2007. július 31. kedd

júl. 31
1:01
Így épül egy Forma-1-es város (Blikk)
A Forma-1-es világbajnoki sorozat magyar versenyhétvégéje hivatalosan pénteken kezdődik.
júl. 31
1:05
Alonso nem fogadna a saját győzelmére (Blikk)
Madrid - Jóllehet, tíz napja, az Európa Nagydíjon aratott győzelme óta ünneplik, Fernando Alonso (26) a szokásától eltérően igen visszafogott.
júl. 31
1:09
Békét köt a Fradi és az MLSZ? (Blikk)
Kibékül az FTC és a Magyar Labdarúgó-szövetség? Tegnap délután ugyanis Rieb György, a Ferencváros elnöke az MLSZ székházában találkozott a szövetség elnökével, Kisteleki Istvánnal.
júl. 31
1:13
Filkor az Inter-sztárok riválisa (Blikk)
Az olasz bajnok Internazionale fiatal magyar futballistája nyáron felkerült az első csapathoz.
júl. 31
1:17
Szávay 36. a világranglistán (Blikk)
júl. 31
1:21
Várhidi focistái formáját figyeli (Blikk)
Budapest - Közeledik az év meccse, augusztus 22-én a világbajnok olasz futballisták ellen lép pályára a magyar válogatott a Puskás Ferenc stadionban.
júl. 31
1:25
Détári Lajos: Ennél több kell gyerekek! (Blikk)
Az előző szezonban számtalan, halványul teljesítő légiósa miatt téphette a haját a soproni NB I-es futballcsapat.
júl. 31
1:29
61 áldozata van az iraki fociünnepnek (Blikk)
Hivatalos adatok szerint már 61 halálos áldozata van az iraki labdarúgó-válogatott szenzációs szereplésének.
júl. 31
1:33
Elindul a Loki a BL felé? (Blikk)
Debrecen - Az év eddigi legfontosabb meccse előtt áll a Debrecen. Ma (20.45, Duna Tv) a svéd bajnoki címvédővel, az Elfsborggal játszik a labdarúgó-Bajnokok Ligája selejtezőjében harmadszor induló Loki. A játékosok szeretnék feledtetni az egy évvel ezelőtti kupakudarcot, amikor a mecedón Rabotnicki verte meg őket 4-1-re a hazai 1-1 után. Most is a továbbjutás a cél.
júl. 31
6:20
113 évet késett a bajnoki döntő (Infostart)
Némi késéssel játszották le az első német labdarúgó-bajnokság mindent eldöntő mérkőzését: a két érintett csapatnak 113 évvel ezelőtt kellett volna mérkőznie egymással.
júl. 31
8:16
El akarták rabolni Henry kislányát (Behaviour)
Brit lapértesülés szerint el akarták rabolni Thierry Henry kislányát, de a rendőrség megakadályozta a kelet-európai bűnbanda tervét. A francia futballsztár június végén igazolt az Arsenaltól az FC Barcelonához. A News of the World úgy tudja, hogy román emberrablók akarták elvinni a kis Teát, aki a játékos volt feleségével él a szigetországban. Amikor Henry tudomást szerzett a meghiúsított…
júl. 31
8:21
Nigéria: Berti Vogtsot szerződésszegéssel vádolják (She)
A Nigériai Labdarúgó szövetség szerint szerződésszegést követett el Berti Vogts, az ország nemzeti együttesének szakvezetője.
júl. 31
8:29
Barcelona: el akarták rabolni Thierry Henry kislányát? (She)
Brit lapértesülés szerint el akarták rabolni Thierry Henry kislányát, de a rendőrség megakadályozta a kelet-európai bűnbanda tervét.
júl. 31
9:33
Újabb doppingoló kerékpározó bukott le (Infostart)
A spanyol Iban Mayo doppingtesztje is pozitív lett a vasárnap véget ért Tour de France kerékpáros körversenyen.
júl. 31
9:52
Tenisz: Venus Williams könnyed sikere San Diegóban (She)
Venus Williams könnyedén nyert az orosz Anasztaszija Rogyjonova ellen a San Diegóban zajló 1,34 millió dollár összdíjazású női tenisztorna első fordulójában.
