2007. augusztus 17. péntek

aug. 17
0:07
Tenisz, Toronto: a belga Justine Henin már a nyolc között (She)
A Torontóban zajló, 1,34 millió dollár összdíjazású, torontói női keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében az első helyen kiemelt belga Justine Henin két játszmában verte kínai ellenfelét, Shuai Penget.
aug. 17
0:13
Dicsérik a spanyolok Szalait (Blikk)
A csapattársaival főleg angolul és németül beszél, de spanyolul is megérteti magát Szalai Ádám (19) a Real Madridnál.
aug. 17
0:17
Várhidinek húsz embere maradt (Blikk)
Már csak húsz magyar labdarúgó versenyez azért, hogy augusztus 22-én pályára lépjen a világbajnok olaszok elleni mérkőzésen.
aug. 17
0:21
Franciaágyban alszanak az olasz labdarúgók (Blikk)
Budapest - Az olasz delegáció a Hilton Budapest WestEnd szálloda ötven szobáját foglalja el. A világbajnokok a hotel többi vendégétől teljesen elszeparálva, lezárt folyosón laknak majd.
aug. 17
0:25
Cristiano Ronaldo lefejelte ellenfelét (Blikk)
A Manchester United labdarúgója a Portsmouth ellen 1-1-re végződő bajnokin lefejelte ellenfelét.
aug. 17
0:29
Mehmet Scholl 18 év után búcsúzott el a Bayerntől (Blikk)
Egy kivételes labdarúgó profi pályafutása ért véget, aki érkezésétől mostanáig az egyik legnagyobb kedvenc volt.
aug. 17
0:33
Esélytelenek az EB-re a férfi kosarasok (Blikk)
Nyíregyháza - Már a pótselejtezők második csoportmeccse után búcsút inthet az Európa-bajnokságról szőtt álmainak a magyar férfi kosárlabda-válogatott.
aug. 17
0:37
Pénzügyileg mindenképpen nyert a Honvéd (Blikk)
Akármi is lett a lapzártánk után véget ért Bp. Honvéd-Hamburg UEFA-kupa-selejtező mérkőzés eredménye, a kispestiek mindenképpen nyertek a német sztárcsapattal.
aug. 17
0:41
Felkészülési mérkőzés: két góllal verte a Real Madrid a Cádizt (She)
A Ramón de Carranza-torna harmadik helyéért lejátszott találkozón a spanyol bajnoki címvédő Real Madrid két góllal verte a Cádiz csapatát.
aug. 17
0:52
Tenisz, Toronto: Szávay párosa a nyolcaddöntőben kapott ki (She)
aug. 17
6:18
Háromezer eurót fizet az Augsburg a sportszerűtlen műsorközlő miatt (Behaviour)
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) háromezer euró befizetésére kötelezte a másodosztályban szereplő Augsburgot a műsorközlő sportszerűtlen viselkedése miatt. A csapat 1860 München elleni hazai bajnokiján (2-6), a szünetben Rolf Störmann azt közölte a drukkerekkel, hogy a vendégek vezető gólja az első félidőben szabálytalan körülmények között született, ezért azt nem lett volna szabad megadni. A…
aug. 17
7:48
NB I: szlovák válogatott futballistát tesztelnek a győriek (She)
Rudolf Urban személyében szlovák válogatott futballistát tesztelt a Győr együttese.
aug. 17
8:15
Lengyelország: fél év kihagyás vár Andrzej Niedzielanra (She)
Körülbelül fél évig nem futballozhat a Wisla Krakow labdarúgócsapatának új szerzeménye, Andrzej Niedzielan.
aug. 17
8:49
Ligue1: otthon nyert, és továbbra is hibátlan a Nancy gárdája (She)
Harmadik meccsét is megnyerte a francia labdarúgó-bajnokságban a Nancy csapata, ezzel a Le Mans mellett ő is százszázalékos.
aug. 17
8:55
Supka: "A visszavágón meglepetést okozhatunk" (Infostart)
A bajnoki listavezető Honvéd gól nélküli döntetlent játszott a német Hamburggal a labdarúgó UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. Supka Attila, a kispestiek vezetőedzője az InfoRádiónak elmondta: jó teljesítményt nyújtott csapata, és a játék képe alapján előnyt kellett volna szerezniük.
aug. 17
9:38
Németország: Marcell Jansen sem játszhat a válogatottban (She)
Újabb játékos dőlt ki az Anglia ellen készülő német labdarúgó-válogatott keretéből, ugyanis Marcell Jansen is megsérült.
aug. 17
9:49
Öttusa-vb: kilencvennyolcan a férfiak versenyében (She)
Három csoportban 98 versenyző küzd a továbbjutást érő helyekért a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos férfi versenyének selejtezőjében.
aug. 17
10:55
Jégkorong: ötéves börtönbüntetést is kaphat a volt NHL-sztár (She)
Akár ötéves börtönbüntetést is kaphat Rick Tocchet, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) egykori sztárja, mert társaival sporttal foglalkozó illegális szerecsejáték-láncot működtetett.
