2007. december 8. szombat

dec. 8
6:06
Az APEH kezében a klub sorsa (Blikk)
400 millió forintot törleszteni akar a Fehérvár focicsapata
dec. 8
6:08
Husztiék a Werdert fogadják (Blikk)
HANNOVER – Rangadó vár Huszti Szabolcsékra (24) a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában. A magyar középpályást is foglalkoztató Hannover a tabella második helyén álló Werdert fogadja. A hetedik helyen álló hazai csapat célja a győzelem, illetve az, hogy az ötödik helyen zárja az őszt.
dec. 8
6:10
Szenzáció, Lisztes a Fradiban! (Blikk)
Tizenegy év után ismét Fradimezben futballozhat Lisztes Krisztián
dec. 8
6:12
Köszi, Kati! (Blikk)
Mi lenne velünk Pálinger Katalin nélkül?
dec. 8
6:14
300 milliós lovak a Világkupán (Blikk)
300 milliót érnek a legdrágább paripák
dec. 8
13:12
Curling Európa-bajnokság: svéd aranyérem a nőknél (She)
A svéd válogatott nyerte a nők versenyét a curling Európa-bajnokságon, a németországi Füssenben. Az olimpiai aranyérmes svédek a döntőben a skótokat győzték le magabiztosan.
dec. 8
13:47
MOB: Borkai az új elnökségi tag (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság az évzáró közgyűlésén Borkai Zsolt ötkarikás aranyérmes tornászt választotta meg új elnökségi tagnak. A vezetőségben Zsivótzky Gyula olimpiai bajnok kalapácsvető halálával üresedett meg egy hely, amelyre Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Gyenesei István országgyűlési képviselő pályázott. Borkai 68, Gyenesei 41 szavazatot kapott.
dec. 8
13:55
Sílövő-Vk: Björndalen idei második futamgyőzelmét aratta (She)
A norvég Ole Einar Björndalen (képünkön) nyerte a férfi sílövők 12,5 km-es, üldözéses versenyét az ausztriai Hochfilzenben, és ezzel növelte előnyét a Világkupa összetett pontversenyében. A második helyen az orosz Dmitrij Jaroscsenko végzett, megelőzve a német Daniel Grafot.
dec. 8
14:00
Ligakupa: A hajrában Csopaki duplájával nyert a Siófok (She)
Csopaki István két góljának köszönhetően a hajrában nyert a Siófok csapata a labdarúgó Ligakupa D csoportjának 3. fordulójában. A ?vendégek? kétszer is vezettek azonban mégis pont nélkül maradtak.
dec. 8
14:22
Alpesi sí, Világkupa: Blardone nyert óriás-műlesiklásban (She)
Massimiliano Blardone nyerte a férfi alpesi sízők óriásműlesikló Világkupa-versenyét az ausztriai Bad Kleinkirchheimben. A 28 éves olasz sízőnek ez volt a negyedik Vk-futamgyőzelme pályafutása során ? valamennyit óriásműlesiklásban aratta.
dec. 8
14:46
Eltiltások bundázások miatt (Behaviour)
Egy másodosztályú mérkőzésen történt bundázásért, valamint illegális fogadások kötéséért három játékost és két klubtisztviselőt eltiltottak a labdarúgástól Csehországban. A helyi szövetség közlése alapján a vétkeseket a 2004-ben rendezett Bystrc-Vitkovice második ligás mérkőzéssel összefüggésben marasztalták el. A futballisták különböző ideig - négytől hét évig - hivatalosan nem végezhetnek…
dec. 8
15:44
Premier League: a Villa Parkból hozta el a három pontot a Pompey (She)
Magabiztosan verte a Portsmouth 3-1-re idegenben az Aston Villát a Premier League 16. fordulójában. Már az első játékrészben kétgólos előnyre tettek szert a kikötővárosiak, a birminghamieknek csak a szépségtapaszra volt elég Barry találata.
dec. 8
16:01
Izgalmas döntetlen a németek ellen (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 30-30-as döntetlent játszott az eddig százszázalékos német csapattal a franciaországi világbajnokságon, a középdöntő második fordulójában. Görbicz Anitáék négygólos előnyből kis híján elbukták a meccset.
