2007. június 2. szombat

jún. 2
0:12
Szávay felnőtt a nagyokhoz (Blikk)
Ági eddig hatmillió forintot keresett a tornán, de legalább ilyen fontos, hogy a legjobb száz teniszezőnő közé kerülhet a torna után
jún. 2
0:16
Lefocizták a szurkolókat az újvárosi kézis lányok (Blikk)
A Dunaferr drukkerei hívták ki a női kézilabdázókat, és a lányok nem kegyelmeztek nekik.
jún. 2
0:20
Ki áll Dámosy helyére? (Blikk)
A patinás egyesület odáig süllyedt, hogy már az elnöki poszt sem vonzó.
jún. 2
0:24
A magyar fociválogatott krétai jelszava: Győzni jöttünk! (Blikk)
Jó hangulatban készül a magyar labdarúgó-válogatott a ma esti Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
jún. 2
0:28
Ribéry csak magával foglalkozik? (Blikk)
A szurkolók szerint az Olympique Marseille csatára mostanában inkább a saját jövőjével foglalkozik.
jún. 2
0:32
Győzelmi rekordra készülnek a németek (Blikk)
Nürnberg - Hiába tiltakozik Joachim Löw (47), a német futballválogatott szövetségi kapitánya, mindenki a győzelmi rekord megdöntéséről beszél az országban. A publikum azt várja, hogy a csapat megdönti a San Marino ellen tavaly ősszel elért csúcsot az EB-selejtező visszavágóján.
jún. 2
0:36
Újoncokban bízik Scolari (Blikk)
Brüsszel - Főhet a feje Luiz Felipe Scolarinak (59), a portugál labdarúgó-válogatott brazil szövetségi kapitányának. A világbajnoki negyedik együttes sorsdöntő Európa-bajnoki selejtező előtt áll.
jún. 2
0:40
Talmácsi hazai pályán száguld (Blikk)
Talma itt szerezte meg első világbajnoki pontját, és futamgyőzelmét is.
jún. 2
0:44
Lékó Péter újabb ellenfelét várja (Blikk)
Eliszta - Két meccsel a sakkvilágbajnok-jelöltek tornáján a negyeddöntő vége előtt akár hátra is dőlhet székében az elégedettségtől Lékó Péter (28).
jún. 2
8:13
Az Európa-bajnok ellen játszik a magyar válogatott (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat este a Várhidi-éra első idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőjén lép pályára Heraklionban. Megszokhattuk már: nem mi vagyunk az esélyesek.
jún. 2
8:35
NHL: Crosby lett minden idők legfiatalabb csapatkapitánya (She)
Sydney Crosby lett minden idők legfiatalabb csapatkapitánya az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL). A Pittsburgh Penguins titánja 19 évesen és 297 naposan érdemelte ki a megtiszteltetést.
jún. 2
10:08
NFL: bocsánatot kért a Pittsburgh edzője a szexvideókért (She)
Kínos ügybe keveredett Larry Zierlein, a Pittsburgh Steelers amerikaifutball-csapatának egyik edzője.
jún. 2
10:13
Mindenki Beckhemet dicséri (Infostart)
Mindenki az angol válogatottba egy év elteltével visszatért David Beckhamet dicsérte a Brazília elleni 1-1 után, amely az új Wembley Stadion első hivatalos felnőtt labdarúgó-mérkőzése volt.
jún. 2
11:14
Bolívia: 5270 m-en tiltakozott a FIFA-szankció ellen az elnök (She)
Különleges mérkőzésen tiltakozott Evo Morales bolíviai elnök a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfői döntése ellen, melynek értelmében a jövőben a tengerszint felett 2500 méternél magasabban nem rendezhetnek nemzetközi találkozókat.
jún. 2
12:20
Tiltakozó meccs 5270 m-en (Behaviour)
Különleges mérkőzésen tiltakozott Evo Morales bolíviai elnök a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfői döntése ellen, melynek értelmében a jövőben a tengerszint felett 2500 méternél magasabban nem rendezhetnek nemzetközi találkozókat. Az államfő egy 30 perces bemutató meccsen vett részt - sőt, rúgott négy gólt - néhány újságíró és turista bevonásával az 5270 m-en található chalcaltayai…
jún. 2
12:53
Kerékpár: a NOB elveheti Jan Ullrich sydneyi érmeit (She)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint elvehetik Jan Ullrich német kerékpárklasszis Sydneyben nyert arany- és ezüstérmét, ha bebizonyosodik a februárban visszavonult német sztár doppingvétsége.
jún. 2
13:04
A NOB elveheti Ullrich sydneyi érmeit (Behaviour)
Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke szerint elvehetik Jan Ullrich német kerékpárklasszis Sydneyben nyert arany- és ezüstérmét, ha bebizonyosodik a februárban visszavonult német sztár doppingvétsége.
jún. 2
13:09
Simon nyerte az utolsó szabadedzést, Tóth a 22. helyen (She)
Julian Simon volt a leggyorsabb a 250 kcm-esek második, egyben utolsó szabadedzésen a gyorsasági motoros világbajnokság hatodik futamán, a mugellói Olasz Nagydíjon. A kategória magyar képviselője, Tóth Imre a 22. helyen végzett.
