2007. június 5. kedd

jún. 5
0:11
Szávay: 41 milliót 2 év alatt (Blikk)
Szávay Ágnes betört a felnőttek közé a Roland Garroson. A sportág jelenlegi legjobb magyar női versenyzője a párizsi salakon egyéniben a selejtezőből felkerülve a második körben a világranglista kilencedik helyén álló Csakvetadzétól kapott ki.
jún. 5
0:15
Barackot árult a REAC edzője (Blikk)
Szenzációt gyanított fiatal olvasó-riporterünk, Határ Dávid (12), amikor lencsevégre kapta Aczél Zoltánt (40).
jún. 5
0:19
Három vezető lesz? (Blikk)
Budapest - Ma délután összeül a Ferencvárosi Torna Club elnöksége, amelynek vezetőt kellene választania. A feladatuk azért igen nehéz, mert - mint megírtuk - senki nem akarja vállalni a tisztséget. A legújabb javaslat szerint átmenetileg egy háromtagú ügyvivő társaság állna az egyesület élére. A Blikk kérdez és válaszol egyszerre Fradiügyben.
jún. 5
0:23
Mi történt 9 hónap alatt? (Blikk)
Igencsak viharosra sikerült a magyar labdarúgás elmúlt kilenc hónapja.
jún. 5
0:27
Még bizonytalan, jönnek-e az olaszok (Blikk)
A két csapat a Puskás Ferenc stadionban találkozna egymással barátságos mecscsen.
jún. 5
0:31
Bocsánatot kért a bíróverő szurkoló (Blikk)
Koppenhága - Bocsánatot kért az a dán szurkoló, aki miatt 3-3-nál félbeszakadt a szombati, svédek elleni labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező.
jún. 5
6:32
Horvátország: nem lehet kezdő, elhagyta a futballválogatottat (Behaviour)
Anthony Seric, nem kíván pályára lépni a horvát labdarúgó-válogatottban, mert Slaven Bilic szövetségi kapitány nem ad neki elég bizonyítási lehetőséget. Bilic elmondta, hogy a Panathinaikosz 28 éves védője kérte, kapjon több lehetőséget, mert úgy érzi, teljesítménye alapján ezt megérdemli.
jún. 5
6:42
Spanyolországban utcát neveznek el egy német focistáról (Behaviour)
Nagyszüleinek spanyolországi falujában utcát neveznek el Mario Gomezről, a német válogatott labdarúgójáról. "Bár nem szokás élő személyről bármit is elnevezni, mi nagyon büszkék vagyunk Marióra. A nyári ünnepségre természetesen őt is elvárjuk" - jelentette ki Encarnacion Cruz, a 455 lelket számláló Albunan polgármestere.
jún. 5
8:18
Di Luca nem indul a Tour de France-on (Metropol)
Danilo Di Luca, a vasárnap zárult Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny győztese kijelentette, hogy nem indul a Tour de France-on.
jún. 5
8:20
NHL-döntő: egy győzelemre a Stanley Kupától az Anaheim (Metropol)
Az Anaheim Ducks nyert az Ottawa Senators otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Stanley Kupa döntőjének negyedik mérkőzésén, és így már 3-1-re vezet a párharcban.
jún. 5
9:21
Férfi kézilabda NB I: változik a bajnoki rend (She)
A MKSZ (Magyar Kézilabda Szövetség) elnöksége elfogadta a következő szezon férfibajnokságának lebonyolítási rendjét.
jún. 5
9:22
Rózsa Norbi: Öngyilkos akartam lenni (Blikk)
Megdöbbentő: öngyilkosságot kísérelt meg Rózsa Norbert! Az olimpiai, világ-, valamint Európa-bajnok úszót másfél éve már kezelték súlyos depressziója miatt. Akkor úgy tűnt kilábalt a bajból. Ezért hihetetlen, hogy pár hete mégis véget akart vetni az életének. Rózsa Norbert exkluzív vallomásban beszélt erről.
jún. 5
9:30
Norvég-magyar: megérkezett a válogatott (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfő este kilenc óra után megérkezett Oslóba, ahol szerdán 19 órakor az Ullevaal Stadionban játszik Európa-bajnoki selejtezőt Norvégia ellen. Várhidi Péter szövetségi kapitány kedd délután a szerda esti mérkőzés helyszínén tart majd foglalkozást.
jún. 5
9:32
Férfi kézilabda NB I: Oláh Gábor lett a gólkirály (She)
A Budapest Bank Férfiliga góllövőlistáján Oláh Gábor végzett az élen 219 találattal.
