2007. december 17. hétfő

dec. 17
1:20
Ligue 1: döntetlen Strasbourgban és Bordeaux-ban (She)
Két döntetlennel zárult vasárnap a francia elsőosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 18. fordulója, a Strasbourg és a Nancy, valamint a Bordeaux és a Marseille sem bírt egymással. Pedig a Nancy egy esetleges győzelemmel egy pontra megközelíthette volna a listavezető Lyont, így azonban négy pont a hátránya az első helyen álló címvédővel szemben.
dec. 17
6:06
Magyar hokicsoda (Blikk)
Két nap alatt két értékes győzelmet szerzett a magyar csapat
dec. 17
6:08
Szétesett a kézi-válogatott (Blikk)
Még Angola is megverte a magyar válogatottat
dec. 17
6:10
Cseh Laci szenzációs mesterhármasa! (Blikk)
Világszenzációs győzelmeket aratott az úszó-EB magyar hőse
dec. 17
6:32
McLaren: Dennis marad (Behaviour)
Ron Dennis, a Forma-1-es Mclaren-Mercedes csapatfőnöke cáfolta azokat a sajtóértesülésket, melyek szerint elhagyja a wokingi istállót. A brit sajtó úgy vélte, hogy az F1-es kémügy miatt Dennis bizonyosan nyugalomba vonul.
dec. 17
7:10
Kiss László: "A legboldogabb kapitány vagyok" (Infostart)
Négy arany-, két ezüst- és három bronzérmet szerzett a magyar úszóválogatott a debreceni rövidpályás Európa-bajnokságon. A sikerből Cseh László három, Gyurta Dániel egy győzelemmel vette ki a részét. Kiss László szövetségi kapitány az InfoRádiónak elmondta: a magyar úszósport előrelépett, és az olimpia előtti első feladatot sikerrel vették.
dec. 17
7:22
Blatter szerint Capellónak angolul kell beszélnie (Behaviour)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint egy szövetségi kapitánynak képesnek kell lennie közvetlenül kommunikálni a játékosaival. A svájci sportvezető ezt kérdésre válaszolva mondta Japánban, a klubvilágbajnokság kapcsán tartott sajtótájékoztatón.
dec. 17
9:08
Romokban az atlétika (Blikk)
Leváltották az elnököt, nincs támogató, elfogyott a pénz
dec. 17
9:29
Rivaldo magyar gyerekeken segít (Blikk)
Világsztárok mezeit árverezik el
dec. 17
9:35
A legenda vallomása és egy hihetetlen videó (Infostart)
Bár a klubvilágbajnokság előtt a nemzetközi sajtóban több írás is megjelent arról, hogy Paolo Maldini a torna után, még 2007-ben befejezi pályafutását, a Milan "capitanója" közölte: az idényt még piros-fekete mezben, a pályán tölti.
dec. 17
11:03
Rövidpályás úszó Eb: minden napra egy arany (Metropol)
Kiss László, az úszók szövetségi kapitánya legalább hét érmet várt 27 fős csapatától a debreceni rövidpályás Európa-bajnokságon, ehhez képest a nemzeti válogatott túlteljesítette a tervet, hiszen 9 medál lett a „termés”, 4 arany, 2 ezüst és 3 bronz megoszlásban.
dec. 17
12:08
Női kézilabda-vb: csalódást jelentő nyolcadik hely (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott legfeljebb csak azért dicsérhető meg a vasárnap zárult franciaországi világbajnokság után, mert az olimpiai selejtezőt érő nyolcadik helyen végzett.
dec. 17
13:17
Maldini jövőre visszavonul (Behaviour)
A szezon végén visszavonul Paolo Maldini, a Bajnokok Ligája-győztes és vasárnap óta klubvilágbajnok AC Milan veterán futballsztárja. "Mindent megnyertem a klubommal, ezért könnyű szívvel intek majd búcsút a labdarúgásnak. Az utóbbi időben már komoly fájdalmaim vannak a pályán, ami nagyon megterheli a szervezetemet. Nagy álmom, hogy utoljára még szerepelhessek májusban a moszkvai BL-döntőn" -…
dec. 17
13:22
Ketten pályáztak az FTC ingatlanjaira (Infostart)
Két pályázó nyújtott be ajánlatot a Fradi-pálya néven ismert ingatlanok értékesítésére kiírt nyilvános tenderen - közölte az ftc.hu.
dec. 17
13:58
Rekordot döntött az UEFA honlapja (Metropol)
Több mint 25 százalékkal többen látogatták az Európai Labdarúgó Szövetség honlapját, mint az előző évben.
