2007. december 12. szerda

dec. 12
6:06
Így mulatott a császár (Blikk)
Hatalmas bulit csapott az aranylabdás
dec. 12
6:08
Álompár a magyar sportban (Blikk)
Talmácsi elvitte egy körre Szávay Ágnest
dec. 12
6:10
Feltámadt a Lyon (Blikk)
Egy győzelemre a csodától
dec. 12
6:12
A magyar szakemberek kiállnak Várhidi mellett (Blikk)
Az MLSZ nem tud dönteni, de a szakemberek megtartanák a kapitányt
dec. 12
6:18
Készülnek a rendőrök is... (Infostart)
A négy csoport nyolc továbbjutó helyéből már csak kettő kiadó. Szerda este ezekért játszik a Bajnokok Ligája utolsó 2007-es játéknapján a Rangers és a Lyon, illetve (nem egymás ellen) a PSV és a Fenerbahce. A Barcelona, a Manchester United és az As Roma, az Internazionale, valamint a Sevilla és az Arsenal már továbbjutott.
dec. 12
7:16
Brazília: hazatérhet és a Sao Paulohoz igazolhat Adriano (She)
dec. 12
7:42
NHL: három mérkőzésen csak a büntetők döntöttek (She)
Öt mérkőzést játszottak le az Észak-Amerikai jégkorong bajnokság legutóbbi játéknapján. Az ötből három találkozón csak a büntetők döntöttek ? mindháromszor a vendégcsapat győzött, míg a maradék két találkozón sima hazai siker született.
dec. 12
8:09
NBA: meglepő vereséget szenvedett a San Antonio (She)
Nyolc mérkőzést játszottak le mára virradóra az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. A mérkőzések felén vendégsiker született. A legnagyobb meglepetést a Liga második helyén álló, címvédő San Antonio veresége okozta a Golden State Warriors otthonában.
dec. 12
10:33
Honvéd: Palásthy Norbert gyógyulása fél évet vesz igénybe (She)
Tegnap Székesfehérváron megműtötték Palásthy Norbertet, aki a Honvéd, REAC elleni Ligakupa-mérkőzésén szenvedett keresztszalag-szakadást ? adta hírül a klub honlapja.
dec. 12
10:49
Kemény Dénes: "Kevésbé vagyunk esélyesek, mint három éve" (Infostart)
Nem nagyobb a nyomás a magyar férfi vízilabda-válogatotton csak azért, mert a közvélemény és a sporttársadalom is aranyérmet vár az együttestől a pekingi olimpián - mondta a szövetségi kapitány az InfoRádiónak. Kemény Dénes ugyanakkor elismerte: a magyar válogatott esélyei rosszabbak, mint az athéni olimpia előtt.
dec. 12
12:11
Ökölvívás: Balzsay Károly már kilencedik a WBO világranglistáján (She)
A Boksz Világszervezet (WBO) legfrissebb világranglistáján a nagyközépsúlyú Balzsay Károly három pozíciót előrelépve már a kilencedik.
dec. 12
13:43
Sportcsillagok Gálaestje: az év sportolói ? a dobogósok névsora (She)
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) 1958 óta tartó választásán ez a három sportoló került dobogóra, a sorrendre, így a győztes személyére minden kategóriában december 19-én, a Sportcsillagok Gálaestjén derül fény - hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján.
dec. 12
14:05
FIFA-klubvilágbajnokság: Ronaldót Milánóban hagyta Ancelotti (She)
A Bajnokok Ligája győztes AC Milan trénere, Carlo Ancelotti úgy döntött, hogy ne utazzon el a sérüléséből nemrégiben felépült brazil világbajnok Ronaldo a Japánban zajló klubvilágbajnokságra.
dec. 12
14:11
FIFA-klubvilágbajnokság: a Boca Juniors bejutott a döntőbe (She)
A háromszoros Világkupa-győztes Boca Juniors már bejutott a döntőbe a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) által rendezett klubvilágbajnokságon, miután a tokiói Nemzeti Stadionban Neri Cardozo góljával 1-0-ra legyőzte a tunéziai Etoile Szahelt.
dec. 12
14:54
Visszavágnak-e a rómaiak a tavaszi hetesért a Manchesternek? (She)
Az F jelű az egyetlen a még be nem fejeződött négy csoport közül, ahol már a helyezések is eldőltek, azaz szülessen bármilyen eredmény, a csapatok sorrendje már nem változik. Így csupán a presztízs miatt lépnek pályára a csapatok.
dec. 12
15:10
Nemzet Sportolója: Sági Györgyné Rejtő Ildikó kapja a címet (Metropol)
A kormány szerdai ülésén elfogadta Bajnai Gordon, sportot felügyelő önkormányzati és területfejlesztési miniszter előterjesztését, így a sportszakma ajánlásával összhangban dr. Sági Györgyné Rejtő Ildikó kapja a Nemzet Sportolója címet. A címet a kétszeres olimpiai bajnok tőrvívónő ünnepélyes keretek között veheti majd át, a közeljövőben - áll az ÖTM közleményében.