jún. 5
9:50
A thaiföldi miniszterelnök kezébe kerülhet a Manchester City (She)
Thaksin Shinawatra thaiföldi miniszterelnök előrehaladott tárgyalásokat folytat a Manchester City többségi tulajdonának a megszerzéséről, de egyelőre még nem tudni, mennyit szán az üzletre.
jún. 5
9:55
Horvátország: Seric nem kezdő, ezért elhagyta a futballválogatottat (She)
Anthony Seric (képünkön), nem kíván pályára lépni a horvát labdarúgó-válogatottban, mert Slaven Bilic szövetségi kapitány nem ad neki elég bizonyítási lehetőséget.
jún. 5
10:16
Kézilabda: tíz magyar csapat indul az európai kupákban (She)
A magyar szövetség benevezte csapatainkat az európai kupák következő idényére.
jún. 5
10:53
Angol labdarúgás: Viduka a Newcastle United csatára lesz (She)
Angol médiaértesülések szerint Mark Viduka a Newcastle United labdarúgója lesz a következő szezontól. Az ausztrál csatár már mindenben megegyezett új klubjával, de ezt a ?szarkák? még nem erősítették meg.
jún. 5
11:09
Ligue 1: az auxerre-i legenda, Guy Roux a Lens új edzője (She)
Guy Roux, az Auxerre legendás edzője irányítja a jövőben a szintén francia RC Lens labdarúgócsapatának szakmai munkáját.
jún. 5
12:31
Parádés magyar hétvége vár a Forma-1 rajongóira (Infostart)
A tavalyinál is nagyobb látványosságokat ígérnek az augusztusi magyarországi Forma-1-es viadal szervezői. A verseny hétvégéje előtt ismét lesz utcai parádé, betétfutamként pedig az 1968-1985 között használt, ma már történelminek számító versenyautók is összecsapnak a Hungaroringen.
jún. 5
14:15
Makelele Amerikába tart (Behaviour)
Claude Makelele, a Chelsea francia játékosa elképzelhetőnek tartja, hogy szerencsét próbál az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban. A 34 éves válogatott klasszis szerződése ugyan csak a jövő nyáron jár le a Stamford Bridgen, ám a középpályás úgy véli, hogy "lóg a levegőben". "Az Egyesült Államok is egy lehetőség a sok közül" - mondta Makelele, akiről több hír is kering a brit sajtóban: egyesek…
jún. 5
14:20
Bíróság elé kerülhet a verekedő dán focista (Behaviour)
A dán rendőrség azt tervezi, hogy vádat emel Christian Poulsen ellen, aki a botrányos szombati Dánia-Svédország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn megütötte ellenfelét. Flemming Steen Munch, a koppenhágai rendőrség szóvivője úgy nyilatkozott: "itt az ideje példát statuálni".
jún. 5
14:25
Szinte mindenki nézi majd a 2008-as eb-t (Behaviour)
Egy évvel az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság előtt a két országban végzett közvélemény-kutatás szerint Olaszország a legnagyobb esélyes a győzelemre.
jún. 5
14:58
Külön járat Mogyoródra (Behaviour)
Idén augusztus 3. és 5. között rendezik meg a 22. Forma-1-es Magyar Nagydíjat, amelyet látványos programok kísérnek a hosszú hétvégén. "A kiemelt partnerekkel már megkötöttük a szerződéseket, így semmi akadálya annak, hogy sikeresen megrendezzük a versenyt" - mondta az esemény első hivatalos sajtótájékoztatóján Szamos Miklós, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke.
jún. 5
15:01
Roland Garros: Tóth Bence Gyula a juniorok nyolcaddöntőjében (She)
Tóth Bence Gyula egyesben bejutott a nyolcaddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság juniorversenyén, miután nagy csatában, 2 óra 40 perc alatt, három játszmában nyert a fehérorosz Andrej Karacsenya ellen.
jún. 5
15:03
A sportszerűtlenséget korbáccsal büntette a császár (Behaviour)
Egy 1800 éves márványtábla szerint az antik sportolókat szigorú szankciók szorították a fair versenyzésre. A sportszerűtlenséget korbácsolással büntették, és azok a városok, amelyek a győzelmi pénzeket hűtlenül kezelték, ugyancsak szankciókkal számolhattak.
