2007. december 20. csütörtök

dec. 20
0:11
Ötvenedik alkalommal díjazott a Magyar Sportújságírók Szövetsége (Behaviour)
Némi igazságtalanság vegyül abba, ha a legjobbak közül is ki kell választani a legjobbat, főleg ha különböző sportágak képviselői a jelöltek. A Magyar Sportújságírók Szövetségének ugyanakkor már rutinja van ebben a "kellemetlen" feladatban, hiszen az idén már az 50. alkalommal díjazták az év legkiemelkedőbb sportolóit és edzőit.
dec. 20
6:10
Minimálbéren tengődnek a fehérvári focisták (Blikk)
"A papíron is rögzített 70-80 ezer forintos alapfizetésünkkel pedig kitörölhetjük a fenekünket..."
dec. 20
6:12
Alba Volán: Csodát tett az NHL-edző (Blikk)
Az osztrák bajnokságban utolsó fehérváriak 4-1-re verték a bajnok Salzburgot
dec. 20
6:14
Capello Beckhamet akarja (Blikk)
Az olasz az év elején még szinte betonba döngölte volna Beckhamet...
dec. 20
6:16
Az angoloké lesz a Fradi (Blikk)
Csak McCabe cégének a pályázata érvényes
dec. 20
8:06
NHL: a Los Angeles ellen is tovább menetelt a Detroit Red Wings (She)
Négy mérkőzést játszottak le az észak-amerikai jégkorong bajnokságban. Pályára lépett a listavezető Detroit Red Wins is, amely ezúttal a Los Angeles Kings-t győzte le magabiztosan.
dec. 20
8:27
NBA: Memphisben kapott ki a bajnoki címvédő San Antonio Spurs (She)
Tizenhárom mérkőzést játszottak le az észak-amerikai profi kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján. A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a címvédő San Antonio Spurs kikapott a liga negyedik leggyengébb csapatától, a Memphis Grizzliestől.
dec. 20
10:22
NHL: rekord hosszúságú, harminc meccses eltiltás Chris Simonnak (She)
dec. 20
12:41
Zalaegerszeg: Babalj helyére Tudor érkezhet a kék-fehérekhez (She)
Nem tart igényt a szerb Djordje Babalj további szolgálataira a Zalaegerszegi TE labdarúgócsapata.
dec. 20
12:46
Peking 2008: egyszerűsödik a beutazás Kínába (Metropol)
Jövő hónaptól nem kell a Kínába utazóknak, így a 2008-as pekingi olimpiára érkezőknek sem egészségügyi nyilatkozatot kitölteni a határátlépéskor.
dec. 20
13:21
Jobban van Samaranch, de még kórházban marad (She)
Javult az állapota Juan Antonio Samaranchnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnökének, aki szerdán került kórházba magas vérnyomása miatt.
dec. 20
13:31
NOB: Samaranch jobban van, de még kórházban marad (Metropol)
Javult az állapota Juan Antonio Samaranchnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnökének, aki szerdán került kórházba magas vérnyomása miatt.
dec. 20
14:01
Tenisz: az ausztrál Philippoussis a visszavonuláson gondolkodik (She)
Mark Philippoussis, korábbi világranglista-nyolcadik ausztrál teniszező újabb sérülése miatt komolyan fontolgatja, hogy visszavonul.
dec. 20
14:35
Vitorlázás: Wossala Györgyék a Soling-világranglista élén (She)
A Wossala György, Németh Péter, Vezér Károly egység zárta az élen a vitorlázó Soling hajóosztály idei világranglistáját.
dec. 20
15:07
Kajak-kenu: Slezsák, Pélyi és Gál, Kammerer Zoltán nyomdokain (She)
Évzárót tartottak a gödi kajakosok. Az utánpótlást nevelő szakosztály rendkívül eredményes esztendőt zárt: Pélyi Dávid maraton világ-, Gál Szabolcs maraton Európa-bajnok és vb-ezüstérmes, Slezsák István az Ausztráliai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál győztese, egyben a szövetség döntése alapján az ?Év ifjúsági kajakosa? lett.
dec. 20
15:18
Bundesliga, Bayern München: Willy Sagnol maradna (She)
Korábbi kijelentéseitől eltérően Willy Sagnol nem akar elszerződni a Bayern München labdarúgócsapatától. A francia válogatott hátvéd novemberben még arról beszélt, hogy a téli átigazolási időszakban váltani akar, most azonban úgy tűnik, meggondolta magát.
dec. 20
15:35
AHL: az Iowa Stars kikapott, Vas János aktív volt (She)
Az AHL, a második számú észak-amerikai jégkorong-bajnokság alapszakaszában a Quad City hazai pályán büntetőkkel verte az Iowa Stars csapatát.
dec. 20
18:50
Kézilabda: vereség a lengyelektől a Karácsony-kupán (She)
A januári, norvégiai Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott 33-27-re kikapott a vb-ezüstérmes lengyelektől a szlovákiai Karácsony Kupa nyitómérkőzésén, Léván.
dec. 20
18:55
A francia sportminiszter megvédi Laure Manaudou-t (She)
Bernard Laporte francia sportminiszter megvédi Laure Manaudou úszócsillagot, akiről meztelen képek, illetve egy videofelvétel került fel az internetre.
dec. 20
19:01
Kézilabda: Magyarország megőrizte vezető helyét Európában (She)
Az Európai Kézilabda-sSzövetség (EHF) közzétette a 2008-2009-es szezon férfi és női ranglistáját, amely egyben a nemzetközi kupákra nevezhető klubcsapatok számát is szabályozza. Adta hírül a kezilabda.info internetes portál. Magyarország továbbra is megőrizte vezető helyét az európai kézilabda-nemzetek között.
dec. 20
19:03
Jégkorong: női tagja is lesz a sportági Hírességek Csarnokának (She)
Először választottak be női játékosokat a Jégkorong Hírességek Csarnokába. A Nemzetközi Jégkorong-szövetség (IIHF) tájékoztatása szerint az amerikai Cammi Granato, a kanadai Angela James és Geraldine Heaney az "úttörők".
dec. 20
20:05
Férfi röplabda NB I-es ligabajnokság: a Dunaferr nyerte a rangadót (Metropol)
A Dunaferr hazai pályán óriási csatában 3-2-re nyerte a MAFC ellen a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság csütörtöki rangadóján.
dec. 20
20:26
Kosárlabda, Uniqa női NB I: biztosan verte a Szolnok a Savariát (She)
Az Uniqa női élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában a Szolnok hazai pályán meggyőző fölénnyel verte a vendég szombathelyieket.
dec. 20
20:43
Vízilabda, női LEN-kupa: nem izzadt meg az OSC a Sheffield ellen (She)
A házigazda OSC Budapest-Cemelog könnyedén legyőzte a brit Sheffield csapatát a női vízilabda LEN-kupa budapesti selejtezőjének nyitómérkőzésén. A Hajósban rendezett összecsapás a magyar csapat 20-4-es sikerét hozta. A magyar csapat pénteken, 18:30-tól az orosz Olimp Novgorod ellen száll vízbe.
dec. 20
22:16
Vízilabda, női BEK: nyitásként nyert a Dunaújvárosi Főiskola is (She)
A női vízilabdázók legrangosabb nemzetközi kupasorozatában, a BEK küzdelmeinek csoportkörében, a H csoport első fordulójában a spanyolországi Sabadellben, a Dunaújvárosi Főiskola-ELCO egy góllal verte a görög Vuliagmeni csapatát.

Keresés