2007. június 23. szombat

jún. 23
0:06
Indul a belga kaland (Blikk)
A hét eleje óta felbolydult a francia határ mentén fekvő kisváros élete.
jún. 23
0:10
Házasként száguld Benik (Blikk)
Szombathely - Különleges lesz a mai országos bajnoki futam, az egynaposra rövidített Szombathely-rali Benik Balázs (28) számára, hiszen a bajnoki cím védője először indul versenyen házasemberként.
jún. 23
0:14
Trinidadi ász a liláknál (Blikk)
Világbajnoki résztvevővel bővülhet az Újpest focicsapatának kerete.
jún. 23
0:18
Dzsudzsák az Ajaxhoz vágyik (Blikk)
Debrecen - Külföldre távozhat Dzsudzsák Balázs (20). A DVSC futballistáját már a klubvezetők is hajlandóak elengedni.
jún. 23
0:22
Szurkolók verték meg a Fradi-focistát (Blikk)
Jeremias Buz (23) , az FTC argentin labdarúgója is megtapasztalta, hogy a drukkerek haraga olykor tettlegességig fajul. Azért bűnhődött, mert a csapat nem jutott az NB I-be.
jún. 23
0:26
Tankoláson kaptuk Matthäust (Blikk)
Lothar Matthäus (46) még mindig népszerű hazánkban. Szinte nem léphet ki az utcára, hogy ne ismernék fel.
jún. 23
0:30
Talma bátran száguld Doningtonban (Blikk)
Talmácsi nem kedveli a Donington Parkot, itt sok kellemetlen émény érte az elmúlt években.
jún. 23
0:34
Várhidi örül a tanácsadóknak (Blikk)
Budapest - Várhidi Pétert (49), a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát nem zavarja, hogy a Magyar Labdarúgó-szövetség vezetői háromtagú, szakmai bizottságot neveztek ki fölé, amelynek tagjaival - Mészöly Kálmánnal, Dunai Antallal és Bicskei Bertalannal - ezután egyeztetnie kell a válogatott mérkőzéseivel kapcsolatban. Szerinte ezzel nem korlátozták jogkörét, sőt még jót is tesz a…
jún. 23
0:38
Szávay az első ötvenbe vágyik (Blikk)
London - Első látásra jó sorsolást kapott” Szávay Ágnes (18) a wimbledoni tenisztornán. A selejtezőben három meccset megnyerve a főtáblára jutó magyar lány hétfőn az első körben Eva Birnerovával csap össze, akinek az idei mérlege negatív, füvön még nem nyert idén mérkőzést.
jún. 23
2:32
Tenisz: Henin és Mauresmo jutott a döntőbe Eastbourne-ben (She)
Döntőbe jutott az első helyen kiemelt Justine Henin és a második helyen rangsorolt Amelie Mauresmo az Eastbourne-ben zajló hatszázezer dollár összdíjazású női tenisztornán.
jún. 23
7:19
Portugál védőért versenyez a Chelsea és a Manchester (Infostart)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere egy portugál belső védőt, Zé Castrót szeretne megszerezni.
jún. 23
7:52
Championship: A Coventry végleg leigazolná Fülöp Mártont (She)
Az angol másodosztályú Coventry City csapata végleg megvásárolná Fülöp Mártont, a Sunderland 24 éves magyar hálóőrét ? állítja a tribalfootball.com.
jún. 23
8:29
Ökölvívás: Bedák Pál ismét győzött, így döntős Dublinban (She)
Bedák Pál eddig kimagaslik a 48 kilós mezőnyből, sőt az európai uniós országok dublini bajnokságán részt vevő magyar küldöttségből is. A vb-ezüstérmes légsúlyú kesztyűvirtuóz a francia Nordine Oubaali ellen ugyanazt a magabiztos bunyót mutatta be, ami dublini szereplését eddig is jellemezte.
jún. 23
8:46
Kosárlabda: Velibor Radovics Székesfehérvárra igazolt (She)
Miután Kámán Tamás és Horváth Ákos távozott az Albacomp csapatából, a megüresedett bedobóposztra Velibor Radovics egy évre a székesfehérvári klubba szerződött követve mesterét, Goran Miljkovicsot, aki szintén a szlovák bajnok Slavia Kosicét hagyta ott a magyar együttes kedvéért.
jún. 23
10:48
Zabel nem lehet a stuttgarti kerékpáros vb nagykövete (Metropol)
Erik Zabel a jövőben nem lehet a szeptemberi, stuttgarti országúti kerékpáros világbajnokság nagykövete.
jún. 23
12:28
A Gazprom szponzorálná a NOB-ot (Infostart)
Az orosz Gazprom gázmonopólium szívesen lenne a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szponzora. A 2014-es téli játékok rendezésére kandidáló Szocsi pályázati bizottságának vezetője úgy nyilatkozott, hogy a cég már hosszabb ideje tárgyal a NOB-bal.
