2007. november 16. péntek

nov. 16
0:26
Kolláth: szerecsenmosdatás zajlott! (Behaviour)
Amint az várható volt az úgynevezett előzetes felülvizsgálati eljárás után: a Magyar Úszó Szövetség fegyelmi bizottsága felmentette Kovács Ágnest. Kimondatott tehát: a kiváló úszó az október 30-i doppingellenőrzés alkalmával nem követett el doppingvétséget. A Magyar Antidopping Csoport felkérésére eljáró Kolláth György ellenben úgy értékelt, szerecsenmosdatás zajlott!
nov. 16
5:13
Forma-1 - kibújt a szög a zsákból (Behaviour)
Eddig csak és kizárólag azt hangoztatták a McLaren képviselői, hogy fellebbezésükkel nem a finn Kimi Räikkönentől akarják elvenni a világbajnoki címet, hanem az igazságnak akarnak érvényt szerezni. Aztán tegnap Londonban a Nemzetközi Fellebbviteli Bíróságon (ICA) kibújt a szög a zsákból: Lewis Hamiltonnak követelik a világbajnoki címet. Döntés ma várható.
nov. 16
6:23
Gyógyír a továbbjutás (Blikk)
A fizetésükre hónapok óta hiába váró piros-kékek emberhátrányban vívták ki a döntőbe jutást
nov. 16
6:25
Megroggyant az olasz futball (Blikk)
Az olasz foci jövője a tét Glasgowban
nov. 16
6:27
Utolsóból első (Blikk)
Vadócz Krisztián, a NEC Nijmegen középpályása csalódott volt, amikor Várhidi kihirdette a keretet
nov. 16
6:29
Szomjasak a focistáink (Blikk)
BUDAPEST – Szomjasak a sikerre a magyar labdarúgóválogatott tagjai. A holnapi, Moldova elleni Európabajnoki selejtezőre készülő futballisták edzés közben gyakran meghúzták az oldalvonal mellé rakott üdítősflaskákat, de jó előre leszögezték: ugyan nyerni akarnak, ám eszük ágában sincs előre inni a medve bőrére. Elszántak, de nem elbizakodottak.
nov. 16
6:31
Räikkönen vagy Hamilton? (Blikk)
Ha elfogadják a McLaren óvását, Kimi Räikkönen helyett Lewis Hamilton lesz a végső győztes
nov. 16
8:57
Az úszók szembeszálltak a doppingellenőrökkel (Blikk)
A szövetség szerint Roger Moore megfelelő indok a távozásra
nov. 16
10:22
Vb-selejtezők: kétséges Ronaldinho Peru elleni játéka (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Ronaldinhónak ki kell hagynia a brazilok Peru elleni, vasárnapi labdarúgó világbajnoki selejtezőjét.
nov. 16
10:23
Budapesten is lesz magyar-brazil (Behaviour)
Három napon belül kétszer is megmérkőzik egymással a magyar és a brazil futsal válogatott. A szombati debreceni találkozó után november 19-én hétfőn 19 órakor a káposztásmegyeri Jég és Rendezvény Centrumban - az egykori Astra Zeneca Csarnokban - vendégszerepel a közelmúltban Világkupát nyert dél-amerikai válogatott. A barátságos találkozóra szóló belépők egységesen 2000 forintba kerülnek, melyeket…
nov. 16
11:56
Olaszország: megszorító intézkedések a futballbotrány miatt (She)
A múlt vasárnapi tragédia és az azt követő botrányok nyomán megszorító intézkedéseket vezetett be az olasz kormány a labdarúgó-bajnokságban.
nov. 16
12:03
Sístart Bánkúton (Behaviour)
Huszonöt centiméter vastag hótakaró borítja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bánkút sípályáit, ezért szombaton reggel elindítják a felvonókat - tudatta a Bánkúti Síklub elnöke.
nov. 16
12:23
Bajnokok Ligája: hat meccsre eltiltották a Benfica játékosát (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hat mérkőzésre eltiltotta Augustin Binyát, a Benfica középpályását, aki a Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés hajrájában brutálisan szabálytalankodott az ellenfél játékosával, Scott Brownnal.
nov. 16
12:34
1 évet kapott a doppingos koronatanú (Blikk)
Egy éves eltiltást kapott csak a doppingoló német kerekes, mert részletes vallomást tett a T-Mobile-nál folyó doppingolásról. Sinkewitzé volt az idei Tour de France első doppingbotránya, miatta vonult ki a német közszolgálati tévé az eseményről.
