2007. november 8. csütörtök

nov. 8
1:03
Tenisz, WTA-világbajnokság: Ivanovics kettőből kettőt nyert (She)
Az első találkozóját megnyerő Ana Ivanovics két játszmában legyőzte a Daniela Hantuchovát a Madridban zajló női tenisz-világbajnokságon. A szerb kiválóság az első szettet simán hozta (6:2), ám a másodikban rövidítésre kényszerült a szlovák teniszező ellen.
nov. 8
6:17
Száguldó Casanova (Blikk)
Lewis Hamilton előszeretettel flörtöl popsztárokkal
nov. 8
6:19
Motorra született (Blikk)
Hogyan jutott a csúcsra Talmácsi? 1. rész
nov. 8
6:47
Olasz vízilabdás doppingeltiltása (Behaviour)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) kétéves eltiltás kiszabását kéri Ivan Caprari vízilabdázó ellen, akinek szervezetében kokain nyomaira bukkantak. A másodosztályú ASD Anzio játékosa a május 26-i bajnoki mérkőzés utáni ellenőrzésen akadt fenn. Az Olasz Vízilabda Szövetség minden bizonnyal elfogadja a szankcióra vonatkozó CONI-kérést.
nov. 8
6:53
Bertuzzi csak 350 ezret fizetne Moore-nak (Behaviour)
Todd Bertuzzi, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egyik botrányhőse 350 ezer dolláros kártérítést hajlandó fizetni Steve Moore-nak, akit három és fél éve tett harcképtelenné. A sérült játékos nem fogadja el a felajánlást, változatlanul 15 millió dollárt követel.
nov. 8
6:59
Bugyikérdés a női teniszben (Blikk)
Szávay Ágnes Fábrynak elárulta, mi van rajta
nov. 8
6:59
Nem csökkentik a sztár eltiltását (Behaviour)
Roger Goodell, a profi amerikaifutball-liga (NFL) elsőszámú vezetője nem csökkenti a Tennessee Titans sztárjának, Adam "Pacman" Jonesnak egy idényre szóló eltiltását. A kiválóság azért nem játszhat a teljes 2007-es szezonban, mert az utóbbi két esztendőben ötször tartóztatták le, és életvitelével rontja az NFL hírnevét. Jones most azzal a szándékkal fordult a liga vezetőihez, hogy mérsékeljék a…
nov. 8
7:29
A gazdagok tovább gazdagodnak - a labdarúgásban is (Infostart)
Továbbra is Roman Abramovics vezeti az angol FourFourTwo magazinnak a Nagy-Britanniában labdarúgással foglalkozó 100 leggazdagabb emberéről összeállított listáját.
nov. 8
8:17
NBA: harmadik meccsén is varázsolt a Boston Celtics (She)
Egy pont híján 120-at szórt a Denver Nuggetsnek, így második hazai mérkőzését is 24 ponttal nyerte a százszázalékos métleggel rendelkező Boston Celtics. A címvédő San Antonio Spurs tíz ponttal verte a Miami Heatet hazai pályán.
nov. 8
8:30
NHL: a Philadelphia legyőzte mumusát, a Pittsburgh Penguinst (She)
Otthon kapott ki a Pittsburgh Penguins 3-1-re a Philadelhia Flyerstől az észak-amerikai profi jégkorongliga (BHL) szerdai játéknapján. A Phoenix és a Buffalo csak a hosszabbításban ért révbe, a Detroit és a Colorado pedig csak szétlövéssel tudott nyerni.
nov. 8
9:06
Ismét győzött Ivanovic (Behaviour)
Második mérkőzését is megnyerte Ana Ivanovic a madridi női tenisz-világbajnokságon. A negyedikként rangsorolt szerb játékos két szettben győzte le a nyolcadik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovát.
nov. 8
10:17
Vízilabda, dopping: az olasz Ivan Caprari eltiltása (She)
Az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) kétéves eltiltás kiszabását kéri Ivan Caprari vízilabdázó ellen, akinek szervezetében kokain nyomaira bukkantak.
nov. 8
10:23
Nöi röplabda olimpiai előselejtező: vereség Ukrajnától (She)
A magyar női röplabda-válogatott elvesztette első mérkőzését a hollandiai olimpiai előselejtezőn.
nov. 8
10:25
NFL: nem csökkentik Adam "Pacman" Jones eltiltását (She)
Roger Goodell, a profi amerikaifutball-liga (NFL) elsőszámú vezetője nem csökkenti a Tennessee Titans sztárjának, Adam "Pacman" Jonesnak egy idényre szóló eltiltását.
nov. 8
10:44
Tenisz, WTA-vb: Serena Williams visszalépett a viadaltól (She)
Az ötödik helyen kiemelt Serena Williams megsérült és visszalépett a Madridban zajló női tenisz-világbajnokságtól.
nov. 8
11:33
NBA: Phoenix rendezi a 2009-es All Star-gálát (She)
A Phoenix Suns csarnokában rendezik meg 2009-ben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star-gáláját.