jún. 23
12:44
Brit Nagydíj, MotoGP: Hayden nyerte az utolsó szabadedzést (She)
Meglepetésre az összetett verseny tavalyi győztese, az idén a vártnál sokkal szerényebben szereplő Nicky Hayden nyerte a MotoGP harmadik szabadedzést a gyorsasági motoros világbajnokság Brit Nagydíján. Az amerikai versenyző mögött John Hopkins és Dani Pedrosa végzett.
jún. 23
12:56
NHL: két amerikai végzett az amatőrbörze élén (Metropol)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történetében először végzett két egyesült államokbeli hokis a szokásos nyári amatőrbörze élén.
jún. 23
13:17
NHL: két amerikai végzett az amatőrbörze élén (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történetében először végzett két egyesült államokbeli hokis a szokásos nyári amatőrbörze élén.
jún. 23
13:28
Peking 2008: Rogge óva int a bojkottól (Metropol)
Óva intett a kínai emberjogi helyzet miatti ötkarikás bojkottól a jövő évi pekingi játékokon Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.
jún. 23
13:39
Kosárlabda: kikapott a férfi U20-as kosárválogatott (She)
A két hét múlva rajtoló szlovén-olasz rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar férfi U20-as kosárlabda-válogatott vereséget szenvedett Ausztriában.
jún. 23
14:00
Brit Nagydíj, 250 kcm: Bautista nyerte a második szabadedzést (She)
Az összetett verseny negyedik helyén álló Alvaro Bautista nyerte a 250 kcm második szabadezését a gyorsasági motoros világbajnokság nyolcadik futamán, a Brit Nagydíjon.
jún. 23
15:26
FC Sopron: Bonetti ismét távozik, Olaszországban folytathatja (She)
Ismét új vezetőedzője lesz az FC Sopron labdarúgócsapatának: Dario Bonetti nem hosszabbította meg szerződését, utódjáról hamarosan döntés születik.
jún. 23
15:37
Talmácsi negyeddiként rajtolhat (Infostart)
Talmácsi Gábor a negyedik helyről rajtolhat a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság idei nyolcadik futamán, a Brit Nagydíjon.
jún. 23
17:04
Felkészülési mérkőzés: háromgólos vereséget szenvedett az Újpest (She)
Az Újpest labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4-1-es vereséget szenvedett Karcagon a temesvári Politechnica együttesétől.
jún. 23
17:20
Eastbourne: Henin legyőzte Mauresmót a döntőben (She)
Az első helyen kiemelt, címvédő belga Justine Henin (képünkön) nagy csatában, 2 óra 39 perc alatt három játszmában legyőzte a második helyen rangsorolt Amélie Mauresmót az angliai Eastbourne-ben rendezett, 600 ezer dollár összdíjazású füvespályás női tenisztorna fináléjában.
jún. 23
17:37
Intertotó-kupa: a Tobol megnyugtató előnyt szerzett hazai pályán (She)
Hazai pályán három góllal győzött, ezzel nyugodtan várhatja a visszavágót a Tobol Kostanay csapata az Intertotó-kupa első fordulójában.
jún. 23
17:43
UEFA-vb: kisebb csoportok a vb-kvalifikáción, vérteszt az Eb-n (She)
Az eddigieknél kisebb csoportokban rendezik meg a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőit - döntött szombati, heerenveeni ülésén a kontinentális szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága.
jún. 23
18:14
Intertotó-kupa: döntetlen Azerbajdzsánban (She)
Újabb két mérkőzés befejeződött az UEFA Intertotó-kupa első fordulójában. Az FK Baku és a Dacia Chisinau nem bírt egymással, a svéd Hammarby ellenben hazai pályán egygólos előnyt szerzett.
jún. 23
18:48
Puskás-emléktorna és téravatás a Real Madrid sztárjaival (She)
Szombaton Zalaszabaron Puskás Ferenc kispályás labdarúgó-emléktornát rendeztek, valamint teret neveztek el az Aranycsapat legendás kapitányáról és felavatták a kiváló futballista szobrát is.
jún. 23
18:54
Puskás-emléktorna, szobor- és téravatás a Real Madrid sztárjaival (Behaviour)
Szombaton Zalaszabaron Puskás Ferenc kispályás labdarúgó-emléktornát rendeztek, valamint teret neveztek el az Aranycsapat legendás kapitányáról és felavatták a kiváló futballista szobrát is. Az eseményre számos vendéget hívtak meg a rendezők: a legendás futballista özvegye, Erzsébet asszony mellett ott volt két korábbi madridi csapattársa, José Emilio Santamaria és Ignacio Zoco Esparza is, ők…
jún. 23
18:59
Sopron: ideiglenesen Végh Tibor az edző, de Détári lehet a befutó (She)
A távozó Dario Bonetti helyett ideiglenesen Végh Tibor irányítja a Sopron együttesét, de várhatóan Détári Lajos lesz az edző.
