2007. június 29. péntek

jún. 29
0:44
Hamiltont segíti a McLaren (Blikk)
Lewis Hamilton és Fernando Alonso rivalizálása nem hagyja hidegen a Forma-1 korábbi nagy versenyzőit sem.
jún. 29
0:48
Kovács Kati öt év után jutott egyéni EB-döntőbe (Blikk)
A hosszú idő után egyesben is induló olimpiai bajnok a spanyolországi EB tegnapi nyitónapján kitett magáért.
jún. 29
0:52
Már lehet Puskás utca! (Blikk)
A díszpolgárok tegnap mentesültek a Fővárosi Önkormányzat huszonöt éves névadási tilalma alól.
jún. 29
0:56
Talma: Vissza az élre! (Blikk)
Assenben újra győzni akar, hogy visszavehesse a vezetést a pontversenyben.
jún. 29
1:00
Gebrselassie világcsúcsai (Blikk)
Két világcsúcsot is megjavított Haile Gebrselassie az ostravai nemzetközi atlétikai versenyen.
jún. 29
1:04
6 milliót keresett két tétmeccsen (Blikk)
Szávay Ágnes egyesben emelt fővel búcsúzott a wimbledoni tenisztornán.
jún. 29
1:08
Benítezzel edzettek Némethék (Blikk)
Délután elérkezett a nagy pillanat is, Némethék részt vettek első hivatalos edzésükön, amelyen Rafa Beníteznek is megmutathatták, mit tudnak.
jún. 29
1:12
Détári Lajos lett a Sopron edzője (Blikk)
A volt világválogatott labdarúgó tegnap egyezett meg az NB I-es focicsapat vezetőivel.
jún. 29
1:16
Copa America: vereséggel nyitottak a brazilok (Blikk)
Puerto Ordaz - Vereséggel kezdte a brazil fociválogatott a Copa Americát. A címvédő a venezuelai torna B csoportjában 2-0-ra kikapott Mexikótól. A korábbi kiváló csatár, Hugo Sanchez együttese már az első félidőben eldöntötte a meccset Castillo és Morales góljával.
jún. 29
5:36
Bolgár György a szellemi és ideggyengeségről (Behaviour)
A Fidesz egyik vezetője sajtóértekezletet hív össze azért, hogy közölje: Gyurcsány Ferenc ideggyenge. Egy héttel később ugyanennek a pártnak az elnöke egy tévéinterjúban csodálkozásának ad hangot, hogy a minősítés egyáltalán kérdés lehet, mondván: azt hitte, ez közkeletű, mindenki által "eddig tényként kezelt álláspont". Hacsak úgy nem. Uff, uff, üvölt a néma indián - ez a tényállítás ugyebár…
jún. 29
6:21
Alig férnek el a sztárok a Barcelonában (Infostart)
Fabio Capello menesztését egyelőre még nem követi játékosmozgás a Real Madridnál, sokkal zajosabb az élet a nagy riválisnál. A Barcelona egy hét alatt három, a legutóbbi világbajnokságon is szerepelt játékost szerződtetett.
jún. 29
8:41
Óriások öldöklő harca kezdődik (Infostart)
A hírek szerint a Chelsea labdarúgójáért a katalán klub kezdetnek 12 millió fontot (4 és fél milliárd forintot) ajánl, ám a végső összeg 16 millió font (közel 6 milliárd forint) is lehet. Az olasz élvonalba most visszakerült Juventusnál már biztosították Claudio Ranieri vezetőedzőt, hogy lesz elegendő pénz a Barcelona ajánlatának túllicitálására.
jún. 29
10:02
Jégháború Káposztáson: Egy szegedi cég mentheti meg a csarnokot (She)
A megszűnés szélén álló káposztásmegyeri jégcsarnokot egy szegedi cég mentheti meg ? hangzott el az újpesti polgármester sajtótájékoztatóján. Derce Tamás elmondta, az üzemeltető csődje után a hitelező eladta az épületet, amelyet később viszszavásárolt, most pedig továbbértékesíti, nem garantálva, hogy megmarad a sportfunkció.
jún. 29
10:04
Neves edzőt várnak Egerben: Gálhidi és Tornyi is jelölt (She)
Sisa Tibor, Gálhidi György vagy Tornyi Barnabás? A napokban e három edző nevét lehetett Egerben leggyakrabban hallani azzal kapcsolatban, ki lesz az Egri FC új szakvezetője.