dec. 8
16:26
Fittipaldi rossz helyre nyúlt (Behaviour)
Illetéktelen vonatvezetés miatt meggyűlt a baja a cseh vasúti felügyelettel Emerson Fittipaldi kétszeres Forma-1-es világbajnoknak: azzal vádolják, hogy veszélyeztette az utasok életét. Az eset még októberben történt, amikor az 1972-es és 1974-es vb-győztes brazil versenyző egy reklámfilm forgatásában vett részt a Prága és Brno között közlekedő cseh expresszvonat vezetőfülkéjében - a cseh vasúti…
dec. 8
16:58
A német NOB-alelnök nem adna pénzdíjat a rekordokért (Behaviour)
Thomas Bach, a Német Olimpiai Bizottság (DOSB) elnöke, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) alelnöke arra buzdítja a nemzetközi sportági szövetségeket, illetve a versenyek szervezőit, hogy a jövőben nem ajánljanak fel pénzdíjakat világrekordokért. Álláspontjával egyetért és támogatja a javaslatot Wolfgang Scha:uble német belügyminiszter is.
dec. 8
17:00
"Drogba nélkül is meglesz a Chelsea" (Infostart)
Térdműtéten esett át Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti labdarúgója, akire valószínűleg négy hét kényszerpihenő vár. A csapat menedzsere, Avram Grant szerint azonban a hiánya nem okoz majd problémát.
dec. 8
17:28
Hajnal gólja kevés volt a sikerhez (Infostart)
Az újonc Karlsruhe 2-2-es döntetlent játszott a Bochum otthonában a német labdarúgó Bundesligában. A vendégek magyar válogatott középpályása, Hajnal Tamás a 24. percben eredményes volt.
dec. 8
17:39
Északi összetett , Világkupa: Bill Demong idei első sikere (She)
Az amerikai Bill Demong nyerte a norvégiai Trondheimben az északi összetett Világkupa-sorozat idei harmadik versenyét. Demong ezzel feljött az összetett pontverseny harmadik helyére a német Ronny Ackermann és a szintén német Björn Kircheisen mögé.
dec. 8
17:56
Női vízilabda ob I: OSC-bravúr a Szentes otthonában (She)
Az OSC Cemelog csapata a második és a harmadik negyedben nyújtott sokkal jobb játékánka köszönhetően 8-7-re legyőzte idegenben a Szentest a női vízilabda-bajnokság szombati mérkőzésén.
dec. 8
18:18
Kézilabda, női vb: a dél-koreaiak legyőzték a lengyeleket (She)
A dél-koreai válogatott 37-33-ra legyőzte a lengyel csapatot a 18. női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, a II. csoport 2. fordulójában. A lengyelek ezzel már biztosan nem juthatnak tovább a negyeddöntőbe, az ázsiaiak reményei viszont életben maradtak.
dec. 8
18:29
Elvesztette veretlenségét a Liverpool (Infostart)
A Manchester United hazai pályán 4-1-re nyert a Derby County ellen az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 8
18:40
Siugró Világkupa: az osztrák Thomas Morgenstern sikere (She)
Az osztrák Thomas Morgenstern nyerte a síugró Világkupa-sorozat trondheimi állomásának első versenyét.
dec. 8
19:40
Férfi kézilabda NB I: háromgólos mezőkövesdi győzelem (She)
A Mezőkövesdi KC csapata három góllal verte a Hort SE együttesét a Budapest Bank férfi kézilabda ligában.
dec. 8
19:56
Férfi kézilabda NB I: egygólos Dunaferr-siker a Győr otthonában (She)
A Dunaferr együttese idegenben győzte le a Győrt a Budapest Bank férfi kézilabda ligában.
dec. 8
19:58
Formula?1: az FIA rágalmazásért pereli a Sunday Timest (She)
Rágalmazásért bepereli a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) a brit Sunday Times című újságot. A jogi lépésre az FIA motorsport-világtanácsa adta áldását pénteki, Monte-Carló-i ülésén.
dec. 8
20:02
Férfi kosárlabda NB I: hazai pályán nyert a Sopron együttese (She)
A Soproni sÖrdögök együttese hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Bodrogi Bau Vásárhelyi KS ellen a férfi kosárlabda-bajnokságban.
dec. 8
20:07
Férfi kézilabda NB I: 13 góllal nyert idegenben a Pick-Szeged (She)
Magabiztos győzelmet aratott a vendég Pick-Szeged a Lőrinci Sportcsarnokban, ahol a PLER gárdáját verte meg.
dec. 8
20:12
Serie A: hazai pályán két góllal verte meg a Lazio a Cataniát (She)
A Lazio együttese hazai pályán aratott kétgólos győzelmet az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának nyitómérkőzésén.
dec. 8
20:14
Kézilabda, női vb: fölényes román győzelem a spanyolok ellen (She)
Románia válogatottja magabiztosan, 32-19-re legyőzte Spanyolország csapatát a 18. női kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, a II. csoport 2. fordulójában. A románok ezzel átvették a vezetést a csoportban. A magyar válogatott korábban döntetlent játszott a spanyolokkal a torna első szakaszában.
