2007. június 4. hétfő

jún. 4
0:12
Csak a bírót verték meg a dánok (Blikk)
Egy perccel a játékidő letelte előtt, 3-3-as állásnál félbeszakadt a dán-svéd meccs.
jún. 4
0:16
Csoportjuk élén a franciák (Blikk)
A drukkerek elégedettek, vélik, ha az eddigi listavezetőt simán elpáholták.
jún. 4
0:20
Kínos olasz győzelem (Blikk)
Tórshavn-Milánó - Gyalázatos, botrányos, kiábrándító. Ilyen és ehhez hasonló szalagcímek fogadták a hazatérő, világbajnok Olaszországot Milánóban. Pedig Roberto Donadoni (43) együttese nem kapott ki, viszont csak” 2-1-re nyert a Feröer-szigetek vendégeként az Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. Márpedig ez, illetve a mutatott játék hatalmas felháborodást keltett szerte Itáliában.
jún. 4
0:24
Szabadnapra győzelem? (Blikk)
Nem pihenhetnek szabadnapjukon a Kazincbarcika labdarúgói.
jún. 4
0:28
Búcsúztak Szávayék a Roland Garrostól (Blikk)
Nem sikerült a bravúr Szávay Ágnesnek (18), a Roland Garroson zajló francia nemzetközi teniszbajnokságban.
jún. 4
0:32
Ünnepelt az egész város (Blikk)
A buliba még a város polgármestere, Szalay Ferenc is eszállt”.
jún. 4
0:36
Hol a csapat, kapitány úr? (Blikk)
A meccs elején Gera Zoltán óriási helyzetet hagyott ki, utána viszont szinte egykapuztak a görögök, akár hat gólt is lőhettek volna nekünk. Éppen ezért meglepő, hogy Várhidi szinte megdicsérte együttesét.
jún. 4
0:40
Talma, ne szomorkodj! (Blikk)
Mugello - Talmácsi Gábor (26) őrzi összetettbeli második helyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályában. A Bancaja Aspar csapat magyar versenyzője az Olasz Nagydíjon sem tudott felkapaszkodni a dobogóra, akárcsak az előző két futamon, ezúttal is negyedikként intették le.
jún. 4
0:44
Autókkal repkedtek a ralikrosszosok (Blikk)
Nyirád - Ez a világ egyik legjobb versenyhelyszíne! - Kenneth Han- sen újra el volt ragadtatva a nyirádi ralikrossz Európa-bajnoki futamtól. Márpedig a tizenháromszoros EB-győztes svéd az elmúlt években sok nagydíjon rajthoz állt, azaz sokat jelent, ha a magyarországi viadalról elismerően beszél.
jún. 4
1:26
NHL: Chris Pronger egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott (She)
Eltiltották Chris Prongert (képünkön), az Anaheim Ducks védőjét az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság fináléjának negyedik mérkőzéséről, mivel a harminckét éves klasszis az Ottawa Senators elleni harmadik összecsapáson leütötte Dean McAmmondot.
jún. 4
4:50
Jól fogynak az olimpiai sorsjegyek (Infostart)
150 millió fontot (55 milliárd forintot) hozott eddig az olimpiai lottó - jelentették be Londonban. A szervezők abban bíznak, hogy a 2012-es londoni olimpia létesítményeinek építéséhez összesen 750 millió fonttal (275,8 milliárd forinttal) járulnak majd hozzá a sorsjegyekből, interaktív játékokból befolyó bevételek.
jún. 4
7:51
Eb-selejtező: Coupet elhagyta a francia válogatott edzőtáborát (She)
Egész biztosan nem fog pályára lépni a Grúzia elleni Európa-bajnoki selejtezőn Gregory Coupet, a francia labdarúgó-válogatott kapusa.
jún. 4
8:14
Giro d'Italia: jövőre Palermóban lesz a rajt (Metropol)
Jövőre Palermóból indul a Giro d'Italia profi kerékpáros körverseny. Az egyéni időfutamos prológot május 10-én rendezik, majd a mezőny további két napig Szicíliában marad.
jún. 4
8:24
Vívó Vk: középmezőnyben a magyarok (She)
Az egyéni versenyben aratott sikerek után csapatban nem sikerült a legjobbak közé kerülni a magyaroknak a Montrealban rendezett férfi, illetve női párbajtőr Világkupa-versenyen.
jún. 4
8:35
Sokszor harminc a magyar válogatottnál (Behaviour)
A jelenlegi magyar válogatott arra képes, hogy harminc helyet javítson jelenlegi pozícióján, és a harmincadik helyen álljon a világranglistán. A jelenlegi 30 legjobb játékos alkotja a magyar válogatott keretet, akik jelenleg még nem értek be - mondta el a Várhidi Péter a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.
jún. 4
9:21
Roland Garros: zenét hallgatni tilos (Infostart)
Eltiltották a zenehallgatástól Jelena Jankovic szerb teniszsztárt, aki a francia nyílt bajnokság egyik hosszúra nyúlt kényszerszünetében próbált kikapcsolódni.
