2007. június 17. vasárnap

jún. 17
0:02
Afrika-kupa: Marokkó biztosan résztvesz a kontinenstornán (She)
A Malawi ellen aratott 1-0-s győzelmével Marokkó labdarúgó-válogatottja biztosította helyét az Afrikai Nemzetek Kupája döntőjének tizenhatos mezőnyében.
jún. 17
0:13
Mi lesz veled Ferencváros? (Blikk)
Az utóbbi egy évben soha nem látott mélységbe zuhant a Ferencváros.
jún. 17
0:14
Arany-kupa: Kanada és az USA is bejutott az elődöntőbe (She)
Kanada és a házigazda Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja is bejutott az elődöntőbe az észak- és közép-amerikai válogatottaknak kiírt kontinenstornán, az Arany-kupán.
jún. 17
0:17
Bárdosi szumósulit tartott (Blikk)
Szép versenyzéssel tért vissza a küzdőtérre Bárdosi Sándor.
jún. 17
0:21
Beckham arannyal akar búcsúzni (Blikk)
A Real Madrid a 2003-as siker óta minden sorozatban elbukott.
jún. 17
0:25
EB-re jutottak a kézisek (Blikk)
Tiszaújváros - A vártnál szorosabb második meccset követően jutott ki a magyar férfi kézilabda-válogatott a 2008-as Európa-bajnokságra.
jún. 17
0:29
Versenyben marad a Domino? (Blikk)
Budapest - Sorozatban hetedszer a Honvéd, vagy tizennyolc év után újra a Vasas nyeri a pólóbajnokságot? A finálé negyedik összecsapásán ma (13 óra, m1) a Komjádi uszodában el is dőlhet a bajnoki cím.
jún. 17
0:29
Spanyolország: a Real Madrid 80 millió eurót is megadna Kakáért (She)
A Marca spanyol sportnapilap szombati értesülései szerint a Real Madrid futballklub továbbra sem mond le az AC Milan BL-gólkirály klasszisáról, a 2007-es aranylabda egyik legfőbb várományosának, Kakának a megszerzéséről.
jún. 17
0:33
Csúcstechnika óvja a pilóták életét (Blikk)
Újra bebizonyosodott, a Forma-1 biztonságtechnikája a legtökéletesebb a világon.
jún. 17
1:04
Erdei a király (Blikk)
Nyolcadszor is megvédte a WBO félnehézsúlyú világbajnoki övét Erdei Zsolt (33). Madár a 11. menetben technikai K. O.-val verte az amerikai George Bladest (32). Ismét kiderült, Erdei súlycsoportjában a világ egyik legjobb bokszolója.
jún. 17
6:37
Landis könyvet ad ki Tour-diadaláról (Behaviour)
"Határozottan hamis: Tour de France-győzelmem igaz története" címmel könyvet ad ki Floyd Landis amerikai kerékpáros. A klasszis tavaly ugyan az első helyen végzett a világ legjelentősebb bringás viadalán, csakhogy a szervezetében doppingszert találtak, ezért eljárás indult ellene, amely még mindig nem zárult le. A tengerentúlon június 26-tól 16.47 dollárért kapható kiadványt Európából is meg lehet…
jún. 17
6:42
Költözik a Nashville, ha nincs 14 ezer idénybérletes (Behaviour)
Amennyiben a 2007/08-as szezonra nem tud legalább 14 ezer idénybérletest toborozni a Nashville Predators jégkorongcsapata, akkor a klub elköltözik a városból és valószínűleg Kanadába teszi át székhelyét.
jún. 17
6:56
Marion Jones kihagyja a 2007-es idényt (Behaviour)
Idén egyetlen versenyen sem áll rajthoz Marion Jones, az amerikaiak világklasszis sprintere. A sydneyi olimpián három aranyérmet nyert sztár még nem jelentkezett az egy hét múlva sorra kerülő, indianapolisi vb-válogatóra, és edzője, Steve Riddick szerint nem is fog.
jún. 17
9:40
Vívás: Boczkó Gábor nyerte a bogotai párbajtőr Vk-versenyt (She)
jún. 17
9:59
Vívás: Nemcsik harmadik a venezuelai kard Vk-versenyen (She)
jún. 17
10:09
Olympique Lyon: 24,5 milliós bevásárlás (Behaviour)
Két játékost igazolt a rivális Lille együttesétől a francia bajnok Olympique Lyon labdarúgócsapata. Az elefántcsontparti támadóért, a 26 éves Kader Keitáért 18 millió, a nála egy esztendővel fiatalabb középpályásért, Mathieu Bodmerért pedig 6,5 millió eurót fizetett a klub. Mindkét futballista négy évre szóló szerződést kötött az egyesülettel.
