2007. június 6. szerda

jún. 6
0:11
Megsértődött a válogatott (Blikk)
Várhidi Péter szövetségi kapitány szerint a média nagyon türelmetlen a csapatával szemben.
jún. 6
0:15
Riise gólokat ígér (Blikk)
A Liverpool norvég futballistája állítja, megragadják az esélyt, és eljutnak a jövő évi labdarúgó-Európa-bajnokságra.
jún. 6
0:19
Janicsra vadászik Kovács (Blikk)
Szombat délután újra egymás ellen versenyez az olimpiai bajnok páros két tagja.
jún. 6
0:23
Ha kikap, kiesik Anglia (Blikk)
Fogcsikorgatva készül az angol labdarúgó-válogatott a ma esti Európa-bajnoki selejtező mérkőzésére.
jún. 6
0:27
Versenyfutás az NB I-ért (Blikk)
Már csak két mérkőzés van hátra a labdarúgó-NB II-ből, s kiderül, hogy a Ferencvárosnak sikerül-e visszakerülnie az élvonalba.
jún. 6
0:31
Számíthatsz ránk, Norbi! (Blikk)
A régi társak segítséget ígértek az 1996-os nyári játékok hősének, barátságukról biztosították a depressziójából gyógyuló sztárt.
jún. 6
7:34
Heteken belül rendeződhet a Fradi helyzete (Infostart)
Veres János pénzügyminiszter jóváhagyására is szükség van ahhoz, hogy a Kincstári Vagyoni Igazgatóság kiírhassa az Üllői úti ingatlan értékesítésére vonatkozó pályázatot - hangsúlyozta a Ferencvárosi Torna Club új elnöke az InfoRádiónak adott interjújában. Rieb György kiemelte: három befektető-társaság van jelen a klubnál, és az elnökségnek rövidesen el kell döntenie, hogy melyik céggel képzeli el…
jún. 6
8:12
Kiszivárgott a Chelsea új mezének képe - nézze meg! (Infostart)
Bár hivatalosan csak június 14-én mutatják be a Chelsea új idegenbeli mezét, amelyet hatalmas várakozás övez, a kiszivárgott képek szerint a dressz élénk, fluoreszkáló sárga színben pompázik majd.
jún. 6
8:44
Barátságos mérkőzések: paraguayi győzelem Mexikóban (She)
A Copa Americára készülő paraguayi labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1-0-re nyert a mexikóvárosi Azték-stadionban a házigazdák ellen. A találkozót eldöntő gólt Oscar Cardozo (képünkön éppen gólját ünnepli) szerezte.
jún. 6
8:46
Messi két gólt lőtt a Barcanak (Behaviour)
Argentína válogatottja barátságos labdarúgó-mérkőzésen nagy csatában legyőzte Algériát Barcelonában. A június 26-án kezdődő Copa Americára készülő dél-amerikaiaknál a Barca légiósaként hazai pályán játszó Lionel Messi kétszer is betalált.
jún. 6
9:05
Lemondott válogatott csatáráról a Manchester United (Infostart)
Hiába kezdeményezett tárgyalásokat szerződésének meghosszabbításáról Alan Smith, a Manchester United vezetői leszögezték: nincs szükség a csatárra.
jún. 6
9:42
A magyar futballválogatott ereje a matematikában van (Infostart)
A magyar labdarúgó válogatott szerda este hét órakor Norvégia ellen játssza a szezon utolsó válogatott mérkőzését. Az Európa-bajnoki selejtezőn már a döntetlen is nagy siker lenne - holott a számmisztika ennél is szebbet ígér.
jún. 6
10:09
Katalán Kupa: hatodszor nyerte meg a sorozatot az FC Barcelona (She)
Az FC Barcelona nyerte a Katalán Kupát, a klub történetében immár hatodszor, miután a sorozat döntőjében 1-1-s döntetlent követően tizenegyesekkel bizonyultak jobbnak a városi rivális, négyszeres győztes Espanyolnál.
jún. 6
10:26
WNBA: otthon nyert a Liberty és a Monarchs, idegenben a Lynx (She)
A WNBA, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában hazai pályán nyert a New York az Indiana és a Sacramento a San Antonio ellen, Phoenixben bizonyult jobbnak vendéglátójánál a Minnesota.
jún. 6
12:03
Beckham feleségére kíváncsiak leginkább az észtek (Infostart)
Bár igazi sláger nincs a szerda este 19 labdarúgó Európa-bajnoki selejtezője között, szerepel a programban néhány kitüntetett figyelemre érdemes összecsapás. Az angolok "élet-halál" mérkőzést játszanak Tallinban, a világbajnok olaszok Litvániában játszanak, a németek a szlovákokat fogadják, a horvátok pedig az oroszokkal meccselnek.