jún. 23
19:10
Serie A: most már az Udinese ?árulhatja? Fabio Quagliarellát (She)
Mostantól az Udinese birtokolja az olasz labdarúgás nagy reménységének tartott Fabio Quagliarella játékjogát, amelyet eddig 50 százalékban a Sampdoria is magáénak mondhatott. Így az udinei klub adhatja el az Európa számos sztárcsapata által megkörnyékezett csatárt.
jún. 23
19:26
Eddig két ezüstöt nyert Kovács Ági Szlovéniában (Behaviour)
Ötven és 200 méteres mellúszásban indult szombaton, és mindkét távon a második lett Kovács Ágnes a szlovéniai meghívásos nemzetközi versenyen. A Kőbánya SC olimpiai, világ- és Európa-bajnoka a rövidebbik távon 32.84 másodperc, a hosszabbikon pedig 2:32.75 perc alatt ért célba, mindkétszer a horvát születésű, de osztrák színekben versenyző kiválóság, Mirna Jukic mögött.
jún. 23
19:36
Úszás, Kovács Ágnes: két döntő, két ezüst Szlovéniában (She)
Ötven és 200 méteres mellúszásban indult szombaton, és mindkét távon a második lett Kovács Ágnes a szlovéniai meghívásos nemzetközi versenyen.
jún. 23
19:38
Rögbi Extraliga: ismét az Esztergom nyerte a bajnokságot (She)
Az Esztergomi Vitézek megvédte bajnoki címét a rögbi Extraligában, miután a szombati fináléban magabiztosan nyert a Battai Bulldogok ellen.
jún. 23
19:52
Sakk: Lékó Péter döntetlennel kezdett Dortmundban (She)
Lékó Péter döntetlennel kezdte szereplését a dortmundi sakk szupertornán.
jún. 23
19:53
Dortmund: Lékó döntetlennel kezdett (Metropol)
Lékó Péter döntetlennel kezdte szereplését a dortmundi sakk szupertornán. A viadal honlapja szerint a magyar nagymester - aki 1999-ben és 2002-ben is győzött a németországi viadalon - a sötét bábukat vezette a mindössze 16 éves norvég Magnus Carlsen ellen és a felek a 29. lépésben egyeztek meg a remiben.
jún. 23
20:02
Atlétikai EK: Molnár Krisztina sikere rúdugrásban (She)
Az első napi versenyek után a magyar női együttes az ötödik, a férfi pedig a hatodik helyen áll a nyolccsapatos mezőnyben az atlétikai Európa Kupa második osztályának B csoportjában, Milánóban.
jún. 23
20:50
Felkészülési mérkőzés: tizenkilenc debreceni gól Györgytarlón (She)
Nem fukarkodott a gólokkal a háromszoros bajnok Debrecen labdarúgó-csapata, ugyanis 19 góllal terhelte meg a györgytarlóiak hálóját - erről a Loki internetes oldala számolt be.
jún. 23
21:01
Vízilabda, Euroliga: a Partizan Beograd lett a bronzérmes (She)
A szerb Partizan Beograd hosszabbításban két góllal legyőzte az Olympiakosz együttesét a férfi vízilabda Euroligában. Így a szerbek nyakába került a bronzérem a milánói Final Fourban.
jún. 23
21:55
Atlétika: Carter a világ idei legjobbjával győzött (She)
James Carter a világ idei legjobb eredményével győzött a 400 méteres férfi gátfutásban az Egyesült Államok atlétikai bajnokságán, amely egyben válogató az oszakai világbajnokságra is.
jún. 23
22:04
Carter a világ idei legjobbjával győzött (Behaviour)
James Carter a világ idei legjobb eredményével győzött a 400 méteres férfi gátfutásban az Egyesült Államok atlétikai bajnokságán, amely egyben válogató az oszakai világbajnokságra is. A 29 éves Carter 47.73 mp alatt ért célba, ezzel 35 századot javított Michael Tinsley pénteki előfutamban elért idején. Tinsley a fináléban csak hetedik lett, így nem lehet ott az augusztus 25.-szeptember 2. között…
jún. 23
22:29
Kásásék megnyerték az Euroligát (Infostart)
A Pro Recco nyerte a férfi vízilabda Euroligát. A Kásás Tamást és Madaras Norbertet is foglalkoztató olasz együttes a milánói Final Four döntőjében 9-8-ra győzött a horvát Jug Dubrovnik ellen.
jún. 23
23:01
Tenisz, ?s-Hertogenbosch: Ivan Ljubicic tornagyőzelme (She)

Keresés