jún. 17
10:10
Párbajtőr Vk, Bogota: Boczkó ismét győzött (Metropol)
Boczkó Gábor nyerte a Bogotában rendezett férfi párbajtőr Világkupa-versenyt. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a másik magyar versenyző, Imre Géza a hatodik lett.
jún. 17
10:11
Boczkó ismét győzött (Behaviour)
Boczkó Gábor nyerte a Bogotában rendezett férfi párbajtőr Világkupa-versenyt. Boczkó - aki május közepén Párizsban, két hete pedig Montrealban diadalmaskodott - az olasz Francesco Martinellit győzte le a fináléban. A harmadik helyen a szintén olasz Alfredo Rota, valamint a portugál Joaquin Videira végzett.
jún. 17
10:12
Profi ökölvívó gála: Erdei Zsolt nyolcadszor védte meg címét (Metropol)
Nyolcadik alkalommal is megvédte címét Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka, miután technikai KO-val, a 11. menetben legyőzte az amerikai George Blades-et a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpontban. Balzsay kiütötte ellenfelét, Bedák és Hidvégi is győzni tudott.
jún. 17
10:13
Kard Vk: Nemcsik bronzérmes (Behaviour)
Nemcsik Zsolt harmadik helyen végzett a férfi kardozók Venezuelában rendezett Világkupa-versenyén. A világranglistán jelenleg második magyar versenyző a legjobb négy között a későbbi győztes német Nicolas Limbachtól szenvedett vereséget. Az ezüstérmet a román Mihai Covaliu szerezte meg, míg a másik bronzérem honfitársának, Rares Dumitrescunak jutott.
jún. 17
10:30
Landis könyvet ad ki Tour-diadaláról (Metropol)
"Határozottan hamis: Tour de France-győzelmem igaz története" címmel könyvet ad ki Floyd Landis amerikai kerékpáros.
jún. 17
10:52
Skaliczky László Debrecenben (Behaviour)
A következő szezontól az élvonalban szereplő DVSC-Aquaticum női csapatának szakmai igazgatója lesz Skaliczky László, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember új munkája mellett továbbra is irányítja a jövő évi Európa-bajnokságra szombaton kijutott együttest. Az együttműködés részleteit a következő napokban dolgozzák ki a felek.
jún. 17
10:59
Kézilabda: Skaliczki László Debrecenben vállalt munkát (She)
A következő szezontól a válogatott mellett más munkát is vállal Skaliczki László, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya (képünkön). A szakember, aki hatból öt világversenyre kijuttatta a munkába lépése előtt négy nagy tornáról is távol maradó csapatot, a DVSC-Aquaicum együttesénél lesz szakmai igazgató a következő szezonban.
jún. 17
11:18
Fink a Mattha:us-utód (Behaviour)
A játékosként a Bayern Münchennel 2001-ben BL-t nyert Thorsten Fink lesz Giovanni Trapattoni segítője az osztrák bajnok Red Bull Salzburg labdarúgócsapatánál. Az eddig a klub amatőrgárdáját edző, 39 éves német szakember honfitársát, Lothar Mattha:ust követi a poszton. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányát kedden menesztették, a hivatalos indoklás szerint azért, mert nézeteltérései…
jún. 17
11:36
Ausztria: Thorsten Fink lett Matthäus utódja a Salzburgnál (She)
jún. 17
12:37
Áramütés után lábadozik az ausztrálok úszóklasszisa (Infostart)
Áramütést kapott, s jelenleg kórházban kezelik Brooke Hansont, az ausztrálok olimpiai ezüstérmes úszóját. A sportoló a hírek szerint egy élményfürdőben kapcsolódott ki, de amikor kimászott a medencéből, hirtelen összeesett. Azonnal kórházba szállították, az orvosok szerint az állapota stabil.
jún. 17
13:30
Lalas 100 millió dollárért hajlandó tárgyalni Beckhamről? (She)
Alexi Lalas, a Los Angeles Galaxy futballklub igazgatója a Mirror című brit lap szerint azt mondta: készek visszaadni a Real Madridnak David Beckhamet, amennyiben a királyi gárda letesz az asztalra 100 millió amerikai dollárt.
