó, de Spanyolországban nagyon jó! (Behaviour)
Fabio Cannavaro, a Real Madrid olasz csillaga azt mondta, örül, hogy nem hazájában futballozik. "A hétvégi botrányok miatt szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem otthon játszom" - nyilatkozta az aranylabdás védő. "Nagyon rossz bizonyítványt állítottunk ki magunkról. Spanyolországban sokkal jobban kontrollálják a radikális csoportokat. A Bernabeu Stadionba a családok elhozzák a gyermekeket is, az…
nov. 14
12:58
Olasz futballbotrány: vizsgálják az áldozat barátait (Infostart)
Az arezzói ügyészség vizsgálatot indított az ellen a négy személy ellen, akik egy autóban utaztak a vasárnap lelőtt Lazio-szurkolóval, Gabriele Sandrival. A négy drukkert azzal gyanúsítják, hogy a tragédia helyszínéül szolgáló autópálya-pihenőben megtámadták a Juventus híveit, s gyakorlatilag ez vezetett társuk halálához.
nov. 14
12:59
Gyorsaságimotoros-vb: zöld utat kapott a katari futam (She)
Március 9-én, Katarban sor kerülhet a gyorsaságimotoros-világbajnokság történetének első villanyfényes futamára, miután öt pilóta tesztelése és pozitív visszajelzése nyomán a biztonsági bizottság engedélyt adott az éjszakai viadal megrendezésére.
nov. 14
13:20
Nemzet Sportolója: az MLSZ Buzánszkyt és Grosicsot is jelölte (She)
Salamoni döntést hoztak a Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői ? mert a helyükben mindenki ezt tette volna... Az MLSZ a Zsivótzky Gyula halálával megüresedett helyre Buzánszky Jenőt javasolja beválasztani a Nemzet Sportolója címmel jelenleg rendelkező 11 kiválóság mellé, míg Kisteleki István elnök ? saját személyében, amire lehetősége van - Grosics Gyulát jelölte.
nov. 14
13:31
Kézilabda: a női válogatottat meghívták a jövő őszi, dániai Vk-ra (She)
nov. 14
15:01
Ferencváros: a Pécsi Sörfőzde támogatja a népligetieket (She)
nov. 14
15:11
Kovács Ágnes-ügy: az úszószövetség véleményezett (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség álláspontja szerint Kovács Ágnesnek nem volt pozitív mintája, az olimpiai bajnoknő nem doppingolt, és nem róható fel neki doppingvétség.
nov. 14
15:12
Kovács Ágnes nem doppingolt! (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség álláspontja szerint Kovács Ágnesnek nem volt pozitív mintája, az olimpiai bajnoknő nem doppingolt, s nem róható fel neki doppingvétség. A megállapítást a MÚSZ úgynevezett előzetes felülvizsgálati eljárásáról készült dokumentum tartalmazza, amelyet az október 30-i doppingmintavétel után végzett el a szövetség, s amelyet a szerdai sajtótájékoztatón ismertetett Ruza József…
nov. 14
15:59
Hurrá, javít a vívás a látáson! (Blikk)
Brit tudósok szerint a vívósisak lyukacsos rácsozata hasonlít az éles látást javító orvosi okuláréhoz, és így gyógyító hatású
nov. 14
16:05
Magyar válogatott: a Heim Pál kórházban járt a Várhidi-csapat (She)
A magyar labdarúgó-válogatott néhány tagja szerdán beteglátogatást tett a Heim Pál Gyermekkórház ortopédiai osztályán. A nemzeti csapatot Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs, Szélesi Zoltán, Csizmadia Csaba, valamint Tőzsér Dániel képviselte, míg a szakvezetésből Várhidi Péter szövetségi kapitány, Teodoru Vaszilisz szövetségi edző és Szekeres Tamás technikai igazgató volt jelen.
