2007. november 18. vasárnap

nov. 18
0:20
Nem felejtünk, Öcsi bácsi! (Blikk)
Egy évvel Puskás Ferenc (†79) halála után Öcsi bácsi családja mellett barátai, csapattársai is emlékeztek a tavaly november 17-én elhunyt legendára.
nov. 18
0:20
Eb-selejtezők: sovány portugál győzelem Hugo Almeida góljával (She)
A portugál labdarúgó-válogatott hazai pályán 1-0-ra győzte le Örményország együttesét Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 18
0:24
Öt évig a Milannál focizik Kaka (Blikk)
Semmi pénzért nem hajlandóak lemondani Kakáról
nov. 18
0:28
Teremben szambáztak a brazil labdarúgók (Blikk)
Világsztár brazil futballisták játékát csodálhatták meg Debrecenben.
nov. 18
0:32
Itthon még mindig Kovács Ági a csúcs (Blikk)
Továbbra is ő a legjobb hazai mellúszó.
nov. 18
0:37
A skótok duplán szomorúak: ők kiestek, az angolok esélyt kaptak (Infostart)
A lengyel, az olasz, a francia, a horvát, a spanyol és a holland csapat csatlakozott a cseh, a német, a görög és a román válogatotthoz a 2008-as labdarúgó Eb-selejtezőiben. Így miután a két rendező, Ausztria és Svájc automatikusan tagja a tizenhatos döntő mezőnyének, mindössze négy hely maradt kiadó. A továbblépőkön kívül a szombat nagy győztese az angol válogatott, amelynek óriási szívességet…
nov. 18
6:42
Alonso: Renault vagy Toyota (Behaviour)
Spanyol médiaértesülés szerint Christian Horner, a Forma-1-es Red Bull Racing csapatfőnöke kizárta annak a lehetőségét, hogy szerződést kötnek a spanyol Fernando Alonsóval.
nov. 18
6:53
Peter Crouch a Juventus kívánságlistáján (Behaviour)
Könnyen elképzelhető, hogy Peter Crouch, a Liverpool angol válogatott labdarúgója januártól a Juventusban folytatja pályafutását. Rafa Benitez, a szigetországi gárda vezetőedzője a januári átigazolási időszakban 10 millió fontért elengedné a támadót, ha a kérő kifizeti ezt az összeget.
nov. 18
8:08
Eb-selejtezők: tizenkét hely elkelt a tizenhatból (Behaviour)
Tizenkét válogatott már biztos résztvevője a jövő évi, osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságnak. Eb-döntősök:Ausztria, Svájc (mindkettő házigazdaként), Németország, Görögország (címvédő), Csehország, Románia, Olaszország, Franciaország, Horvátország, Hollandia, Lengyelország, Spanyolország
nov. 18
8:25
Vb-selejtezők: argentín, kolumbiai és paraguayi siker (She)
Argentína és Paraguay parádézott, Kolumbia hazai pályán egygólos győzelmet aratott a 2010-es dél-afrikai világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának harmadik fordulójában.
nov. 18
8:30
Bompard Cachemire Kupa: Pavuk hetedik lett (She)
Pavuk Viktória egy helyet visszacsúszott a kűr során, így hetedik lett a műkorcsolya és jégtánc Grand Prix-sorozat negyedik állomásán, a párizsi Eric Bompard Cachemire Kupán.
nov. 18
8:40
NBA: a Houstont otthon késztette vereségre a Phoenix (She)
A Houston Rockets otthon kapitulált a Phoenix Suns ellen az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság (NBA) szombati játéknapján. A Denver 32 ponttal verte a szebb időket is megélt New York Knickst.
nov. 18
8:56
NHL: a New Jersey lesöpörte a pályáról a Philadelphiát (She)
Továbbra sem bír mumusával a Detroit Red Wings, ebben a szezonban immár negyedszer kaptak ki a Chicagó Blackhawkstól a detroitiak. A bajnok Anaheim San Joséban tudott nyerni, a New Yersey lesöpörte a pályáról a Philadelphiát.
nov. 18
10:55
Nestor és Knowles sikere párosban (Behaviour)
Az első helyen kiemelt Mark Knowles, Daniel Nestor kettős nyerte a párosok versenyét a férfi teniszezők 4,45 millió dollár összdíjazású Mesterek Kupáján, Sanghajban. A bahamai, kanadai duó a fináléban könnyedén győzte le a Simon Aspelin, Julian Knowle svéd, osztrák párost.
nov. 18
11:05
Paraguay kiütötte Ecuadort (Behaviour)
Paraguay válogatottja hazai pályán négy góllal legyőzte Ecuador együttesét a 2010-es dél-afrikai világbajnokság dél-amerikai selejtezősorozatának harmadik fordulójában.