nov. 8
11:35
Kolumbia: Carlos Valderrama tízmeccses eltiltása (She)
A Kolumbiai Labdarúgó Szövetség tíz mérkőzésre eltiltotta Carlos Valderrama korábbi futballsztárt, aki jelenleg az élvonalbeli Atletico Junior másodedzője.
nov. 8
11:43
Peking 2008: áprilisban nyit a Nemzeti Stadion (Metropol)
A márciusra tervezett avatás után áprilisban nyitja meg kapuit a nagyközönség számára a jövő évi pekingi olimpia központi létesítménye, a "Madárfészekként" is emlegetett Nemzeti Stadion.
nov. 8
12:20
Chelsea: a cseh Petr Cech egy hónapra kidőlt a sorból (She)
Valószínűleg egy hónapig nem számíthat elsőszámú kapusára, Petr Cechre a Chelsea labdarúgócsapata.
nov. 8
12:58
Páholyban a Manchester United és az Arsenal (Behaviour)
Sikeres napot zártak az angolok a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján: a Manchester United a Dinamo Kijev legyőzésével, míg az Arsenal a Slavia Praha vendégeként elért döntetlennel kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe.
nov. 8
13:51
Mégis a királyi gárdához kerülhet Kaká? (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint az olasz bajnokságban bukdácsoló AC Milan szeretné megszerezni Sergio Ramost, a Real Madrid labdarúgóját. A Marca című sportújság úgy tudja, hogy Carlo Ancelotti, a milánói alakulat vezetőedzője szorgalmazza a spanyol védő leigazolását, a Real Madrid illetékesei pedig hajlandóak lennének tárgyalóasztalhoz ülni, már csak azért is, mert akkor újra felvetnék Kaká, az…
nov. 8
13:56
Portugália: Manuel Machado a Braga új trénere (She)
Csütörtökön kinevezték a portugál élvonalban szereplő Sporting Braga labdarúgócsapatának új vezetőedzőjét, Jorge Costát Manuel Machado váltja a kispadon.
nov. 8
14:02
Wenger nem lesz angol szövetségi kapitány (Behaviour)
Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának francia vezetőedzője nem akar az angol válogatott szövetségi kapitánya lenni. "Angliában edzősködöm, remélem, hogy ezzel segítem a helyi futball fejlődését. A válogatottat azonban angol szakembernek kell irányítania. Ha én lennék a szakvezető és mondjuk a franciákkal játszanánk, melyik himnuszt énekelném?" - magyarázta álláspontját a FourFourTwo című…
nov. 8
14:12
Aranylabda: a Tuttosport című olasz napilap szerint Kaká nyert (She)
Adriano Gallianira, az AC Milan alelnökére hivatkozva a Tuttosport című olasz napilap arról számolt be, hogy a milánóiak labdarúgója, Kaká nyerte az Aranylabdát.
nov. 8
14:13
Beckham és a Galaxy is gyengén muzsikált (Behaviour)
Gyenge teljesítményt nyújtott David Beckham és csapata, a Los Angeles Galaxy is Kanadában, a Vancouver Whitecaps elleni barátságos labdarúgó-mérkőzésen. Az osztálykülönbség ellenére - a Vancouver csak a második osztálynak számító USL-ben (Egyesült Labdarúgó Ligában) szerepel - a gól nélküli döntetlennek a Los Angeles-i sztárok örülhettek jobban.
nov. 8
14:18
Aranylabda: a Tuttosport szerint Kaká nyert (Behaviour)
Adriano Gallianira, az AC Milan alelnökére hivatkozva a Tuttosport című olasz napilap arról számolt be, hogy a milánóiak labdarúgója, Kaká nyerte az Aranylabdát. Galliani elárulta, az egész AC Milan vezetése jelen lesz a december 2-ai, párizsi gálán, amelyen a 25 éves brazil irányító átveszi majd a sportág legnagyobb egyéni elismerésének számító Aranylabdát.
nov. 8
14:24
Klicsko címet egyesítene (Behaviour)
Vlagyimir Klicsko, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoka jövő februárban összecsap Szultan Ibragimovval, a Boksz Világszervezet (WBO) királyával. A 31 éves ukrán sztár és az orosz bajnok mérkőzése már biztosra vehető, igaz, egyelőre még sem a helyet, sem az időpontot nem jelölték ki hivatalosan. Ennek ellenére a német Die Welt című újság és a boxrec.com internetes szaklap már…
nov. 8
14:28
Galliani elszólta magát: Kaká kapja az Aranylabdát (Infostart)
Adriano Gallianira, az AC Milan alelnökére hivatkozva a Tuttosport című olasz napilap arról számolt be, hogy a milánóiak labdarúgója, Kaká nyeri az Aranylabdát.
nov. 8
15:01
Ökölvívás: Vlagyimir Klicsko címet egyesítene februárban (She)
Vlagyimir Klicsko, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú világbajnoka jövő februárban összecsap Szultan Ibragimovval, a Boksz Világszervezet (WBO) királyával.
nov. 8
15:17
Műkorcsolya: Sebestyén 4. a rövidprogram után a Kína Kupán (She)
A címvédő Sebestyén Júlia a negyedik helyen áll a rövidprogram után a Kína Kupán, amely a műkorcsolya és jégtánc Grand Prix-sorozat harmadik állomása.
