2007. november 20. kedd

nov. 20
6:22
Már tesztel a világbajnok motoros (Blikk)
Eddig tartott Talma megérdemelt pihenése, tegnap újra munkába állt
nov. 20
6:24
Buzsáky helyettesíti Gerát (Blikk)
Alig maradt jegy maradt a görögök elleni meccsre
nov. 20
6:53
A Bayern München az Allianz Arena egyedüli tulajdonosa (Behaviour)
A Bayern München labdarúgócsapata megszerezte a kisebb bajor klub, az 1860 München tulajdonrészét is a közösen használt Allianz Arénában. Albrecht von Linde, a másodosztályban szereplő 1860 elnöke elmondta, a klubnak nem volt más választása.
nov. 20
6:59
2009-től Dubajban rendezik a legnagyobb pénzdíjazású golftornát (Behaviour)
A profi golfozók európai sorozata, a European PGA Tour büszkélkedhet 2009-től a sportág legnagyobb összdíjazású tornájával, amelyet Dubajban rendeznek majd. A szezonzáró viadal összdíjazása 10 millió dollár lesz, amelyből 1,66 millió jár a győztesnek. Az első "Dubaj világbajnokság" elnevezésű versenyre 2009. november 19. és 22. között kerül sor.
nov. 20
8:35
Bayern München: a klub lett az Allianz Arena egyedüli tulajdonosa (She)
A Bayern München labdarúgócsapata megszerezte a kisebb bajor klub, az 1860 München tulajdonrészét is a közösen használt Allianz Arénában (képünkön). Albrecht von Linde, a másodosztályban szereplő 1860 elnöke elmondta, a klubnak nem volt más választása.
nov. 20
8:40
Pálinger, a Győr fegyvere (Blikk)
Pálinger Katalinnal nem tudnak hibázni a Győr kézilabdázónői
nov. 20
9:07
Ismét győzött az Orlando (Behaviour)
Az Orlando Magic a remeklő Boston Celtics megállítása után egy nappal magabiztos teljesítménnyel győzte le vendégként a New Orleans Hornets együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
nov. 20
9:12
Ki a jobb? Sampras vagy Federer? (Blikk)
A világ két legeredményesebb teniszezője összecsap
nov. 20
9:39
Olimpiai bajnok úszó visszavonulása (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását Brooke Hanson olimpiai bajnok úszó.
nov. 20
9:44
Úszás: olimpiai bajnok ausztrál úszó visszavonulása (She)
Bejelentette visszavonulását Brooke Hanson olimpiai bajnok úszó. A 29 éves ausztrál sportoló azután döntötte el, befejezi versenyzői pályafutását, hogy idén egy wellness-kezelés során kisebb áramütés érte egy medencében, és azóta képtelen megfelelően edzeni.
nov. 20
9:54
Ullrich EPO-val nyerte meg a Tour de France-t? (Blikk)
Lapértesülés szerint dopping segítségével nyert 1997-ben a német kerekessztár
nov. 20
10:32
Peking 2008: már Kanadában is fizetnek az érmekért (Metropol)
Kanada sporttörténetében először pénzjutalomban részesítik jövőre az olimpiai éremszerzőket. A pekingi győztesek 20, a második helyezettek 15, a harmadikok 10 ezer kanadai dollárral (3,6-2,7-1,8 millió forint) gazdagodnak.
nov. 20
10:37
Anglia: óriásklubok versenyeznek Luka Modricért? (She)
Az angol bajnokság két óriásklubjának, a Chelsea és az Arsenal illetékesei is úgy nyilatkoztak, hogy januárban szívesen leigazolnák Luka Modricot, a Dinamo Zagreb huszonkét éves horvát középpályását. A The Sun harmincmilliós összegről beszél, ami soknak tűnik. A lap ugyancsak megemlíti az izraeli Omer Golan esetleges Londonba igazolását is.
nov. 20
11:04
Birkózás: Nagy Lajos a női birkózó válogatott új edzője (She)
Nagy Lajos, korábbi válogatott szabadfogású birkózó lesz a női válogatott új edzője.
nov. 20
11:15
Nagy Lajos a női birkózó válogatott új edzője (Behaviour)
Nagy Lajos, korábbi válogatott szabadfogású birkózó lesz a női válogatott új edzője. A szakember az olasz Diletta Giampiccolo helyét veszi át, aki a szeptemberi világbajnokság után személyes okokra hivatkozva távozott. Nagy Lajos megbízatása december 1-től a pekingi olimpia végéig szól - erről a szövetség tájékoztatta az MTI-t. A női szakágat ugyanakkor továbbra is Vatai László vezeti.
