2007. november 19. hétfő

nov. 19
0:24
Megizzasztjuk az EB-győztest! (Blikk)
Elszomorította, de nem bizonytalanította el Várhidi Pétert (49) a labdarúgó-válogatott moldovai 3-0-s veresége.
nov. 19
0:28
Buzsáky: Így nem szabad focizni! (Blikk)
Érthetetlen, hogy miért játszottunk ilyen gyengén...
nov. 19
0:32
Talma gokartban is szélvészgyors (Blikk)
A bajnok végre a barátaival is ünnepelhetett.
nov. 19
0:36
Rehhagel: Győzni megyünk Budapestre! (Blikk)
Görögország címvédésre készül!
nov. 19
9:01
Női elit hokiliga: újabb vereséget szenvedett az FTC-Stars (She)
Az FTC-Stars vereséget szenvedett a vendég szlovén Terme Maribortól a hét ország részvételével zajló női elit jégkorongligában (EWHL).
nov. 19
9:07
Ecuador: Sixto Vizuete lett a válogatott új szövetségi kapitánya (She)
Nem sokáig volt szövetségi kapitány nélkül Ecuador labdarúgó-válogatottja: egy nappal Luis Fernando Suárez távozása után már meg is találták az utódját.
nov. 19
9:19
"Rettegnünk kell az elképzelhetetlentől" (Infostart)
Hatalmas esélyt kapott az angol labdarúgó-válogatott a sorstól, miután Izrael válogatottja hatalmas meglepetést okozva odahaza 2-1-re legyőzte az esélyesebb orosz együttest. Az Európa-bajnoki reményeikről már lassan lemondó angoloknak így a selejtezők utolsó játéknapján már egy döntetlen is elég hazai pályán a már továbbjutott horvátok ellen, hogy ők és ne Oroszország jusson ki a jövő évi…
nov. 19
10:17
Eb-selejtező: hat kulcsember nélkül utaznak a lengyelek Belgrádba (She)
A továbbjutást szombaton, a belgák elleni 2-0-s győzelemmel bebiztosító lengyel labdarúgó-válogatott hat kulcsembere nélkül lép pályára szerdán Szerbiában.
nov. 19
10:37
Jövőre az idei autóval kezd a Toro Rosso (Behaviour)
Osztrák lapértesülés szerint a 2008-as idény elején még az idei autóval versenyez a Forma-1-es Toro Rosso. "Az első négy futamon még a jól bevált STR2 jelzésű géppel indulunk. Természetesen készül az új versenyautó is, így ha gondjaink lennének, akkor lesz időnk kijavítani a hibákat" - nyilatkozta Franz Tost, a faenzai székhelyű istálló csapatfőnöke a Tiroler Tageszeitungnak.
nov. 19
10:39
Az angol kormánytag hálálkodik (Behaviour)
David Miliband nemzetközösségi ügyekért felelő brit miniszter személyesen mondott köszönetet az izraeli labdarúgó-válogatottnak, amely szombaton legyőzte az orosz együttest.
nov. 19
11:30
Ökölvívás: Hidvégi György a cseh Lubos Suda ellen lép ringbe (She)
Eldőlt, hogy Hidvégi György (14?1?1, 10 K. O.?T. K. O.) ötödik alkalommal a németországi Dessauban próbálja megvédeni a WBF cirkálósúlyú világbajnoki övét, méghozzá december 15-én.
nov. 19
12:13
A MACS elfogadja a MÚSZ bocsánatkérését (Metropol)
A Magyar Antidopping Csoport elfogadja a Magyar Úszó Szövetség bocsánatkérését Kovács Ágnes ügyében.
nov. 19
12:36
A MACS elfogadja a MÚSZ bocsánatkérését (Behaviour)
A Magyar Antidopping Csoport elfogadja a Magyar Úszó Szövetség bocsánatkérését Kovács Ágnes ügyében - tájékoztatta a MACS az MTI-t.
nov. 19
12:45
Labdarúgás: három iraki játékos és egy edző Ausztráliában maradt (She)
Három iraki labdarúgó, valamint az olimpiai válogatott másodedzője Ausztráliában maradt a nemzeti csapat hétvégi ötkarikás selejtezőmérkőzése után.
nov. 19
13:02
Úszás: Hargitay András is bekerült a hírességek csarnokába (She)
Hargitay András is bekerül az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben működő Hall of Fame, a vizessportok - így az úszás és a vízilabda - hírességeit befogadó csarnok tagjai közé.
nov. 19
13:40
Hargitay András is Csarnok-lakó lesz (Behaviour)
Hargitay András is bekerül az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben működő Hall of Fame, a vizessportok - így az úszás és a vízilabda - hírességeit befogadó csarnok tagjai közé. Ez a LEN, az európai szövetség honlapjának egyik híréből derül ki.
nov. 19
14:08
Ausztrál orvosok szerint a légszennyezettség miatt veszélyben az olimpia (Metropol)
Egy ausztrál orvoscsoport kételkedik abban, hogy Peking levegője megfelelő minőségű lenne, mivel a kínaiak visszatartják a korábban elvégzett légszennyezettségi vizsgálat részleteit.
nov. 19
14:20
EURO-2008: kicsinyli a stadionokat az olasz sajtó (Behaviour)
Két nappal azután, hogy a válogatott kvalifikálta magát a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokságra, az olasz sajtó becsmérlően ír a rendező Ausztria és Svájc stadionjairól.
