2007. június 8. péntek

jún. 8
0:28
Erdei csúcsformában nyomja (Blikk)
Erdei Zsolt akár már holnap bokszolna, de a WBO félnehézsúlyú profi bokszvilágbajnokának nyolcadik címvédő mérkőzése csak jövő szombaton lesz.
jún. 8
0:32
Talmácsi a legmegbízhatóbb (Blikk)
Talmácsi Gábor (26) a legmegbízhatóbb versenyző a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájának mezőnyében.
jún. 8
0:36
Kimi új szárnyakat kap (Blikk)
A Ferrari pilótájának máris tizenöt pontos hátránya van az élen álló Alonso mögött.
jún. 8
0:40
Janics a kapitányért, Kovács edzőjéért hajt (Blikk)
Az olimpiai számban, az 500 méteren küzd egymás ellen a két olimpiai bajnok kajakos, Janics Natasa és Kovács Katalin.
jún. 8
0:44
Epilepsziát okoz az olimpiai logó (Blikk)
London - Megdöbbentő információt közölt a legnagyobb példányszámú angol napilap.
jún. 8
0:48
Nyolc év után játszik Pakson Gulyás Róbert (Blikk)
Paks - Gulyás Róbert (32) hazatért a Paks férfi kosárlabdacsapatához. A nyolc évig több országban légióskodó korábbi válogatott center kétéves szerződést kötött az Atomerőművel.
jún. 8
0:52
Stanley-kupát nyert idén a fradis Niedermayer (Blikk)
Anaheim - Stanley-kupát nyert a Ferencváros volt jégkorongozója! Rob Niedermayer (32) két évvel ezelőtt, amikor a bérvita miatt szünetelt az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL), a Fradi hokisaként az Újpest elleni rangadón, a nyitott Kisstadionban csodálta a magyarországi hóesést.
jún. 8
0:56
Várhidi megbukott (Blikk)
Megbukott Norvégiában a magyar labdarúgó-válogatott és kapitánya.
jún. 8
1:00
Elégedettek a norvégok (Blikk)
Oslo - A norvégok természetesen elégedettek a magyarok ellen 4-0-ra megnyert EB-selejtező után. A siker mellett a vezetők elsősorban annak örültek, hogy a skandinávok továbbra is harcban állnak az első két hely valamelyikéért, és reménykedhetnek, ott lesznek jövőre az Európa-bajnokságon.
jún. 8
1:04
Újra Beckhaméket imádja Anglia (Blikk)
A Real Madrid sztárját hősként ünneplik, ismét égi magasságokba emelkedett a szurkolók szemében.
jún. 8
1:08
Káosz a 2008-as foci-EB előtt (Blikk)
Bécs-Bázel - Egy esztendő múlva kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, de ma úgy tűnik, több bajt, mint örömöt hoz az osztrák- svájci rendezés a focinak.
jún. 8
1:12
Hrepka bokaszalag-szakadást szenvedett (Blikk)
Budapest - U21-es labdarúgó-válogatottunk kapcsán elmondhatjuk, az egyik szemünk sír, a másik nevet. A második Európa-bajnoki selejtezőjén 1-0-ra legyőzte Lettországot a csapat, ám az egyik vezéregyéniség, Hrepka Ádám (19) súlyos sérülést szenvedett. Az MTK játékosának részlegesen elszakadt a bokaszalagja.
jún. 8
1:16
Elmarad a Fradi meccse? (Blikk)
Budafok - Játék nélkül juthat három bajnoki ponthoz a hét végén a Fradi focicsapata. A zöld-fehérek elvileg Tatabányán játszanának a Budafokkal, de ha a rendőrség nem vállalja a meccs biztosításának költségeit, elmarad a találkozó. Az összecsapást ugyanis nem minősítették kiemelt kockázatúnak, így a budafokiaknak kellene fizetni a rendőri biztosítást, ám nekik nincs pénzük erre.
jún. 8
1:20
Négy csapat indulása van veszélyben (Blikk)
Budapest - Megnyugtatta a lila-fehérek híveit Dányi Szilárd (36), az Újpest FC ügyvezető igazgatója. Az élvonalbeli labdarúgócsapat nevezését ugyanis nem fogadta el a szövetség versenybizottsága, így a jelenlegi állás szerint a lilák nem indulhatnak a következő bajnokságban. Dányi szerint azonban nincs baj.
jún. 8
6:10
Nagyot lépett előre a San Antonio (Infostart)
A San Antonio nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság négy győzelemig tartó döntőjének első mérkőzését. A texasi csapat odahaza 85-76-ra verte a Cleveland együttesét.
jún. 8
7:32
NBA: hazai pályán szerzett előnyt a San Antonio Spurs (She)
Kilenc ponttal megverte a Clevelandet, így előnyt szerzett az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjében a San Antonio.
jún. 8
9:10
Buffon hosszabbított (Infostart)
Gianluigi Buffon, a Juventus labdarúgócsapatának világbajnok kapusa további két évvel, 2012-ig meghosszabbította a szerződését a torinói klubbal.
jún. 8
9:10
Arany Kupa: az Egyesült Államok legyőzte Guatemalát a nyitányon (She)
Az Egyesült Államok és Salvador válogatottja is győzött az Észak- és Közép-amerikai országok számára kiírt Arany Kupán.
jún. 8
9:12
Roman Abramovics, az álomfőnök (Infostart)
Míg a legtöbben csak egy üdvözlőlapot meg egy üveg pezsgőt kapnak főnöküktől, ha megházasodnak, addig a Chelsea labdarúgócsapatának játékosai jóval nagyobb ajándékra számíthatnak.