jún. 17
14:11
Triatlon Tour: Pocsai és Koch második sikere (Metropol)
Pocsai Balázs és a hazai szurkolók nagy örömére Koch Renáta nyerte a Triatlon Tour-sorozat idei harmadik, bajai állomásának egyéni, sprinttávú versenyét.
jún. 17
14:17
Női vízilabda Világliga: magyar siker zárásként (Behaviour)
Utolsó mérkőzésén háromgólos győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott az oroszországi Kirisiben rendezett európai Világliga-selejtezőben, s ezzel az ötödik helyen végzett a hatcsapatos mezőnyben.
jún. 17
14:33
Birmingham: Bartoli is elődöntős (Behaviour)
A 200 ezer dollár összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztorna utolsó negyeddöntőjében:Bartoli (francia, 5.)-Hantuchova (szlovák, 3.) 5:7, 6:4, 7:5
jún. 17
14:35
Ötödik helyen végzett a magyar női vízilabda-válogatott (Infostart)
Utolsó mérkőzésén háromgólos, 14-11-es győzelmet aratott a magyar női vízilabda-válogatott az oroszországi Kirisiben rendezett európai Világliga-selejtezőben, s ezzel az ötödik helyen végzett a hatcsapatos mezőnyben.
jún. 17
14:56
A Vasas megnyerte a férfi vízilabda-bajnokságot (Infostart)
A Vasas nyerte a férfi vízilabda ob I-et, miután az egyik fél harmadik győzelméig tartó döntő negyedik mérkőzésén 10-9-re legyőzte a címvédő Honvéd együttesét, ezzel 3:1-re diadalmaskodott a párharcban.
jún. 17
16:11
Tenisz, Eastbourne: Czink Melinda kiesett a selejtezőben (She)
Czink Melinda nem jutott a 32-es főtáblára az angliai Eastbourne-ben zajló, 600 ezer dollár összdíjazású füvespályás női tenisztornán.
jún. 17
16:14
Tenisz: Tomas Berdych tornagyőzelme Hallében (She)
A cseh Tomas Berdych nyerte a 680 ezer dollár összdíjazású hallei füvespályás férfi tenisztornát.
jún. 17
16:19
EURO-2008: Bernben is lesznek meccsek (Infostart)
Svájc fővárosában, Bernben is játszanak majd mérkőzéseket az Ausztriával közös rendezésű 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi helyi népszavazáson a lakosok többsége az Eb-meccsek mellett voksolt.
jún. 17
16:38
Le Mans-i 24 órás: megvédte tavalyi elsőségét az Audi (She)
2006 után 2007-ben sem talált legyőzőre a Frank Biela, Emanuele Pirro, Marco Werner összeállítású Audi-csapat a Le Mans-i 24 órás megbízhatósági autóversenyen.
jún. 17
16:39
EURO-2008: Bernben is lesznek meccsek (Behaviour)
Svájc fővárosában, Bernben is játszanak majd mérkőzéseket az Ausztriával közös rendezésű 2008-as labdarúgó Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi helyi népszavazáson a lakosok többsége az Eb-meccsek mellett voksolt. A találkozók támogatói és ellenzői között kis különbség döntött az előbbiek javára. A "másik oldal" győzelme esetén Bernben nem lettek volna kontinensbajnoki mérkőzések. A fővárosi…
jún. 17
16:41
Férfi vízilabda ob I: a Vasas a bajnok (Behaviour)
Megvan a férfi vízilabda-bajnoki cím gazdája: a párharc vasárnapi, negyedik összecsapásán harmadik győzelmét is megszerezte a Vasas a Honvéd ellen, ezzel 1989 után ismét aranyérmes lett az ob I-ben.
jún. 17
17:08
Tenisz, Birmingham: Sarapova-Jankovic döntő lesz (She)
Az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova és a másodikként rangsorolt szerb Jelena Jankovic játssza a döntőt a 200 ezer dollár összdíjazású birminghami füvespályás női tenisztornán.
jún. 17
18:16
Strandröplabda ob: az ifj. Nagy, Koch és a Dambendzet, Józsa páros sikere (Metropol)
A férfiaknál az ifj. Nagy Péter, Koch Róbert páros, a nőknél a Dambendzet Natália, Józsa Zsuzsa kettős győzött a Nestea strandröplabda országos bajnokság első fordulóján.