dec. 12
15:45
Sági Györgyné Rejtő Ildikó lesz a Nemzet Sportolója (Infostart)
A kormány a sportszakma ajánlásával összhangban Sági Györgyné Rejtő Ildikót nevezi ki a Nemzet Sportolójának.
dec. 12
16:02
Nemzet Sportolója: Sági Györgyné Rejtő Ildikó kapja a címet (She)
A kormány szerdai ülésén elfogadta Bajnai Gordon, sportot felügyelő önkormányzati és területfejlesztési miniszter előterjesztését, így a sportszakma ajánlásával összhangban dr. Sági Györgyné Rejtő Ildikó kapja a Nemzet Sportolója címet.
dec. 12
16:19
KSI: Hegyi Zomilla, Kasza Róbert és Sáfrán Mátyás az ?Év sportolója? (She)
Az idei esztendőben nyújtott sportteljesítményük alapján ? a hagyományoknak megfelelően ? a KSI SE-ben is megválasztották az ?Év sportolóját?. A megtisztelő címet a hölgyeknél Hegyi Zomilla kajakos, az uraknál megosztva Kasza Róbert öttusázó és Sáfrán Mátyás kenus kapta. A díjak átadására az egyesület legeredményesebbjeit felvonultató ?Bajnokok vacsoráján? került sor. A különdíjakat a két olimpiai…
dec. 12
16:30
Jégkorong, junior vb: a divízió I-es tagságért küzd a magyar csapat (She)
Pék György szövetségi kapitány és Dobos Tamás edző vezetésével junior jégkorong-válogatottunk megpróbálja kiharcolni a Divízió I-s világbajnokságon való bentmaradást.
dec. 12
16:59
Öttusa: Horváth Viktor a legfrissebb világranglista élén (She)
dec. 12
18:09
La Liga: Agüero piros lapját eltörölték, játszhat a hétvégén (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága eltörölte Sergio Agüero piros lapját, így a fiatal csatár játszhat a hétvégi fordulóban a Recreativo ellen.
dec. 12
18:37
Ligue1: a Sochaux csapatától menesztették Frederic Hantz edzőt (She)
Miután a Sochaux együttese a kiesőzónába került, a vezetőség menesztette Frederic Hantz vezetőedzőt.
dec. 12
19:01
Torna: visszavonult a háromszoros olimpiai bajnok Catalina Ponor (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Catalina Ponor - aki az év elején már ideiglenesen visszavonult - úgy döntött, hogy most már tényleg felhagy a tornával.
dec. 12
19:30
Labdarúgás: lemondott Alfred Riedl vietnami szövetségi kapitány (She)
A szurkolóktól és a szövetségi vezetőktől kapott kritikák miatt lemondott posztjáról Alfred Riedl, a vietnami labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
dec. 12
19:59
Férfi kosárlabda NB I: egy ponttal verte a PVSK a ZTE csapatát (She)
A PVSK-Expo Center Pécs együttese hazai pályán egy ponttal verte a Zalakerámia-ZTE gárdáját a férfi kosárlabda NB I-ben.
dec. 12
20:05
Női kosárlabda Európa Kupa: nyolc ponttal kapott ki a Szeged (She)
A Szeged nyolcpontos vereséget szenvedett a horvát Gospic otthonában a női kosárlabda Európa Kupa csoportküzdelmeinek utolsó, hatodik fordulójában.
dec. 12
20:11
Férfi kosárlabda NB I: győzött az Univer Hódmezővásárhelyen (She)
Az Univer KSE együttese nyolc ponttal nyert a Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli otthonában a férfi kosárlabda NB I-es bajnokságban.
dec. 12
20:28
Férfi kosárlabda NB I: öt ponttal győzött a MAFC csapata (She)
Hazai pályán győzött a MAFC csapata a férfi kosárlabda NB I-es bajnokságban.
dec. 12
20:57
Röplabda, férfi Challenge Kupa: papírforma kecskeméti vereség (She)
A Kecskemét hazai pályán három játszmában kikapott a Modenától a férfi röplabda Challenge Kupa harmadik fordulójában zajló párharc első mérkőzésén.
dec. 12
21:57
Kosárlabda, Közép-Európai Liga: Ausztriában nyert a Nyíregyháza (She)
A férfi kosárlabdázók Közép-Európai Liga-sorozatában a Nyíregyháza négypontos győzelmet aratott Ausztriában a Xion Dukes Klosterneuburg otthonában.
dec. 12
22:13
Karete, Kiskunmajsa: 120 fő szerepelt a második Roadshow-n (She)
Várakozások felett, közel 120 fő részvételével zajott le Kiskunmajsán az S.Kovács Ádám vezette második Karate Roadshow, a környékbeli klubbokon kívül érkeztek Budapestről, Kecskemétről, Dunaújvárosból és Szarvasról is karatésok.
dec. 12
22:45
A Lyon alaposan visszavágott a Rangersnek (Infostart)
A Lyon Glasgow-ban 3-0-ra nyert a Rangers ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a csoportkör záró fordulójában, és sikerével biztosította helyét a legjobb 16 között.

Keresés