jún. 29
10:10
Baumgartner Zsolt két hét múlva újra Formula-1-es autóba ül (She)
Két hét múlva ismét Formu la?1-es autóba ül Baumgartner Zsolt, aki a Hungaroringen köröz majd a világbajnoki címvédő Renault idei versenygépével.
jún. 29
10:13
Kosárlabda, U21-es-vb: Nehéz csoportba került a Székely-csapat (She)
Czank Tímea, Honti Kata, Horti Dóra, Köllő Rita, Pál Szandra, Semsei Barbara, Somogyi Andrea, Somogyi Nikolett, Szavercsenko Jekatyerina, Tajkov Georgina, Ürmös Edina, Vincze Viktória. Ismerős nevek, ugye?
jún. 29
11:44
NBA: Greg Odent a Portland, Kevin Durantet a Seattle draftolta (She)
A várakozásoknak megfelelően az ohiói egyetemről érkező Greg Oden(képünkön) kelt el elsőként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyári draftján. A fiatal játékost a Portland draftolta.
jún. 29
12:13
Holland Nagydíj, MotoGP: Rossi nyerte a harmadik szabadedzést (She)
A hétszeres világbajnok, idén a második helyen álló Valentino Rossi nyerte a MotoGP harmadik szabadedzését a gyorsasági motoros világbajnokság kilencedik futamán, az asseni Holland Nagydíjon. Az olasz sztár mögött az idei éllovas Casey Stoner, valamint a címvédő Nicky Hayden végzett.
jún. 29
12:31
Vízilabda: Drávucz Rita Oscar-díjas Olaszországban (Metropol)
Oscar-díjas lett Olaszországban Drávucz Rita: az ottani legmagasabb sportági elismerést mint az Év legjobb külföldi női pólósa érdemelte ki a magyar vízilabda-válogatott oszlopos tagja.
jún. 29
13:02
Svéd vagy észak-ír gárda vár a Debrecenre a BL-ben (Infostart)
A magyar bajnok Debrecen az észak-ír Linfield és a svéd Elfsborg párharcának győztese ellen lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában - derült ki az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában tartott pénteki sorsoláson.
jún. 29
13:13
Holland Nagydíj, 250 kcm: Lorenzo nyerte a második szabadedzést (She)
A címvédő Jorge Lorenzo a második, pénteki szabadedzést is nagy fölénnyel nyerte a 250 kcm-esek között a gyorsasági motoros világbajnokság kilencedik futamán, az asseni Holland Nagydíjon. Közvetlenül mögötte Marco Simoncelli és Andrea Dovizioso végzett, míg Tóth Imre a 22. lett.
jún. 29
14:28
Az MTK örmény, a Honvéd moldovai ellenfelet kapott (Infostart)
Az MTK az örmény MIKA Astarak, a Budapest Honvéd a moldovai Nistru Otaci ellen lép pályára a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjének első fordulójában - derült ki az Európai Labdarúgó Szövetség nyoni székházában tartott pénteki sorsoláson.
jún. 29
14:29
Labdarúgó NB I: a Diósgyőrrel kezd a címvédő Debrecen (Metropol)
A címvédő Debrecen a Diósgyőr ellen játszik az első fordulóban a labdarúgó NB I 2007/2008-as szezonjában - derült ki a bajnokság pénteki sorsolásán.
jún. 29
15:12
U21-es női kosárlabda-vb: győzelemmel kezdtek a magyarok (She)
A magyar U21-es női kosárlabda-válogatott győzelemmel kezdte meg szereplését a moszkvai világbajnokságon.
jún. 29
15:21
Rekordösszeg Darren Bentért (Infostart)
Az angol Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur klubrekordot jelentő 16,5 millió fontért leigazolta Darren Bentet, a Charlton Athletic válogatott támadóját.
jún. 29
18:13
Wimbledon 2007: Schnyder lesz a következő akadály Heninnek (She)
Könnyedén jutott a nyolcaddöntőbe az első helyen kiemelt Justine Henin, miután a harmadik fordulóban legyőzte az orosz Vesznyinát az angol nyílt teniszbajnokságon.
jún. 29
18:15
Kosárlabda: vereséggel kezdtek a magyar lányok az U18-as Eb-n (She)
A magyar női válogatot 66-53-as vereséggel kezdte szereplését Csehország ellen az U18-as Európa-bajnokság A csoportjában, Újvidéken. A másik mérkőzésen a spanyol csapat 63-60-re nyert Szlovákia ellen. Az A csoportban az első forduló után Magyarország a negyedik, utolsó helyen áll. Szombaton 21:15-kor magyar-spanyol összecsapást rendeznek.
