2007. december 10. hétfő

dec. 10
5:44
Mourinho lehet a világ legjobban kereső edzője (Infostart)
Jól értesült források szerint az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) arra készül, hogy egy évi 6 millió fontos (mintegy 2,1 milliárd forint) fizetést előirányzó szerződést kínál José Mourinho-nak. Továbbra sem biztos azonban, hogy a Chelsea kirúgott edzője lesz az angol szövetségi kapitány.
dec. 10
6:05
Egerszegi: Hibázott Kovács Ági (Blikk)
Egerszegi Krisztina úgy véli, Kovács Ági hibázott, amikor otthagyta a doppingellenőröket
dec. 10
6:07
Rettenetes síbukás! Túlélte a világbajnok (Blikk)
Súlyos térdsérülést szenvedett Alexandra Meissnitzer
dec. 10
6:09
Szerelőnek állt be a ralibajnok (Blikk)
Benik Balázs átengedte édesapjának a vezetői ülést
dec. 10
6:11
Rippelék újabb világcsúcsa (Blikk)
Ferinek beletörött az egyik ujja, de megcsinálták!
dec. 10
7:08
Mexikó: az Atlante együttese nyerte meg a bajnoki címet (She)
Az Atlante hazai pályán 2-1-re legyőzte a Pumas UNAM együttesét a mexikói labdarúgó-bajnokság döntőjének visszavágóján, ezzel elhódította a bajnoki címet.
dec. 10
7:13
Röplabda: a Kunhegyes nyerte a nemzetközi Eötvös Mikulás Kupát (She)
A Debrecenben rendezett nemzetközi utánpótlástornán előbb a Hajdú-Bihar megyei csapatok küzdöttek egymással, a második napon a legjobbak megmérkőzhettek a hazai korosztályos élmezőny együtteseivel, és külföldi csapatokkal is. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is összemérhették tudásukat a lányok és a fiúk.
dec. 10
7:19
Cselgáncs: Baczkó Bernadett bronzérmet szerzett Tokióban (She)
Bronzérmes lett az egyik legrangosabb nemzetközi cselgáncs-versenyen, a Kano-kupán Baczkó Bernadett - adta hírül a www.judoinfo.hu internetes honlap.
dec. 10
7:29
Pálinger: "Ezzel a teherrel nagyon nehéz volt játszani" (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 34-31-re nyert Románia ellen a franciaországi világbajnokságon, a középdöntő harmadik fordulójában, és a sikerrel biztosította helyét a negyeddöntőben. Németh András szövetségi kapitány együttese az első félidőben még nem egyszer ötgólos hátrányban küzdött. Pálinger Katalin csapatkapitány az InfoRádióban elmondta: az elszántság és a második félidei magabiztosság…
dec. 10
8:22
Autósport: halálos baleset az interlagosi versenypályán (She)
dec. 10
8:33
Sífutás, Világkupa: norvég siker női 4x5 kilométeren (She)
Norvégia váltója nyerte a női 4x5 km-es váltóversenyt Davosban, a sífutók Világkupa-sorozatának idei harmadik csapatversenyén. A második helyen a németek szerezték meg az oroszok előtt.
dec. 10
8:43
Honvéd: Schindler Szabolcs, Tóth Balázs és Ráthy Richárd mehet (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata szerződést bontott Schindler Szabolccsal, Tóth Balázzsal és Ráthy Richárddal - erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
dec. 10
8:44
Zidane-futballiskola Nigerben (Metropol)
A jövőben minden idők egyik legjobb francia játékosának, Zinedine Zidane-nak a nevét viseli egy nigeri futballiskola.
dec. 10
10:03
Sevilla: Andrés Palop kéztörés miatt három hónapot pihen (She)
Súlyos kéztörést szenvedett Andrés Palop, a Sevilla FC kapusa a vasárnap esti, Real Murcia elleni mérkőzésen a spanyol bajnokság (Primera División) 15. fordulójában. A rutinos kapusnak előreláthatólag három hónapot kell kihagynia.
