2007. június 18. hétfő

jún. 18
0:19
Bárdosi a szumókirály (Blikk)
Beleszerettem a szumóba” - mondta fátyolos szemmel Bárdosi Sándor (30) a szombati EB címvédése után. A sportoló vallomása persze érthető: a szumósok a sorozatos balhéi ellenére is befogadták a birkózót, és nem hagyták, hogy eltűnjön a küzdősportok világából.
jún. 18
0:23
Kézilabdázóink tovább harcolnak az olimpiáért (Blikk)
Tiszaújváros - Versenyben maradt a magyar férfi kézilabda-válogatott a pekingi olimpiáért. Skaliczki László együttese a litvánok elleni akadályt vette sikerrel, 59-53-ra nyerte meg a kétfelvonásos párharcot, így jogot szerzett, hogy részt vegyen a januári, norvégiai Európa-bajnokságon.
jún. 18
0:27
18 év után Bajnok a Vasas (Blikk)
Tizennyolc évnyi böjt után feljutott a trónra a Vasas pólócsapata.
jún. 18
0:31
Csapatostul esküdtek az angol sztárok (Blikk)
London - Nősülési láz tört ki az angol sztárfocisták között. A hét végén négy válogatott futballista is oltár elé vezette kedvesét. A sort a Chelsea védője, John Terry (26) nyitotta, aki egy oxfordshire-i kastélyban mondott igent ikrei anyjának, Tony Poole-nak.
jún. 18
0:35
Kérjetek bocsánatot! (Blikk)
A szurkolók nehezen tudják elviselni, hogy a kedvencek nem jutottak vissza az élvonalba.
jún. 18
0:39
A Fradi vezetői tovább keresik a kiskapukat (Blikk)
Elkeserítő volt a Baktalórántháza elleni teljesítményünk - ismerte el Rieb György.
jún. 18
0:43
Erdei Zsolt: Roy Jonest akarom! (Blikk)
Erdei Zsolt nyolcadik alkalommal védte meg a WBO félnehézsúlyú világbajnoki övét.
jún. 18
6:41
18 évnyi várakozás után került újra Angyalföldre a vizilabda arany (Behaviour)
Trónfosztás történt a hazai férfi vízilabda-bajnokságban, miután a TEVA-Vasas Plaket a finálé negyedik mérkőzésén harmadszor is felülmúlta az előző hat év aranyérmesét, a Domino-BHSE-t. A döntő negyedik összecsapásán Földi László együttese a remek napot kifogó és négy gólig jutó Varga Dániel vezérletével 10-9-re győzött, ezzel a Vasas 1989 után tudott ismét bajnoki címet szerezni.
jún. 18
7:41
Steinmetz Barnabás: egyéni bravúr és jó csapatmunka (Infostart)
Tizennyolc év után bajnok lett a Vasas férfi vízilabdacsapata, miután a döntő negyedik meccsén 10-9-re győzött a Honvéd ellen, így a párharcot 3:1-es összesítéssel nyerte meg. Steinmetz Barnabás az InfoRádiónak elmondta: az volt a kulcs, hogy nem engedték elhúzni az ellenfelet, és a végén meg tudták nyerni a szoros összecsapást. Az angyalföldiek csapatkapitánya egy álom beteljesülésének tartja az…
jún. 18
8:51
Úszás: tizenkilenc éves világcsúcs dőlt meg női 1500 gyorson (She)
Az amerikai Kate Ziegler 15:42.54 perces idővel új világcsúcsot állított fel női 1500 méteres gyorsúszásban.
jún. 18
8:52
Tizenkilenc éves világcsúcs dőlt meg (Behaviour)
Az amerikai Kate Ziegler 15:42.54 perces idővel új világcsúcsot állított fel női 1500 méteres gyorsúszásban. A mindössze 18 esztendős tehetség a legendás Janet Evans 19(!) éves rekordját adta át a múltnak. Evans a régi csúcsot 1988 márciusában Orlandóban állította fel, ideje 15:52.10 perc volt, amelyet Ziegler több mint kilenc másodperccel javított meg. A Kaliforniában zajló TYR Meet of Champions…
jún. 18
9:59
Madrid: összecsaptak a rendőrök a drukkerekkel a Cibeles téren (She)
A rendőrség és a szurkolók közötti szórványos összecsapások rontották a Real Madrid bajnoki címe alkalmából rendezett parádé összképét a spanyol fővárosban. A zavargások hajnalban törtek ki, és valószínűleg az átlagnál ittasabb drukkerek játszották a főszerepet.
jún. 18
11:00
Százezrek ünnepelték a Madridot a Cibelesen - videók (Infostart)
Hétfő volt már, amikor az előre feldíszített, nyitott tetejű, emeletes turistabusz - ebben az esetben a világ legirigyeltebb különjárata, a Real Madrid-busz - a Bernabéu Stadiontól lépésben megtette a Paseo de la Castellanán az utat, a Plaza de Colónon keresztül a Cibelesig.
