2007. november 15. csütörtök

nov. 15
1:24
Női kosárlabda NB I: a Szolnok győzött a Vasas-Csata ellen (She)
A Szolnok együttese hazai pályán 72-63-ra nyert a vendég Vasas-Csata ellen a női kosárlabda NB I 7. fordulójában. Ez volt Kmézics Zorán együttesének negyedik győzelme, míg a fővárosiak negyedszer szenvedtek vereséget.
nov. 15
2:12
Még ma eldől, hogy Kovács Ágnes küzdhet-e tovább (Infostart)
Bár a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szerint nem róható fel doppingvétség Kovács Ágnesnek, a csütörtökön záruló fegyelmi eljárás után akár eltiltás is várhat a 26 éves sportolóra.
nov. 15
6:20
Hajrá, válogatott, hajrá, Fradi! (Blikk)
Szívből szorít a magyar labdarúgó-válogatottnak és a Ferencvárosnak László Csaba
nov. 15
6:22
Izrael kiejti az angolokat? (Blikk)
LONDON – Az angolok összeesküvést gyanítanak a hét végi EB selejtezők kapcsán. Steve McClaren (46) szövetségi kapitány egyelőre második, továbbjutó helyen álló futballcsapata nincs könynyű helyzetben. Hiába nyeri meg utolsó mérkőzését, csak akkor lép tovább a csoportból, ha a két ponttal mögötte lévő, de egy találkozóval kevesebbet játszó Oroszország nem győz Izrael és Andorra ellen. A brit sajtó…
nov. 15
6:24
Sörös pénzt kapnak a Ferencváros focistái (Blikk)
BUDAPEST – Erősödött a Ferencváros! Igaz, egyelőre nem igazolt új futballistát az NB II Keleti csoportjának harmadik helyén álló csapat, de pénz állt a házhoz. A súlyos anyagi problémákkal küzdő zöld-fehéreket a következő két esztendőben a Pécsi Sörfőzde Zrt. is támogatja majd, a játékosok mezére pedig felkerült a cég Radler márkájú italának a logója.
nov. 15
6:26
Két év eltiltás vagy kegyelem (Blikk)
Csütörtökön jogerős határozat születhet az olimpiai bajnok Kovács Ágnes ügyében
nov. 15
6:28
Görbicz a BL királynője (Blikk)
GYŐR – Görbicz Anita (24) a Bajnokok Ligája legeredményesebb játékosa! Az Európai Kézilabda-szövetség statisztikáján 32 góllal – egy magyar internetes szaklap szerint pedig 31gyel – vezeti a mezőnyt a 28 gólos, szintén magyar Tóth Tímea (27) előtt. Ez pedig több mint tízgólos meccsenkénti átlagot jelent három forduló után.
nov. 15
6:30
Hurrá! A vívás javít a látáson (Blikk)
BUDAPEST– Ha valaki gyakran kerül vívók közelébe, felfigyelhet rá: alig van közöttük szemüveges. Most kiderült, ez nem csak a véletlen műve. Brit tudósok szerint a vívás javítja a látást. Azt állítják, a vívósisak lyukacsos rácsozata hasonlít az éles látást javító orvosi okuláréhoz, és így gyógyító hatású. Mindezt az is alátámaszthatja, hogy itthon alig akad szemüveges vívó!
nov. 15
6:32
Schumi a régi (Blikk)
A tavaly óta nyugdíjas pilóta lehengerlő volt a katalóniai teszten
nov. 15
6:34
Ajándék ez a válogatott (Blikk)
BUDAPEST – Felvidultak tegnap a Heim Pál Gyermekkórház kis betegei. A gyerekek, ha csak néhány órára is, de elfelejtették a fájdalmukat, és izgatottan várták a magyar labdarúgó-válogatott tagjait. Várhidi Péter (49) szövetségi kapitány és csapata a kórház ortopédiai osztályán tett látogatást.
nov. 15
7:08
Japánban kezd a bajnok (Behaviour)
Az észak-amerikai profi baseball-bajnokság (MLB) győztese, a Boston Red Sox Japánban kezdi meg a következő szezont. A bostoniak - aki a Colorado Rockies ellen hódították el a bajnoki címet - Tokióban két mérkőzést játsszanak az Oakland Athletics ellen március 25-én és 26-án.
nov. 15
7:21
MLB: Japánban kezd a bajnok Boston Red Sox (She)
Az észak-amerikai profi baseball-bajnokság (MLB) győztese, a Boston Red Sox Japánban kezdi meg a következő szezont.
