2007. augusztus 1. szerda

aug. 1
1:06
Bárdosi a K1-re gyúr (Blikk)
Az olimpiai ezüstérmes birkózó a K1 egyik legdurvább válfajában, az MMA-ban versenyez tovább.
aug. 1
1:06
Nem csak a Debrecen, az egész magyar futball pofont kapott (Infostart)
Veresége után alig maradt reménye a Debrecennek a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe jutásra. A magyar bajnok egyetlen helyzetet sem tudott kialakítani az európai léptékkel mérve legfeljebb közepes képességű, ám remekül felkészített svéd bajnok ellen. Az Elfsborg 1-0-ra győzött Debrecenben.
aug. 1
1:10
Phelps tíz számban indul (Blikk)
Indianapolis - Michael Phelps máris lemaradt Cseh Lacitól. A mi világbajnokunk ugyanis 15 számban indult a magyar bajnokságon, az amerikai úszófenomén viszont csak” tízben áll rajthoz az Egyesült Államok úszóbajnokságán.
aug. 1
1:14
Varga Gabit vonzzák a mágnesek (Blikk)
Akár hűtőmágnes-kereskedést is nyithatna Európa-bajnok tőrvívónk.
aug. 1
1:18
Häkkinen: Imádom Magyarországot! (Blikk)
Bár finn, márpedig honfitársa, a Forma-1-ben versenyző Kimi Räikkönen (27) nem éppen érzelmi kitöréseiről híres, a kétszeres világbajnok egykori F1-es pilóta, Mika Häkkinen (38) szinte áradozik rólunk.
aug. 1
1:22
Két kanyart át kellett építeni Mogyoródon (Blikk)
A tizenegyes és az ötös kanyarban kellett a gumifalat átlagosan három-hat méterrel hátrébb vinni.
aug. 1
1:26
Nyerni megy az MTK a MIKA-hoz (Blikk)
A kék-fehér fiatalok az UEFA-kupa selejtezőjében Örményországban, a MIKA vendégeként akarják megőrizni egygólos előnyüket.
aug. 1
1:30
Paktumot kötnek az NB II-ért? (Blikk)
Budapest - Szokatlan és gyanús a csend. Az elmúlt hónapokban akár a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), akár az FTC vezetői háborogva nyilatkoztak a két fél vitájáról, most mindenki hallgat.
aug. 1
1:34
Fehérvári góliszony (Blikk)
Székesfehérvár - Nincs könnyű helyzetben Marijan Vlak (51), a Fehérvár NB I-es labdarúgócsapatának horvát trénere. A szakvezetőnek ugyanis gyakorlatilag sejtése sincs arról, hogy ki, illetve kik fognak gólt lőni csapatának elkövetkezendő meccsein.
aug. 1
1:38
Nekem a Loki a csúcs (Blikk)
Debrecen - Megkezdte Bajnokok Ligája-szereplését a Debrecen. A lapzártánk után véget ért, Elfsborg elleni meccs előtt a csapatkapitány, Sándor Tamás (33) arról beszélt, élete nagy álma, hogy a klubbal bejussanak a Bajnokok Ligájába. A Loki élő futball-legendája imádja a csapat közönségét, amely szerinte a legjobb a világon, és megérdemli, hogy sikerekkel ajándékozzák meg.
aug. 1
7:25
Mégsem kell Ballack a Real Madridnak (Infostart)
A Real Madrid mégsem kívánja megszerezni Michael Ballackot, a Chelsea német futballsztárját.
aug. 1
7:32
Real Madrid: mégsem kell Ballack (Behaviour)
A Real Madrid mégsem kívánja megszerezni Michael Ballackot, a Chelsea német futballsztárját. Bernd Schuster vezetőedző egy napja úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a brazil Kaká (AC Milan) leigazolása nem jönne össze, célszerű volna a Nationalelf középpályását kivásárolni a londoniaktól.
aug. 1
7:37
A Milan érdeklődik Baptista iránt (Behaviour)
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke elismerte, hogy a klub szeretné leigazolni Julio Baptistát, a Real Madrid brazil labdarúgóját. "Ha a királyi gárda vezetői elfogadják ajánlatunkat Baptistáért, az jó, de ez eddig nem történt meg. Azt viszont cáfolnom kell, hogy Cassanót is beajánlották volna nekünk" - mondta Galliani, akit azután kérdeztek meg a Reallal folytatott tárgyalásokról, hogy a hét…
aug. 1
8:46
Formula-1: büntetőpontjai miatt bevonták Piquet jogosítványát (She)
Büntetőpontjai túllépték a megengedett határt, ezért három hónapra bevonták a jogosítványát Nelson Piquet-nek, a Forma-1 háromszoros világbajnokának.