nov. 18
11:14
Visszatért a pályára a félkarú focista (Infostart)
Lejátszotta első bajnoki mérkőzését Julio Gonzales Ferreira: a paraguayi válogatott labdarúgó két éve súlyos autóbalesetben elveszítette az egyik karját.
nov. 18
11:36
Gyorskorcsolya Vk, Calgary: világcsúcs férfi 5000 méteren is (She)
A nők 500 méteres száma után a férfiak 5000 méteres távján is új világcsúcs született a Calgaryben zajló gyorskorcsolya Világkupa-viadalon. Az új rekord a holland Sven Kramer nevéhez fűződik.
nov. 18
11:38
Tokió Marathon: az olimpiai bajnok sikeres visszatérése (She)
Az olimpiai bajnok Nogucsi Mizuki nyerte vasárnap a rangos női Tokió Marathont.
nov. 18
12:03
Federer: megvan az 53. tornagyőzelem (Infostart)
Az első helyen kiemelt, címvédő svájci Roger Federer nyerte a férfi teniszezők 4,45 millió dollár összdíjazású Mesterek Kupáját Sanghajban, miután a döntőben legyőzte a spanyol David Ferrert.
nov. 18
12:05
Magyar szumó világbajnokot avattak Thaiföldön (Infostart)
Bárdosi Sándor aranyérmet szerzett a 85 kilogrammos kategóriában a Thaiföldön zajló szumó-világbajnokságon.
nov. 18
12:36
Futsal: magyar-brazil visszavágó hétfőn, Budapesten (She)
Mindössze két napot kell várnia a magyar futsal válogatottnak arra, hogy visszavághasson a braziloknak a debreceni négyes tornán szombaton elszenvedett 5-2-es vereségért. A dél-amerikai labdazsonglőrök ugyanis elutazásuk előtt még egyszer, hétfőn este Budapesten is megmérkőznek Kozma Mihály szövetségi kapitány csapatával.
nov. 18
12:58
Szumó: Bárdosi Sándor világbajnok lett Thaiföldön (She)
Bárdosi Sándor aranyérmet szerzett a 85 kg-os kategóriában a Thaiföldön zajló szumó-világbajnokságon.
nov. 18
15:06
Rögbi: Szófiában verte a magyar férfiválogatott Bulgáriát (She)
nov. 18
15:16
Hegyikerékpár: Parti András harmadik lett Chilében (She)
Parti András az előkelő harmadik helyen végzett a chilei Vina del Marban rendezett hegyikerékpáros viadalon, és így Magyarország számára értékes pontokat gyűjtött az olimpiai kvótáért zajló versengésben.
nov. 18
15:21
Tenisz: Tommy Haas vérmintái nem utalnak mérgezésre (She)
A vizsgálatok alapján nem bizonyítható, hogy megmérgezték volna Tommy Haast, a németek kiváló teniszezőjét szeptemberben az Oroszország elleni Davis Kupa elődöntőben.
nov. 18
15:27
Labdarúgás, U21-es Eb-selejtező: egy gólos vereség Lettországban (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott gólnélküli első félidő után 1-0-ra kikapott Lettországban és elveszítette esélyét a továbbjutásra. A győztes gólt a 65. percben Edgars Gauracs szerezte.
nov. 18
15:45
Hegyikerékpár: Parti András harmadik Chilében (Metropol)
Parti András az előkelő harmadik helyen végzett a chilei Vina del Marban rendezett hegyikerékpáros viadalon, és így Magyarország számára értékes pontokat gyűjtött az olimpiai kvótáért zajló versengésben.
nov. 18
16:23
Megalakult az Újbuda Sportegyesület (Behaviour)
Vasárnap a SportMax sportcsarnokban rendezett ünnepség keretében megalakult az Újbuda Sportegyesület, amelynek elsődleges célja, hogy Budapest XI. kerületének lakosai számára rendszeres sportolási lehetőséget biztosítson.
nov. 18
16:41
Sakk, Mihail Tal-emlékverseny: Lékó Péter ismét remizett (She)
nov. 18
16:49
Mihail Tal-emlékverseny: Lékó ismét remizett (Metropol)
A címvédő Lékó Péter a nyolcadik fordulóban is döntetlent játszott a Moszkvában zajló II. Mihail Tal sakkemlékversenyen.
nov. 18
17:14
Az U21-es válogatott is kikapott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szombati kudarca után az U21-es Európa-bajnoki selejtezőn Róth Antal szövetségi edző együttese 1-0-ra kikapott Rigában a lett korosztályos együttestől.
