2007. augusztus 19. vasárnap

aug. 19
0:13
Vlakkal feltámadt a Fehérvár (Blikk)
Egyre kevesebb az oka a panaszra Marijan Vlaknak. A Fehérvár futballcsapatának horvát edzője az NB I-es bajnoki rajt előtt, és az első fordulók során még gyakran került letargikus állapotba.
aug. 19
0:17
Kapkodás lett a Loki veszte (Blikk)
Akárcsak egy éve, ezúttal is egygólos vereséget szenvedett a bajnok Debrecen.
aug. 19
0:21
Fülöp, védd ki az olaszok szemét! (Blikk)
Fülöp Márton (24) akár félve is várhatná az olaszok elleni, szerdai barátságos labdarúgó-mérkőzést.
aug. 19
0:25
Van der Vaart menekül Hamburgból (Blikk)
Lassan már aki csak él és mozog, ferde szemmel néz Rafael van der Vaartra (24) Hamburgban.
aug. 19
0:29
Kitüntették Grosicsékat (Blikk)
Esztergom - Szent István-díjjal tüntették ki tegnap a labdarúgó Aranycsapat két tagját, Buzánszky Jenőt (82) és Grosics Gyulát (81) Esztergomban, a Mindszenty József Katolikus Iskola millenniumi díszudvarán.
aug. 19
0:33
Javulni kell a vb-ig a női kézilabda csapatunknak (Blikk)
Győr - Különleges vizsgán van túl Németh András (54), a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, először vezette úgy egy tornán a csapatot, hogy külföldi klubjától tért haza. Ám a jelek szerint ez nem okoz gondot, hiszen a lányok kitettek magukért.
aug. 19
0:37
Csúcs vagy, Talma! (Blikk)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kategóriájának éllovasa az első helyről rajtolhat a mai Cseh Nagydíjon.
aug. 19
6:06
Megdöntötte a gyorsasági gólcsúcsot a brazil tini (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) égisze alá tartozó tornák történetének leggyorsabb gólját szerezte a brazil Fabinho. A dél-amerikai csatár a Koreai Köztársaságban zajló U17-es világbajnokságon, az Új-Zéland elleni csoportmeccsen bizonyult eredményesnek, s ehhez a kezdőrúgás után mindössze kilenc másodpercre volt szüksége.
aug. 19
6:08
Vinokurov vádol és harcol (Behaviour)
A Tour de France kerékpáros körversenyről doppingvétség miatt kizárt kazah Alekszandr Vinokurov azt mondta: a sportág vezetői folyamatosan megsértik az emberi jogokat és harcolni fog azért, hogy tisztára mossa a nevét.
aug. 19
7:31
Real Madrid: Emerson Milánóba vágyik (Behaviour)
Emerson, a Real Madrid brazil labdarúgója azt szeretné, ha jelenlegi klubja elengedné őt az AC Milanhoz. "Menni akarok, most ez az elsődleges célom. A vezetők azt gondolják, hogy egy madridi játékos el sem tudja képzelni a váltást, de tévednek. Nem érzem jól magam Spanyolországban, az olasz élet sokkal közelebb áll a szívemhez" - mondta a goal.com internetes oldalnak a korábbi válogatott…
aug. 19
9:16
Felkészülési mérkőzés: a Parma legyőzte a Valenciát (She)
Felkészülési mérkőzésen az olasz Parma legyőzte a spanyol Valencia együttesét. A bajnoki rajt mellett a svéd Elfsborg elleni BL-visszavágóra készülő, komoly terveket szövögető Valencia a Trofeo Naranja-kupán szenevdett kétgólos vereséget a Parmától.
aug. 19
9:22
Felkészülési mérkőzés: Fiorentinát vert az Athletic Bilbao (She)
A Valencia-Parma találkozón kívül volt még egy másik olasz-spanyol párharc is, de az a hispán gárda győzelmével végződött: a Bilbao a Fiorentinát múlta felül.
aug. 19
9:28
Katalán Kupa: tizenegyesekkel verte a Tarragona az Espanyolt (She)
A Katalán Kupa elődöntőjében, a rendes játékidőben nem bírt egymással az Espanyol és az élvonaltól szerény őszi teljesítménye miatt búcsúzó Tarragona, amely tavasszal már szinte ráérzett az élvonal ízére. Így a tizenegyeskre maradt a döntés: melyik gárda jut be a fináléba.
aug. 19
9:39
Felkészülési mérkőzés: Reyes-gól és gólpassz a Getafe ellen (She)
Az előszezon utolsó felkészülési mérkőzését játszotta egymás ellen a bajnoki rajt előtt a spanyol Getafe és az Atlético Madrid, amelyet utóbbiak friss nyári szerzeménye, José Antonio Reyes klasszisa döntött el.
aug. 19
9:45
Toronto: Jankovic is a fináléban (Behaviour)
A világelső belga Justine Henin mellett a másodikként rangsorolt szerb Jelena Jankovic jutott a döntőbe az 1,34 millió dollár összdíjazású torontói női keménypályás tenisztornán. Ellenfele a fináléban a belga Henin lesz.
aug. 19
9:56
Anglia: Sol Campbell sérült, Steve McClaren gondban (She)
Lágyéksérülése miatt nem játszhat a jövő szerdai, Németország elleni barátságos mérkőzésen Sol Campbell, a 69-szeres angol válogatott védő.