jún. 29
19:02
Amerika Kupa: az Alinghi győzött az ötödik futamon (She)
A címvédő svájci Alinghi győzött az ötödik futamon, ezzel 3-2-re vezet az Emirates Team New Zealanddal szemben a 32. vitorlázó Amerika Kupán.
jún. 29
19:06
A bolíviai köztársasági elnök "kijárta" a FIFA különengedélyét (She)
A bolíviai elnök személyes közbenjárására a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) különengedélyt adott a 3600 méteres tengerszint feletti magasságon lévő La Paznak hivatalos mérkőzések rendezésére.
jún. 29
19:42
Felkészülési mérkőzés: magabiztos angyalföldi diadal (She)
Felkészülési mérkőzésen 7-0-s győzelmet aratott a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Vasas csapata a Gyomaendrődi FC ellen.
jún. 29
19:43
Kajak-kenu Eb, 500 m: háromból három a magyar mérleg (Metropol)
Az 1000 méterhez hasonlóan a vasárnapi 500 méteres döntőkben is mind a kilenc számban lesz magyar induló a spanyolországi Pontevedrában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon, ugyanis Vajda Attila (C-1), Vereckei Ákos (K-1) és a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor duó (K-2) is sikerrel vette a pénteki középfutamot a rövidebbik távon.
jún. 29
20:27
Wimbledon 2007: Serena Williams egy játékot veszített csak (She)
Talán meg sem izzadt a korábbi kétszeres győztes (2002, 2003) Serena Williams a venezuelai Milagros Sequera ellen az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének 3. fordulójában, miután 43 perc alatt 6:1, 6:0-ra kiütötte dél-amerikai ellenfelét.
jún. 29
20:28
Dortmund: Lékó ismét remizett (Metropol)
Lékó Péter ötödik mérkőzésén is döntetlent játszott a dortmundi sakk szupertornán. A verseny honlapja szerint a magyar nagymester - aki 1999-ben és 2002-ben is győzött a németországi viadalon - a világos bábukat vezette a világbajnok orosz Vlagyimir Kramnyik ellen, a felek a 38. lépésben egyeztek meg a remiben.
jún. 29
20:32
F1, Francia Nagydíj: Heidfeldnek fáj a háta, Vettel készenlétben (She)
Újra készenlétbe helyezheti magát Sebastian Vettel, a BMW-Sauber Formula?1-es csapatának tesztpilótája, mert Nick Heidfeld (képünkön autójában ülve) hátfájdalmai miatt korán befejezte a pénteki szabadedzést a Francia Nagydíjon. Az Egyesült Államok Nagydíján Robert Kubica helyén induló és pontot szerző 19 éves német versenyző adott esetben Heidfeld helyére is beugorhat majd.
jún. 29
20:35
Sakk: Lékó Péter ismét döntetlent játszott Dortmundban (She)
Lékó Péter ötödik mérkőzésén is döntetlent játszott a dortmundi sakk szupertornán.
jún. 29
21:57
Triatlon Eb: ünnepélyes megnyitó felvonulással és királyi lakomával (She)
Péntek este 18 órakor ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyitottnak nyilvánították a koppenhágai rövidtávú triatlon Európa-bajnokságot.
jún. 29
21:59
Wimbledon 2007: Juan Carlos Ferrero legyőzte James Blake-et (She)
Kiesett a 9. helyen kiemelt James Blake az angol nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének 3. fordulójában. Az amerikai versenyzőt a spanyol Juan Carlos Ferrero (képünkön) búcsúztatta négy szettben, 3:6, 6:3, 6:3, 7:6 (7-4) arányban.
jún. 29
22:55
Wimbledon 2007: Roddick készülhet a Mathieu elleni meccsre (She)
Bejutott a legjobb 16 közé Andy Roddick (képünkön) is az angol nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesében. A 3. helyen kiemelt amerikai versenyző 113 perc alatt, három szettben győzte le a spanyol Fernando Verdascót Wimbledonban, és a negyedöntöbe kerülésért majd a francia Paul-Henri Mathieu-vel mérkőzik.
jún. 29
23:28
Rg: Vass egyelőre jó pozícióban az Európa-bajnokságon (She)
A magyar ritmikus gimnasztikázók a B csoportban mutatták be gyakorlataikat a bakui Európa-bajnokságon, Vass Dóra összetettben jelenleg a negyedik, Benyó Fruzsina a 31. helyen áll.

Keresés