2007. augusztus 14. kedd

aug. 14
0:15
Hogy lesz ebből pekingi arany? (Blikk)
Gondterhelten tér pihenőre Kemény Dénes (53), a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 14
0:19
Együtt száguldanak a Talmácsi testvérek (Blikk)
Talmácsi Gábort, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájának éllovasát öccse, Gergő segíti a sikeres felkészülésben.
aug. 14
0:23
Szenzációs Djokovics! (Blikk)
Montreal - Jubileumot készültek ünnepelni a kanadai kiemelt ATP-torna szervezői, és Roger Federer (26) is nagy győzelmi show-ra számított.
aug. 14
0:27
Pánikban az olaszok (Blikk)
Nyolc nap van hátra az augusztus 22-i Magyarország-Olaszország barátságos labdarúgó-mérkőzésig, és a világbajnok háza táján kitört a pánik.
aug. 14
0:31
Hrepka közönségkedvenc lett egyetlen félidő alatt (Blikk)
Nijmegen - Már az első meccsen belopta magát a szurkolók szívébe a válogatott Hrepka Ádám (20). A holland Nijmegen futballcsapatának új csatára a harmadosztályú Cuijk ellen 4-0-ra megnyert találkozón a második félidőben állt be, de rögtön két góllal tette le a névjegyét.
aug. 14
0:35
Rooney lábát törte (Blikk)
Manchester - Duplán rossz napja volt a szombati Wayne Rooneynak (21). A Manchester United angol válogatott csatára eltörte a lábát a Reading elleni bajnoki mérkőzésen, ráadásul még a meccset sem sikerült megnyernie a címvédőnek. A Vörös Ördögök csak 0-0-t értek el a Reading ellen.
aug. 14
0:39
Ünnep! Hazaérkeztek a kajak-kenusok (Blikk)
Kovács Katalin barátja karjaiban kötött ki, Janics Natasa névre szóló pezsgőt kapott.
aug. 14
0:43
Szalai Ádám: Irány Madrid! (Blikk)
Ha Szalai Ádám megfelel a délelőtti kötelező orvosi vizsgálaton, akkor aláírhatja három évre szóló szerződését a spanyol megaklubhoz.
aug. 14
0:47
Hajnal Tamás két góllal nyitott (Blikk)
Nürnberg - Hajnal Tamás (26) azt mondja, legfeljebb az álmaiban lehetett volna szebb a német élvonalbeli futballbajnokság rajtja, mint amilyenre sikerült. A válogatott labdarúgó vasárnap este játszotta első bajnoki mérkőzését a feljutó Karlsruhe csapatában. Hajnalék 2-0-ra nyertek a kupagyőztes Nürnberg otthonában, és mindkét gólt a magyar középpályás szerezte.
aug. 14
5:01
Nagy bajba kerülhet az Arsenal menedzsere (Infostart)
Egyre jobban aggódnak az Arsenal labdarúgóklubja menedzserének egészségéért barátai, mert úgy látják: a szakember túl sokat dolgozik. Arsene Wenger alighanem két héten belül aláírja új, 14 millió fontos szerződését az angol élvonal egyik sztárcsapatánál.
aug. 14
7:21
Fegyelmi eljárás a bírói ítéletet kommentáló műsorközlő miatt (Behaviour)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) fegyelmi eljárást indított a másodosztályú Augsburg csapata ellen, mert az együttes hazai mérkőzésén a műsorközlő érvénytelennek nevezte a vendég 1860 München első gólját.
aug. 14
7:32
La Liga, Espanyol: Somodi Bence próbajátékra utazott (She)
aug. 14
7:38
Serie A, AS Roma: közel a megegyezés a madridi Cicinhóval (She)
aug. 14
7:38
Cincinnati: Henman kiesett (Behaviour)
A szebb napokat is megélt Tim Henman már az első fordulóban kiesett a 2,2 millió dollár összdíjazású Cincinnatiban zajló keménypályás férfi tenisztornán: a brit játékost az argentin Juan Ignacio Chela búcsúztatta három játszmában. A viadal a Mestersorozat hetedik állomása.
