2007. június 26. kedd

jún. 26
0:07
Újabb Janics-botrány, reggelig bulizott (Blikk)
Janics Natasa (25) megint vihart kavart maga körül. Pedig a kétszeres olimpiai bajnok kajakos ezúttal nem veszett össze senkivel, csak őszintén nyilatkozott.
jún. 26
0:11
Buday Dániel novemberig nem játszhat (Blikk)
Kronau - A januári világbajnokság után a jövő évi norvégiai kontinensbajnokságról is lemaradhat vállsérülése miatt Buday Dániel (26). A válogatott kézilabdázó állapota ugyanis olyan lassan javul, hogy az orvosok véleménye szerint csupán halvány remény van arra, hogy játszhat majd a januári Európa-bajnokságon.
jún. 26
0:15
Kemény csapata már az olimpiára készül (Blikk)
Egyik legjobbja nélkül készül idén nyáron a magyar férfi vízilabda-válogatott.
jún. 26
0:19
Csak a kispad üres (Blikk)
Csend és keserűség. Ez jellemezte tegnap a soproni stadion környékét.
jún. 26
0:23
Thierry Henry futópadon edzett a Barcelonánál (Blikk)
A Camp Nou stadionban óriási figyelem kísérte a 24 millió euróért (6 milliárd Ft) vett Thierry Henry (29) minden mozdulatát.
jún. 26
0:27
Vasszigor Dárdaiéknál (Blikk)
Berlin - Kőkemény időszakot ígér a Hertha labdarúgócsapatának Lucien Favre (49), a Svájcból érkezett új edző. Szigort, fegyelmet követel új együttesétől, márpedig a szorgalmáról, kitartásáról ismert Dárdai Pálnak (31) ez alighanem jó hír, hiszen már tíz éve bizonyítja a klubnál, hogy profi, és a nehéz időszakokban sem omlik össze.
jún. 26
0:31
Talma tanácstalan (Blikk)
Nem tagadom, csalódott vagyok, mert mindent megtettem, ami tőlem tellett, de a technika cserben- hagyott.
jún. 26
0:35
Borg csúcsára tör a világelső Federer (Blikk)
London - Elszántan halad a csúcsbeállítás felé Roger Federer (25). A világranglista-vezető svájci teniszező magabiztosan nyerte első meccsét a wimbledoni nyílt nemzetközi teniszbajnokságon - az orosz Tejmuraz Gabasvili (22) volt az áldozat, 6:3, 6:2, 6:4 az eredmény -, és ezzel megtette az első lépést a címvédés felé.
jún. 26
0:39
Irány a Liverpool! (Blikk)
Győr-Salgótarján - Németh Krisztián (18) és Simon András (17) lázasan készül a nagy utazásra. A Liverpool labdarúgócsapatának két új szerzeményét éppen csomagolás közben látogattuk meg, így a Blikk olvasói beleshetnek a bőröndjeikbe, mielőtt ma este útra kelnek Angliába, és belevágnak a nagy kalandba.
jún. 26
0:43
Ejnye, Madár! (Blikk)
Budapest - Erdei Zsolt (33) eddig sem panaszkodhatott arra, hogy a kutya sem kíváncsi rá, ám amióta másfél hete nyolcadik alkalommal is megvédte középsúlyú profi ökölvívó-világbajnoki címét, bizony egyetlen szabad perce sincs.
jún. 26
6:02
Az olimpiai számokban vár érmeket Fábiánné (Infostart)
Lezártnak tekinti a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó, Janics Natasa ügyét volt edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin. A szakember két hónappal ezelőtt vált meg a versenyzőtől, aki a csütörtökön kezdődő spanyolországi Európa-bajnokságon mindössze egy számban, 200 méter egyesben indul.
jún. 26
6:15
Villarreal: Capdevila érkezik (Behaviour)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal leigazolja Joan Capdevilát, a Deportivo La Coruna válogatott védőjét. A 29 éves bal oldali játékos szerdán esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, ezt követően pedig hároméves szerződést köt a klubbal. A Villarreal az ötödik helyen végzett a Primera Divisiónban, így az UEFA Kupában indulhat.
