2007. május 2. szerda

máj. 2
0:03
Nehezen bírt Lékóval a világbajnok Kramnyik (Blikk)
Miskolc - Érvényesült a papírforma, Vlagyimir Kramnyik (32) egyesített világbajnok 4,5-3,5-re legyőzte Lékó Pétert (27) a rapid páros mérkőzésen. Lékó mégsem boldogtalan, lévén egy partit nyert, ráadásul rapidban korábban sem ment igazán az orosz ellen.
máj. 2
0:03
Szerencsés Nyíregyháza (Blikk)
A zöld-fehéreket hiába biztatta tizennégyezer néző az Üllői úton az NB II-es rangadón.
máj. 2
0:03
Kilencven perc poklot ígér a Milan (Blikk)
Milánó - Poklot ígérnek a milánói "Ördögök” a manchesteri "Vörös ördögöknek” a ma esti elődöntő- visszavágó előtt.
máj. 2
0:03
Scholes feláldozza magát a döntőért (Blikk)
A Manchester United labdarúgója úgy lép pályára az AC Milan elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján, ha sárga lapot kap lemarad a fináléról.
máj. 2
0:03
Szávay a hét szenzációja (Blikk)
Budapest - Szávay Ágnes (18) az elmúlt hét egyik legnagyobb nyertese a női teniszezők között. A magyar tinisztár a világranglista első 150 versenyzője közül a legtöbbet lépett előre, 32 helyet javított azzal, hogy a budapesti WTA-tornán egyesben elődöntőt játszott. Külön öröm, hogy párosban nyert.
máj. 2
0:03
Fehér Csaba újra bajnok a PSV-vel (Blikk)
Eindhoven - Fehér Csaba (31) kiszurkolta a bajnoki címet a PSV Eindhovennek. A holland labdarúgó-bajnokság utolsó fordulója izgalmasra sikeredett.
máj. 2
0:03
Visszavonul a drukkerverő Barthez? (Blikk)
Az FC Nantes labdarúgócsapatának vezetősége megérti és elfogadja, hogy a kapus Fabien Barthez távozni akar a klubtól.
máj. 2
7:29
NBA: még bizakodhat a Dallas és a Toronto is a negyeddöntőben (She)
Az NBA keddi játéknapján két negyeddöntő-párosításban rendeztek mérkőzést. A Dallas Mavericks a Golden State Warriors ellen, a Toronto Raptors a New Jersey Nets-szel szemben tudott otthon nagy csatában nyerni. Ezzel mindkét párharc szorossá vált, az állás 3-2-re alakult.
máj. 2
7:46
NHL: kikapott a Sabres, hosszabbításban nyertek a Kacsák (She)
A Buffalo nem tudta harmadik győzelmét megszerezni a New York Rangers ellen, 2-1-es vereséget szenvedett a Sabres. Jagr és Shanahan szerezte a New York góljait a Keleti-főcsoport elődöntőjében. Az Anaheim hosszabbításban tudta legyűrni a Vancouvert, ezzel nagyon közel kerültek a Nyugati-főcsoport döntőjéhez a Kacsák.
máj. 2
8:08
Mourinho tartott taktikai értekezletet a Liverpoolnak - videóval (Infostart)
Pepe Reinát ünnepli Liverpool vörös fele. A Pool spanyol kapusa újra megmutatta, a világ egyik legjobb tizenegyesölője. A Liverpool FC tizenegyes-párbajban jutott túl a Chelsea-n a Bajnokok Ligája elődöntőjében. José Mourinho, a Chelsea menedzsere szerint a jobbik csapat búcsúzott.
máj. 2
9:15
A Manchester játékosai 1999-ben bíznak és Kakától tartanak (Infostart)
A Manchester United menedzsere és játékosai érthető módon elsősorban az első találkozón két gólt szerző brazil Kakától tartanak a leginkább a Milan játékosai közül. Bár a Manchester Wayne Rooney utolsó percben szerzett góljával 3-2-re nyert, az angolok tisztában vannak azzal, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár rájuk.