aug. 14
7:44
Ligakupa: tartalékjaival állhat ki a Győr a Sopron ellen (She)
Bár a Bp. Honvéd és a Paks már az elmúlt héten pályára lépett az első alkalommal kiírt Ligakupában, a küzdelemsorozat valójában a mai Győr?Sopron mérkőzéssel veszi kezdetét, majd szerdán valamennyi NB I-es együttes lejátssza az első fordulóra kisorsolt találkozóját. A házigazdák várható kezdőcsapatában egyetlen olyan labdarúgó sincs, aki a hét végi bajnoki mérkőzés kezdő sípszavánál ott állt volna…
aug. 14
8:00
Kosárlabda: Lóránt Péter Brüsszel helyett Burgosban folytatja (She)
Egy hónappal ezelőtt Lóránt Péter aláírt a belga élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő BBC Atomia Brussels csapatához, ám a klub nem tudta vállalni az első osztályú indulást. A center így új csapat után nézett és talált: a spanyol másodosztályú Burgos amint értesült a kialakult helyzetről, azonnal megkereste a játékost, aki azóta már alá is írt a csapathoz.
aug. 14
8:00
Piros lapot ért a pókemberes maszk (Behaviour)
Piros lapot ért a pókemberes maszk felvétele a bolíviai labdarúgó-bajnokságban. A Strongest csatára, Pablo Salinas úgy ünnepelte a városi rivális Bolivar elleni gólját, hogy egy pókemberes maszkot vett elő, és a fejére húzta. Az ilyen jellegű ünneplést sárga lappal jutalmazta a bíró, de mivel "Spidermannek" volt már egy figyelmeztetése, a kiállítás sorsára jutott. A találkozót 2-0-ra nyerte a…
aug. 14
8:06
Rummenigge figyelmeztet: a Bayern München még nem nyert semmit (Behaviour)
Még korai lenne ünnepelni, figyelmeztette a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolóit és játékosait Karl-Heinz Rummenigge, a klub ügyvezetője. "Remek teljesítménnyel győztünk az első bajnokinkon és már olyanokat olvasunk, hallunk, hogy ez minden idők egyik legjobb müncheni csapata, pedig még nem nyertünk semmit, a Ligakupát leszámítva" - mondta Rummenigge.
aug. 14
8:55
A cipő okozta Rooney sérülését? (Infostart)
A papírvékonyságú talppal rendelkező futballcipő okozhatta Wayne Rooney súlyos sérülését - véli egy volt angol válogatott labdarúgó. Ian Wright szerint a vékony lábbeli kevés védelmet nyújt a viselőjének.
aug. 14
9:12
Tenisz, Toronto: Dinara Szafinát megizzasztotta Camille Pin (She)
A Torontóban zajló, 1,34 millió dollár összdíjazású női keménypályás tenisztorna első fordulójában az ezúttal pályára lépő kiemeltek közül senki nem kényszerült idő előtt búcsúzni. A kilencedik helyen kiemelt orosz Dinara Szafin azonban nagy csatára kényszerült a francia Camille Pin ellen.
aug. 14
9:38
Tenisz, Cincinnati: Marat Szafin a nyitókörben búcsúzott (She)
A Cincinnatiban zajló, 2,2 millió dollár összdíjazású férfi keménypályás tenisztorna első fordulójában az orosz Marat Szafin (képünkön) kétjátszmás mérkőzésen szenvedett vereséget a német Nicolas Kiefertől.
aug. 14
9:54
Rögbi, Tonga: Inoke Afeaki harmadik vb-jére készülhet (She)
Vége a nagy drukknak, délről a hiányzó utolsó csapat, Tonga is megnevezte vb-keretét. A hagyományosan legkevésbé sikeres déli gárda (ne feledjük azért, hogy csak százezres az ország) legnevesebb játékosa Inoke Afeaki (képünkön), aki (ki-ki döntse el maga) a valaha élt legjobb tongai spíler.
aug. 14
10:10
Universiade: tömegverekedés a hazaiak futballmeccsén (She)
A pályán és a nézőtéren is botrányos jelenetek tarkították a hazai futballválogatott Mexikó elleni negyeddöntőjét a bangkoki Universiadén. Az 1-0-ás thaiföldi sikerrel végződött találkozó a lefújás előtt néhány perccel "fajult el", amikor a vendégek egyik középpályása ütközött a házigazdák kapusával, akinek felrepedt a szája.
