2007. december 22. szombat

dec. 22
6:08
Így vásárolnak fenyőfát sztársportolóink (Blikk)
Sütnek, főznek, vásárolnak, mert most van idejük
dec. 22
6:10
Isten hozta a stadionomban! (Blikk)
Színvonalas NB 1-es meccsre vágyik stadionjában a Császár
dec. 22
6:12
Balogh Gábor nősül (Blikk)
Az olimpiai ezüstérmes öttusázó rálelt az igazira
dec. 22
7:30
Tenisz: Dominik Hrbaty nem indul az ausztrál nyílt bajnokságon (She)
Néhány napon belül ismét megműtik a jobb könyökét, így kihagyja a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságot Dominik Hrbaty.
dec. 22
7:41
NHL: csak hosszabbításban tudott győzni a Colorado a Rangers ellen (She)
Hat mérkőzést játszottak le az észak-amerikai jégkorong liga legutóbbi játéknapján, amelyen a teljes Atlanti-óceáni csoport jégre lépett. Az öt csapat közül azonban csak a New Jersey és a New York Islanders tudott győzni, igaz ők idegenben.
dec. 22
7:53
NBA: otthon kaptak méretes zakót az orlandói varázslók a Utahtól (She)
Tíz mérkőzést játszottak le az észak-amerikai kosárlabda bajnokság legutóbbi játéknapján. A nap meglepetését a rájátszásba kerülésért küzdő Utah Jazz okozta, amely idegenben győzte le tizenkilenc ponttal a dél-keleti csoport listavezetőjét, az összesítésben a hatodik helyen álló Orlando Magic-et.
dec. 22
8:28
Ancelotti az Arsenalt dicséri (Behaviour)
Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerően nyilatkozott az Arsenal együtteséről, amellyel alakulata február végén, március elején Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt játszik.
dec. 22
9:14
Szerbia: biztosra vehető Djukic szövetségi kapitányi kinevezése (She)
Szinte biztos, hogy Miroslav Djukic lesz a szerb labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
dec. 22
10:09
Portugália: elveszítette veretlenségét a listavezető Porto (She)
Óriási meglepetés született a portugál bajnokság 14. fordulójának péntek esti mérkőzésén, amelyen a listavezető és a forduló előtt még 10 pontos előnyben lévő FC Porto a 12. helyen álló Nacional gárdájához látogatott.
dec. 22
10:58
Van der Sar szerződést hosszabbított (Behaviour)
Egy évvel meghosszabbította szerződését az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester Uniteddel Edwin van der Sar. A holland válogatott kapus kontraktusa jövőre járt volna le, a módosítással viszont 2009 júniusáig a manchesteri alakulat tagja marad.
dec. 22
11:20
Manchester United: 2009-ig Van der Sar szerződést hosszabbított (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester Uniteddel Edwin van der Sar.
dec. 22
11:41
Szuperrangadók Európában: Inter-Milan, Barca-Real Madrid (Infostart)
Minden országba jut egy-egy óriási presztízscsata az európai élbajnokságok hétvégi programjában. Várhatóan hárommilliárd ember figyeli majd világszerte a 155. El Clásicót - a Barcelona és a Real Madrid csatáját. A Premier League-ben nagy harcot ígér az észak-londoni derbi. Olaszországban a városi rangadó egyben Pazar évzáró is: a legjobb olasz csapat a világ legeredményesebb klubjával találkozik -…
dec. 22
12:24
Formula-1: a Red Bull január 16-án Jerezben mutatja be új autóját (She)
A Red Bull Racing január 16-án a spanyolországi Jerezben mutatja be 2008-as Formula-1-es autóját.
dec. 22
13:29
Atlétika: január 11-én hoznak ítéletet Marion Jones ügyében (She)
Január 11-én hoz a polgári bíróság ítéletet a doppingvétség miatt eltiltott Marion Jones amerikai atléta ügyében. Az ügyész féléves börtönbüntetést javasol.
dec. 22
13:36
Csábító ajánlat délről (Behaviour)
El tudja magát képzelni a Juventus labdarúgójaként Rafael van der Vaart, a Hamburg futballistája. A holland támadó középpályás a Bild című lapnak úgy nyilatkozott, értesült róla, hogy az olasz klub érdeklődik iránta, hajlik is arra, hogy Torinóban légióskodjon, de még nem alakult ki határozott álláspontja arról, miként folytatná pályafutását.
dec. 22
14:02
Karácsony Kupa: tornagyőztes a magyar csapat (Metropol)
Az első helyen végzett a januári, norvégiai Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott a hagyományos szlovákiai Karácsony Kupán, miután a torna zárómérkőzésén legyőzte Csehország csapatát.
dec. 22
14:08
Síugró Vk: Morgenstern mérlege hat versenyből hat győzelem (She)
Nem született meglepetés a svájci Engelbergben, ahol szombaton a síugróknak rendeztek világkupa-versenyt. A győzelmet az osztrák Thomas Morgenstern szerezte meg, aki mind a hat idei versenyt megnyerte.