dec. 17
13:58
0-151-es gólaránnyal karácsonyozik a német kiscsapat (Behaviour)
Alighanem negatív rekordot állított fel az SSC Stubersheim labdarúgócsapata, amely rúgott gól nélkül és 151 kapott találattal sereghajtó a német nyolcadik osztályban. Az Ulm melletti városka "legjobbjai" általában 15-20 gólos vereségeket szenvedtek el az idény eddigi 12 mérkőzésén, kapusuk pedig - aki törött kézzel és lábbal is beállt védeni - meccsenként átlagosan 12,6-szor kaparta ki a labdát a…
dec. 17
14:09
Alpesisí Vk: Jean-Baptiste Grange műlesikló sikere Alta Badiában (She)
A francia Jean-Baptiste Grange győzelmével zárult a műlesiklás Alta Badiában az alpesisí-világkupában.
dec. 17
14:39
Egy kis remény az FTC-nél (Behaviour)
Hivatalossá vált, hogy ketten pályáztak az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjának értékesítésére. Erről a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) hivatalos közleményben értesítette az MTI-t. A KVI vezérigazgatója, Zelles Sándor az MTI-t korábban arról tájékoztatta, hogy a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló 6 plusz két 2 hektár területű sporttelep -…
dec. 17
15:38
Alba Volán: Sator még jobb csapatot ígér (Metropol)
Megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját Ted Sator, a bajnoki címvédő Alba Volán jégkorongcsapatának új vezetőedzője.
dec. 17
17:26
Úszás: az Eb-bronzérmes horvát versenyző doppingeltiltása (She)
A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) meghatározatlan időre eltiltotta a horvát Marko Strahiját, aki novemberben bukott meg egy doppingteszten.
dec. 17
17:47
Olaszország: örökre eltiltottak egy orvost a profi sportolóktól (She)
Mindennemű, sport terén végzett tevékenységtől tiltottak el egy orvost Olaszországban. A doktor doppingszerekkel látott el sportolókat ? jelentette be hétfőn az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI).
dec. 17
18:09
Tenisz: ismét Roger Federer és Justine Henin a világbajnok (She)
Idén is a svájci Roger Federer és a belga Justine Henin lett a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) világbajnoka.
dec. 17
18:22
MOB: hat plusz egy hónapos ösztöndíj 24 élsportolónak (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hat plusz egy hónapos ösztöndíjjal jutalmazott 24 élsportolót, akiknek fele már kvalifikálta magát a pekingi játékokra."Egy pályázat során annyi pénzt nyertük a nemzetközi bizottságtól, amelyből januártól fél éven át havonta 500 dollárral tudjuk segíteni a legjobbjainkat, ezt a magunk részéről még egy hónappal megtoldottuk" - jelentette be a díjátadón Schmitt Pál,…
dec. 17
19:14
MOB: hat plusz egy hónapos ösztöndíj 24 élsportolónak (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hat plusz egy hónapos ösztöndíjjal jutalmazott 24 élsportolót, akiknek fele már kvalifikálta magát a pekingi játékokra.
dec. 17
21:13
Barcelona: súlyos autóbalesete után mára már stabil Amor állapota (She)
Javult az állapota Guillermo Amornak, az FC Barcelona és a spanyol válogatott volt labdarúgójának, akit azonban még mindig az intenzív osztályon kezelnek, miután vasárnap hajnalban autóbalesetet szenvedett.
dec. 17
21:13
Kaká a csúcson (Infostart)
Kakát, az AC Milan brazil játékosát választották az év játékosává a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szavazásán.
dec. 17
21:48
Kaká az év labdarúgója (Behaviour)
Kakát, az AC Milan brazil klasszisát választották az év játékosává a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szavazásán, melynek eredményhirdetésére a zürichi Operaházban rendezett gálán került sor. A dél-amerikai csillag nyerte idén a France Football magazin Aranylabdáját is. Vezetésével a milánóiak idén parádésan szerepeltek a Bajnokok Ligájában, a fináléban visszavágtak az FC Liverpoolnak a…
dec. 17
22:01
Kaka szavai és tettei - mit kell tudni a világ legjobbjáról? - videóval (Infostart)
Kakà, azaz Ricardo Izecson dos Santos Leite óriási fölénnyel gyűjtötte be az újabb elismerést: a FIFPro, a World Soccer, az Onze Mondial és a France Football szavazása után a szövetségi kapitányok és a válogatottak csapatkapitányai is a világ legjobb játékosának választották. A brazil sztár 1047 pontot kapott, mögötte Lionel Messi 504, Cristiano Ronaldo 426 pontot gyűjtött. A Milan csillagát…
dec. 17
22:55
FC Fehérvár: leváltották Gál Lászlót az ügyvezetői posztról (She)
Taggyűlést tartott a Fehérvár FC Kft., amelynek során azonnali hatállyal visszahívta megbízatásából Gál László ügyvezetőt ? adta hírül a klub hivatalos honlapja.

Keresés