nov. 18
17:21
Női röplabda NB I-es ligabajnokság: Vasas-siker (Metropol)
A női röplabda NB I-es ligabajnokság vasárnapi első mérkőzésén:
nov. 18
18:13
Várhidi: Ez a csapat nem lesz soha világbajnok! (Infostart)
Nem szabad csak a negatívumokat hangsúlyozni azután, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szombaton 3-0-ra elveszítette moldovai Európa-bajnoki selejtező-mérkőzését - hangsúlyozta Várhidi Péter szövetségi kapitány az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában. Az alábbiakban az interjú szerkesztett változatát olvashatják el.
nov. 18
18:13
Röplabda, férfi és női NB I: Szolnokon győzött a Dági SE (She)
nov. 18
19:16
Kosárlabda, női NB I: könnyedén győzött a ZTE és a Szeged (She)
Az Uniqa női kosárlabda NB I 7. fordulójának vasárnapi mérkőzésein az Európa-kupában szereplő három magyar együttes játszotta, illetve játssza le aktuális bajnokiját.
nov. 18
19:37
Havas maraton a Balaton-parton (Behaviour)
Hóesésben zárult a 2007-es futószezon vasárnap, a negyedik alkalommal megrendezett, kétnapos Balaton maraton és félmaratonon, Siófokon.
nov. 18
19:59
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: Szolnokon nyert a Dág (Metropol)
A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság vasárnapi első mérkőzésén:
nov. 18
20:05
Eb-selejtező, angol-horvát: Darren Bent került a sérült Owen helyére (She)
Az osztrákok elleni pénteki felkészülési mérkőzésen megsérült Michael Owen helyére Darren Bent, a Tottenham Hotspur csatára került a horvátok elleni sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőre készülő angol labdarúgó-válogatott keretében.
nov. 18
20:15
Férfi kézilabda BL: fájó veszprémi vereség (Metropol)
Az MKB Veszprém fájó vereséget szenvedett a szlovén Celje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 5. , utolsó előtti fordulójában, és így kérdésessé vált továbbjutása a legjobb 16 közé.
nov. 18
20:31
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: eredmény (Metropol)
A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság vasárnapi harmadik mérkőzésén a kiemelt csoportban: Vegyész RC Kazincbarcika - MAFC-Hartmann-Mapei 3-1 (21, -16, 22, 23)
nov. 18
20:59
Férfi kézilabda NB I: mindent megpróbált, de elbukott a THAC (She)
Továbbra is pont nélkül áll az újonc, a mezőny egyedüli teljesen amatőr csapata, a Tatai HAC a férfi kézilabda NB I-ben, miután a 11. fordulóban 30-26-ra kikapott a vendég Gyöngyöstől Tatabányán.
nov. 18
21:21
Kosárlabda, női NB I: Cegléden nyert 27 ponttal a Seat-Foton Győr (She)
A női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának hetedik fordulójában a Győr Cegléden tudott nyerni 27 ponttal.
nov. 18
21:26
Curling: kettős WSC-siker a Hungarian Openen (She)
A hazai női válogatottal megegyező WSC nyerte a Magyar Curling Szövetség III. Conrad Electronic Cup-Hungarian Curling Open elnevezésű nemzetközi versenyét.
nov. 18
22:00
Jégkorong ob I: magabiztos UTE-győzelem a Miskolc ellen (She)
Az Újpest csapata sima, 5-0-s győzelmet aratott a jégkorong ob I vasárnapi mérkőzésén a vendég Miskolci Jegesmedvéd együttese ellen.
nov. 18
22:24
Jégkorong ob I: kiütötte az FTC-Érsekújvár az Alba Volánt (She)
Megsemmisítő vereséget mért az FTC-Érsekújvár együttese a Pesterzsébeti jégcsarnokban a vendég Alba Volánra, amely egyelőre köztudottan az osztrák Erste Bank Ligában szereplő első számú székesfehérvári együttes halvány árnyéka. A hazaiak 14-2-es sikere a csíkszeredaiak és az újpestiek ellenére vereségek után jót tett a csapatnak.
nov. 18
22:41
Jégkorong ob I: hosszabbításban győzött az SC Csíkszereda (She)
Rangadót nyert Dunaújvárosban a jégkorong ob I-ben az SC Csíkszereda. A székelyföldi együttes hosszabbítás után győzte le 3-2-re az Acélbikákat, és ezzel utolérte, sőt jobb gólkülönbségének köszönhetően megelőzte a városi riválist, a HC Csíkszeredát. Mindkét csapat másdszor kényszerült hosszabbításra ebben a szezonban.

Keresés