2007. június 10. vasárnap

jún. 10
0:25
Kovács Kati nyerte meg a kajakpárbajt (Blikk)
Janics Natasa (24) feladta az egykori párostársa, Kovács Katalin (31) elleni küzdelmet.
jún. 10
0:29
Előny a Vasasnál (Blikk)
Budapest - Bravúrral kezdte a Vasas a férfi vízilabda-bajnoki döntőt. A piros-kékek - akárcsak tavaly - a finálé első mecscsén ismét idegenben lepték meg a Honvédot, ezúttal 7-6-ra nyertek.
jún. 10
0:33
Fradi-szégyen! (Blikk)
Hiába vezettek kétszer is, a budafokiak mindkétszer egyenlíteni tudtak.
jún. 10
0:37
Benik megnősült (Blikk)
Soltvadkert - Soha nem izgult még annyira Benik Balázs, mint tegnap. Még akkor sem érzett ilyesmit, amikor 2003-ban és tavaly a szezon utolsó futamán a bajnoki címért harcolt - sikerrel. A ralipilóta élete legfontosabb napjára készülődött: oltár elé vezette kedvesét, Garami Anett Magdolnát.
jún. 10
0:41
Talma idul az élről (Blikk)
Gábor öröme tovább fokozódott tegnap. Az utolsó percekben, amikor már senki sem számított rá, futott egy elképesztően gyors kört, amellyel megdöntötte Alvaro Bautista (22) tavaly felállított pályarekordját.
jún. 10
0:45
Alonso lenézi a riválisait (Blikk)
A múlt heti monacói sikere óta alaposan lenézi potenciális ellenfeleit Alonso.
jún. 10
10:20
Messi másodszor is Maradonát másolta - videókkal! (Infostart)
Lionel Messi valóban Maradona-utód! Az argentin futballista két olyan gólt is szerzett tavasszal, ami kísértetiesen hasonlít a nagy Diego az 1986-os világbajnokságon elért, örökre emlékezetes maradt találataira. Szombaton az Espanyol ellen kézzel ütötte be a labdát a hálóba.
jún. 10
10:22
Öttusa-Eb: Vörös Zsuzsanna a lövészet után a harmadik helyen (She)
jún. 10
10:46
Jótékony célra ajánlják fel prémiumaikat az angol válogatott futballisták (Infostart)
Az angol labdarúgó-válogatott játékosai jótékony célra ajánlják fel a nemzeti együttesben való szereplésért járó prémiumot.
jún. 10
10:46
Vívás: Szász Emese és Imre Géza is ötödik lett Havannában (She)
jún. 10
10:48
Arany Kupa: a házigazda Egyesült Államok már negyeddöntős (She)
A házigazda Egyesült Államok válogatottja már biztosította a helyét a negyeddöntőben a labdarúgó Arany Kupán, miután magyar idő szerint mára virradóra 2-0-ra győzött Trinidad és Tobago együttes ellen. Guatemala ugyanakkor 11 év után megszerezte első győzelmét. Az Arany Kupát az észak-amerikai és a karibi térség csapatai számára rendezik meg kétévente.
jún. 10
11:19
A spanyol futballthriller nyolc gólja - nézze meg! (Infostart)
Négy játékos is két gólt szerzett a spanyol bajnokság két, szombati rangadóján. A Nou Campban Messi és Tamudo, a zaragozai La Romaredában Diego Milito és Van Nistelrooy duplázott. Nézze meg a nyolc találatot!
jún. 10
11:19
MotoGP: Casey Stoner volt a bemelegítés legjobbja Barcelonában (She)
Az ausztrál Casey Stoner (Ducati, képünkön) érte el a legjobb időt a gyorsasági motorkerékpáros vb-sorozat Katalán Nagydíjának bemelegítő edzésén, a MotoGp géposztályban. A 14 órakor kezdődő versenyen a negyedik kockából induló, vb-éllovas ausztrál mögött a francia Randy de Puniet (Kawasaki) lett a második, megelőzve az amerikai John Hopkinst (Suzuki).
jún. 10
11:21
Kézilabda: a dán női válogatott nem lehet ott a 2008-as olimpián! (She)
Nem jutott ki a pekingi játékokra az utolsó három olimpián aranyérmes dán női kézilabda-válogatott, miután a decemberi, franciaországi világbajnokság selejtezőjében alulmaradt Ukrajnával szemben.
jún. 10
11:54
Profi ökölvívás: Cotto maradt a WBA-világbajnok váltósúlyban (She)
Miguel Cotto megvédte címét a Bokszvilágszövetség (WBA) váltósúlyú övéért rendezett mérkőzésen, New Yorkban, a Madison Square Gardenben. A 26 éves Puerto Ricó-i öklöző a 11. menetben K. O.-val győzte le kihívóját, az amerikai Zab Judah-t.
jún. 10
12:28
Talmácsi második helyével állt újra az élre (Infostart)
Második lett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság Katalán Nagydíján, ezzel az összetettben ismét vezet. Győzött a japán Koyama.
jún. 10
12:43
Öttusa-Eb: Vörös Zsuzsanna harmadik helyen a vívás után (She)
Két szám után - az orosz Jevdokija Grecsisnyikovával azonos pontszámmal - a harmadik helyen áll Vörös Zsuzsanna a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos női versenyében. Máthé Vivien a 23., Füri Csilla a 33. az úszás előtt.
jún. 10
14:25
Öttusa-Eb: Vörös Zsuzsanna három szám után második (She)
Három számot követően Vörös Zsuzsanna a második helyen áll a rigai öttusa Európa-bajnokság női hagyományos versenyében. Máthé Vivien a 18., Füri Csilla a 31. a lovaglás előtt.