jún. 26
6:17
Kiesett a csapat, mégis jól mennek a bérletek (Behaviour)
Hét héttel a bajnoki rajt előtt már 14 ezer éves bérletet eladott a labdarúgó Bundesliga élvonalából kiesett Mainz 05. A klub 20 300 szurkoló befogadására alkalmas stadionjába 15 ezer állandó belépőt bocsátanak ki. Az elmúlt szezonban bérletet váltóknak elővásárlási joguk van a következő idényre is. A klub honlapján a megkérdezett drukkerek azt mondták, hogy nem csalódtak a kiesés ellenére sem a…
jún. 26
6:32
Mi lesz most Eto'o-val? (Infostart)
Samuel Eto'o nem szerződik az Arsenalhoz - jelentette ki a támadó jelenlegi klubjának, a Barcelonának az alelnöke, miután sokan már arról beszéltek: a kameruni játékos "helyet cserélhet" az angol klubtól a spanyol gárdához szerződő Thierry Henry-val.
jún. 26
6:35
Arsenal: Cesc Fábregas az idény játékosa (Behaviour)
Cesc Fábregast, az Arsenal spanyol légiósát választották meg a londoni klub szurkolói az 2006/2007-es idény legjobb labdarugójának. A drukkerek több mint hatvan százaléka szavazott a válogatott játékosra. A világ élvonalába a tavalyelőtt mutatott teljesítményével berobbant húszesztendős középpályás a 2006-ban a Bajnokok Ligája döntőjéig menetelt együttesével és a nemzeti csapat színeiben játszott…
jún. 26
7:32
Bundesliga: a kiesés ellenére 14 ezer bérlet fogyott el Mainzban (She)
Hét héttel a bajnoki rajt előtt már 14 ezer éves bérletet eladott a labdarúgó Bundesliga élvonalából kiesett Mainz 05.
jún. 26
8:23
La Liga: Capdevila érkezik a Villarreal csapatához (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal leigazolja Joan Capdevilát, a Deportivo La Coruna válogatott védőjét.
jún. 26
8:42
Nascar: Montoya megszerezte első győzelmét (She)
Az idén először hagyta el a Nextel-kupa mezőnye az oválpályákat, és azonnal eljött Juan Pablo Montoya nagy napja: a Formula?1-et a NASCAR kedvéért éppen egy évvel ezelőtt elhagyó kolumbiai versenyző megszerezte első győzelmét Észak-Amerika legnagyobb autós sorozatában.
jún. 26
9:14
Argentín bajnokság: tragédia a kiesési rangadón (She)
Egy szurkoló meghalt, 14 pedig megsebesült Buenos Airesben a Nueva Chicago-Tigre argentin labdarúgó bajnoki után.
jún. 26
9:46
Trezeguet 2011-ig marad (Behaviour)
A korábbi hírekkel ellentétben meghosszabbította szerződését David Trezeguet, a Juventus francia futballsztárja. "Örülök, hogy további négy évig ezt a nagyszerű klubot szolgálhatom, amely annyit adott nekem" - mondta a 29 éves világ-és Európa-bajnok csatár, aki 140 gólt szerzett az elmúlt hét idényben.
jún. 26
9:54
Wenger több mint négymilliárdot keresne, ha marad (Infostart)
Az Arsenal mindent megtesz azért, hogy még legalább egy évig megtartsa a csapatot 1996 óta irányító Arsène Wengert. A francia edző fizetésemelési ajánlatot kapott - a londoni vezetők is tudják, hogy Wenger a Real Madrid és a Barcelona kiszemeltje.
jún. 26
10:37
Gondban a magyar Himalája-expedíció (Blikk)
Himalája - Nem várt nehézségekkel találta magát szembe a himalájai magyar expedíció tizenegy tagja.
jún. 26
12:03
Labdarúgás, NB I: Pusztai Olivért teszteli a bajnok Debrecen (She)
A Győri ETO FC korábbi védője, Pusztai Olivér (képünkön) a következő napokban a háromszoros magyar bajnok debreceni labdarúgócsapattal készül, esetleges szerződtetéséről a tapasztalatok alapján döntenek. Erről a dvsc.hu internetes portál számolt be.
jún. 26
12:04
EURO-2008: Platini a vérvizsgálatokról (Metropol)
Az UEFA fokozott doppingellenes küzdelmének részeként vérvizsgálatok is lesznek a 2008-as, osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
jún. 26
12:06
NBA: Garnett pótolja Bryantet a Lakersnél? (Metropol)
Helyi sajtóértesülések szerint javában zajlanak a tárgyalások arról, hogy a Minnesota Timberwolves sztárja, Kevin Garnett pótolja az elkívánkozó Kobe Bryantet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakersnél.