nov. 14
16:32
Kaká: Lehet, hogy elhagyom Olaszországot! (Infostart)
Az Aranylabda első számú esélyesének tartott brazil Kakát többször is megpróbálta az elmúlt bő egy évben megszerezni a Real Madrid, de a Milan csillaga egyetlen, még akár tapogatozó lépést sem tett a Milanellóból, vagy éppen a San Siro Stadionból kivezető úton. Legendás udvariasságát megcsillantva ugyan egyszer azt mondta, szívesen játszana majd egyszer, évek múlva a Madridban - de ez minden. Az…
nov. 14
16:43
Kovács Ági nem követett el doppingvétséget a MÚSZ szerint (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség álláspontja szerint Kovács Ágnesnek nem volt pozitív mintája, az olimpiai bajnoknő nem doppingolt, s nem róható fel neki doppingvétség.A megállapítást a MÚSZ úgynevezett előzetes felülvizsgálati eljárásáról készült dokumentum tartalmazza, amelyet az október 30-i doppingmintavétel után végzett el a szövetség, s amelyet a szerdai sajtótájékoztatón ismertetett Ruza József…
nov. 14
17:59
Gunnar Prokop: A szezon végén legyenek a világversenyek (She)
Gunnar Prokop, a három magyart is foglalkoztató Hypo NÖ női kézilabdacsapatának elnöke szerint nem idény közben, hanem a szezonok végén kellene világ- és Európa-bajnokságokat rendezni.
nov. 14
18:41
Öt magyar szumós utazott el a thaiföldi világbajnokságra (She)
Három férfi és két női versenyző képviseli Magyarországot a szombat-vasárnapi, thaiföldi szumó-világbajnokságon. Erről Elek Sándor, a Magyar Sumo Szakszövetség alelnöke tájékozatta az MTI-t a csapat szerda éjjeli indulása előtt.
nov. 14
19:50
Női kosárlabda Európa-kupa: kikapott a Zala Volán-ZTE (She)
A Zala Volán-ZTE 17 pont különbségű vereséget szenvedett az ukrán Zaporizzsja otthonában a női kosárlabda Európa-kupa második fordulójában.
nov. 14
20:48
Kikapott a Diósgyőr (Infostart)
A Diósgyőr idegenbeli fölényes győzelme után hazai pályán 3-2-re kikapott a bajnoki címvédő Debrecentől, ennek ellenére 6-4-es összesítéssel bejutott a labdarúgó Ligakupa őszi döntőjébe.
nov. 14
21:23
Futsal négyes torna: magyar győzelem a nyitónapon (Metropol)
A magyar futsal-válogatott két góllal nyert Törökország csapata ellen a Debrecenben zajló négyes torna nyitónapján.
nov. 14
21:55
Sakk Bajnokok Ligája: Polgár kikapott Topalovtól (Metropol)
Polgár Judit a világos bábukat vezetve kikapott a bolgár Veszelin Topalovtól a Bajnokok Ligája sakktornán.
nov. 14
22:51
Anglia: Grant két boldogtalan Chelsea-játékosról beszél (She)
Tárgyalásokat folytat két, Jose Mourinho távozásának nem örülő labdarúgójával Avram Grant, az angol Chelsea vezetőedzője (képünkön balra). A szakember elmondta: egyik szóban forgó játékos sem Didier Drogba. Az elefántcsontparti csatár az izraeli menedzser szerint példamutatóan dolgozik.
nov. 14
23:24
Autósport: Mansell fiai a ChampCar utánpótlás-sorozatában (She)
A tengerentúli ChampCar autós gyorsasági versenysorozat utánpótlás-bajnokságában versenyez 2008-ban az 1992-es Formula?1-es világbajnok Nigel Mansell két fia, Greg és Leo. Mansell maga is indult annak idején a ChampCarban.
nov. 14
23:43
Schumi még mindig legyőzhetetlen (Behaviour)
Kedd után szerdán is Michael Schumacher volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjén. A hétszeres világbajnok - tavaly visszavonult - német pilóta 1:21.486-os idővel utasította maga mögé a mezőnyt, a szintén ferraris brazil Felipe Massát közel hat tizeddel előzte meg. A második Pedro de la Rosa, a McLaren-Mercedes spanyol tesztpilótája (1:21.857), a harmadik a renault-s finn Heikki…
nov. 14
23:55
Női kézilabda Magyar Kupa: Cornexi-siker Füzesabonyban (She)
A Cornexi-Alcoa könnyedén jutott be a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé, miután tizenhét gól különbségű győzelmet aratott a Fenstherm-Füzesabony ellen. A lelkes és szakértő szurkolók által megtöltött abonyi sportcsarnokban debütált Emberovics Míra a Cornexi felnőtt csapatában.

Keresés