júl. 31
10:17
Lindsay Davenport Balin tér vissza egyesben (Behaviour)
Lindsay Davenport, az amerikaiak tavaly visszavonult teniszsztárja szeptember elején Balin tér vissza egyesben is a pályára.A korábbi világelső - aki júniusban édesanya lett - döntését a szeptember 10-én rajtoló, 225 ezer dollár összdíjazású torna szervezői jelentették be kedden. Davenport párosban már augusztus közepén, New Havenben elindul honfitársa, Lisa Raymond oldalán.
júl. 31
11:42
Tour de France: Mayo is megbukott (Behaviour)
Pozitív lett Iban Mayo doppingtesztje a vasárnap befejeződött Tour de France-on. A spanyol kereksnél EPO használatát mutatták ki. Az eredményről a nemzetközi szövetség (UCI) értesítette a 29 éves versenyző csapatát, a Saunier Duvalt, amelynek vezetői azonnali hatállyal felfüggesztették engedélyét, s egyben jelezték, amennyiben a B-próba is megerősíti az első teszt eredményét, kizárja a kerekest a…
júl. 31
11:56
Kerékpár: Patrik Sinkewitz lemondott a B-próbáról (She)
Patrik Sinkewitz lemondott arról, hogy nyilvánosságra hozzák B-próbájának eredményét.
júl. 31
11:58
Atlétika: Bene anyagi problémák miatt távozik Pécsről (She)
A Pécsi Futó Klubtól a Nyíregyházi VSC-hez igazolt Bene Barnabás négyszeres korosztályos Európa-bajnok atléta, mert eddigi egyesületétől egy éve nem kapott fizetést és méltatlan körülmények között edzett.
júl. 31
13:24
Atlétika: Blanka Vlasic 2,06 métert ugrott Szalonikiben (She)
A horvát Blanka Vlasic továbbra is őrzi kiváló formáját, amit hétfőn Szalonikiben is bizonyított, ahol 2,06 méterre javította a világ idei legjobb női magasugró eredményét.
júl. 31
13:26
Rasmussen e-mailjeit árulja egy kalóz (Behaviour)
Egy számítógépes kalóz felajánlotta a B.T. című dán bulvárlapnak, hogy eladja a vasárnap véget ért Tour de France országúti kerékpáros körversenytől visszaléptetett Michael Rasmussen internetes levelezését. Ezt az újság sportrovatának vezetője árulta el. Peter Brüchmann egyben jelezte, hogy visszautasították a hacker ajánlatát, ám az illető elmondta nekik, hogy mindenképpen nyilvánosságra akarja…
júl. 31
13:39
NBA: Kevin Garnett Boston Celticsben folytathatja pályafutását (She)
Előrehaladott tárgyalásokat folytat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Boston Celtics a Minnesota Timberwolvesszal Kevin Garnett leigazolásáért.
júl. 31
14:47
Nemzetközi Úszó-szövetség: mérleg a doppingvizsgálatokról (She)
A Nemzetközi Úszószövetség, a FINA 2007 első felében 1174 doppingvizsgálatot végzett, ezen belül 619 volt a versenyen kívül végrehajtott, előre be nem jelentett ellenőrzések száma.
júl. 31
14:51
Triatlon: vb-főpróba és világbajnokság Tiszaújvárosban (She)
"Vb-főpróba és világbajnokság Tiszaújvárosban" - így hirdetik a kilencedik TVK Triatlon Nagyhét szervezői az augusztus 4. és 12. közötti eseményt. Az idén ugyanis az egyéni Világkupa-verseny után - amely egyébként az augusztus végi németországi rövid távú vb-főpróbája lesz - csapat-világbajnokságot is rendeznek.
júl. 31
15:26
Labdarúgás: Neri Castillo 20 millió euróért a Sahtar játékosa lett (She)
Húszmillió eurót fizetett az ukrán Sahtar Doneck a mexikói Nery Castillóért, aki szerdán csatlakozik új futballcsapatához.
júl. 31
16:56
Portugália: Freddy Adu a Benficához igazol (She)
Amennyiben megfelel az orvosi vizsgálaton, a Benfica labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Freddy Adu, akit évek óta csodagyerekként kezelnek az Egyesült Államokban.