nov. 19
14:25
Elhunyt az osztrákok egyetlen olimpiai bajnok vívója (Behaviour)
Kilencvennégy éves korában elhunyt Ellen Müller-Preis, az osztrákok egyetlen olimpiai bajnok vívója. A berlini születésű, 1930-ban Bécsbe áttelepült kiválóság az 1932-es, Los Angeles-i játékokon diadalmaskodott, majd 1936-ban (Berlin) és 1948-ban (London) bronzérmet nyert.
nov. 19
15:59
Olimpia 2020: Nagy-Britannia támogatja India pályázatát (Metropol)
Ken Livingstone, London polgármestere szerint Nagy-Britannia támogatja India pályázatát a 2020-as olimpia megrendezésére.
nov. 19
16:05
Cigányozásért 20 ezer eurót fizet a Juventus (Behaviour)
Szurkolóinak rasszista megnyilvánulásai miatt az Olasz Labdarúgó Szövetség 20 ezer eurós bírsággal sújtotta a Juventust. A torinói tábor november 4-én "koszos cigánynak" csúfolta Zlatan Ibrahimovicot, az Internazionale szerb származású svéd csatárát, aki tavaly nyáron hagyta el a Juventust a milánói csapat kedvéért.
nov. 19
16:31
Ifjúsági olimpia 2010: Debrecen nem jutott tovább (Metropol)
Debrecen nem került a legjobb öt közé a 2010-ben első alkalommal sorra kerülő ifjúsági olimpiára pályázó városok versenyfutásában.
nov. 19
16:47
Ifjúsági olimpia 2010: Debrecen nem jutott tovább (Metropol)
Debrecen nem került a legjobb öt közé a 2010-ben első alkalommal sorra kerülő ifjúsági olimpiára pályázó városok versenyfutásában.
nov. 19
16:48
2010-ben nem lesz ifi olimpia Debrecenben (Behaviour)
Debrecen nem került a legjobb öt közé a 2010-ben első alkalommal sorra kerülő ifjúsági olimpiára pályázó városok versenyfutásában. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hétfői bejelentése szerint mostantól már csak Athén, Bangkok, Moszkva, Szingapúr és Torino reménykedhet a rendezési jog elnyerésében.
nov. 19
16:55
Debrecen nem került be a legjobb öt közé (Infostart)
Debrecen nem került a legjobb öt közé a 2010-ben első alkalommal sorra kerülő ifjúsági olimpiára pályázó városok versenyfutásában. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) bejelentése szerint mostantól már csak Athén, Bangkok, Moszkva, Szingapúr és Torino reménykedhet a rendezési jog elnyerésében.
nov. 19
18:25
Mihail Tal-emlékverseny: Lékó ismét remizett és 4,5 ponttal zárt (She)
A címvédőként indult Lékó Péter az utolsó, kilencedik fordulóban is döntetlent játszott a Moszkvában rendezett II. Mihail Tal sakk emlékversenyen.
nov. 19
18:27
Magyar válogatott: 24 ezer jegy elkelt a görögök elleni meccsre (She)
Már több mint 24 ezer jegy elkelt a Puskás Ferenc-stadionban szerdán 20:15-kor kezdődő Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.
nov. 19
20:15
Kosárlabda: újabb sérült a MiZo Pécs 2010 csapatánál (She)
A horvát válogatott Jelena Ivezic után újabb kosárlabdázója sérült meg a pécsi NB I-es női csapatnak: ezúttal Mészáros Kornélia dőlt ki a sorból, hétfőn Tatán térdműtéten esett át.
nov. 19
20:15
Sima FTC-siker a Baktalórántháza ellen (Infostart)
A Ferencváros hazai pályán 2-0-ra győzött a Baktalórántháza ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 15. fordulójában.
nov. 19
20:27
Tysont egy nap börtönre ítélték kokainozásért (Behaviour)
Mike Tyson korábbi profi nehézsúlyú világbajnok ökölvívót másodfokon egy nap letöltendő és három év felfüggesztett börtönre ítélte egy arizonai bíróság kokain fogyasztásáért és mert kábítószeres befolyásoltság alatt vezetett. "Iron Mike" még tavaly decemberben követte a bűncselekményt, amelyre az arizonai Scottsdale-ben tartott közúti ellenőrzés során derült fény. A bíróság első fokon a kiszabható…
nov. 19
20:38
Szávay Hingisnek köszönhetően lépett előre (Infostart)
Szávay Ágnes egy helyet javítva a 19. helyen áll a női teniszezők évadzáró világranglistáján.
nov. 19
21:55
Új nevet kap a Fradi-pálya (Infostart)
Az FTC elnöksége egyhangúlag úgy határozott, hogy december 12-étől Albert Flórián Stadionnak hívják a futballcsapat hazai meccseinek otthont adó Üllői úti létesítményt.
nov. 19
22:53
Ferencváros: az Üllői úti stadion Albert Flórián nevét viseli majd (She)
Döntött a Ferencváros elnöksége, az Üllői úti stadion 2007. december 12-től Albert Flórián nevét viseli.
nov. 19
23:12
December 12-től Albert Flórián Stadion az Üllői úton (Behaviour)
Az FTC elnöksége hétfő esti ülésén egyhangúlag úgy határozott, hogy december 12-től Albert Flórián Stadionnak hívják a futballcsapat hazai meccseinek otthont adó Üllői úti létesítményt. A klub hivatalos honlapja szerint a testület azért most döntött a névadásról, mert a "Császár" egyetlen magyar játékosként 40 évvel ezelőtt, 1967-ben kapta meg az Aranylabdát. Albert Flórián 1941. szeptember 15-én…

Keresés