jún. 8
9:20
Franciaország: Ricardo Gomes lett a Monaco csapatának edzője (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco együttesénél a brazil Ricardo Gomes lett az új szakvezető. Az egykori kiváló védő a szintén francia Bordeaux együttesét hagyja ott.
jún. 8
10:19
Liverpool: Xabi Alonso új szerződést írt alá a klubbal (She)
Meghosszabbította szerződését a Liverpool labdarúgócsapatával a spanyol középpályás, Xabi Alonso. Az új kontraktus értelmében 2012-ig marad jelenlegi csapatánál.
jún. 8
11:35
MotoGP, Katalán Nagydíj: Pedrosa kezdett a legjobban, Stoner a 2. (She)
Dani Pedrosa jelentősnek mondható, több mint négy tizedes előnnyel nyerte a MotoGP első szabadedzését a gyorsasági motoros világbajnokság Katalán Nagydíján. A spanyol klasszis mögött az összetettben éllovas Casey Stoner végzett, míg a hétszeres világbajnok Valentino Rossi a hatodik helyen zárt.
jún. 8
12:56
Eb-selejtezők: Svédország 3-0-val kapta meg a három pontot (She)
A svéd labdarúgó-válogatott 3-0-ás gólkülönbséggel megkapta a három pontot a dánok ellen múlt szombaton félbeszakadt Európa-bajnoki selejtezőért - így döntött pénteken az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága.
jún. 8
13:02
Katalán Nagydíj, 250 kcm: Bautista volt a leggyorsabb, Tóth a 26. (She)
Az összetettben negyedik helyen álló, Mugellóban győztes Alvaro Bautista nyerte a 250 kcm-esek első szabadedzését a gyorsasági motoros világbajnokság hetedik futamán, a barcelonai Katalán Nagydíjon. Közvetlenül mögötte a pontversenyben éllovas Jorge Lorenzo, valamint Alex De Angelis végzett, míg Tóth Imre a 26. időt érte el.
jún. 8
13:06
Hiba volt megtámadni a játékvezetőt (Infostart)
A svéd labdarúgó-válogatott 3-0-ás gólkülönbséggel megkapta a három pontot a dánok ellen múlt szombaton félbeszakadt Európa-bajnoki selejtezőért.
jún. 8
15:04
"Az utóbbi időben sok olyan dolog történt, aminek nem lett volna szabad" (Infostart)
Az Arsenal klasszisa, Thierry Henry egy interjúban elismerte, örül annak hogy a Milan érdeklődik utána, mert elégedetlen a csapat utóbbi időkben mutatott teljesítményével.
jún. 8
15:10
Öttusa Eb: Vörös Zsuzsanna és Máthé Vivien is bejutott a döntőbe (She)
Vörös Zsuzsanna és Máthé Vivien bejutott a döntőbe a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos női versenyében: előbbi első, utóbbi harmadik lett a B csoportban.
jún. 8
15:25
Katalán Nagydíj, MotoGP: Valentino Rossi alaposan feljavult (She)
Az első gyakorláson hatodik Valentino Rossi bizonyult a leggyorsabbnak a MotoGP második szabadedzésén a gyorsasági motoros világbajnokság hetedik futamán, a Katalán Nagydíjon. Közvetlenül hétszeres világbajnok olasz zseni mögött John Hopkins és Dani Pedrosa végzett.
jún. 8
15:25
Öttusa Eb: Vörös és Máthé döntős (Metropol)
Vörös Zsuzsanna és Máthé Vivien bejutott a döntőbe a rigai öttusa Európa-bajnokság hagyományos női versenyében: előbbi első, utóbbi harmadik lett a B csoportban.
jún. 8
15:31
Dopping: cáfol a Quick Step kerékpárcsapat (She)
A Quick Step kerékpárcsapat cáfolja a belga rendőrség jelentését, és azt állítja: csütörtökön egyetlen versenyző otthonát sem kutatták át, és senkinél sem találtak doppingszert vagy más illegális készítményt.
jún. 8
17:44
Sakkvilágbajnok-jelöltek tornája: Lékó ismét nyert (Metropol)
Lekó Péter a harmadik mérkőzést is megnyerte a negyeddöntőben a sakkvilágbajnok-jelöltek Elisztában zajló, 480 ezer dollár összdíjazású tornáján, így már 2,5-0,5-re vezet az orosz Jevgenyij Barejev ellen.
jún. 8
17:49
A McLaren a tengeren túl is monacói formában (Infostart)
Kanadában az első szabadedzéssel megkezdődött az idei Forma-1-es világbajnokság hatodik versenyhétvégéje. A pénteki első gyakorláson meglepetésre nem a két Ferrari, hanem a monacói győztes McLarenek domináltak.
jún. 8
18:45
Veszélyben David Beckham egészsége és pályafutása? (Infostart)
Az orvosok szerint akár David Beckham pályafutása is veszélybe kerülhet, ha az angol válogatott labdarúgó a nyártól rendszeresen repülőgépen közlekedik majd új Los Angeles-i klubja és Anglia között.
jún. 8
21:54
Alonso újabb leckét adott a Ferrarinak (Infostart)
A Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzésén is a McLaren spanyol sztárja, Fernando Alonso volt a leggyorsabb. A címvédő az első gyakorláson mutatottnál is nagyobb fölénnyel utasította maga mögé riválisait.
jún. 8
21:54
Tenisz, Roland Garros: ausztrál, olasz siker női párosban (She)
Párizsban, a Roland Garroson a női párosainak döntőjében a 17. helyen rangsorolt Alicia Molik, Mara Santangelo, ausztrál, olasz kettős két játszmában verte az esélyesebb, hetedikként kiemelt Katarina Srebotnik, Szugijama Ai, szlovén, japán duót.

Keresés