jún. 10
14:40
Anglia: Arséne Wenger nem áll fel az Arsenal kispadjáról (She)
Arséne Wenger (képünkön), az Arsenal francia menedzsere vasárnap bejelentette, hogy kitölti menedzseri szerződését az Arsenalnál, azaz ha rajta múlik 2008 nyaráig mindenképpen az ?ágyúsok? trénere marad.
jún. 10
15:06
Golf: késsel támadt felesége a golfsztárra (She)
Késsel támadt felesége John Daly amerikai golfsztárra a Stanford St. Jude Championship elnevezésű torna alatt. A 41 éves versenyző éjjel hívta ki memphisi villájába a rendőrséget, és feljelentést tett neje, Sherrie ellen, aki ekkorra már ismeretlen helyre távozott. A járőr nem talált kést a házban, de a golfozó arca csúnyán össze volt karmolva.
jún. 10
17:28
EURO-2008: német és francia rendőrök is segítenek Svájcnak (She)
Német és francia rendőrök segítik majd a svájci rendfenntartók munkáját a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságon, melyet Ausztria és Svájc közösen rendez.
jún. 10
17:30
Ökölvívás, IBO: Adamek a cirkálósúly világbajnoka (She)
A lengyel Tomasz Adamek lett az IBO világszervezet cirkálósúlyú bokszvilágbajnoka, miután a kategória üres trónjáért kiírt meccsen leléptetéssel nyert a panamai Luis Pineda ellen.
jún. 10
17:32
Kerékpár: Vandenbroucke nem akart öngyilkos lenni (She)
Cáfolja Frank Vandenbroucke belga profi kerékpáros, hogy öngyilkosságot kísérelt volna meg.
jún. 10
18:26
Kanadai Nagydíj: egymást hibáztatják a Toyotánál (She)
Ralf Schumacher a vezetőket, a Forma-1-es Toyota irányítói a német pilótát hibáztatják az istálló vártnál sokkal gyengébb világbajnoki szereplése miatt.
jún. 10
19:08
Nadal ismét győzött a Roland Garroson (Infostart)
Megvédte címét a spanyol Rafael Nadal a francia nyílt teniszbajnokságon, miután a döntőben 6:3, 4:6, 6:3, 6:4-re nyert a világelső svájci Roger Federer ellen.
jún. 10
19:08
Öttusa-Eb: Vörös Zsuzsa második az utolsó szám előtt (She)
Vörös Zsuzsanna a lovaglást követően a második helyen áll a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos női versenyében. Máthé Vivien 14., Füri Csilla 32. a futás előtt.
jún. 10
19:24
Beckham mégis marad Madridban? (Infostart)
Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy mégsem távozik a Real Madridtól David Beckham, a csapat angol válogatott labdarúgója.
jún. 10
19:27
Kézilabda, Eb-selejtező: öt góllal magyar siker Kaunasban (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott ötgólos győzelmet aratott Litvániában, Kaunasban az Európa-bajnoki selejtező első felvonásán. A félidőben négy góllal járt előrébb a Skaliczki László vezette nemzeti csapat, amely végig vezetve, magabiztos győzelmet aratott.
jún. 10
20:00
Öttusa-Eb: Vörös Zsuszanna ötödik lett Rigában (She)
Vörös Zsuzsanna az ötödik helyen végzett a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos női egyéni versenyében és ezzel olimpiai kvótához jutott (MTI).
jún. 10
20:10
"Miért állt volna le a doppingdoktor?" (Infostart)
A profi országúti kerékpáros csapatokat a laboratóriumok mindig egy nappal korábban értesítették a "be nem jelentett, váratlan" doppingellenőrzésekről, legalábbis ezt állítja Jesus Manzano korábbi versenyző. A spanyol kerékpáros volt az első, aki 2004-ben a vérdoppingról a nyilvánosság előtt beszélt.
jún. 10
20:14
Kézilabda: a Nyíregyháza megőrizheti élvonalbeli tagságát (She)
A férfi kézilabda NB I-es tagságért vívott osztályozó első felvonásán a Nyíregyházi KSE hazai környezetben harmincpercnyi játék után csupán egy góllal vezetett, végül azonban öt találattal bizonyult jobbnak a Kecskeméti SC csapatánál.
jún. 10
20:59
Öttusa Eb: Vörös Zsuzsanna ötödik és olimpiai kvótát szerzett (Metropol)
Vörös Zsuzsanna az ötödik helyen végzett a rigai öttusa Európa-bajnokság női hagyományos versenyében, ezzel egyben olimpiai kvótát is szerzett.
jún. 10
21:50
Hamilton nyerte az őrült montreali futamot (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton (McLaren) nyerte a Forma-1-es Kanadai Nagydíjat. A második helyen a német Nick Heidfeld (BMW), a harmadikon az osztrák Alexander Wurz (Williams) ért célba a kaotikus montreali viadalon.
jún. 10
21:50
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó fél pontra a továbbjutástól (She)
Lekó Péter 3-1-re vezet az orosz Jevgenyij Barejev ellen, így fél pontnyira van a továbbjutástól a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján, miután negyeddöntős párharcuk vasárnapi, negyedik mérkőzése döntetlennel ért véget.
jún. 10
21:50
Az újonc Hamilton ezt nagyon megnyerte (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság hatodik futamát, a Kanadai Nagydíjat.
jún. 10
22:00
Úszás: több magyar úszósiker született Rómában (She)
Több magyar úszó is dobogón végzett a Hét domb elnevezésű hagyományos római nemzetközi versenyen.

Keresés