jún. 26
12:42
Javítják a magyar sportot (Behaviour)
Kedden öt sportág - labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, vízilabda, kajak-kenu - részvételével megalakult az OLLÉ Sportszövetség, melynek célja a magyarországi sportági létesítményhelyzet javítása, megfelelő körülmények között sportolási lehetőség biztosítása a 18 éven aluliak számára.
jún. 26
12:45
FIA Challenge: Hernádi verhetetlen Roglán (Metropol)
Sorozatban harmadszor nyerte meg Hernádi László a szlovéniai Roglán rendezett FIA Challenge autós gyorsasági futamot.
jún. 26
13:07
Megalakult az OLLÉ Sportszövetség (Metropol)
Kedden öt sportág - labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, vízilabda, kajak-kenu - részvételével megalakult az OLLÉ Sportszövetség, melynek célja a magyarországi sportági létesítményhelyzet javítása, megfelelő körülmények között sportolási lehetőség biztosítása a 18 éven aluliak számára.
jún. 26
13:32
Többen voltak kíváncsiak Henryra, mint Ronaldinhóra (Behaviour)
Mintegy 32 ezer szurkoló köszöntötte kedden a Camp Nou Stadionban Thierry Henryt, az FC Barcelona új futballsztárját. A 29 éves francia csatár ezzel megdöntötte a házi rekordot, ugyanis 2003-as érkezésekor "csak" 25 ezren üdvözölték a brazil Ronaldinhót. "Valószínűleg nem leszünk egyszerre a pályán Ronaldinhóval, Eto,o-val és Messivel, de elfogadom, ha időnként a cserepadra kell ülnöm" -…
jún. 26
13:44
Manchester City: Sven-Göran Eriksson az új vezetőedző (Behaviour)
Sven-Göran Eriksson korábbi angol szövetségi kapitány lett a labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City vezetőedzője. Az 59 éves svéd szakember azóta volt munka nélkül, hogy a tavalyi világbajnokság után lemondott a szigetországi válogatott szakvezetői posztjáról. A City a napokban tulajdonosváltáson esett át: Thakszin Sinavatra volt thaiföldi miniszterelnök 81,6 millió fontért…
jún. 26
13:56
Bernard, az új francia szupersprinter (Metropol)
A franciák sztárúszóját, Laure Manaudou-t is háttérbe szorította az országos bajnokság első két napján Alain Bernard, aki 50 és 100 m gyorson is az örökranglistán dobogót érő - s persze új nemzeti rekordokat jelentő - időkkel rukkolt elő.
jún. 26
13:58
Felszámolási eljárás indult a Derball ellen (Metropol)
Felszámolási eljárás indult a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) korábbi marketingpartnere, a Derball Kft. ellen - tájékoztatta az MTI-t kedden Kisteleki István, az MLSZ elnöke.
jún. 26
14:00
FC Barcelona: 32 ezres "fogadóbizottság" Henrynak (Metropol)
Mintegy 32 ezer szurkoló köszöntötte kedden a Camp Nou Stadionban Thierry Henryt, az FC Barcelona új futballsztárját, aki hétfőn írt alá a katalán elitegyütteshez.
jún. 26
14:02
Egy hónap múlva kezdődik a 112. atlétikai ob Székesfehérvárott (Metropol)
A Sport Life Media Kft. lesz a július 28-29-én Székesfehérvárott sorra kerülő 112. atlétikai országos bajnokság névadó szponzora - derült ki az esemény fehérvári sajtótájékoztatóján.
jún. 26
14:04
Manchester City: Sven-Göran Eriksson az új vezetőedző (Metropol)
Sven-Göran Eriksson korábbi angol szövetségi kapitány lett a labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City vezetőedzője.
jún. 26
14:06
Sampdoria: elküldték a kokainozó Flachit (Metropol)
A Sampdoria szerződést bontott kokainhasználat miatt két évre eltiltott labdarúgójával, Francesco Flachival.