jún. 17
18:45
Szumó Eb: Kálló Gyöngyi és Líbor Dezső bronzérmes (She)
Kálló Gyöngyi és Líbor Dezső is bronzérmes lett a nyílt kategóriában a budapesti szumó Európa-bajnokságon.
jún. 17
18:47
Tenisz, Queen?s Club: Andy Roddick tornagyőzelme (She)
Az amerikai Andy Roddick nyerte a 680 ezer euró összdíjazású londoni füvespályás férfi tenisztornát, miután a fináléban három játszmában, meccslabdát is hárítva győzött a francia Nicolas Mahut ellen.
jún. 17
19:08
Atlétika: Máté második, Pars harmadik Varsóban (She)
Máté Gábor diszkoszvetésben második, Pars Krisztián kalapácsvetésben harmadik lett a varsói nemzetközi atlétikai viadalon, a Kusocinski-emlékversenyen.
jún. 17
19:50
Szumó Eb: Kálló és Líbor bronzérmes (Behaviour)
Kálló Gyöngyi és Líbor Dezső is bronzérmes lett a nyílt kategóriában a budapesti szumó Európa-bajnokságon. Kálló lengyel, Líbor bolgár ellenfelet legyőzve lett harmadik. Mindkét kategóriában kettős orosz siker született. Vasárnap délután sportszerűségi díjat kapott az olasz Vincenzo Ficcho, mert szombaton német riválisával küzdött, s a földre került, amit a bírók nem vettek észre és…
jún. 17
19:52
Strandröplabda ob: az ifj. Nagy, Koch és a Dambendzet, Józsa páros sikere (Behaviour)
A férfiaknál az ifj. Nagy Péter, Koch Róbert páros, a nőknél a Dambendzet Natália, Józsa Zsuzsa kettős győzött a Nestea strandröplabda országos bajnokság első fordulóján. A margitszigeti Palatinus strandon rendezett, egymillió forint összdíjazású tornán az erősebb nemnél 32, a nőknél 18 duó indult.
jún. 17
19:53
Magyar siker az Acrolac siklóernyős műrepülő versenyen (Metropol)
Kézi Gábor és Takáts Pál szinkron kategóriában az első helyen végezett a franciaországi Lac de Bourget-ben rendezett siklóernyős műrepülő-versenyen.
jún. 17
19:54
Magyar siker az Acrolac siklóernyős műrepülő versenyen (Behaviour)
Kézi Gábor és Takáts Pál szinkron kategóriában az első helyen végezett a franciaországi Lac de Bourget-ben rendezett siklóernyős műrepülő-versenyen. A magyar szövetség sajtófőnökének tájékoztatása szerint Kéziék a világ legnehezebb manőverével, az úgynevezett Infinity Tumblinggal (véget nem érőbukfenc) utasították maguk mögé a francia és nemzetközi élvonalat. A gyakorlat levegőben végzett…
jún. 17
19:56
Máté második, Pars harmadik (Behaviour)
Máté Gábor diszkoszvetésben második, Pars Krisztián kalapácsvetésben harmadik lett a varsói nemzetközi atlétikai viadalon, a Kusocinski-emlékversenyen. Máté 65,07 m-es teljesítménnyel szorult a 2. helyre a vb-ezüstérmes észt Gerd Kanter (65,45 m) mögé. Kővágó Zoltán 60,94 m-rel az ötödik helyen zárt. A viadal honlapja szerint Pars 80,19 m-es dobással lett harmadik, a számot a világ- és Európa-…
jún. 17
20:16
Kerékpár: Moreau végső sikere a Dauphine Liberén (She)
A hazai szurkolók örömére a francia Christophe Moreau nyerte a Dauphine Libere elnevezésű, Pro Tour-sorozatba tartozó, nyolcnapos országúti kerékpáros körversenyt.
jún. 17
20:52
Úszás: Gyurta Dániel remek idővel ifjúsági bajnok 200 mellen (She)
Nemzetközileg a felnőtt mezőnyben is számottevő idővel a 200 méteres mellúszásban első Gyurta Dániel (képünkön) teljesített a legjobban az ifjúsági korosztály országos bajnokságán, Egerben.

Keresés