jún. 18
11:04
U21-es labdarúgó Eb: négy pekingi hely már elkelt (She)
Kialakult az elődöntő mezőnye a Hollandiában zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon, ezáltal az öt európai kvótából négy már elkelt a pekingi olimpiára.
jún. 18
11:11
Hegyikerékpáros MK: osztrák győzelem a Mátrában (Metropol)
Az osztrák Christoph Soukup nyerte a hegyikerékpáros Magyar Kupa-sorozat kisnánai futamát. A nemzetközi szövetség (UCI) versenynaptárában is szereplő mátrai nyílt versenyen az olimpiai kerettag Buruczki Szilárd a második, Parti András pedig a harmadik helyen végzett.
jún. 18
11:43
214 méter az új merülési világcsúcs (Behaviour)
Új merülési világcsúcsot állított fel 214 m-rel az osztrák Herbert Nitsch a görögországi Szpétsze szigeténél. A 18. rekordját elérő hivatásos repülőgép pilóta saját, 185 m-es csúcsát javította meg, amelyet szerda óta tartott. A merülés királykategóriájának is nevezett apnoé válfajban - amely Luc Besson francia rendező Nagy kékség című filmje révén vált világszerte ismertté - a búvár nehezékek…
jún. 18
12:12
Strandröplabda, Margitsziget: ifj. Nagy és Koch sikere (She)
A magyar röplabdasport egyetlen Bajnokok Ligája-győztes játékosa, ifj. Nagy Péter ? Koch Róbert párjaként ? aranyérmet nyert a Nestea országos bajnokság mesterversenyének első fordulójában a Margitszigeten
jún. 18
12:14
Horvátország: a Hajduk továbbra is szerződtetné Lisztest (She)
jún. 18
12:46
Tenisz: tornagyőzelme után Roddick harmadik a világranglistán (She)
Mindkét vasárnapi tornagyőztes előrelépett a férfi teniszezők hagyományos világranglistáján: a londoni Queen,s Clubban diadalmaskodó amerikai Andy Roddick az ötödikről a harmadikra, a németországi Halléban bajnok cseh Tomas Berdych pedig a 13-adikról a 11. helyre jött fel.
jún. 18
12:49
Tottié a gólkirály cím és az Aranycipő (Behaviour)
Miután utolsóként vasárnap este a spanyol labdarúgó-bajnokság is befejeződött, véglegessé vált, hogy Francesco Totti, az AS Roma kiválósága kapja az Európa gólkirályának járó Aranycipőt. A Farkasok csapatkapitánya ebben a szezonban 26-szor volt eredményes, míg a Real Madrid holland csatárának, Ruud van Nistelrooynak elég lett volna egyszer betalálnia, hogy behozza a világbajnok irányítót, de…
jún. 18
13:25
Magyarok hódítják a világ legnehezebb hegyét (Infostart)
A világ legnehezebben megmászható hegyének meghódítását kísérli meg tizenegy profi magyar hegymászó. A 8611 méteres K2 legyőzésére vállalkozó csapat technikai vezetője Erőss Zsolt, a Mount Everest első magyar megmászója.
jún. 18
13:52
Benedek Tibor: a következő szezonban ismét győzni fogunk (Infostart)
Hat év után elveszítette a bajnoki címet a Honvéd férfi vízilabdacsapata. Az együttes válogatott játékosai a melbourne-i világbajnokság ezüstérme után a Honvéddal sem teljesítették kitűzött céljaikat: az Euroligában a negyeddöntőben búcsúztak, a Vasas elleni bajnoki döntőt pedig 3:1-re elveszítették. Benedek Tibor az InfoRádiónak elmondta: az első mérkőzésen hibáztak nagyot. A Honvéd kétszeres…
jún. 18
13:58
Budapest jelentkezett a Tour de France 2010-es vagy 2011-es rajtjára (Metropol)
Az MTI értesülése szerint Budapest bejelentkezett a 2010-es vagy 2011-es Tour de France kerékpáros körverseny rajtjára.
jún. 18
13:59
Budapest jelentkezett a Tour de France rajtjára (Behaviour)
Budapest bejelentkezett a 2010-es vagy 2011-es Tour de France kerékpáros körverseny rajtjára. A hírt Eisenkrammer Károly, a franciaországi viadal rendezőivel jó kapcsolatot ápoló, Tour de Hongrie-főszervező megerősítette. A főváros nevében Demszky Gábor főpolgármester, Krizsanits János, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke, valamint Eisenkrammer Károly küldött levelet a Tour de France…
jún. 18
14:29
Spanyolország: távozik Esnal az Athletic Bilbao kispadjáról (She)
Egy nappal azután, hogy együttesével kiharcolta a bennmaradást az élvonalban, lemondott posztjáról Jose Manuel Esnal, a spanyol Athletic Bilbao labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 18
14:31
Budapest jelentkezett a Tour de France 2010-es rajtjára (She)
Az MTI értesülése szerint Budapest bejelentkezett a 2010-es vagy 2011-es Tour de France kerékpáros körverseny rajtjára. A hírt Eisenkrammer Károly, a franciaországi viadal rendezőivel jó kapcsolatot ápoló, Tour de Hongrie-főszervező megerősítette.