dec. 10
10:08
Formula?1: Nico Rosberg 2009-ig a Williams pilótája marad (She)
A 2009-es szezon végéig meghosszabbította a szerződését a Williams Formula?1-es csapattal Nico Rosberg. A 22 éves, német színekben versenyző tehetséget az utóbbi hetekben gyakran emlegették a McLaren-Mercedes lehetséges új pilótájaként.
dec. 10
10:20
Valencia: Koeman már a BL-meccsre sem nevezte Hildebrandot (She)
Egyre távolabb kerül a Valencia labdarúgócsapatának kezdőjétől Timo Hildebrand, akit már nem is neveztek a keddi BL-találkozóra készülő keretben.
dec. 10
10:26
Nigéria: Yakubu Aiyegbeni játszani akar az Afrika-kupán (She)
A hétvégi fordulóban három gólt szerző Everton-csatár, Yakubu Aiyegbeni bejelentette, hogy szeretne játszani az Afrika-kupán a nigériai válogatottban.
dec. 10
10:32
Primera División: hátrányból fordította Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona 1-0-ás hátrányból fordított és nyert a Deportivo La Coruna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának zárómérkőzésén.
dec. 10
10:34
Női kézilabda-vb: jól jön a pihenő (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott teljesítette a minimális célkitűzést, kiharcolta az olimpiai selejtezős szereplés jogát a franciaországi világbajnokságon, és most már nyugodtan várhatja a folytatást.
dec. 10
11:01
Formula?1: Martin Brundle felveszi a küzdelmet az FIA-val (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Martin Brundle korábbi Formula?1-es pilóta véleménye szerint megpróbálja megrendszabályozni, megfélemlíteni a sajtót. Az FIA az ITV című televízió szakkommentátoraként is dolgozó Brundle cikke miatt vélhetőleg rágalmazás miatt bepereli a Sunday Times című újságot.
dec. 10
11:50
Románia: távozott a Pandurii edzői posztjáról a volt Fradi-csatár (She)
Távozott a román élvonalbeli bajnokságban szereplő Pandurii edzője, Eugen Neagoe, aki a kilencvenes években másfél évig Magyarországon is futballozott.
dec. 10
12:25
Alonso aláírt a Renault-hoz: 35 millió eurót kap a következő szezonra (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint a kétszeres világbajnok Fernando Alonso már aláírta jövő évre szóló szerződését a Forma-1-ben szereplő Renault csapathoz. Az El Mundo úgy tudja, az istállóval 2005-ben és 2006-ban is vb-címet nyert spanyol pilóta 35 millió eurót kap a következő szezonra, a megállapodás időtartamáról az újság ugyanakkor nem írt.
dec. 10
13:27
Liverpool: a The Sun szerint Klinsmann lehet Benitez utódja (She)
A The Sun információi szerint Jürgen Klinsmann válthatja Rafa Benitezt a Liverpool kispadján, amennyiben a vörösök nem győzik le kedden a Marseille-t a Bajnokok Ligája csoportköréből, illetve a Manchester Unitedet a bajnokság szombati rangadóján.
dec. 10
13:37
Klub-világbajnokság: két góllal nyert az Urawa Red Diamonds (She)
Továbbjutott az Urawa Red Diamonds együttese a labdarúgó klub-világbajnokságon, miután két góllal legyőzte Tokióban a Szepahant.
dec. 10
13:48
Játékvezetés: Szabó Zsolt UEFA-kupa-meccset vezet (She)
Kassai Viktor BL-meccse mellett UEFA-kupa-találkozót is kaptak a magyar játékvezetők, Szabó Zsolt december 19-én vezet - adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
dec. 10
13:59
Atlétika: a NOB nem döntött, kinek adja Marion Jones érmeit (She)
Elhalasztotta a döntést a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Marion Jones (képünk előterében) ötkarikás érmei ügyében. Mint megírtuk, az amerikai atlétanőt megfosztották Sydneyben megszerzett három arany- és két bronzérmétől.