máj. 2
9:31
A Milan a csodáért hajt (Infostart)
Alighanem az év mérkőzését játssza szerda este Milánóban a házigazda Milan és a Manchester United. Az első mérkőzésen az angol együttes Wayne Rooney utolsó percben lőtt góljával nyert 3-2-re, így a visszavágó teljesen nyílt. Az olaszok abban bíznak, hogy megakadályozhatják egy angol házidöntő kialakulását.
máj. 2
10:52
Tenisz, München: Tomas Berdych könnyed sikere (She)
máj. 2
11:13
Peking 2008: négy és fél ezer doppingvizsgálat az olimpián (She)
Mintegy négy és fél ezer doppingvizsgálatot terveznek az illetékesek az olimpiai falu működésének egy hónapja alatt a jövő évi pekingi játékok idején.
máj. 2
12:59
Bajnokok Ligája: eltűnt a Chelsea tiszteletbeli elnöke (She)
Eltűnt Phillip Carter, a Chelsea labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke, aki a keddi, Liverpool elleni Bajnokok Ligája-elődöntőt a helyszínen tekintette meg.
máj. 2
14:02
NOB: négy új tag felvétele következhet júliusban (She)
Jacques Rogge elnök és a végrehajtó bizottság négy sportdiplomata beválasztását javasolja a Nemzetközi Olimpiai Bizottságba (NOB).
máj. 2
14:57
Sir Alex vissza akar térni a múlt századba (Infostart)
Csak egygólos előnnyel kezdi a Manchester United a Milan elleni BL-elődöntő második párharcát szerda este. Ugyanakkor Sir Alex Ferguson reményei szerint a védelem kiegészül Rio Ferdinanddal és Nemanja Vidiccsel.
máj. 2
15:14
A liverpooli hős a Porschéját adta a győzelemért (Infostart)
Kirabolták Pepe Reina, a Liverpool kapusának lakását, miközben ő éppen a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben szerepelt. Csapattársai az egész éjszakán át tartó ünneplés után már a döntővel foglalkoznak. Dirk Kuyt legszívesebben a Manchester Uniteddel találkozna az athéni fináléban.
máj. 2
16:16
Anglia: megtalálták a Chelsea-alelnök gépének roncsait (She)
Megtalálták annak a helikopternek a roncsait, amelyben Phillip Carter, a Chelsea tiszteletbeli alelöke utazott három társával együtt, amikor a légi jármű váratlanul eltűnt a radarképernyőkről. Hivatalos halálhír egyelőre nincsen, a hatóságok közleményéből csak annyi következtethető ki biztosan, hogy a gép lezuhant.
máj. 2
16:16
DVSC: az edzésen eltört Leandro orra, műtét a bajnokság után (She)
A keddi edzésen eltört Leandro orra, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgója a pontvadászat befejezése után műtéten esik át. Erről a dvsc.hu internetes honlap számolt be.
máj. 2
17:47
Magyar labdarúgás: Molnár Balázs két mérkőzésen nem játszhat (She)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Molnár Balázst (képünkön), a ZTE FC korábbi válogatott játékosát.
máj. 2
17:52
Bundesliga: Klose csak jövőre távozik Brémából (She)
Kitölti jövő júliusig szóló szerződését Miroslav Klose (képünkön), a német Bundesliga bajnoki címéért versenyben lévő Werder Bremen labdarúgója.
máj. 2
18:13
Jégkorong-vb: kikapott Norvégia és Lettország (She)
Norvégia és Lettország is kikapott a Moszkvában zajló A-csoportos jégkorong-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, a norvégok a C jelű kvartettben a német, a lettek pedig az A jelű négyesben az olasz válogatottal kaptak ki.