nov. 15
8:09
NBA: kikapott a Cleveland és a Houston, nyert a Magic és a Lakers (She)
LeBron James szenzációs tripla duplája sem volt elég a sikerhez a Cavaliersnek a Magic ellen hazai pályán, a hosszabbításban egy ponttal maradtak alul a clevelandiek. Kobe Bryant harminc pontttal járult hozzá a Los Angeles Lakers nagyszerű idegenbeli győzelméhez a Jao Minggel és Tracy McGrady-vel felállló Houston Rockets ellen. A Boston Celtics a New Jersey Nets ellen folytatta menetelését, most…
nov. 15
8:19
NHL: a Tampa Bay kiütötte a Carolinát, otthon vesztett a Dallas (She)
A Tampa Bay Lightning 6-1-gyel lemosta a pályáról a Carolina Hurricanest, a Dallas Stars viszont vereségre kényserült a San Jose Sharks ellen hazai környezetben az észak-amerikai profi jégkorongliga szerdai játéknapján. A Rangers a Devils otthonában ünnepelhetett.
nov. 15
8:58
Menekülnének a sztárok az olasz ligából (Blikk)
Eltemették a lelőtt szurkolót, a futballt is temetik Olaszországban
nov. 15
10:09
Harmadosztályú csapattól kapott ki a Real (Behaviour)
A Real Zaragoza idegenben kikapott a harmadosztályú Pontevedrától a labdarúgó Spanyol Király Kupában.
nov. 15
11:05
WADA-konferencia: 1500 küldött tanácskozik Madridban (She)
Madridban 1500 küldött részvételével megkezdődött a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) világkonferenciája, amelyen új elnököt választanak és átalakítják a WADA-kódexet.
nov. 15
11:25
Ökölvívás: Michalczewski és Rocchigiani visszatérés előtt (She)
Újra ringbe léphet Dariusz Michalczewski és Graciano Rocchigiani.
nov. 15
11:50
Elhunyt Robert Taylor olimpiai bajnok atléta (Metropol)
Ötvenkilenc éves korában elhunyt Robert Taylor olimpiai bajnok amerikai sprinter. Özvegye elmondása szerint Taylor hétfőn munkahelyén, a Texas állambeli Missouri város iskolájában lett rosszul.
nov. 15
12:13
Formula-1: épülhet az indiai versenypálya Újdelhi mellett (She)
A Formula-1 vezetői és az indiai beruházók írásban is megegyeztek arról, hogy az ázsiai országban versenypálya épüljön, mely 2010-től otthont ad az autós gyorsasági világbajnokság egyik futamának.
nov. 15
12:15
Gyász: elhunyt Robert Taylor olimpiai bajnok atléta (She)
Ötvenkilenc éves korában elhunyt Robert Taylor olimpiai bajnok amerikai sprinter.
nov. 15
12:18
Euro 2008: Szeitaridisz nélkül a görög labdarúgó-válogatott (She)
Jurkasz Szeitaridisz, az Atlético Madrid és a görög labdarúgó-válogatott védője Achilles-ín sérülés miatt négy-hat hétig nem léphet pályára.
nov. 15
12:36
Bekeményít a MOB: akkor inkább el se induljunk az olimpiára! (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság szerint abba kell hagyni a versenysportot Magyarországon, ha nem vonják vissza azt az intézkedést, amely szerint a sportorvosok, gyógytornászok és pszichológusok nem utazhatnak a válogatottakkal a világversenyekre.
nov. 15
13:00
Giro d'Italia: május 10-én Palermóból indul a mezőny (She)
Jövőre május 10-én, a szicíliai Palermóból rajtol a Giro d,Italia országúti kerékpáros körverseny.
nov. 15
13:05
Épülhet az indiai Forma-1-es pálya (Behaviour)
A Forma-1 vezetői és az indiai beruházók írásban is megegyeztek arról, hogy az ázsiai országban versenypálya épüljön, mely 2010-től otthont ad az autós gyorsasági világbajnokság egyik futamának.
nov. 15
13:07
Michalczewski és Rocchigiani visszatérés előtt (Behaviour)
Újra ringbe léphet Mariusz Michalczewski és Graciano Rocchigiani. A Bild információi szerint a két félnehézsúlyú német profi bokszoló összecsapására jövőre, május 24-én kerülhet sor Hannoverben.