jún. 26
14:34
Sampdoria: elküldték a kokainozó játékost (Behaviour)
A Sampdoria szerződést bontott kokainhasználat miatt két évre eltiltott labdarúgójával, Francesco Flachival. A 32 éves csatár január 28-án, az Internazionale elleni olasz bajnoki után bukott le a doppingvizsgálaton, és azzal védekezett - hiába -, hogy a kábítószer egy ismeretlen férfitól kapott cigarettában volt. A genovaiak csapatkapitánya tavaly szeptemberben illegális fogadás vádjával állt a…
jún. 26
14:36
Nagyon gyengén szerepeltek a magyar légiósok (Behaviour)
Kevés külföldön légióskodó magyar labdarúgó mondhatja el magáról az idény végeztével, hogy csapatában alapember lett és együttese is sikeresen szerepelt. Bajnoki címet a komolyabb bajnokságokban szereplők közül Juhász Roland nyert Belgiumban az Anderlecht csapatával, Fehér Csaba Hollandiában a PSV Eindhovennel, Bodnár László és - az azóta már távozott Orosz Péter - Ausztriában a Red Bull…
jún. 26
14:38
FC Barcelona: erősítés Elefántcsontpartról (Behaviour)
Egy nappal Thierry Henry megszerzése után az elefántcsontparti Yaya Touréval erősített tovább az FC Barcelona labdarúgóklub. A 24 éves válogatott középpályás az AS Monacótól érkezik, vételára 12 millió euró volt.
jún. 26
14:48
Berti Vogts lehet a bolgár kapitány (Behaviour)
Elképzelhető, hogy Berti Vogts lesz a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A BTA bolgár hírügynökség értesülése szerint a német szakember képviselői azt közölték a helyi szövetség irányítóival, hogy Vogts kész átvenni a nemzeti együttes vezetését. Hriszto Sztoicskov, a korábbi kapitány április 10-én mondott le posztjáról, azóta üres válogatott kispadja Bulgáriában. Vogts jelenleg a…
jún. 26
15:58
Magyar K2-expedíció: egyre magasabban járnak a hegymászók (She)
Továbbra is a terveknek megfelelően halad a magyar K2-Gasherbrum-I. expedíció: a legfrissebb hírek szerint már a Goro nevű táborhelyen tratózkodnak. Erről tájékoztatta lapunkat Kollár Lajos, a 11 tagú alpinista csoport vezetője. A kommunikáció a csapattal napi rendszerességű, a hegymászók SMS-sel vagy telefonhívással naponta tudatják a helyzetüket.
jún. 26
16:30
Olasz labdarúgás: négy játékost tiltott fogadásokkal vádolnak (She)
Négy játékos - köztük a válogatott David Di Michele - ellen tiltott fogadások miatt indított fegyelmi eljárást az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC).
jún. 26
16:40
Királyt nem felejtették el (Infostart)
Bár Király Gábor hét év után már 2004-ben elbúcsúzott a Herthától, a magyar válogatott korábbi kapuvédője "király" maradt a berlini csapatnál, legalábbis a kapusok királya. A szurkolók ugyanis őt választották a Hertha álomcsapatának kapusának.
jún. 26
17:02
Jelentős kártérítést hozott Owen tavalyi sérülése (Infostart)
Tízmillió fontos (3,7 milliárd forintos) kártérítést kapott a Newcastle United labdarúgóklub azután, hogy az egyesület játékosa, Michael Owen súlyosan megsérült a válogatottban a tavalyi világbajnokságon.
jún. 26
17:36
Szávay a második fordulóban (Infostart)
A selejtezőből feljutott Szávay Ágnes két játszmában nyert a cseh Eva Birnerova ellen, így bekerült a második fordulóba az angol nyílt teniszbajnokságon, Wimbledonban.
jún. 26
17:48
Labdarúgás: felszámolási eljárás indult a Derball Kft. ellen (She)
Felszámolási eljárás indult a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) korábbi marketingpartnere, a Derball Kft. ellen - tájékoztatta az MTI-t kedden Kisteleki István, az MLSZ elnöke.
jún. 26
18:33
Tenisz, Wimbledon: Jankovics és Hewitt is továbblépett (She)
A harmadik helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics magabiztos játékkal lépett tovább a második fordulóban a wimbledoni teniszbajnokságon.
jún. 26
18:58
Ifjúsági ökölvívó Eb: újabb magyar a legjobb nyolc között (She)
A siófoki ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság harmadik napján három magyar lépett szorítóba, közülük csak a 66 kg-os Baranyi Richárd győzött, s ezzel a legjobb nyolc közé jutott.
jún. 26
19:24
Románia: nagytakarítás a bíróknál, kikerült egy FIFA-kerettag is (She)
A Román Labdarúgó-szövetség hat élvonalbeli játékvezetőt és négy asszisztenst száműzött a második ligába.
jún. 26
19:35
Sakk, Dortmund: Lékó Péter remizett a német Naiditsch ellen (She)
Lékó Péter harmadik mérkőzésén is döntetlent játszott a dortmundi sakk szupertornán. Jelenleg 1,5 pontja van a versenyen.

Keresés