máj. 2
18:34
Olaszország: Maldini nem épült fel, így nem játszhat az MU ellen (She)
máj. 2
18:34
Férfi kézilabda NB I: idegenben szerzett előnyt a Százhalombatta (She)
A Budapest Bank férfi kézilabda liga alsóházában, a 9-12. helyért a Nyíregyháza csapata a Százhalombattát fogadta. Az első meccset szorosan ugyan, de a vendégek nyerték meg, így előnnyel készülhetnek a következő mérkőzésre.
máj. 2
18:50
Esseni botrány: a szövetség gyors döntést ígér (She)
Gyors döntést ígér a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) a hétfői esseni botránnyal kapcsolatban. Harald Stenger, a DFB sajtószóvivője szerdán azt mondta, hogy a fegyelmi szabályzat értelmében az írásbeli figyelmeztetéstől a kizárásig és eggyel alacsonyabb osztályba sorolásig bármilyen döntés születhet, bár ő a két legszélsőségesebb lehetőséget nem tartja valószínűnek.
máj. 2
21:53
A Milan álomjátékkal szedte ízekre a Manchester Unitedet (Infostart)
Május 23-án a Liverpool ellen játszhatja majd Carlo Ancelotti csapata a 2005-ös finálé "visszavágóját". Ott (Athénben), ahol 1994-ben a piros-feketék az akkor csúcson lévő Barcelona ellen megnyerték a Bajnokok Ligáját. A Milan az idény legsúlyosabb vereségét mérte a Manchester Unitedre (3-0), s 5-3-as összesítéssel jutott a fináléba.
máj. 2
22:19
Magyar Kupa-döntő: különvonat indul Debrecenből (She)
Különvonat indul jövő szerdán Debrecenből a DVSC-TEVA Budapest Honvéd elleni, a Szusza Ferenc Stadionban 18:30-kor kezdődő labdarúgó Magyar Kupa-döntőjére.
máj. 2
22:30
Tenisz: Nadal legyőzte Federert a "salakfüves" csatában (She)
A salakkirály Rafael Nadal legyőzte a világelső Roger Federert azon a különleges spanyolországi bemutatón, amelyen egyszerre salakon és füvön csatázott a világ jelenlegi két legjobb férfi teniszezője.
máj. 2
22:45
Jégkorong-vb: csoportgyőztes Kanada és Svédország (She)
A Moszkvában zajló 71. jégkorong-világbajnokság csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában a C csoportban Kanada óriási csatában 5--4-re győzött Szlovákia ellen, ezzel a juharlevelesek a kvartett élén végeztek. Az A jelű négyest Svédország nyerte, miután kiütéses győzelmet aratott Svájc legjobbjai felett. A csoportok első három helyezettje a középdöntőben, az utolsók pedig a kiesés elkerüléséért…
máj. 2
23:12
Jégkorong: Jindrich Novotny az Újpest új edzője (She)
A cseh Jindrich Novotny lett az Újpest jégkorongcsapatának új vezetőedzője. A 47 esztendős szakemberrel egyéves szerződést kötöttek. Segítője a klub volt legendás játékosa, Pék György lesz - adta hírül a csapat honlapja.
máj. 2
23:18
Női kosárlabda NB I: hazai környezetben győzött a DKSK (She)
A női kosárlabda NB I 5-8. helyéért játszott összecsapás harmadik felvonásán a DKSK-Miskolc hazai környezetben négy ponttal bizonyult jobbnak a SEAT Foton Győr együttesénél, a párharcot a borsodiak nyerték 2-1-re.
máj. 2
23:34
Férfi kézilabda NB I: idegenben szerzett előnyt a Százhalombatta (She)
A férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásában a Százhalombatta a szünetben két góllal vezetett, végül egy találattal bizonyult jobbnak a Nyíregyházi KSE csapatánál. Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc következő mérkőzését szombaton 16 órakor játsszák Százhalombattán.

Keresés