aug. 17
11:00
Universiade: bronzérmes a férfi vízilabda-válogatott (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a harmadik helyen végzett a bangkoki Universiadén, miután a pénteki bronzmérkőzésen 9-8-ra legyőzte a spanyol csapatot.
aug. 17
11:22
Peking 2008: autóstop-főpróba egy évvel az olimpia előtt (She)
Az egy év múlva alkalmazandó autóstop főpróbájaként 1,3 millió gépjárművet tiltottak ki négy napra Pekingben a 2008-as olimpia házigazdái.
aug. 17
11:33
MotoGP, szabadedzés: Casey Stoner sikere a királykategóriában (She)
A világbajnoki pontversenyben vezető Casey Stoner volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság első szabadedzésén a királykategóriában.
aug. 17
11:38
Barcelona: Maxi Lopez Moszkvában folytatja pályafutását (She)
Oroszországba igazol, és az FK Moszkva együttesében folytatja pályafutását Maxi Lopez.
aug. 17
11:43
Jégkorong, NHL: hat hónap börtön vár Mark Bellre (She)
Hathónapos börtönbüntetést kapott Mark Bell, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Toronto Maple Leafs csatára.
aug. 17
12:05
Kerékpár: Andreas Klöden elhagyja az Astana csapatát (She)
Andreas Klöden német kerékpáros a szezon végén elhagyja az Astana csapatát. Ezt a versenyző menedzsere, az egykor maga is kiváló eredményeket elérő Tony Rominger jelentette be.
aug. 17
12:45
A Vescovo-Törökgyörgy kettős stuttgarti sikere (Behaviour)
A Maurizio Vescovo-Törökgyörgy Melinda kettős nyerte a 21. német nyílt versenytánc-bajnokságon a latintáncosok viadalát. A stuttgarti seregszemlén a világbajnoki ezüstérmes magyarok az olasz Stefano Di Filippo, Anna Melnikova és az Alekszej Szilde, Anna Firsztova orosz duót előzték meg a dobogón.
aug. 17
12:48
250 kcm: Jorge Lorenzo nyerte a pénteki első szabadedzést (She)
A világbajnoki pontversenyben éllovas Jorge Lorenzo sikerével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának első szabadedzése a 250 kcm-es kategóriában.
aug. 17
12:56
Mattha:us szerint Hajnal Tamás az új Ha:ssler (Behaviour)
Össznépi dicséret "zúdult" a német Karlsruhe futballcsapatában remekül bemutatkozó Hajnal Tamásra, akit Lothar Mattha:us egyenesen Thomas Ha:sslerhez hasonlított. "Tamás igazi labdazsonglőr, ő az új Ha:ssler" - jelentette ki a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
aug. 17
13:56
Franciaország: Julien Escudé is a válogatott keretben (She)
Julien Escudé is bekerült a Szlovákia A- és B-csapata ellen készülő, most már 35 fős francia labdarúgó-válogatott keretbe.
aug. 17
14:17
Atlétikai vb, Oszaka: nem indul a kétszeres világbajnok Tomasova (She)
Lábsérülés miatt kihagyja az oszakai atlétikai világbajnokságot Tatyjana Tomasova, a női 1500 m-es síkfutás kétszeres vb-aranyérmese.
aug. 17
14:19
Németország: a sérült Fritzet Christian Pander váltja a keretben (She)
Sérülés miatt újra változtatni kényszerül válogatott keretén Joachim Löw, ezúttal Clemens Fritz dőlt ki a sorból.
aug. 17
15:28
Csehország: tiltakozás az antiszemita Sparta-drukkerek miatt (She)
A prágai zsidó közösség levélben tiltakozott a Sparta Praha futballszurkolóinak újabb antiszemita megnyilvánulása miatt.
aug. 17
16:20
Bulgária: a sérült Berbatov helyett Bozsinov a keretben (She)
Dimitar Berbatov (képünkön) sérülés miatt nem lép pályára a bolgár labdarúgó-válogatottban a Wales elleni augusztus 22-i barátságos mérkőésen, amelyet Burgaszban rendeznek meg ? közölte a Bolgár Labdarúgó-szövetség.
aug. 17
17:29
Öttusa-vb, Berlin: az újonc Németh Róbert döntős (She)
Németh Róbert bejutott a férfiak hagyományos versenyének döntőjébe a berlini öttusa-világbajnokságon. A csak egyénibe nevezett vb-újonc kiegyensúlyozottan szerepelt, végig az élmezőnyben volt csoportjában, így a futás előtt már gyakorlatilag biztos lehetett abban, hogy vasárnap ismét szerepelhet.