nov. 8
15:39
Röplabda Eb-selejtezők: együtt a vb-ezüstérmes lengyelekkel (She)
A magyar férfi röplabda-válogatott a világbajnoki ezüstérmes Lengyelországgal került egy csoportba a 2009-es Európa-bajnokság selejtezőjében.
nov. 8
16:24
UEFA Kupa: szerb drukkereket késeltek a görög huligánok (She)
Három szerb szurkoló megsérült, amikor görög futballhuligánok támadtak rájuk az esti Arisz Szaloniki-Crvena zvezda UEFA Kupa-mérkőzés előtt.
nov. 8
16:29
Kerékpár: Rasmussen elismerte, hazudott az UCI-nak (She)
Michael Rasmussen, a Tour de France-on vezető helyről visszaléptetett országúti kerékpáros elismerte, hogy hazudott a nemzetközi szövetségnek (UCI) hollétét illetően.
nov. 8
16:52
Forma-1: újabb kémügy, McLaren-titkok a Renault-nál (Infostart)
Újabb kémügy körvonalazódik a Forma-1-ben, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerint a McLaren-Mercedes csapat belső információira bukkantak a Renault-nál.
nov. 8
17:03
Megvizsgálják a teniszcsillagot, hogy kiderüljön, valóban megmérgezték-e (Infostart)
Tommy Haas orvosi vizsgálatoknak veti alá magát, hogy kiderüljön, valóban megmérgezték-e a tenisz Davis Kupa szeptemberi elődöntője alatt Moszkvában.
nov. 8
17:51
Kovács Ágnes nem szolgáltatott elegendő mintát a doppingvizsgálaton (Infostart)
Nem szolgáltatott elegendő mintát egy múlt heti doppingellenőrzésen Kovács Ágnes olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó - tájékoztatott a Magyar Antidopping Csoport Kft. (MACS).
nov. 8
18:13
Gyorstollaslabda: nyolc magyar indul a 3. berlini tornán (She)
A berlini Speedminton egyesület (Speedminton Gekkos Berlin e.V.) november 10-én rendezi a 3. Speedminton Berlin Open-t. Magyarország gyors tollaslabda-csapata immár másodszor, de ezúttal nagyobb létszámban képviselteti magát az eseményen.
nov. 8
18:46
Franciaország: Trezeguet megint nem kell a válogatottnak (She)
Raymond Domenech, a francia válogatott szövetségi kapitánya újfent kihagyta keretéből a klubjában bombaformában játszó és folyamatosan gólokat szerző David Trezeguet-t.
nov. 8
18:57
UEFA-kupa: nyolc perc alatt fordított a Zenit Görögországban (She)
Görögországból hozta el a három pontot a Zenit St. Petersburg együttese az UEFA-kupa csoportkörének második játéknapján, az A csoportban. Az oroszok nyolc perc alatt fordították meg a Larisa elleni találkozót.
nov. 8
19:33
Tenisz, Davis Kupa: Haas New Yorkba utazik a mérgezés ügyében (She)
Tommy Haas, a németek kiváló teniszezője hamarosan New Yorkba utazik, hogy haj- és vérmintát vegyenek tőle; így próbálja meg bebizonyítani, hogy megmérgezték szeptemberben, az oroszországi Davis Kupa-mérkőzésen.
nov. 8
19:38
Röplabda, olimpiai előselejtező: a nők kikaptak Hollandiától is (She)
nov. 8
20:05
Asztalitenisz Pro Tour, Bréma: egyesben négy magyar a főtáblán (She)
nov. 8
20:15
A FIFA is felfigyelt a pöttöm magyar focistára (Infostart)
Hajnal Tamás remek teljesítményére a német és a magyar sajtón kívül a világ futballjának központjában, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél is felfigyeltek. Ezt bizonyítja, hogy a magyar válogatott középpályással terjedelmes interjút készített a FIFA honlapja.
nov. 8
20:20
Kosárlabda: új légiósokat keres a Paks, Madison nem tér vissza (She)
Tervezi légiósai cseréjét az Atomerőmű, de a paksi klubhoz nem tér vissza Delmonte Madison, válaszolta a kosarinfo.com internetes oldal kérdésre Tóth János, a klub szakosztályelnöke.
nov. 8
21:09
Kosárlabda, női EK: lengyelországi vereséggel kezdett a Győr (She)
A női kosárlabdázók második számú nemzetközi kupasorozatában, az Európa Kupa küzdelmeinek első fordulójában a G csoportban lengyelországi vereséggel mutatkozott be a SETA Foton Győr együttese.
nov. 8
22:50
Jégkorong, ob I: csíki győzelem Pesterzsébeten az FTC ellen (She)
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában a HC Csíkszereda háromgólos győzelmet aratott Pesterzsébeten vendéglátója, a Ferencváros ellen. Küzdelmes mérkőzésen van túl a két csapat, a Csíkszereda sokkal gyorsabban, lazábban, s ami a legfontosabb eredményesebben játszott mint a Ferencváros.

Keresés