júl. 31
16:57
Labdarúgás: Brazília hivatalosan is pályázik a 2014-es vb-re (Infostart)
Brazília hivatalosan is benyújtotta pályázatát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) a 2014-ben esedékes világbajnokság megrendezésére.
júl. 31
18:19
Budapesten kampányol az ittas vezetés ellen Mika Häkkinen (Infostart)
Kedd délután Budapest utcáit járja Mika Häkkinen kétszeres Forma-1-es világbajnok. A finn pilóta kora este a szurkolókkal is találkozik a Liszt Ferenc téren.
júl. 31
18:55
Max Mosley fellebbez a Forma-1-es kémügyben (Infostart)
Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke fellebbezést nyújt be a szervezet illetékes testületéhez annak nyomán, hogy a Forma-1-es kémügyben, azaz a Ferrari titkos anyagainak jogtalan birtoklása miatt első fokon nem született elmarasztaló ítélet a McLaren-Mercedes istállóval szemben.
júl. 31
19:58
Búvár világjátékok: egy arany- és három ezüstérem a magyar mérleg (She)
Egy arany- és három ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők a Bariban zajló búvár világjátékok első két napján.
júl. 31
20:00
Atlétikai vb: a brit Paula Radcliffe nem indul Oszakában (She)
Korábbi terveivel ellentétben mégsem áll rajhoz az augusztus 25-én kezdődő oszakai atlétikai világbajnokságon Paula Radcliffe, a női maratonfutás brit címvédője.
júl. 31
20:02
Ferencváros: az FSZSZ a Legfőbb Ügyészséghez fordult (She)
A Ferencváros Szurkolók Szövetségének (FSZSZ) elnöksége a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabályzataira és működésére vonatkozóan törvényességi felülvizsgálati kérelemmel fordult levélben a Legfőbb Ügyészséghez - erről Boros Bánk Levente, az FSZSZ alelnöke közleményben tájékoztatta az MTI-t.
júl. 31
20:08
Kerékpár: egy hónapig nem versenyez az Astana (She)
Az Alekszandr Vinokurov doppingügye miatt címoldalakra került Astana országúti kerékpáros csapat bejelentette: a történtek miatt egyetlen augusztusi viadalon sem indítja versenyzőit.
júl. 31
20:09
A Debrecen megkezdi harcát a BL-szereplésért (Infostart)
Kedd este a Debrecen labdarúgó-csapata megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája 2007-2008-as szezonjában. A hazai fronton egymást követő három évben is bajnok gárda célja, hogy a főtáblára kerüljön. Ez korábban a magyar csapatok közül csak a Ferencvárosnak sikerült, 1995 augusztusában.
júl. 31
20:32
UEFA Kupa: a Partizan lejátszhatja a visszavágót (Infostart)
Noha múlt csütörtökön az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kizárta az UEFA Kupából a Partizan Beograd csapatát, a szerb klub mégis lejátszhatja a bosnyák Zrinjski Mostar elleni visszavágóját a selejtező első fordulójában, mivel fellebbezett.
júl. 31
22:01
Bieli sakktorna: Polgár remizett Onischukkal (Metropol)
Polgár Judit világossal remizett az amerikai Alexander Onischukkal a bieli sakk szupertorna hetedik fordulójában.
júl. 31
23:20
BL-selejtező: idegenben nyert a Sahtar Donyeck (She)
A Sahtar Doneck már idegenben kétgólos előnyt szerzett az örmény Pjunik Jereván ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.
júl. 31
23:25
Barátságos mérkőzés: Huszti-gól a Real Madrid ellen (She)
Barátságos mérkőzésen ma Hannoverben a hazai gárda a nagynevű spanyol Real Madrid csapatát fogadta.
júl. 31
23:36
Kínos debreceni zakó (Infostart)
Még a gyenge magyar labdarúgáshoz hozzászokott hazai drukkereknek is csalódást okozott a Debrecen bemutatkozása a nemzetközi porondon. A Loki hazai pályán 1-0-ra kikapott a svéd Elfsborgtól a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén.
júl. 31
23:38
Huszti gólt szerzett a Real ellen (Infostart)
A német Hannover labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3-0-ra legyőzte a Real Madridot. Huszti Szabolcs góllal járult hozzá a sikerhez.

Keresés