jún. 4
9:26
Távozhat a nyafogó világbajnok (Infostart)
Elképzelhető, hogy megválik egyik legnagyobb ászától, a labdarúgó Bajnokok Ligája győztes AC Milan. A Gazzetta dello Sportban Alberto Gilardino meglehetősen ellentmondásos nyilatkozatot tett a jövőjével kapcsolatban. Nyilvános válaszában a csapat edzője, Carlo Ancelotti azt üzente játékosának, hogy ne nyafogjon, hanem szedje össze magát, vagy távozhat.
jún. 4
10:02
Roland Garros: zenét hallgatni tilos (Behaviour)
Eltiltották a zenehallgatástól Jelena Jankovic szerb teniszsztárt, aki a francia nyílt bajnokság egyik hosszúra nyúlt kényszerszünetében próbált kikapcsolódni. A 22 éves kiválóság vasárnap a hazai közönség előtt szereplő Marion Bartolival találkozott a nyolcaddöntőben, és amikor ellenfele ápolást kért az öltözőben, elővette MP3-lejátszóját, ám a bíró azonnal eltetette vele.
jún. 4
10:21
Landis újra nyeregben (Metropol)
A tavalyi Tour de France-győzelme és az azután kipattant doppingbotrány óta először versenyzett Floyd Landis amerikai kerékpáros.
jún. 4
10:23
Tereptriatlon: Erdélyi Eszter harmadik Ausztriában (Metropol)
Az XTERRA Európa-bajnoki cím megszerzése után egy héttel Erdélyi Eszter (X2S TEAM) az Olasz Triatlon  Szövetség nemzetközi tereptriatlon bajnokságán is rajthoz állt, ahol különösen nehéz pályán és rangos mezőnyben a 3. helyet szerezte meg.
jún. 4
10:44
Ribéry 25 millióért a Bayern Münchené (Infostart)
Német sajtóértesülés szerint a Bayern München leigazolta Franck Ribéryt, az Olympique Marseille francia válogatott labdarúgóját. A Bild című napilap úgy tudja, hogy a bajor klub 25 millió eurót fizetett az OM-nek, és csütörtökön várja orvosi vizsgálatra a 24 éves középpályást.
jún. 4
10:50
Bundesliga: Afonso Alves túl drága a bajnok Stuttgartnak (She)
Nem veszi meg a holland bajnokság gólkirályát, a brazil Afonso Alvest a VfB Stuttgart, mivel a Heerenveen túl sokat kér érte.
jún. 4
12:47
Ribéry 25 millióért a Bayern Münchené (Behaviour)
Német sajtóértesülés szerint a Bayern München leigazolta Franck Ribéryt, az Olympique Marseille francia válogatott labdarúgóját. A Bild című napilap úgy tudja, hogy a bajor klub 25 millió eurót fizetett az OM-nek, és csütörtökön várja orvosi vizsgálatra a 24 éves középpályást.
jún. 4
12:52
Másnapi mérleg: "Teljesen hülye voltam" (Behaviour)
Több fórumon is bocsánatot kért az a dán szurkoló, aki miatt félbeszakadt a szombati, svédek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtező.
jún. 4
13:56
Törökország: Karlheinz Feldkamp lesz a Galatasaray edzője? (She)
Török sajtóértesülések szerint Karl-Heinz Feldkamp lesz a Galatasaray labdarúgócsapatának vezetőedzője.
jún. 4
14:24
Fekvenyomó-vb: Ulveczki Edina az ötödik helyen végzett (She)
Egy ötödik, három hetedik, egy nyolcadik és egy kilencedik helyezés volt a magyar csapat eredménye a Dániában rendezett fekvenyomó-világbajnokságon.
jún. 4
15:41
Kézilabda, női vb-selejtező: ukrán meglepetés Dániában (She)
Világbajnoki pótselejtező-mérkőzésen az ukrán női kézilabda-válogatott a párharc első mérkőzésén, Dániában 30-30-s döntetlent ért el úgy, hogy a félidőben még a vendégek vezettek két góllal. A jó erőből álló ukránok így nagyon közel kerültek, hogy idejekorán búcsúztassák a szakág női fellegvárának számító dán kézilabdát képviselő gárdát.
jún. 4
19:09
Két év eltiltás vár a Messina drogozó futballkapusára (She)
Kétéves eltiltásra számíthat a Messina élvonalbeli labdarúgócsapatának kapusa, Nicholas Caglioni, ha az itáliai futballszövetség elfogadja az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) hétfői ajánlását.
jún. 4
19:11
Labdarúgó-vb 2014: egyedül maradnak rendezőnek a brazilok? (She)
Luiz Inácio Lula da Silva brazil államfő kifejezte azon reményét, hogy nem lesz más jelentkező, így hazája egyedüli pályázó lesz a 2014-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére.
jún. 4
20:49
London 2012: bemutatták a játékok logóját (Metropol)
A 2012-es londoni nyári játékokon fordul elő első alkalommal, hogy az olimpiának és a paralimpiának is ugyanaz lesz a logója, melyet hétfőn mutattak be a szigetországi fővárosban.
jún. 4
20:57
Az év pletykája: "Ha elárulnám a nevét, összeomlana a világ" (Infostart)
Hosszú titkolózás után beismerte a labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes olasz AC Milan, hogy legfontosabb nyári átigazolási célpontjai között szerepel az Arsenal francia csatára, Thierry Henry szerződtetése. A 29 éves klasszist eddig főleg a Barcelonával hozták hírbe.

Keresés