nov. 16
12:51
Kovács Ágnes is rajtolt az OB-n (Behaviour)
Kovács Ágnes is rajthoz állt az úszók debreceni rövidpályás országos bajnokságának első napján, miután csütörtökön a magyar szövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottsága felmentette őt a doppingvétség elkövetésének vádja alól. A Kőbánya SC olimpiai, világ- és Európa-bajnoka a 100 m mell péntek déli selejtezőjében indult, s futamgyőztesként, 1:10.50 perces idővel összesítésben a másodikként biztosította…
nov. 16
13:00
Olaszország és Anglia nagyon közel kerülhet a szakadékhoz (Infostart)
Huszonegy Eb-selejtezőt játszanak szombaton. Ez lesz az utolsó előtti forduló, legalább öt-hat gárda csatlakozik majd a már továbbjutottakhoz, a németekhez, a csehekhez, a görögökhöz és a románokhoz. A játéknap érdekessége, hogy Olaszország és Anglia nagyon közel kerülhet a szakadékhoz.
nov. 16
13:31
Baseball: két vádpont miatt Barry Bondsnak bíróság elé kell állnia (She)
Hamis tanúzás, valamint az igazságszolgáltatás akadályozása miatt bíróság elé kell állnia Barry Bondsnak, a San Fransisco Ginats világklasszis baseball-játékosának.
nov. 16
13:46
Lezárják a balhés lelátórészeket 15 olasz stadionban (Behaviour)
A múlt vasárnapi tragédia és az azt követő botrányok nyomán megszorító intézkedéseket vezetett be az olasz kormány a labdarúgó-bajnokságban. A következő fordulóban - november 24-25-én - 15 stadionban lezárják azokat a lelátó-részeket, ahol hagyományosan a "balhés" szurkolók gyülekeznek. Emellett az élvonalbeli Atalanta, AS Roma, AC Milan, Sampdoria, Torino és Catania ultra-csoportjainak…
nov. 16
14:41
Argentína: lemondott Daniel Passarella, a River Plate edzője (She)
Lemondott posztjáról Daniel Passarella, az argentin River Plate labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 16
14:45
Elbert Gábor: tudomásul kell venni, hogy a doppingellenőr nem ellenség (Behaviour)
A pekingi sikeres szereplést veszélyeztetik azok, akik megkérdőjelezik a doppingellenőrök munkáját - mondta Elbert Gábor sportszakállamtitkár az MTI-nek Kovács Ágnes ügyére reagálva. "Két oldalról lehet megközelíteni a történteket" - nyilatkozott a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) madridi világkonferenciájáról hazaérkezve Elbert Gábor. "Az egyik, hogy Kovács Ági számomra egy emlék, ahogy…
nov. 16
14:46
Japán: szélütést kapott Ivica Osim szövetségi kapitány (She)
Szélütést kapott Ivica Osim, a japán labdarúgó-válogatott bosnyák szövetségi kapitánya.
nov. 16
14:48
Németország: 18 éves brazil játékost vett a Bayern (She)
Tizennyolc esztendős brazil labdarúgót vásárolt a Bayern München.
nov. 16
14:50
Asztalitenisz Pro Tour, Stockholm: Tóth és Póta is továbbjutott (She)
Tóth Krisztina és Póta Georgina is megnyerte első főtáblás mérkőzését az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának stockholmi állomásán, így egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy kivívják az automatikus kvalifikációt a jövő évi, pekingi olimpiára.
nov. 16
14:51
Kerékpár: egy évet kapott a koronatanú Patrik Sinkewitz (She)
A német szövetség (BDR) egy évre, 2008. július 17-ig tiltotta el a versenyzéstől az idei Tour de France előtt tesztoszteront használt Patrik Sinkewitzet, aki néhány hete részletes vallomást tett a T-Mobile országúti kerékpáros csapatnál zajló doppingolásról.
nov. 16
14:57
Csarnokavató: az új gyöngyösi aréna röplabdázásra is alkalmas (She)
November 16-án és 18-án ünnepélyes keretek között adják át hivatalosan Gyöngyös város új sport- és rendezvénycsarnokát. A multifunkcionális létesítmény megfelel a röplabdamérkőzések nemzetközi szabályainak is.