aug. 1
10:43
NBA: Kevin Garnett három évre írt alá a Boston Celticshez (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics szerződést kötött Kevin Garnett-tel, a Minnesota Timberwolves szupersztárjával. A klasszis játékos három évre írt alá új csapatához.
aug. 1
11:35
Örökös eltiltást követel az olasz kerekeslegenda (Behaviour)
Örökös eltiltást követel a doppingvétségen ért versenyzőknek Francesco Moser, az olaszok legendás kerékpárosa. "Aki lebukik, keressen magának másik foglalkozást. A csalókat el kell távolítani a sportágból, mivel csapataiknak és tiszta társaiknak is ártanak" - hangoztatta az 56 éves klasszis. Az 1984-ben Giro d,Italia-győztes Moser jelenleg a Profi Kerekesek Szövetségének(CPA) elnöki tisztét tölti…
aug. 1
12:43
Dopping: örökös eltiltást követel az olasz kerekeslegenda (Infostart)
Örökös eltiltást követel a doppingvétségen ért versenyzőknek Francesco Moser, az olaszok legendás kerékpárosa.
aug. 1
12:43
Búvár világjátékok: két magyar bronzérem a harmadik napon (She)
Két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a Bariban zajló búvár világjátékok harmadik napján. A férfiak 400 méteres búvárúszásában a 800-on második Vilhelm Szilárd 2:48.82 perces új magyar csúccsal csapott harmadikként célba, míg ugyanitt Kanyó Dénes az ötödik lett (2:51.24 p).
aug. 1
12:43
Kerékpár: örökös eltiltást követel az olasz Francesco Moser (She)
Örökös eltiltást követel a doppingvétségen ért versenyzőknek Francesco Moser, az olaszok legendás kerékpárosa.
aug. 1
12:51
Örökös eltiltást követel az olasz kerekeslegenda (Metropol)
"Aki lebukik, keressen magának másik foglalkozást." - mondta Francesco Moser, az olaszok legendás kerékpárosa.
aug. 1
13:09
Külföldre utazik az afgán női futballválogatott (Behaviour)
Fennállása során először utazik külföldre az afgán női labdarúgó-válogatott. A két női edzővel kiegészülő, 20 fős keret - amelynek tagjai az iszlám előírásokat követve teljes ruházatban, hosszú futónadrágban és fejükön baseballsapkában lépnek pályára - hamarosan Pakisztánban mérkőzik meg a házigazdák legjobbjaival. A tálib rezsim 2001-es bukása óta a nők sportolhatnak, tanulhatnak és dolgozhatnak…
aug. 1
14:25
Nesta lemondta a válogatottságot (Infostart)
A világ legjobb védői között számon tartott Alessandro Nesta nem lép többé pályára az olasz labdarúgó-válogatottban.
aug. 1
14:25
Szumó: először tiltottak el Japánban egy jokozunát (She)
Nem indulhat a következő két nagy japán szumóversenyen, fizetését pedig harminc százalékkal csökkentették a következő négy hónapra Asashoryunak, a mongol születésű jokozunának.
aug. 1
14:35
Először tiltottak el Japánban egy jokozunát (Behaviour)
Nem indulhat a következő két nagy japán szumóversenyen, fizetését pedig harminc százalékkal csökkentették a következő négy hónapra Asashoryunak, a mongol születésű jokozunának.
aug. 1
14:37
Nesta lemondta a válogatottságot (Behaviour)
A világ legjobb védői között számon tartott Alessandro Nesta nem lép többé pályára az olasz labdarúgó-válogatottban. A BL-címvédő AC Milan 31 éves világbajnoka azzal indokolta döntését, hogy túl sok elfoglaltsággal jár neki a klubjában és a nemzeti csapatban való helytállás, de lapvélemények szerint Roberto Donadoni szövetségi kapitánnyal sem jött ki.
aug. 1
14:39
Ismét Zsebe Ferenc lett a körmendi kosarasok edzője (Behaviour)
Ismét Zsebe Ferenc lett a bajnoki ezüstérmes Lami-Véd-Körmend férfi kosárlabdacsapatának a vezetőedzője. A kosarinfo.com szaklap értesülése szerint a vasiakat 2003-ban bajnoki címre vezető szakember már megállapodott a klub elöljáróival. Elődje, Sabáli Balázs hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy a tavalyi bajnok Atomerőmű SE kispadján tevékenykedik tovább.