jún. 6
12:52
Baseball, MLB: jövőre profi mérkőzések Pekingben és Tokióban (She)
jún. 6
12:57
Románia, Steaua Bucuresti: himnusszal a huliganizmus ellen (She)
Himnusszal és vallási dalokkal próbálja megfékezni a huliganizmust saját stadionjában Gigi Becali, a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának tulajdonosa.
jún. 6
12:58
Isteni dalok a rendbontó szurkolók ellen (Behaviour)
Himnusszal és vallási dalokkal próbálja megfékezni a huliganizmust saját stadionjában Gigi Becali, a Steaua Bucuresti labdarúgócsapatának tulajdonosa.
jún. 6
13:03
Az UTE jövőre második ligás lesz (Behaviour)
Az Újpest jégkorongcsapata benevezett a szlovák másodosztályba. Amint azt Joós Zoltán szakosztályelnök az együttes honlapján elmondta, azért volt szükség erre, mert az Alba Volánt felvették az osztrák élvonalba, így a következő szezonban nem lesz Interliga.
jún. 6
13:24
Kézilabda, férfi NB I: még két hely kiadó a következő szezonra (She)
Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság, a Budapest Bank férfiliga küzdelmei már befejeződtek ugyan, ám a következő szezonnal kapcsolatos, eldöntésre való nyitott kérdés még maradt hátra. A 2007-2008-as idényben az érintett gárdák kérésre tizenhat csapat indulhat az első osztályban, de egyelőre még csak tizennégy együttes részvétele biztos, a további két helyért osztályozókat játszanak, amelyek…
jún. 6
13:36
Nem jön Európába Phelps (Behaviour)
Mégsem indul el a Mare Nostrum elnevezésű európai versenysorozaton Michael Phelps, a világ jelenlegi legjobb úszója. Az amerikaiak sokszoros olimpiai és világbajnoka, világcsúcstartója eredetileg részt vett volna a június 9. és 17. közötti sorozat mindhárom állomásán, így a franciaországi Canet-en-Roussillonban, továbbá a Monte-Carlóban és a Barcelonában rendezendő viadalon is, ám most edzője…
jún. 6
14:04
Epilepsziát okoz az olimpiai klip (Behaviour)
Epilepsziás rohamot okozhat a 2012-es, londoni olimpiát népszerűsítő filmecske, ezért a szervezők levették honlapjukról. A londoni olimpia logóját - amely a 2012-es évszámmal operáló grafika - hétfőn tették közzé, akárcsak a "filmecskelogót", és persze több tévé is bemutatta. Hamar lekerült azonban a műsorról - és immár a szervezők honlapjáról is - miután egy epilepsziás betegekkel foglalkozó…
jún. 6
15:49
Savaria Nemzetközi Táncverseny (Metropol)
Negyvenkettedik alkalommal rendezik meg a hétvégén Szombathelyen a Savaria Nemezeközi Táncversenyt, amely idén az IDSF Latin Világkupa versenye, valamint ötödször kerül sor a Savaria Open táncversenyre - közölték sajtótájékoztatójukon szerdán a szervezők.
jún. 6
16:14
Manchester United: térdműtét és fél éves kihagyás vár Ben Fosterre (She)
Térdszalagsérülés miatt műtét és fél éves kihagyás vár Ben Fosterre, a Manchester United labdarúgócsapatának kapusára. Így az elmúlt két szezont a Watfordnál, kölcsönben töltő játékosnak várnia kell arra, hogy hivatalos mérkőzésen is bemutatkozhasson a ?vörös ördögöknél?.
jún. 6
16:37
Schirilla György hétnapos futása Szombathelyről Budapestig (Metropol)
A jövő héten, hétfőtől vasárnapig Szombathelyről Budapestig fut el Schirilla György. A híres sportember napi ötven kilométert teljesít.
jún. 6
16:47
Megverték a bírókat, becsukták a stadiont (Infostart)
Két mérkőzésre becsukták az ecuadori labdarúgó élvonalban szereplő Ibarra stadionját, mert május 27-én az El Nacional elleni meccsen összeverték a játékvezetőt és három segédjét.
jún. 6
17:20
Nem fogadták el az Újpest, a Fehérvár, a REAC és a Sopron nevezését (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága szerdai ülésén nem fogadta el az Újpest, a Fehérvár, a REAC és a Sopron nevezését az élvonalbeli bajnokságra.