jún. 2
14:57
Talmácsi a harmadik helyről indulhat (Infostart)
Talmácsi Gábor a harmadik helyről indul vasárnap a 125 köbcentiméteres kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei hatodik futamán, az Olasz Nagydíjon.
jún. 2
15:25
Talmácsi a harmadik helyről startol (Behaviour)
Talmácsi Gábor a harmadik helyről indul vasárnap a 125 kcm-es kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei hatodik futamán, az Olasz Nagydíjon. A Bancaja Aspar csapat Apriliával szereplő magyar motorosa - aki a vb-pontversenyben a második helyen áll a cseh Lukas Pesek mögött - csaknem két másodpercet javított pénteki idején, így csak ketten tudtak elé kerülni. Az élről a spanyol Hector…
jún. 2
16:03
Euro 2008: Örményország győzni tudott Kazahsztánban (She)
A 2008-as Európa-bajnokság selejtező mérkőzésein Kazahsztán Örményország csapatát fogadta, a vendégek pedig elrabolták a három pontot, így egy helyet feljebb léptek a csoportban. A két ország jelenleg egymás mögött áll a tabellán.
jún. 2
17:04
Sportlövő Vk: hetedik hely női légpuskában (She)
Nagy Zsófia a hetedik helyen végzett légpuskában a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő Világkupa-versenyen.
jún. 2
17:26
NB II: Siófokon kikapott a Dunaújváros (She)
A feljutásra pályázó, házigazda Siófok kétgólos győzelmet aratott a Dunaújváros felett a labdarúgó NB II 28. fordulójának egyetlen szombati találkozóján, s ezzel átvette a vezetést a Nyugati csoportban.
jún. 2
17:48
Szolnokra került az aranyérem (Infostart)
A Szolnok nyerte a férfi kosárlabda-bajnokságot, miután a döntő harmadik mérkőzésén is legyőzte a Körmendet.
jún. 2
18:06
Labdarúgó NB II siófoki siker (Metropol)
A feljutásra pályázó, házigazda Siófok kétgólos győzelmet aratott a Dunaújváros felett a labdarúgó NB II 28.
jún. 2
18:21
Polgárt megverte Barejev, most Lékó ellen készül (Behaviour)
Polgár Judit az utolsó partiban döntetlent játszott az orosz Jevgenyij Barejevvel a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló tornáján, így nem jutott be a legjobb nyolc közé. A viadal honlapja szerint Polgár a sötét bábukat vezetve a 47. lépésig küzdött riválisával, de végül nem sikerült begyűjtenie a teljes pontot, amely a rájátszás lehetőségét jelentette volna számára. A párharcot így…
jún. 2
18:53
Besenyei ötödik lett Isztambulban (Infostart)
Besenyei Péter az ötödik helyen végzett a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei negyedik viadalán, Isztambulban.
jún. 2
18:58
Euro 2008: Oroszország legyőzte Andorrát és csoportja élére ugrott (She)
A klasszikus mesterhármast elérő Kerzsakov vezette Oroszország hazai pályán fölényes győzelmet aratott Andorra nemzeti tizenegye ellen, így az E-csoport élére ugrott.
jún. 2
19:04
Vereséggel kezdte az Eb-selejtezőket a Róth-csapat (Infostart)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki selejtezőjén 1-0-s vereséget szenvedett Fehéroroszország csapatától Boriszovban.
jún. 2
20:50
Tenisz, Roland Garros: Nadal és Djokovics is továbbjutott (She)
A címvédő és tavalyelőtt is győztes Rafael Nadal könnyedén, Novak Djokovic pedig nagy csatában nyert, így mindketten bejutottak a nyolcaddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon.
jún. 2
21:45
Férfi vízilabda: otthon egyenlített a Szentes együttese (She)
Hazai pályán nyert, ezzel egyenlített a Szentes együttese az OSC ellen a férfi vízilabda-bajnokság rájátszásában, a 9-12. helyért folyó csatában.
jún. 2
22:01
Euro 2008: egygólos izraeli győzelem Macedóniában (She)
Már az első félidőben kaialakult a mérkőzés végeredménye. Izrael győzelmével felzárlózott Oroszország mögé, az E-csoport második helyére.
jún. 2
22:33
Esélyünk sem volt a görögök ellen (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s vereséget szenvedett Görögországtól Európa-bajnoki selejtezőn Heraklionban. Várhidi Péter együttese egy helyzeten kívül nem tudott veszélyt okozni a görög kapu előtt. A címvédő hazaiak félgőzzel is könnyedén diadalmaskodtak a hátul sokat bizonytalankodó magyar együttes ellen, és a csoport élére ugrottak.
jún. 2
23:34
A liechtensteini futballisták is jobbak a magyaroknál (Infostart)
Alig született meglepetés a szombati Európa-bajnoki selejtezőkön. A legváratlanabb eredményt a bosnyákok győzelme jelenti a törökök ellen, de kevesen számítottak arra, hogy Liechtenstein idegenben pontot tud szerezni, vagy hogy a csehek csak egy pontot hoznak el Walesből.

Keresés