2007. december 23. vasárnap

dec. 23
7:08
Barcelona-Real Madrid Szuperfoci karácsonyra! (Blikk)
A győzelem dicsőség, a vereség szégyen. Az itt elért siker majdnem egyenértékű a bajnoki arannyal.
dec. 23
7:10
Ez lesz a legnehezebb Dakar-rali! (Blikk)
Ez lesz minden idők legnehezebb Dakar-ralija
dec. 23
7:12
A szlovákok ellen kezdünk (Blikk)
Az első fellépés február 6-án Cipruson lesz
dec. 23
7:14
Haller a lejtők királya (Blikk)
Megvédte címét Haller Ákos (31)
dec. 23
8:17
NHL: Stanley Kupa-győztes csatár hosszú kihagyása (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett, és ezért négy-hat hónap pihenőre kényszerül Justin Williams, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Carolina Hurricanes sztárcsatára.
dec. 23
10:04
Németország: Neuner és Hambüchen lett az év sportolója (She)
A sílövő Magdalena Neunert és a tornász Fabian Hambüchent választották az év legjobb sportolójának Németországban.
dec. 23
12:24
Anglia: az igazgató szerint nem volt elég jó hazai jelölt (She)
Brian Barwick, az angol labdarúgó-szövetség igazgatója szerint azért választottak külföldi szakembert a válogatott élére, mert nem volt megfelelő hazai jelölt.
dec. 23
13:22
Juhász Roland szerződést hosszabbított (Infostart)
Három és fél évvel meghosszabbította szerződését a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő RSC Anderlechttel Juhász Roland. A magyar válogatott védőnek az új kontraktusa 2011-ben jár le.
dec. 23
13:45
Síugró Vk: nem sikerült a csúcsdöntés Morgensternnek (She)
Nem tudott sorozatban hetedszer is nyerni Thomas Morgenstern a síugró Világkupa-sorozatban, a Vk hetedik, engelbergi állomásán a harmadik helyen végzett.
dec. 23
13:51
Juhász Roland szerződést hosszabbított (Behaviour)
Három és fél évvel meghosszabbította szerződését a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő RSC Anderlechttel Juhász Roland. A magyar válogatott védőnek az új kontraktusa 2011-ben jár le. A klub a honlapján méltatja a fiatal futballistát, emlékeztet arra, hogy Juhász 2005 augusztusában érkezett a brüsszeli csapathoz, s az azóta eltelt időszakban a védelem stabil, megbízható tagjává vált. A magyar…
dec. 23
14:25
"Capellónál ismét Beckham lesz a kapitány" (Infostart)
Roberto Carlos, a Real Madrid egykori klasszis balhátvédje a lapnak írt cikkben foglalta össze, mit kell tudni az angol válogatott új kapitányáról, Fabio Capellóról. A brazil világbajnok azt is elárulta, hogy szerinte egykori közös edzőjük ismét David Beckhamet jelöli majd csapatkapitánynak.
dec. 23
14:31
Ligue 1: a Metz menesztette edzőjét, Francis De Taddeót (She)
dec. 23
15:05
Végül bedarálta a Manchester United az Evertont (Infostart)
A Manchester United 2-1-re győzött a vendég Everton ellen az angol labdarúgó-bajnokságban, így továbbra is csak egy pont választja el a listavezető Arsenaltól.
dec. 23
15:33
Hollandia: kikapott az Ajax és Babos Gáborék együttese is (She)
Jól szerepeltek a rotterdami csapatok a holland labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, hiszen a Feyenoord és az Excelsior is begyűjtötte a három pontot.
dec. 23
17:07
Az Inter most is legyőzte a Milant (Infostart)
A címvédő és listavezető Inter 2-1-re győzött a Milan ellen a San Siro Stadionban az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
dec. 23
17:19
Anglia: idegenben szerzett pontot a sereghajtó Derby County (She)
Mark Viduka 87. percben szerzett góljával mentett hazai pályán pontot a Newcastle a sereghajtó Derby County ellen az angol labdarúgó-bajnokságban.
dec. 23
17:25
Várhidi Péter: "Szívesen dolgoznék együtt Mourinhóval" (Infostart)
Várhidi Péter továbbra is szívesen lenne a magyar válogatott szövetségi kapitánya, hogy folytathassa a megkezdett munkát. A szakember az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában elmondta: nem csalódott, hogy nem hosszabbították még meg a szerződését, és türelmesen várja a döntést jövőjével kapcsolatban. Várhidi Péter szerint nincs annak realitása, hogy az MTK szakmai igazgatója lenne, míg a…
dec. 23
18:51
El clásico: Deco és Ronaldinho is a Barcelona kezdőjében (She)
dec. 23
19:49
Magyar vitorlázó világrekord (Metropol)
A Malév B737-es kapitánya, Hegedűs László Namíbiában december 19-én a namibiai Bitterwasser repülőteréről felszállva Nimbus-4 típusú vitorlázógépével 151,3 km/h átlagsebességgel repülte végig az 1253 km-es szabályos háromszög alakú távot.
dec. 23
21:03
Vendégsiker Madridban és Barcelonában (Infostart)
A címvédő Real Madrid 1-0-ra nyert a Barcelona otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján, az El Clasicón.
dec. 23
22:17
Kézilabda, Spanyol Kupa: Ciudad Real-siker az Ademar León ellen (She)
A férfi kézilabdázók Spanyol Kupáját a Ciudad Real együttese nyerte, miután a fináléban két góllal bizonyult jobbnak a Laluska Balázst is a soraiban tudó Ademar León gárdájánál.
dec. 23
22:23
Fehér Karácsony - már őszi bajnok a Real Madrid (Infostart)
Világszerte közel hárommilliárd televíziónéző láthatta a Real Madrid az elmúlt években mutatott legokosabb teljesítményét. Pazar taktika, fegyelmezett játék, bravúros akcióból lőtt csodagól - ezek hozták meg a Madrid győzelmét a Nou Campban. A Real Madrid az 1983-84-es szezon óta mindössze másodszor tudott bajnoki mérkőzést nyerni a Barcelona otthonában, s két fordulóval az "őszi" idény zárása…
dec. 23
23:08
La Liga: értékes pontot szerzett a Murcia a Bilbao vendégeként (She)
A Liga, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában nem bírt egymással az Athletic Bilbao és a Murcia. A Bilbao és a Murcia is hetedik alkalommal játszott döntetlent a bajnokságban, előbbiek otthon hatodszor, utóbbiak idegenben negyedszer szereztek egy-egy pontot.

Keresés