jún. 6
17:57
Szívinfarktust kapott a futball-legenda (Infostart)
Szívinfarktussal szállították kórházba Tommy Smith-t, a Liverpool egykori legendás játékosát. A 62 éves volt védő otthonában esett össze, fűnyírás közben.
jún. 6
18:14
Amerika Kupa: a Team New Zealand küzdhet meg az Alinghivel (Metropol)
Az ötödik futamot is az Emirates Team New Zealand nyerte meg a Luna Rossával szemben az Amerika Kupa selejtezőjének számító, Valenciában zajló vitorlázó Louis Vuitton Kupa döntőjében, így megnyerte a párharcot és jogot szerzett arra, hogy június 23.
jún. 6
18:47
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó győzelemmel kezdett Barejev ellen (Metropol)
Lekó Péter nyert a negyeddöntő első fordulójában a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló 480 ezer dollár összdíjazású tornáján.
jún. 6
19:20
Sakk: Lékó Péter győzelemmel kezdett Jevgenyij Barejev ellen (She)
Lekó Péter nyert a negyeddöntő első fordulójában a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló 480 ezer dollár összdíjazású tornáján.
jún. 6
19:53
Eb-selejtezők: váratlan lengyel vereség Örményországban (Infostart)
A lengyel válogatott, meglepetésre 1-0-ra kikapott Örményországban a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők A csoportjában. A győztes gólt Hitarjan szerezte a 70. percben.
jún. 6
20:04
Euro 2008: Izrael elhozta a kötelező három pontot Andorráról (She)
Izrael nemzeti válogatottja kétgólos győzelmet aratott Andorrában, a 2008-as Európa-bajnoki selejtezőinek E csoportjában, így az élre ugrott.
jún. 6
20:20
Vízilabda: hazai sikerével biztos bentmaradó az OSC (She)
Háromgólos győzelmet aratott az OSC csapata hazai medencében a Szentes ellen a vízilabda magyar-bajnokság 9-12. helyéért folytatott rájátszásában.
jún. 6
20:26
Euro 2008: a skótok két gyors góllal nyertek a Feröer-szigeteken (She)
A skótok simán nyertek a csoportutolsó feröer-szigetekiek ellen, és a csoport második helyére ugrottak Olaszország elé.
jún. 6
20:32
Lázadnak a latin-amerikaiak a FIFA döntése ellen (Infostart)
Lázadoznak az Andok-hegylánc mentén fekvő latin-amerikai államok amiatt, hogy a FIFA be akarja tiltani a magaslati levegőn játszott nemzetközi futballmeccseket. Bolívia négy másik andoki országgal együtt tanácskozást szervezett, és úgy tűnik, más, a tengerszinthez közelebb fekvő országok is kiállnak mellettük.
jún. 6
20:37
Máltai formában játszott a magyar futballválogatott (Infostart)
Az első félidőben jobban játszott a magyar válogatott, mint a görögök ellen, de így is hátrányba került Oslóban. A norvégok Steffen Iversen a 22. percben fejelt góljával szereztek vezetést. A második játékrészben a norvégok klasszisokkal jobbak voltak, mint a magyarok, s elsősorban John Carew remek játékával négygólos győzelmet arattak. A magyar válogatott megint mélypontra került.
jún. 6
22:39
Norvégia-Magyarország 4-0 (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott négy góllal kikapott Norvégiában az Európa-bajnoki selejtezők C csoportjában. Óriási lendülettel kezdett a norvég válogatott: az első tíz percben szinte ki sem jött saját térfeléről a magyar csapat. A folytatásban - pont amikor úgy tűnt, sikerül megtörni a hazaiak játékát - Iversen egy szöglet után vezetést szerzett. Várhidi Péter együttese ezt követően már jóval…
jún. 6
23:04
Euro 2008: Allbäck vezetésével kiütötték Izlandot a svédek (She)
Öt góllal nyert Svédország csapata a vendég Izland ellen a 2008-as Európa-bajnokság selejtező mérkőzéseinek F csoportjában.
jún. 6
23:10
Csak az izlandiak kaptak nagyobb verést a magyaroknál (Infostart)
Mire - alig néhány perccel este 11 óra előtt - befejeződött az utolsó szerdai labdarúgó Európa-bajnoki selejtező, kiderült csak az izlandi válogatott szenvedett súlyosabb vereséget a magyarnál. Különösebb meglepetés, a lengyelek vereségét leszámítva, nem született, legfeljebb az volt váratlan, hogy néhány csapat (a német, a bosnyák, s főleg a görög) milyen nehezen gyűjtötte be a három pontot.

Keresés