aug. 1
14:41
Olasz golfozó pozitív doppingtesztje (Behaviour)
Fennakadt egy doppingellenőrzésen Alessandro Pissilli olasz profi golfozó. Az Olasz Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint Pissillit június 29-én egy torinói versenyen ellenőrizték és szervezetében finaszterid nyomaira bukkantak. Ezt a készítményt hajhullás ellen szokták használni, és nem minősül teljesítményfokozónak, ennek ellenére rajta van a doppinglistán, miután alkalmas más anyagok…
aug. 1
14:51
Kosárlabda, Körmend: Zsebe Ferenc másodszor is a kispadon (She)
Hosszas huzavona után szerda hajnalban eldőlt, hogy a paksi Atomerőműhöz távozó Sabáli Balázst Zsebe Ferenc váltja a körmendi kosárlabdacsapat kispadján.
aug. 1
14:56
Golf: az olasz Alessandro Pissilli pozitív doppingtesztje (She)
Fennakadt egy doppingellenőrzésen Alessandro Pissilli olasz profi golfozó.
aug. 1
16:19
Dühös szurkolók ütlegelték-rugdosták a távozó játékos autóját (Behaviour)
Tojással dobálták meg a Newcastle United dühös szurkolói Kieron Dyer házát, aki el akarja hagyni az észak-angol futballklubot. A válogatott középpályás azért szeretne váltani, hogy közelebb lehessen Ipswichben élő családjához, és már be is jelentkezett érte a londoni West Ham United, illetve Tottenham Hotspur.
aug. 1
16:24
Nyílt lovastorna Eb: népes mezőny lesz Kaposváron (She)
Július utolsó napján lezárult a nevezés az idei nyílt lovastorna Európa-bajnokságra, s az összegzés szerint 17 ország 380 versenyzője és 88 lova vesz részt a kaposvári viadalon.
aug. 1
16:47
Magyar siker Los Angelesben! (Behaviour)
Mind egyéniben, mind csapat kategóriában a legjobbnak bizonyult és aranyérmet szerzett a Los Angelesben rendezett ANAC Világ Kupán verseny aerobikból Bucsánszki Linda. A piliscsabai lány korábban már elnyerte a Magyar Bajnoki címet, valamint a Francia World Siries versenyén is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.
aug. 1
16:56
Hagyományteremtő maratoni verseny Csepel-szigeten (Behaviour)
A Kisdunamenti Civil Szervezetek Szövetsége augusztus 18-án rendezi meg az 1. Sziget Maraton futóversenyt a Csepel-szigeten. Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a szervezők reményei szerint hagyomány teremtő viadal Szigetszentmártonból indul és a versenyzők Szigetcsép, Tököl, Szigetújfalú és Ráckeve érintésével érnek majd vissza a szigetszántmártoni célig.
aug. 1
17:54
Szétszedik a Lokit? (Blikk)
Könnyen lehet, hogy a húzóembereit is elveszti a DVSC focicsapata.
aug. 1
17:54
Atlétika: hagyományteremtő maratoni verseny Csepel-szigeten (She)
A Kisdunamenti Civil Szervezetek Szövetsége augusztus 18-án rendezi meg az 1. Sziget Maraton futóversenyt a Csepel-szigeten. Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a szervezők reményei szerint hagyomány teremtő viadal Szigetszentmártonból indul és a versenyzők Szigetcsép, Tököl, Szigetújfalú és Ráckeve érintésével érnek majd vissza a szigetszántmártoni célig.
aug. 1
18:06
A pápa gratulált a győztes irakiaknak (Behaviour)
XVI. Benedek pápa gratulált az iraki labdarúgó-válogatottnak az Ázsia Kupán aratott diadaláért. "Oly gyakran sírtunk együtt az irakiakkal, ezúttal velük örültem" - jelentette ki a katolikus egyházfő. - "A helyiek közös öröme jelzi, hogy az iraki nép normális, derűs életre vágyik, remélem, ez az esemény hozzájárul egy békés, kölcsönös tiszteleten alapuló béke megteremtődéséhez". Az iraki válogatott…
aug. 1
18:06
Formula?1: Ross Brawn csak a Ferrarival áll szóba (She)
Visszautasította Ross Brawn (képünkön) azokat a feltételezéseket, hogy a Ferrarin kívül bármilyen más csapat szolgálatába állna, ha lejár az egyéves szabadsága, amelyet ő kért a maranellóiaktól. A Ferrari korábbi technikai igazgatójáról Nigel Stepney, a kémbotrány egyik főszereplője mondta, hogy elhagyná az olaszokat egy másik istálló kedvéért.