aug. 17
18:15
Universiade: bronzérmes a vízilabda-válogatott (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a harmadik helyen végzett a bangkoki Universiadén, miután a pénteki bronzmérkőzésen 9-8-ra legyőzte a spanyol csapatot. Kovács István szövetségi edző együttese a félidőben 5-2-re vezetett, de a harmadik negyed után 6-6 volt az állás - a verseny honlapja szerint. A magyarok aztán jobban hajráztak, és megszerezték a küldöttség első bronzérmét.
aug. 17
18:18
Öttusa-vb, Berlin: Balogh Gábor és Horváth Viktor is a fináléban (She)
Németh Róbert után Balogh Gábor és Horváth Viktor is bejutott a férfiak hagyományos versenyének döntőjébe a berlini öttusa-világbajnokságon.
aug. 17
18:34
Bp. Honvéd: német kapus, a 28 éves Pascal Borel igazolt Kispestre (She)
A Bp. Honvéd labdarúgó-csapata német légióssal erősítette meg keretét, a kispesti klub internetes oldala arról számol be, hogy a vezetők megegyeztek a német Pascal Borellel (képünkön).
aug. 17
19:35
Kerékpár, Német körverseny: Bodrogi második az időfutamon (She)
aug. 17
19:41
Kézilabda, Pannon-kupa: orosz siker Románia ellen (She)
Az orosz válogatott 35-32-re nyert a román csapat ellen a Pannon-kupa nemzetközi női kézilabdatorna második fordulójának első összecsapásán, Ikrényben.
aug. 17
20:09
Öttusa-vb, Berlin: negyedik magyarként Fülep Sándor is döntős (She)
Németh Róbert, Balogh Gábor és Horváth Viktor után Fülep Sándor is bekerült a férfiak hagyományos versenyének döntőjébe a berlini öttusa-világbajnokságon.
aug. 17
20:32
Öttusa-vb: négy magyar a férfiak döntőjében (Behaviour)
Mind a négy magyar - Balogh Gábor, Horváth Viktor, Fülep Sándor és az egyéni induló Németh Róbert - bejutott a férfiak hagyományos versenyének döntőjébe a berlini öttusa-világbajnokságon. A pénteki selejtezőben három csoportban küzdött a finálét érő helyekért a 98 fős mezőny. A vasárnapi szerepléshez az első 12 között kellett végezni. Az A-ban Németh ötödik, a B-ben Balogh ugyancsak ötödik,…
aug. 17
20:37
Bodrogi második az időfutamon (Behaviour)
Bodrogi László a második helyen végzett a német országúti kerékpáros körverseny 8. szakaszán, a 33,1 km-es egyéni időfutamon. A Credit Agricole magyar kiválósága 14 mp-cel maradt el a szakaszt megnyerő és az összetettben is élen álló hazai Jens Voigttól. Bodrogi az összetettben a 88. 26:38 perc hátránnyal.
aug. 17
21:43
Hungária körút: mindkét csapat fordított (Infostart)
Az MTK hazai pályán egygólos hátrányból fordítva legyőzte a címvédő Debrecent a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában.
aug. 17
22:00
Az MTK legyőzte a címvédőt (Behaviour)
Az MTK hazai pályán egygólos hátrányból fordítva legyőzte a címvédő Debrecent a labdarúgó Soproni Liga 5. fordulójában. Eredmény:MTK Budapest - DVSC-TEVA 3-2. Az első félidő változatos játékot hozott. Előbb az MTK vette be a debreceni kaput, miután Kanta értékesítette a 20. percben megítélt - vitatható - 11-est, a félidő végére azonban fordított a vendég gárda. A második játékrészben az…
aug. 17
22:17
Egy hét alatt eldőlhet a McLaren sorsa (Infostart)
Szeptember 19-én döntenek arról, hogy a McLaren Forma-1-es csapat megkaphatja-e a Magyar Nagydíjon szerzett pontokat.
aug. 17
22:40
Tenisz, Toronto: Jelena Jankovics - Tatiana Golovin az elődöntőben (She)
A Torontóban zajló, 1,34 millió dollár összdíjazású, torontói női keménypályás tenisztorna elődöntőjében a második helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics (képünkön) a 12. helyen rangsorolt Tatiana Golovinnal mérkőzik meg a döntőbe jutásért.
aug. 17
23:13
Tenisz, Cincinnati: Roger Federer - Lleyton Hewitt a döntőért (She)
A Cincinnatiban zajló, 2,2 millió dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán a negyeddöntőben az első helyen kiemelt svájci Roger Federer (képünkön), illetve az ausztrál Lleyton Hewitt sem hibázott, így készülhetnek az egymás elleni elődöntőre.
aug. 17
23:51
Luigi Berlusconi-kupa: Inzaghi duplájával verte a Milan a Juventust (She)
A Luigi Berlusconi-kupáért lejátszott mérkőzésen a BL-győztes AC Milan Filippo Inzaghi (képünkön) duplájával győzte le a kényszerből egyéves másodosztályú kitérőt követően ismét az élvonalra készülő Juventus együttesét.

Keresés