jún. 5
15:06
West Ham United: Marlon Harewood otthagyja az együttest (She)
A következő szezontól új csapatban szerepel Marlon Harewood, a West Ham United együttesének támadója. A 27 éves futballistát a Wigan, a Manchester City és a Portsmouth is szívesen látná soraiban.
jún. 5
15:09
Német edző a török sztár csapatnál (Behaviour)
Karl-Heinz Feldkamp lett a török Galatasaray labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A 73 éves német szakember hároméves szerződést kötött a klubbal.
jún. 5
15:29
Finndingi Eb: görög és ukrán részsiker, orosz vezetés (Metropol)
Két futam után az orosz Eduard Szkornyakov vezet a balatonföldvári vitorlázó Finndingi Európa-bajnokságon.
jún. 5
16:36
Kézilabda: szerb kapussal erősített a Pick-Szeged együttese (She)
A bajnoki aranyérmes Pick Szeged férfi kézilabdacsapata leigazolta a húszszoros szerb válogatott kapust, Dragan Marjanacot.
jún. 5
17:28
AC Milan: Gilardino 24 millióért eladó (Behaviour)
Átadólistára került Alberto Gilardino, a Bajnokok Ligája-győztes AC Milan labdarúgócsapatának sztárja. A milánóiak 24 millió eurót kérnek a világbajnok csatárért, aki a múlt héten térdműtéten esett át. "Kitartottunk mellette, ám az elmúlt napokban olyan nyilatkozatokat tett, amelyekből kitűnt, hogy nem boldog nálunk, így nem gördítünk akadályt a távozása elé. Természetesen a Barcelonán, a Real…
jún. 5
17:29
Kerékpár: Erik Zabel lemondott a pekingi olimpiáról (She)
Lemondott a pekingi olimpián való részvételről Erik Zabel, a németek klasszis kerékpárosa, aki a közelmúltban beismerte, hogy rendszeresen élt doppingszerekkel.
jún. 5
17:31
Ferencváros: Rieb György lett az egyesület új elnöke (She)
jún. 5
17:45
Rieb György követi Dámosyt (Infostart)
Rieb György lett a Ferencvárosi Torna Club új elnöke. A sportvezető Dámosy Zsoltot követi az egyesület élén.
jún. 5
18:47
Óriási doppingper készül Olaszországban (Metropol)
Több mint száz sportoló ellen indít eljárást a jövő héten az Olasz Doppingellenes Ügynökség. A vizsgálódás középpontjában Eddy Mazzoleni, a vasárnap véget ért Giro d,Italia olasz országúti kerékpáros körverseny harmadik helyezettje, továbbá számos orvos, tisztviselő és alkalmazott áll.
jún. 5
18:54
Görögország: José Peseiro lett a Panathinaikosz új edzője (She)
A 47 éves portugál szakvezető, José Peseiro lett a görög Panathinaikosz labdarúgócsapatának vezetőedzője. A szakvezetővel két évre kötött szerződést a klub.
jún. 5
18:59
A világbajnok csatárt 24 millió euróért bárki viheti (Infostart)
Megkezdődik a nagy nyári körforgás a Milannál. A BL-győztes klub kedden délután hozzájárult ahhoz, hogy szerződés alatt álló csatára, Alberto Gilardino új klubot keressen magának. Mindez azt sejteti, a klub közel áll egy világklasszis támadó szerződtetéséhez.
jún. 5
20:57
Több mint 50 év után Forma-1-es futam Svájcban (Behaviour)
Elképzelhető, hogy több mint 50 év után elhárul a törvényi akadály egy esetleges svájci rendezésű Forma-1-es világbajnoki futam elől. A svájci Nemzeti Tanács a kormány tiltakozása ellenére kedden elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely a környezetvédelmi előírások szigorú betartása esetén engedélyezi autó- és motorversenyek megrendezését.
jún. 5
21:39
Formula-1: több mint 50 év után futam Svájcban? (She)
Elképzelhető, hogy több mint 50 év után elhárul a törvényi akadály egy esetleges svájci rendezésű Forma-1-es világbajnoki futam elől.
jún. 5
22:35
A törököket sem győzték le a brazilok (Behaviour)
Anglia után kedden a magyarokkal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Törökországgal is döntetlent játszott a brazil labdarúgó-válogatott. A találkozót Németországban, Dortmundban rendezték. Dunga, a brazilok szövetségi kapitánya a világsztárok közül Ronaldinhót és Kakát csereként küldte pályára. A brazilok többet birtokolták a labdát, gyakrabban jutottak el a kapuig ellenfelüknél,…

Keresés