aug. 1
18:35
Anglia: Valerij Bozsinov a Manchester Cityhez igazol (She)
Az angol Manchester Cityhez igazol Valerij Bozsinov, a Fiorentina bolgár válogatott labdarúgója.
aug. 1
19:57
Bajnokok Ligája, selejtező: kétgólos előnyt szerzett a Rosenborg (She)
A Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában a norvég Rosenborg idegenben kétgólos előnyt szerzett magának a hazai visszavágóra a kazah FC Astana ellen.
aug. 1
19:59
Ökölvívás: Roy Jones Jr elsőszámú célpontja Erdei Zsolt (She)
Roy Jones Jr (51 győzelem ? 4 vereség) pormótere, Murad Muhammad azt mondta egy pansacolai lapnak, hogy a legendás bokszoló november 3-án, 10-én vagy 17-én bokszol legközelebb, valószínűleg ismét Biloxiban vagy New Orleansban. Számol be a monokli.com, internetes szaklap.
aug. 1
20:09
Besenyei nem repülhet ki az Alagútból (Metropol)
A várható rossz idő miatt elmarad a Forma-1 előtti rendezvények közül a leglátványosabb. A Polgári Légügyi Hatóság nem engedélyezte, hogy a Besenyei Péter műrepülő világbajnok kirepüljön az Alagútból.
aug. 1
20:11
Kézilabda, felkészülés: Vác - Duslo Sala, felemás a mérleg (She)
aug. 1
20:53
Olimpia: nagyszabású ünnepség egy évvel a rajt előtt (Behaviour)
Országszerte több mint hatvan ünnepséget rendeznek Kínában jövő szerdán, hangsúlyozandó, hogy pontosan egy évvel azután kezdődik a pekingi olimpia. A legnagyobb rendezvényre a Tienanmen téren kerül sor, ahova tízezer embert, köztük városi elöljárókat, illetve politikusokat várnak. A három órásra tervezett műsorban hazai és külföldi színészek, énekesek és táncosok lépnek majd fel, a történéseket…
aug. 1
21:52
Tenisz: Kiss bravúrja, három magyar a negyeddöntőben (She)
Mindhárom még versenyben lévő magyar játékos bejutott a negyeddöntőbe a kamaraerdei Grand Slam Parkban zajló, 10 ezer dollár összdíjazású, Budapest Bank Money Plus Open elnevezésű ITF-future férfi tenisztorna szerdai játéknapján.
aug. 1
21:54
Peking 2008: nagyszabású ünnepség egy évvel a rajt előtt (She)
Országszerte több mint hatvan ünnepséget rendeznek Kínában jövő szerdán, hangsúlyozandó, hogy pontosan egy évvel azután kezdődik a pekingi olimpia.
aug. 1
21:56
Felkészülési mérkőzés: 22 gólt rúgott a Sopron Szigligeten (She)
Felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli FC Sopron 22 gólt lőtt megyei harmadosztályú ellenfelének. A bajnokságban egy döntetlennél és egy vereségnél tart a Détári-csapat, amely könnyed győzelmet aratott.
aug. 1
21:59
NFL: Daunte Culpepper egyéves szerződése az Oaklanddel (She)
Daunte Culpepper egyéves szerződést kötött az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban szereplő (NFL) Oakland Raiders csapatával.
aug. 1
22:00
Bieli sakktorna: Polgár remizett Griscsukkal (Metropol)
Polgár Judit sötéttel remizett az orosz Alekszandr Griscsukkal a bieli sakk szupertorna nyolcadik fordulójában.
aug. 1
22:00
Kokózott, ivott, majd így vezetett a bringás bajnok (Behaviour)
A két éve visszavonult korábbi klasszis országúti kerékpáros, Aitor Gonzalez, kokaint és szeszes italt fogyasztott, majd így ült volán mögé. A Vuelta a Espana 2002-es bajnokát július 21-én közúti ellenőrzés során állították meg Alicantéban a helyi rendőrök, s az Euskatel egykori bringásának az alkohol- és drogtesztje is pozitív eredményt hozott. Aitor Gonzalezt egy évre eltiltották a vezetéstől,…
aug. 1
22:15
Rossz himnuszt játszottak el az iraki foci-válogatottnak (Behaviour)
Tévedésből rossz himnuszt játszottak el a labdarúgó Ázsia Kupát megnyerő iraki válogatott fogadásán Dubajban. A kontinenstornát története során szombaton először megnyerő iraki nemzeti együttest Sejk Muhammad ibn Rashid al-Maktum, az Egyesült Arab Emírségek miniszterelnöke hívta meg egy ünnepi fogadásra és saját magángépét küldte el az irakiakért.

Keresés