nov. 20
11:51
Anglia: Martin Jol kikosarazta a Birmingham Cityt (She)
Visszautasította a Birmingham City labdarúgócsapatának ajánlatát Martin Jol, a Tottenham Hotspur korábbi vezetőedzője. A City eddigi szakvezetője, Steve Bruce hétfőn a Wigan Athletichez szerződött, és jelenleg Eric Black a megbízott menedzser.
nov. 20
12:01
Kaká: Ronaldinho már nem érinthetetlen (Infostart)
Az AC Milan brazil játékmestere, Kaká szerint honfitársa, Ronaldinho már nem számít érinthetetlennek a Barcelonánál, vagyis a katalánok megválhatnak tőle.
nov. 20
13:05
Boris Becker 40 éves (Blikk)
Becker körül még most is zajlik az élet
nov. 20
13:27
S. Kovács Ádám csapata nyerte a szerb bajnokságot (Behaviour)
S. Kovács Ádám együttese, a Karate Klub HAJDUK-OTP Banka nyerte a szerb karate csapatbajnokságot. A versenyző menedzsmentjének tájékoztatása szerint a klub története során először szerezte meg a bajnoki címet. A magyar karatés a két forduló során hét mérkőzésből öt győzelemmel, s két döntetlennel segítette csapatát.
nov. 20
13:29
Totti nem akar újra válogatott lenni (Behaviour)
Francesco Totti kizárta a lehetőségét, hogy a jövő évi Európa-bajnokságon visszatérjen az olasz labdarúgó-válogatottba. "Ismerem a csapat szabályait és tiszteletben is tartom, ezért nem gondolkodom a visszatérésen" - vetett véget a találgatásoknak Totti.
nov. 20
14:22
Anglia: Owen sérülése heti százezer fontot hoz klubjának (She)
Egy, az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) által megkötött biztosítás révén hetente akár százezer fontot (35,6 millió forint) is kaphat Michael Owen sérülése miatt klubja, a Newcastle United.
nov. 20
14:39
Owen sérülése heti százezer fontot hoz klubjának (Behaviour)
Egy, az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) által megkötött biztosítás révén hetente akár százezer fontot (35,6 millió forint) is kaphat Michael Owen sérülése miatt klubja, a Newcastle United.
nov. 20
16:07
Bayern: Hitzfeld válaszára várnak, addig nem jön szóba más (She)
A téli bajnoki szünet végéig kizárólag Ottmar Hitzfelddel (képünkön jobbra), a jelenlegi vezetőedzővel tárgyal a Bayern München német labdarúgóklub vezetősége, és csak akkor gondolkodik majd az utódlásáról, ha a szakember nem akarja meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését.
nov. 20
16:43
MLSZ: mindenki induljon el időben a magyar-görög meccsre! (Behaviour)
Minden szurkoló induljon el időben a Puskás Ferenc Stadionban szerdán 20:15-kor kezdődő Magyarország-Görögország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre - ajánlják a szervezők. A magyar szövetség (MLSZ) és a mérkőzés lebonyolításában résztvevő szervezetek közösen arra hívják fel a figyelmet, hogy az útlezárások és a nagy érdeklődés miatt a szokottnál tovább tarthat a nézők beengedése a lelátóra.
nov. 20
17:42
Kosárlabda: Jordan elrepült Hawaiira, hogy megnézze a fiát (She)
Minden idők legjobb kosárlabdázója, Michael Jordan (képünkön) jelenlétében rendezték meg a hawaii Maui városában az Arizona State és az Illinois egyetem csapatának (Fighting Illini) mérkőzését. A chicagóiaknál játszott Jordan fia, Jeff, aki büntetőből megszerezte első egyetemi pontját is.
nov. 20
18:03
Karlsruhe: Alekszander Iasvilinek Pfeiffer-féle mirigyláza van (She)
Pfeiffer-féle mirigylázat állapítottak meg Alekszander Iasvilinél, a Karlsruhe grúz labdarúgójánál, aki így már nem léphet pályára az őszi szezonban.