nov. 16
14:59
Rövidpályás úszó ob: Kovács Ágnes is rajthoz állt (She)
Kovács Ágnes is rajthoz állt az úszók debreceni rövidpályás országos bajnokságának első napján, miután csütörtökön a magyar szövetség (MÚSZ) fegyelmi bizottsága felmentette őt a doppingvétség elkövetésének vádja alól.
nov. 16
15:08
Kovács Ágnes is rajthoz állt a rövidpályás úszóbajnokságon (Metropol)
Kovács Ágnes is rajthoz állt az úszók debreceni rövidpályás országos bajnokságának első napján, miután csütörtökön a magyar szövetség fegyelmi bizottsága felmentette őt a doppingvétség elkövetésének vádja alól.
nov. 16
16:37
Gera: ötvenszer a válogatottban (Blikk)
Gerának a legszörnyűbb a Máltától elszenvedett vereség volt
nov. 16
17:46
UEFA: egy meccsre eltiltották az FC Zürich vezetőedzőjét (She)
Bernard Challandes-ot, az FC Zürich edzőjét egy meccsre eltiltotta az Európai Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fegyelmi Bizottsága, a Sparta Praha elleni október végi UEFA-kupa mérkőzést követően.
nov. 16
17:48
Jégkorong, Erste Bank Liga: KAC-siker a Ljubljana ellen (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorong-bajnokságban, az Erste Bank Ligában a 21. fordulóban a szlovén Olimpija Ljubljana négygólos vereséget szenvedett Klagenfurtban.
nov. 16
19:15
Eb-selejtezők: Marcell Jansen két hónapig nem játszhat (She)
Marcell Jansen, az FC Bayern München fiatal balbekkje két hónapra kidőlt a sorból, miután pénteken megoperálták jobb bokáját Münchenben.
nov. 16
21:18
Immár végleges: Raikkönen hivatalosan is világbajnok! (Infostart)
A finn Kimi Raikkönen (Ferrari) most már hivatalosan is Forma-1-es világbajnoknak mondhatja magát, miután jogerősen elutasították a McLaren óvását a szezonzáró Brazil Nagydíjon történt üzemanyag-hőmérsékleti kifogások ügyében.
nov. 16
21:19
Kovács Ágnes aranyérmes az ob-n (Behaviour)
Öt országos rekord és Kovács Ágnes győzelme volt a IV. Tippmix országos rövidpályás úszóbajnokság nyitónapjának legfontosabb történése. Az esemény történetében példátlannak mondható médiaérdeklődés Kovács Ágnesnek szólt, akit a szövetség fegyelmi bizottsága csütörtökön felmentett a doppingvád alól, így elindulhatott a versenyen. A délelőtti előfutamokból másodikként jutott be a 100 m mell…
nov. 16
21:52
Rövidpályás úszó ob: Kovács Ágnes aranyérmes (Metropol)
Öt országos rekord és Kovács Ágnes győzelme volt a IV. Tippmix országos rövidpályás úszóbajnokság nyitónapjának legfontosabb történése.
nov. 16
22:45
Negyedik Balaton maraton és félmaraton (Behaviour)
A 2007-es futószezont a hétvégén negyedik alkalommal sorra kerülő Balaton maraton és félmaraton zárja. A kétnapos verseny rajtja a Balaton fővárosában, Siófokon lesz. A 42,195 kilométer hosszú maratoni távot a futók nem egyben, hanem két nap alatt, három szakaszban teljesítik majd, az egyéni versenyzők mellett pedig párosok is rajthoz állhatnak. A maratoni verseny egyediségét a sokféle táv, a…
nov. 16
23:06
Ra:ikkönen marad a világbajnok (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékes testülete elutasította a Forma-1-es McLaren-Mercedes fellebbezését, így most már jogerősen is a Ferrari finn pilótája, Kimi Ra:ikkönen a 2007-es év világbajnoka. "A felek meghallgatását, illetve a rendelkezésre álló dokumentumok, bizonyítékok átvizsgálását követően a testület úgy határozott, hogy a McLaren-Mercedes fellebbezése nem elfogadható" -…
nov. 16
23:25
Barátságos mérkőzés: angol győzelem, francia blama (She)
Az angol labdarúgó-válogatott barátságos mérkőzésen idegenben verte Ausztriát, míg Franciaország hazai környezetben nem bírt Marokkóval.

Keresés