dec. 10
14:06
Tibet nem indulhat önállóan a pekingi olimpián (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága elvetette a Lausanne-ban tüntető nemhivatalos tibeti ötkarikás küldöttség azon kérelmét, hogy a Kína részét alkotó autonóm tartomány önálló csapatot indíthasson a 2008-as pekingi játékokon. Hétfőn néhány száz tibeti származású, valamint őket támogató tüntető demonstrált a NOB székháza előtt a tibeti együttes elfogadását követelve a jövő…
dec. 10
14:15
Peking 2008: elutasították Tibet részvételét (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága elvetette a Lausanne-ban tüntető nemhivatalos tibeti ötkarikás küldöttség azon kérelmét, hogy a Kína részét alkotó autonóm tartomány önálló csapatot indíthasson a 2008-as pekingi játékokon.
dec. 10
15:56
Alonso visszatér a Renault-hoz (Infostart)
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso és a Forma-1-ben szereplő Reanult csapat hétfőn hivatalosan bejelentette, hogy a következő évben ismét a francia istállónál szerepel a spanyol pilóta.
dec. 10
16:02
A BBC-nél Calzaghe az év sportolója (Metropol)
A BBC-nél meglepetésre a walesi Joe Calzaghe-t választották az év legjobb brit sportolójának. A 35 éves profi bokszoló november óta három nemzetközi szervezet - a WBO, a WBA és a WBC - övét is birtokolja nagyközépsúlyban, s eddigi 44 mérkőzésén veretlen tudott maradni.
dec. 10
16:55
Kovács Ágnestől nem vár érmet a szakvezetés a rövidpályás Eb-n (Infostart)
Hét érmet remél a szakvezetés a magyar úszóktól a csütörtöktől vasárnapig tartó, debreceni rövidpályás Európa-bajnokságon. Kiss László szövetségi kapitány nem vár érmet a labilis idegállapotban lévő Kovács Ágnestől. Ruza József, a magyar szövetség főtitkára az InfoRádiónak elmondta: sportdiplomáciai siker, hogy a Nemzetközi Úszó Szövetség is ártatlannak minősítette a versenyzőt.
dec. 10
17:50
Crvena zvezda: három mérkőzés zárt kapuk mögött (She)
Következő három hazai mérkőzését zárt kapuk mögött köteles lejátszani a szerb bajnok Crvena zvezda labdarúgócsapata, amelynek bő egy héttel ezelőtti találkozóján életveszélyesen megsebesítettek egy rendőrt a szurkolók.
dec. 10
18:56
Spanyolország, Villarreal: Pellegrini 2010-ig hosszabbított (She)
Két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Manuel Pellegrini, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal vezetőedzője.
dec. 10
19:34
Mourinhonak mégsem kell az angol válogatott (Infostart)
José Mourinho úgy döntött, mégsem szeretne az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lenni.
dec. 10
20:19
Tenisz: sztárok Budapesten, Robredo legyőzte Ljubicicet (She)
Közel telt házzal, pazar teniszbemutatóval és hatalmas közönségsikerrel kezdődött meg hétfőn este a Syma Sport- és Rendezvényközpontban a II. Nemzetközi Teniszgála, amelynek első felvonásában a spanyol Tommy Robredo legyőzte a horvát Ivan Ljubicicet.
dec. 10
21:18
Aranykukával "díjazták" Adriano teljesítményét (Infostart)
Továbbra is Adriano a legrosszabb játékos az olasz labdarúgó-bajnokságban - legalábbis egy olasz rádió értékelése szerint.
dec. 10
21:40
Anglia, Chelsea: Didier Drogba csak három hétig harcképtelen (She)
Az első vizsgálatokkal ellentétben nem négy, hanem csak három hetet kell kihagynia Didier Drogbának, a Chelsea elefántcsontparti labdarúgójának.
dec. 10
22:36
Tenisz: Szávay Ágnes legyőzte Ana Ivanovicsot (She)
A Robredo-Ljubicic bemutató után Szávay Ágnes, a világranglistán 19. magyar játékos váratlan vendéget kapott: teniszpartnere az idén a 125 kcm-es gyorsaságimotorosok között világbajnok Talmácsi Gábor volt, aki egy majd akkora ütővel mint ő maga próbálta visszaadogatni labdáit. Az est fénypontja Szávay Ágnes és Ana Ivanovic mérkőzése volt, amelyet a magyar versenyző nyert három szettben

Keresés