dec. 22
14:29
Vízilabda, női LEN Kupa: csoportelső az OSC (She)
A harmadik mérkőzést is megnyerte az OSC Budapest-Cemelog a női vízilabda LEN Kupa selejtezőjének budapesti tornáján, így csoportelsőként jutott tovább. Már pénteken eldőlt, hogy a magyar csapat és a holland Zaanstrecht folytathatja szereplését a sorozatban. (mti/nso)
dec. 22
15:13
Tenisz: Két olasz játékos eltiltása szerencsejáték miatt (She)
Tiltott szerencsejáték miatt a férfi tenisztornákat szervező ATP eltiltotta az olaszok két játékosát, Potito Staracét és Daniele Braccialit.
dec. 22
15:56
Megnyerte az Arsenal a londoni derbit (Infostart)
Egygólos győzelmet aratott az Arsenal a Tottenham Hotspur ellen az észak-londoni rangadón, a győztes gólt a dán Bendtner szerezte.
dec. 22
16:25
Nyert a listavezető Arsenal (Behaviour)
A listavezető Arsenal 2-1-re nyert a vendég Tottenham ellen az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 22
16:45
Síugrás, Vk: Thomas Morgenstern újabb sikere (She)
Az osztrák Thomas Morgenstern már a hatodik győzelmét aratta a síugró Világkupa 2007/08-as sorozatában.
dec. 22
17:55
Változik a Forma-1-es időmérő edzések menete (Infostart)
Változik jövőre az időmérő edzések lebonyolítási rendje a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban.
dec. 22
18:44
A 17 éves világbajnok az ünnepek alatt a vizsgáira is készül (Infostart)
Az idén világbajnoki címet szerzett férfi kardválogatott vehette át az Év legjobb csapatának járó díjat a Sportcsillagok Gálaestjén. A csapat egyik tagja, a 17 éves Szilágyi Áron az InfoRádiónak elmondta: büszke a díjra, hiszen végre saját sportágán kívül is elismerték teljesítményét. A Vasas versenyzője szerint nehéz lesz a válogatottban maradni az olimpiai évében.
dec. 22
19:53
Úszás: rövidpályás világcsúcs 4x100-as férfi gyorsváltóban (Behaviour)
A francia Cercle Marseille csapata új rövidpályás világcsúcsot úszott férfi 4x100 méteres gyorsváltóban. A Fabien Gilot, Gregory Mallet, Romain Caffet, Frederick Bousquet összeállítású kvartett 3:08.29 perc alatt teljesítette a távot, így több mint egy másodpercet faragott le a svédek által Athénban felállított 3:09.57-es időből. A Francia Úszó Szövetség tájékoztatása szerint a rekord egy…
dec. 22
19:57
Vízilabda Euroliga: Vasas-győzelem Athénban (Metropol)
Kétgólos győzelmet aratott a Vasas férfi vízilabdacsapata az Euroliga főtáblás csoportmérkőzésén az Ethnikosz Pireusz vendégeként.
dec. 22
20:32
Serie A: minimális különbségű Genoa-siker a Parma ellen (She)
Marco Borriello büntetőből szerzett góljával nyert Genoaa Parma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 17. fordulójának nyitómérkőzésén. A mindent eldöntő találat az első félidő 43. percében született. Sikerével, és a mellé megszerzett három ponttal a Genoa a 11. helyre kúszott föl a tabellán, míg a Parma maradt tizenharmadik.
dec. 22
20:34
Vízilabda LEN-kupa: háromgólos előnyt szerzett a Szeged (She)
Háromgólos előnyt szerzett a négy hét múlva esedékes visszavágóra a Szeged az Eger ellen a LEN Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
dec. 22
20:47
Vízilabda LEN Kupa: háromgólos előnyt szerzett a Szeged (Behaviour)
Háromgólos előnyt szerzett a négy hét múlva esedékes visszavágóra a Szeged az Eger ellen a LEN Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
dec. 22
21:16
Borriello büntetőjével nyert a Genoa (Behaviour)
A Genoa Marco Borriello 11-es góljával nyert a Parma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának nyitómérkőzésén.
dec. 22
22:09
Edzője kiállítása után állt fel a padlóról a Valencia (Infostart)
A Valencia 2-2-es döntetlent ért el a Zaragoza otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
dec. 22
22:09
Honvéd-siker a Kőér utcában (Behaviour)
Legyőzte a legutóbbi Euroliga-ligában másodikként végzett Jug Dubrovnikot a Honvéd: az El 16 együttest foglalkoztató főtábláján, a csoportselejtezők harmadik körében Kovács István alakulata 1 góllal diadalmaskodott a Kőér utcában a horvát élcsapattal szemben a C jelű kvartettben.
dec. 22
22:36
A visszatérő Totti egymaga elintézte a Sampdoriát (Infostart)
Ismét az igazi Romát láthatta az Olimpiai Stadion közönsége: a fővárosi együttes az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 2-0-ra győzött a vendég Sampdoria ellen.
dec. 22
23:26
Kétgólos hátrányból egyenlített a Valencia (Behaviour)
A Valencia kétgólos hátrányból egyenlített a Real Zaragoza otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.

Keresés