nov. 20
18:09
Olasz focibotrány: két évi kitiltás a stadionból (Behaviour)
Megszületett az első bírósági ítélet azoknak a futballhuligánoknak az ügyében, akiket a másfél héttel ezelőtti tragédia, majd zavargások után vett őrizetbe az olasz rendőrség. Elsőként az Internazionale egyik szurkolóját marasztalták el, ő is részt vett az összecsapásokban a San Siro Stadion előtt. Büntetése az, hogy két évig nem léphet be az arénába, ráadásul az első nyolc hónapban a meccsnapokon…
nov. 20
18:14
Győr: szabadlistára tették a szlovák válogatott Rudolf Urbant (She)
Nincsenek megelégedve a Győri ETO vezetői a nyáron igazolt Rudolf Urban teljesítményével, ezért szabadlistára teszik - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 20
18:20
Megszületett az első ítélet az olasz futballbotrányban (Metropol)
Megszületett az első bírósági ítélet azoknak a futballhuligánoknak az ügyében, akiket a másfél héttel ezelőtti zavargások kapcsán vett őrizetbe az olasz rendőrség.
nov. 20
18:24
Olasz futballbotrány: megszületett az első bírósági ítélet (She)
Megszületett az első bírósági ítélet azoknak a futballhuligánoknak az ügyében, akiket a másfél héttel ezelőtti tragédia, majd zavargások után vett őrizetbe az olasz rendőrség.
nov. 20
18:26
Olasz futballbotrány: megszületett az első elmarasztaló ítélet (She)
Megszületett az első bírósági ítélet azoknak a futballhuligánoknak az ügyében, akiket a másfél héttel ezelőtti tragédia, majd zavargások után vett őrizetbe az olasz rendőrség.
nov. 20
18:30
MLS: Clint Mathis visszatér a Los Angeles Galaxy csapatához (She)
Bár még csak most ért véget a Major League Soccer 2007-es szezonja, a Los Angeles Galaxy máris erősíti keretét. Első új igazolása a volt válogatott támadó, Clint Mathis.
nov. 20
18:32
Vízilabda: hat góllal nyert a magyar női válogatott a kínaiak ellen (She)
A Magyarországon vendégeskedő kínai női vízilabda-válogatottra hatgólos vereséget mért a hazai nemzeti együttes a Hajós Alfréd uszodában rendezett keddi barátságos mérkőzésen.
nov. 20
18:52
Tenisz: teljes a mezőny a májusi csapat-világbajnokságra (She)
A vasárnap befejeződött sanghaji Mesterek Kupájával lezárult a kvalifikációs időszak a május 18. és 24. között, Düsseldorfban sorra kerülő férfi tenisz csapat-világbajnokságra.
nov. 20
19:03
Profiboksz: Február 23-án Klicsko-Ibragimov New Yorkban (She)
Hivatalosan is bejelentették, hogy február 23-án, a New York-i Madison Square Gardenben összecsap egymással Vlagyimir Klicsko, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) és Szultan Ibragimov, a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú világbajnoka.
nov. 20
19:26
Federer: Legyőztem a példaképem (Blikk)
Hatalmas érdeklődés várta a tenisztörténet meccsének kikiáltott találkozót
nov. 20
19:42
Húsz éve győztünk utoljára a görögök ellen (Blikk)
Két évtizede nem sikerült elpáholni a görög válogatottat
nov. 20
19:54
Gyorsasági motor: rossz idő miatt elmaradt Talmácsi keddi tesztelése (She)
A rossz időjárási viszonyok miatt kedden elmaradt a tesztelés Jerezben: a gyorsaságimotoros-világbajnokságon a nyolcadliteresek között idén világbajnok Talmácsi Gábor hétfőn a legjobb idővel zárta a gyakorlást.
nov. 20
20:43
Barton ártatlannak vallotta magát (Behaviour)
Ártatlannak vallotta magát a manchesteri bíróságon Joey Barton, a Newcastle United labdarúgója, akit korábbi csapattársa, a francia Ousmane Dabo jelentett fel. A francia játékos azért fordult a hatósághoz, mert Barton - akkor még a Manchester City futballistájaként - május elején, az egyik edzésen megtámadta: összeverekedtek, majd a középpályás hátulról belekapott a szemébe, orrába és szájába,…
nov. 20
21:04
Férfi kosárlabda Magyar Kupa: előnyt szerzett a ZTE (She)
Hazai pályán nyert a Zalakerámia-ZTE csapata a férfi kosárlabda Magyar Kupában, a 16 közé jutásért zajló első mérkőzésen.
nov. 20
22:41
Hódeszka: csak itthon versenyez ezentúl Lovász Laura (She)
Befejezte aktív pályafutását egyik legeredményesebb hódeszkásunk, Lovász Laura.
nov. 20
23:14
Ökölvívás: Nagy ?Zsivány? Zsolt kikapott Joao Antonio Bentótól (She)
Nagy "Zsivány" Zsolt vereséget szenvedett a portugáliai Algarvében a helyiek egyik versenyzőjétől, Joao Antonio Bentótól a szuperpehelysúlyúak között.

Keresés