nov. 15
13:22
Elhunyt Robert Taylor (Behaviour)
Ötvenkilenc éves korában elhunyt Robert Taylor olimpiai bajnok amerikai sprinter. Özvegye elmondása szerint Taylor hétfőn munkahelyén, a Texas állambeli Missouri város iskolájában lett rosszul. Kórházba szállították, ahol másnap éjszaka szívelégtelenségben meghalt.
nov. 15
13:25
Megkezdődött és félbeszakadt a fegyelmi bizottsági ülése Kovács Ági ügyében (Metropol)
A tervezettnek megfelelően fél 12-kor megkezdődött, de közel 30 perc multával félbeszakadt a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottságának ülése, amelyet Kovács Ágnes doppingvétségének ügyében hívtak össze.
nov. 15
13:48
NHL: a Detroit Red Wings szerencsés repülőgép-balesete (She)
Szerencsés kimenetelű repülőgép-balesetet szenvedett az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Detroit Red Wings.
nov. 15
14:09
Kovács-ügy: megkezdődött és félbeszakadt a fegyelmi bizottsági ülés (Behaviour)
A tervezettnek megfelelően fél 12-kor megkezdődött, de közel 30 perc multával félbeszakadt a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottságának ülése, amelyet Kovács Ágnes doppingvétségének ügyében hívtak össze.
nov. 15
14:48
Triatlon: Tamás Zsolt ultratriatlonos világbajnok lett (She)
Tamás Zsolt megnyerte az ultratriatlonosok éves sorozatát, így a sportág világbajnoka lett. A bonyhádi egyesület tájékoztatása szerint a sportoló egész évben jól szerepelt a dupla és tripla Ironman-viadalokon, amikor is minden nap teljesíteni kell a 3,8 km úszást, a 180 km kerékpározást és a maratoni futást.
nov. 15
14:53
Röplabda, Peking 2008: négy női csapat már kijutott az olimpiára (She)
A házigazda Kína női röplabda-válogatottja mellett a nagojai Világkupáról az első három helyezett - Olaszország, az Egyesült Államok és Brazília - biztosította helyét az olimpián.
nov. 15
14:55
Felmentették Kovács Ágnest (Infostart)
Kovács Ágnes indulhat a pénteken kezdődő rövid pályás országos bajnokságon, miután a Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottsága szerint nem követett el doppingvétséget. Az olimpiai bajnok sportoló most visszakapta versenyzési jogát, de az ügy nemzetközi szintén még folytatódhat.
nov. 15
14:58
Kovács-ügy: a bizottság visszavonult a határozathozatalra (She)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottsága csaknem másfél órás szünet után folytatta ülését Kovács Ágnes doppingügyében, a versenyző meghallgatásával.
nov. 15
15:04
Hegyikerékpár: az LTV Merida Racing már Londonra készül (She)
A világ elitcsapatainak mintájára LTV Merida Racing néven megalakult Magyarország első kereskedelmi hegyikerékpáros csapata, mely két igen sikeres, még utánpótlás-korú versenyzővel kezdi meg működését.
nov. 15
15:09
Kovács Ágnes "nem valósított meg doppingvétséget" (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága szerint Kovács Ágnes az október 30-i ellenőrzés során nem valósított meg doppingvétséget.
nov. 15
15:26
Tamás Zsolt ultratriatlonos világbajnok lett (Metropol)
Tamás Zsolt megnyerte az ultratriatlonosok éves sorozatát, így a sportág világbajnoka lett. A bonyhádi egyesület tájékoztatása szerint a sportoló egész évben jól szerepelt a dupla és tripla Ironman-viadalokon, amikor is minden nap teljesíteni kell a 3,8 km úszást, a 180 km kerékpározást és a maratoni futást.
nov. 15
15:31
MACS jogi képviselője: jogszabálysértő a Kovács Ágnesről hozott határozat (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága szerint Kovács Ágnes az október 30-i ellenőrzés során nem valósított meg doppingvétséget. A testület úgy értékelte, az olimpiai bajnoknő megindokolta, miért távozott idő előtt az ellenőrzésről, hiszen közölte, Roger Moore, az UNICEF képviselője várja.
nov. 15
15:33
Elbert: Veszélyes, ha fenyegetik és zsarolják a doppingellenőröket (Infostart)
A sportállamtitkár szerint nagyon veszélyes a magyar sportra, ami Kovács Ágnes ügye miatt a doppingellenőrökkel történik. Elbert Gábor szerint érzelmileg zsarolják a doppingellenőröket, aminek az lehet a következménye, hogy a jövőben azok esetleg elmennek bizonyos ügyek mellett. Az államtitkár úgy véli, hogy minden élsportolónak, így Kovács Ágnesnek is be kell tartani a szabályokat.