aug. 14
11:09
Universiade: rekordszámú ellenőrzés, pozitív doppingtesztek (She)
Több versenyző is fennakadt a doppingellenőrzéseken - jelentették be a bangkoki Universiade szervezői.
aug. 14
11:25
Csehország: Jan Simunek 150 millió koronáért a Wolfsburgé (She)
Jan Simunek, a közelmúltban lezajlott kanadai U20-as labdarúgó-világbajnokságon ezüstérmes cseh válogatott kapitánya a Sparta Prahából a német VfL Wolfsburghoz szerződött - közölte a keddi cseh sajtó.
aug. 14
11:46
Ausztrália: lapértesülés szerint Advocaat lesz az új szakvezető (She)
Helyi sajtóértesülés szerint a holland Dick Advocaat lesz az ausztrál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 14
12:18
Németország: Copa America-győztes brazillal erősít a Wolfsburg (She)
Josue személyében az idei Copa Americán győztes brazillal erősít a német élvonalbeli VfL Wolfsburg labdarúgócsapata.
aug. 14
13:13
Mosolygyűjtemény (Behaviour)
Tízezer gyermekmosoly köszönti majd a 2008-as pekingi olimpia nyitányának közönségét - ígérte Zhang Yimou kínai filmrendező, akit a nyitó és záró ceremóniák megrendezésével bízott meg a játékok rendezőbizottsága.
aug. 14
13:27
Kézilabda, Dunaújváros: szerb átlövő és irányító érkezett (She)
Két szerb játékost szerződtetett a következő szezonra a Dunafer férfi kézilabdacsapata.
aug. 14
13:29
Szerb erősítés a Dunaferr férfi kézilabdázóinál (Behaviour)
Két szerb játékost szerződtetett a következő szezonra a Dunafer férfi kézilabdacsapata. A legutóbbi idény után több kulcsjátékosát, így többek között az irányító Császár Gábort is elveszítő együttes Dusko Milinovicot jöbbátlövő, míg Stanislav Tuticot irányító posztra igazolta egy-egy évre. A 32 éves Milinovic korábban több spanyol élvonalbeli klubnál is megfordult, legutóbb pedig a dán Aalborgban…
aug. 14
13:32
NBA: Pat Riley mester kitölti a szerződését a Miami Heatnél (She)
A találgatások ellenére kitölti 2010-ig szóló szerződését Pat Riley, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) tavaly diadalmaskodó Miami Heat vezetőedzője.
aug. 14
13:40
Copa America-győztes brazillal erősít a Wolfsburg (Behaviour)
Josue személyében az idei Copa Americán győztes brazillal erősít a német élvonalbeli VfL Wolfsburg labdarúgócsapata. A 28 éves középpályás 2011-ig szóló szerződést kap, és másfél millió euróért hagyja el a bajnoki címvédő FC Sao Paulót. A Wolfsburg a brazil játékos mellett közben a mindössze 19 éves cseh Jan Simuneket is megvásárolta a Sparta Prahától.
aug. 14
14:33
Cassano kölcsönben a Sampdoriáé (Behaviour)
A spanyol bajnok Real Madrid labdarúgócsapata kölcsönadta olasz csatárát, Antonio Cassanót a Sampdoria együttesének. A nehéz természetű játékostól már hosszú ideje próbált megszabadulni a királyi gárda, amely spanyol lapértesülések szerint a genovai klubbal kötött megállapodásában azt is vállalta, hogy továbbra is állja a támadó fizetésének kétharmadát (közel 3 millió eurót).
aug. 14
15:52
Universiade: Takács Krisztián hatodik lett 50 gyorson (She)
Kedden Takács Krisztián volt a legjobb magyar a bangkoki Universiadén, miután hatodik lett 50 méteres gyorsúszásban.