jún. 18
15:10
Elismerően írt a német sajtó Erdeiről (Behaviour)
Rendkívül elismerően írtak a hétfői német lapok Erdei Zsolt újabb sikeréről, többnyire fényképes tudósításokban számolva be arról, hogy a magyar ökölvívó nyolcadik alkalommal is megvédte a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött félnehézsúlyú világbajnoki címét.
jún. 18
16:44
AC Milan: Eto,o az első számú célpont (Behaviour)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke kijelentette, hogy a kameruni Samuel Eto,o a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgócsapat első számú célpontja a nyári átigazolási szezonban. "Egyelőre kizárólag Eto,o-ban gondolkodunk. Ha a gazdasági feltételek adottak lesznek részünkről és a Barcelona hajlandóságot mutat az üzlet iránt, akkor leigazoljuk" - mondta a sportvezető. Galliani azt is elárulta, ha…
jún. 18
16:54
Ferencváros: a zöld-fehérek neveztek a másodosztályba (She)
jún. 18
17:43
Versenytánc: Alassióban nyertek a magyarok (Metropol)
Nagy fölénnyel végzett az élen a Maurizio Vescovo, Törökgyörgy Melinda magyar versenytáncpáros az olaszországi Alassióban rendezett nemzetközi viadalon.
jún. 18
18:05
Bundesliga: vizsgálat a korábbi doppingolások ügyében (She)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) vizsgálatot indított az 1970-es, 80-as és 90-es években történt doppingesetek ügyében.
jún. 18
18:55
Nevezett a Ferencváros a másodosztályú labdarúgó-bajnokságba (Behaviour)
Hétfőn leadta nevezését a másodosztályú labdarúgó-bajnokság következő szezonjára a Ferencváros. A magyar szövetség hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a jelentkezéseket első fokon pénteken bírálja el a versenybizottság. A ferencvárosiak a szombaton véget ért bajnokságban a Keleti csoportban a második helyen végeztek az élvonalba feljutó Nyíregyháza mögött.
jún. 18
19:45
Kaká nem eladó (Behaviour)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke kijelentette, hogy a brazil Ricardo Leite Dos Santost, ismertebb nevén Kakát senkinek sem kívánják eladni. "Ugyanazt mondhatom, mint amit a Barcelona Ronaldinhóval kapcsolatban: szóba sem jöhet, hogy elengedjük. Jelenleg ő a világ legjobb futballistája és nem utolsó sorban kiváló személyiség" - nyilatkozott Galliani az Olasz Labdarúgó Szövetség római ülésén.
jún. 18
20:09
Magyar műrepülősiker Szlovéniában (Metropol)
Veres Zoltán nyerte a szlovéniai "Airborn' 07" elnevezésű meghívásos nemzetközi műrepülő-versenyt. A muraszombati viadalon az Európa-bajnok Veres produkcióját több mint tízezren látták.
jún. 18
20:40
Újabb magyar játékos Olaszországban (Behaviour)
Varga Dániel, a Vasassal vasárnap vízilabda-bajnoki aranyérmet szerző kiváló pólós az olasz szövetség honlapja szerint a Brescia játékosa lesz a következő szezontól.
jún. 18
20:46
Saviola: jöhet a Real (Behaviour)
Javier Saviola, az FC Barcelona labdarúgója csalódottan távozik a katalán csapattól: az argentin válogatott csatár szerződése június 30-án jár le. "Keserű szájízzel megyek el, mert úgy érzem, nem bántak velem tudásomnak megfelelően. Ezzel együtt nem akarok senkire sem ujjal mutogatni" - mondta a dél-amerikai futballista, aki 2001-ben, a River Plate együttesétől érkezett a katalán fővárosba. Hétfői…
jún. 18
21:02
Álmodni sem tudott volna szebb búcsút David Beckham (Infostart)
Hatalmas ünneplés közepette búcsúzott a futballsztár, David Beckham a Real Madridtól. A sportoló palástként burkolta be magát az angol zászlóval, amikor mindenki a spanyol liga királyaként ünnepelte.
jún. 18
21:08
Tenisz, Nottingham: nincs meglepetés az első fordulóban (She)
Hrbaty korai búcsúján kívül nem született meglepetés a 353 ezer euró összdíjazású nottinghami füvespályás férfi tenisztorna első fordulójában.
jún. 18
21:19
Tenisz, Eastbourne: cseh győzelmek a torna elején (She)
A cseh Nicole Vaidisova és Lucie Safarova is sikeresen vette az első akadályt Nagy-Britanniában, Eastbourne-ben.

Keresés