nov. 15
15:36
Gyárfás sajnálja, hogy az ülés Kolláth Györgyről szól és nem Kovács Ágnesről (Behaviour)
Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke nem vett részt a fegyelmi bizottság csütörtöki ülésén - állítása szerint - tekintettel arra, hogy semmiféleképpen nem kívánta befolyásolni a várt döntést Kovács Ágnes ügyében. Az elnök kifejtette: a Magyar Antidopping Csoport (MACS) képviseletében Kolláth György alkotmányjogász járt el, annak ellenére, hogy a fegyelmi bizottság a tisztánlátás…
nov. 15
15:47
Serie A: Francesco Totti jövő hétvégén térhet vissza (She)
Francesco Totti, az olasz első osztályú AS Roma aranycipős csatára jövő szombaton, a Genoa elleni bajnoki mérkőzésen térhet vissza majd a pályára az itáliai sajtó legutóbbi értesülései szerint.
nov. 15
16:08
MÚSZ: Kovács Ágnes ártatlan - Kolláth szerint jogsértő a határozat (Metropol)
A Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága szerint Kovács Ágnes az október 30-i ellenőrzés során nem valósított meg doppingvétséget.
nov. 15
16:40
A fegyelmi bizottság felmentette Kovács Ágnest (Metropol)
A Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága szerint Kovács Ágnes az október 30-i doppingellenőrzés során nem valósított meg doppingvétséget. A határozat ellen 15 napon belül lehet fellebbezni.
nov. 15
17:00
FC Barcelona: nincs veszélyben Rijkaard állása (Infostart)
Txiki Begiristain, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója cáfolta azokat a híreket, miszerint veszélyben lenne Frank Rijkaard vezetőedző állása.
nov. 15
17:39
December közepére dől el Marion Jones sydneyi érmeinek sorsa (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) előreláthatólag december közepéig dönt majd a Marion Jonestól utólag, doppingolásért elvett ötkarikás érmek sorsáról.A NOB a korábban alkalmazott automatikus előreléptetés helyett ezúttal előbb minden érintett atlétát, akinek a pozíciója megváltozna, megvizsgál. A bizottság a sportolók Sydneyben adott mintáit elemezteti újra, aminek nem lehet akadálya, hiszen…
nov. 15
17:44
Marion Jones-ügy: a sydneyi érmek sorsadecember közepére dől el (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) előreláthatólag december közepéig dönt majd a Marion Jonestól utólag, doppingolásért elvett ötkarikás érmek sorsáról.
nov. 15
17:59
Gyárfás: "Ágnest legfeljebb móresre tanították" (Behaviour)
Gyárfás Tamás nem kíván élni fellebbezési jogával Kovács Ágnes ügyében. Ezt a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke tudatta. "Egész életemben lelkifurdalásom lenne, ha Kovács Ágnes felett a MÚSZ törne pálcát, hiszen közel egy évtizede a büszkeségünk" - nyilatkozta Gyárfás. "Nincs ember, aki azt állíthatná, hogy Kovács Ágnes sportpályafutása alatt mindenkor ne a legtisztességesebb eszközökkel érte…
nov. 15
18:04
Röplabda: a hétvégén nemzetközi női torna lesz Gödöllőn (She)
Idén november 16-án, pénteken és 17-én, szombaton rendezik meg a hagyományos Ádám László-emléktornát. Az eddig kizárólag magyar csapatok részvételével lezajlott verseny ezúttal nemzetközi lesz, mivel ? a címvédő Gödöllőn, valamint a Vasason és a Miskolcon kívül ? a szerb első osztályú ZOK Klek Zrenjanin is tagja a mezőnynek.
nov. 15
18:10
Férfi kézilabda BL: Roman Pungartnik egymérkőzéses eltiltása (She)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) egy nemzetközi mérkőzéstől eltiltotta Roman Pungartnikot, a német Gummersbach játékosát, aki az MKB Veszprém elleni szombati Bajnokok Ligája-mérkőzés hajrájában kapott piros lapot.
nov. 15
18:31
Marion Jones-ügy - decemberben döntés (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) előreláthatólag december közepéig dönt majd a Marion Jonestól utólag, doppingolásért elvett ötkarikás érmek sorsáról.

Keresés