aug. 14
16:10
MOB: 170-180 fős csapat várható Pekingben (Behaviour)
Várhatóan 170-180 fő lesz a pekingi olimpián induló magyar versenyzők létszáma - mondta Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke az egy évvel a 2008-as ötkarikás játékok előtt tartott sajtótájékoztatón. Schmitt hangsúlyozta, rendkívül nehéz megszerezni a részvételi jogot, ezért az előzetesen tervezett 200-220-as létszámot várhatóan nem sikerül teljesíteni. Felhívta a figyelmet arra,…
aug. 14
17:09
Kosárlabda: megállapodás az MKOSZ és a Siókosár között (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) megállapodást kötött a Siókosár Utánpótlás Klub Egyesülettel (SIÓKOSÁR), ennek értelmében a felek elállnak mindenfajta további jogi eljárás lefolytatásától.
aug. 14
17:11
Magyar-olasz: már több mint tizenötezer jegy elkelt (She)
Már több mint tizenötezer jegy elkelt az augusztus 22-i Magyarország-Olaszország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésre.
aug. 14
18:04
Magyar-olasz: már több mint tizenötezer jegy elkelt (Behaviour)
Már több mint tizenötezer jegy elkelt az augusztus 22-i Magyarország-Olaszország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésre. A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint az egész országban komoly várakozás előzi meg a meccset, a vidéki IBUSZ-irodákban is jól fogynak a belépők. Az olaszországi érdeklődésre jellemző, hogy eddig 60 újságíró kért akkreditációt a mérkőzésre a dél-európai országból.…
aug. 14
18:13
A Real Madrid az új Barcelona (Infostart)
Az elmúlt tizenegy esztendő mindegyikében szerepelt holland futballista a Barcelona keretében. Giovanni van Bronckhorst távozása után ez az éra véget ért. Most a Real Madrid a holland futballisták legkedvesebb célállomása: Ruud van Nistelrooy mellé a királyi klubba szerződött Royston Drenthe és Wesley Sneijder is. Bernd Schuster azt mondta: "Most már csak Arjen Robbenre lenne szükségem!" Még egy…
aug. 14
19:23
Alaposan megbüntették Tökölit (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága öt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Tököli Attilát, a paksiak támadóját, akit a Honvéd elleni mérkőzésen állított ki a játékvezető.
aug. 14
19:34
NHL: visszavonult a Phoenix veterán centere, Mike Ricci (She)
A Phoenix Coyotes jégkorongcsapatának veterán centere, Mike Ricci visszavonult. Ezt egy jótékonysági golftornán jelentette be.
aug. 14
20:32
Labdarúgás: tizenhat légiós az amerikai válogatott keretben (She)
Bob Bradley, az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mindössze három otthon játszó labdarúgót válogatott be a Svédország ellen készülő keretbe, a további 16 játékos idegenben keresi kenyerét.
aug. 14
20:59
Klubvilágbajnokság: a FIFA növeli a pénzdíjat és a létszámot (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 16 millió dollárra növelte a klubvilágbajnokság pénzdíját, valamint eggyel felemelte a résztvevők létszámát is.
aug. 14
21:38
Spanyolország: magabiztos Villarreal-siker az Osasuna ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályában (La Liga) szereplő Villarreal hazai pályán, felkészülési mérkőzésen 3-0-ra verte a szintén élvonalú Osasuna csapatát.
aug. 14
21:43
BEK-selejtező: utolsó csoportmeccsén kikapott a Femina (She)
Utolsó csoportmérkőzésén kétgólos vereséget szenvedett a Femina női labdarúgócsapata a kazah Alma gárdájától a BEK moldovai selejtezőtornáján és a második helyen végzett.
aug. 14
22:22
Három bukaresti szurkolót vittek kórházba Rómában egy BL-meccsről (Behaviour)
Három román szurkoló szenvedett könnyebb sérüléseket Rómában a Lazio-Dinamo Bucuresti labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező előtti utcai verekedések során. Két vendégdrukkert késsel sebesítettek meg, egyiküket hátba, a másikat lábon szúrták, míg harmadik társukat megrugdosták, ő fejsérüléseket szenvedett. Mindhárman kórházi ellátásra szorultak, de az első jelentések szerint állapotuk nem súlyos.
aug. 14
22:43
Atlétika: visszakerült a német keretbe a gerelyhajító (She)
Kedden visszakerült a német atlétikai válogatott világbajnoki keretébe Peter Esenwein, akit hétfőn gyenge formája miatt zárt ki onnan Jürgen Mallow szövetségi kapitány.

Keresés