dec. 8
20:16
Férfi kézilabda NB I: nyolc góllal nyert Gyöngyösön a Veszprém (She)
Idegenben győzött az MKB Veszprém együttese a Budapest Bank férfi kézilabda ligában.
dec. 8
20:18
Férfi kosárlabda NB I: négy ponttal nyert a Falco Nyíregyházán (She)
Remek mérkőzésen a Falco együttese négy ponttal verte meg a Nyíregyházát a férfi kosárlabda NB I-ben.
dec. 8
20:23
Jégkorong ob I: Miskolcon nyert három góllal az SC Csíkszereda (She)
Az SC Csíkszereda együttese 8-5-re nyert idegenben a Miskolci Jegesmedvék gárdája ellen a jégkorong ob I-es bajnokságban.
dec. 8
20:25
Ligue 1: győzelemmel hangolt a Liverpool elleni meccsre az OM (She)
A Bajnokok Ligája-résztvevő Olympique Marseille 2-0-s győzelmet aratott a vendég Monaco fölött a francia első osztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 17. fordulójának nyitó mérkőzésén. A kikötővárosiak számára ez volt a főpróba a Liverpool elleni, jövő heti összecsapásra.
dec. 8
20:27
Kosárlabda: a PVSK nyerte meg a dél-dunántúli rangadót (She)
Hét ponttal győzött a PVSK Expo Center együttese a férfi kosárlabda NB I-es bajnokságban a Kaposvár otthonában.
dec. 8
20:29
Kosárlabda: tíz ponttal nyert az Atomerőmű a Cegléd vendégeként (She)
Tíz ponttal nyert idegenben az Atomerőmű KSC Szekszárd együttese a Ceglédi EKK otthonában a női kosárlabda-bajnokságban.
dec. 8
20:40
A maffiától tart a teniszlegenda (Infostart)
John McEnroe korábbi világelső teniszező attól fél, hogy a szervezett bűnözés beépül a sportágba, és a maffiózók a családjukon keresztül zsarolják a legjobb játékosokat.
dec. 8
20:40
Kosárlabda: tíz ponttal kapott ki a MAFC-Újbuda Dombóváron (She)
A Planet-Leasing Dombóvár KC hazai pályán tíz ponttal verte a MAFC-Újbuda együttesét a férfi kosárlabda NB I-es bajnokságban.
dec. 8
20:50
Vízilabda, férfi LEN-kupa: kikapott, de továbbjutott a Szeged (She)
Egy góllal alulmaradt olasz riválisa, a Catania otthonában, ám 12-9-es hazai sikerének köszönhetően a Szeged férfi vízilabdacsapata - az Egerhez hasonlóan - továbbjutott a legjobb nyolc közé a LEN-kupában.
dec. 8
21:12
Női kézilabda-vb: a norvégok is a legjobb nyolc között vannak (She)
A románok és a németek után az Európa-bajnok norvégok is bejutottak a legjobb nyolc közé a franciaországi női kézilabda-világbajnokságon, miután egy góllal nyertek a címvédő orosz együttes ellen.
dec. 8
21:39
Férfi vízilabda Euroliga: öt góllal nyert a Honvéd együttese (She)
A Domino Honvéd együttese hazai pályán 9-4-re verte a görög Ethnikosz Pireuszt a férfi vízilabda Euroligában.
dec. 8
22:06
La Liga: csalódást okozott a 15. forduló nyitómérkőzése (She)
Gólnélküli döntetlennel ért véget az Osasuna és a Valencia találkozója a Primera Division 15. fordulójának nyitómérkőzésén.
dec. 8
22:39
A Rippel-fivérek elképesztő csúcsot állítottak fel (Behaviour)
Óriási sikert aratott a teltházas Papp László Sportarénában a lovas Világkupa keretében rendezett fogathajtó verseny, illetve a Rippel-fivérek "világcsúcsa".A fogathajtó versenyen olyan világsztárok mutatták be tudásukat, mint a holland Ijsbrand Chardon, vagy aktuális világbajnok belga Felix Brasseur és a hatszoros vb-győztes Lázár Zoltán. A versenyt azonban az ausztrál Boyd Exell nyerte Chardon…
dec. 8
22:54
Serie A: otthon tartotta a Palermo a bajnoki pontokat (She)
A Serie A 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén 2-0-s szicíliai győzelem született a Palermo-Fiorentina találkozón.
dec. 8
23:52
Alpesi sí Vk: a kanadai Britt Janyk sikere női lesiklásban (She)
A kanadai Britt Janyk nyerte a női lesiklást az alpesi sízők Világkupa-sorozatának egyesült államokbeli versenyén, Aspenben.

Keresés