aug. 19
9:58
Bundesliga: a szövetség osztályozó bevezetését tervezi (She)
aug. 19
10:02
Montenegró: Vukasin Polekszicset meghívták a válogatottba (She)
A kétszeres válogatott Vukasin Polekszics ismét meghívót kapott a montenegrói nemzeti csapatba. Az FC Tatabánya kapusa a szerdai Szlovénia elleni barátságos mérkőzésre készül társaival.
aug. 19
10:08
Real Madrid Castilla: Szalai Ádám kezdő volt, csapata kikapott (She)
Szalai Ádám szombaton, a másodosztályú Burgos elleni felkészülési mérkőzésen volt először kezdő a Real Madrid Castillában. A magyar támadó 90 percet játszott, de nem sikerült betalálnia az ellenfél kapujába.
aug. 19
10:08
Berki hibátlan teljesítménye Madridban (Behaviour)
Berki Krisztián kiváló lógyakorlatot mutatott be a szeptemberi, stuttgarti tornász-világbajnokság előtti utolsó nemzetközi megmérettetésen, Madridban, amely csak csapattalálkozó volt. Gál Róbertnek három szeren volt tökéletes gyakorlata.
aug. 19
10:13
Kamerun: Samuel Eto'o nem szeretne Japánba utazni (She)
A Barcelonában futballozó Samuel Eto?o nem szeretne elutazni a kameruni válogatott soron következő, Japán elleni barátságos mérkőzésére, mivel a hosszú és fárasztó utazás után nem lenne százszázalékos állapotban a spanyol bajnoki rajton.
aug. 19
10:19
Tenisz, New Haven: Szávay Ágnes Eva Birnerovát is legyőzte (She)
A 600 ezer dollár összdíjazású New Haven-i tenisztorna selejtezőjének második fordulóját is sikerrel vette az ott első helyen kiemelt Szávay Ágnes, aki a cseh Eva Birnerová ellen nyert játszmás - 6:2, 6:0 - mérkőzésen.
aug. 19
10:49
Öttusa-vb: Horváth, Német és Balogh jól, Fülep gyengén lőtt (She)
Horváth Viktor és Németh Róbert jól, Balogh Gábor egy hibával jól, Fülep Sándor viszont gyengén lőtt a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyének döntőjében.
aug. 19
11:17
Erdélyi sikere Dániában (Behaviour)
Erdélyi Eszter nyerte a Dániában rendezett tereptriatlon Világkupa-versenyt.Az X2S Team tájékoztatása szerint a májusban Xterra Európa-bajnoki címet szerzett magyar versenyző óriási küzdelemben utasította maga mögé riválisait az 1,5 km úszást, 28 km hegyikerékpározást és 10 km terepfutást magában foglaló viadalon. A verseny honlapjának tanúsága szerint Erdélyi 2:21:21 óra alatt teljesítette a…
aug. 19
11:22
U17-es vb: Fabinhóé a FIFA-tornák eddigi leggyorsabb gólja (She)
Hivatalos FIFA-tornán minden idők leggyorsabb gólját szerezte a brazil Fabinho az U17-es labdarúgó-világbajnokságon. Az Új-Zéland elleni találkozón a játékos a 9. másodpercben lőtte a labdát a kapuba.
aug. 19
11:28
Cseh Nagydíj: súlyos baleset a bemelegítésen (Infostart)
Súlyos baleset szakította félbe a gyorsaságimotoros-világbajnokság brnói Cseh Nagydíjának vasárnap délelőtti bemelegítő edzését: a 250 kcm-esek között szereplő japán Szekigucsi Taro hatalmasat bukott, mentőhelikopterrel kellett elszállítani a pályáról.
aug. 19
11:44
Dopping: Vinokurov vádol és harcol (Infostart)
A Tour de France kerékpáros körversenyről doppingvétség miatt kizárt kazah Alekszandr Vinokurov azt mondta: a sportág vezetői folyamatosan megsértik az emberi jogokat és harcolni fog azért, hogy tisztára mossa a nevét.
aug. 19
11:50
A Maramures Kupán második lett Hódmezővásárhely (Behaviour)
Az ASA-Hódmezővásárhelyi NKC csapata második helyen végzett a Nagybányán rendezett Maramures Kupa női kézilabdatornán. A klub tájékoztatása szerint a magyar együttes előbb 30-24-re verte a román Zalaut, majd a Baia Mare B-csapatánál bizonyult jobbnak 43-19-re. A döntőben aztán a házigazdák A-gárdája volt az ellenfél, s ezt a meccset már nem sikerült megnyerni: a Baia Mare 27-24-re diadalmaskodott,…
aug. 19
12:07
Talmácsi csalódása a Cseh Nagydíjon (Infostart)
Negyedik lett Talmácsi Gábor a 125 köbcentisek között a gyorsasági motoros világbajnokság rendkívül izgalmas Cseh Nagydíján. Győzött fő riválisa, a spanyol Hector Faubel, aki az összetettben visszavette a vezetést Talmácsi Gábortól.
aug. 19
12:18
Súlyos baleset a Cseh Nagydíjon (Behaviour)
Súlyos baleset szakította félbe a gyorsaságimotoros-világbajnokság brnói Cseh Nagydíjának vasárnap délelőtti bemelegítő edzését: a 250 kcm-esek között szereplő japán Szekigucsi Taro hatalmasat bukott, mentőhelikopterrel kellett elszállítani a pályáról.
aug. 19
12:36
Beckham három gólpasszt adott, de csapata kikapott (Infostart)
Érkezése óta először játszotta végig a 90 percet David Beckham a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatában, s bár a meccs során három gólpasszt is adott, a kaliforniai gárda végül 5-4-re kikapott a New York Red Bulls otthonában.
aug. 19
12:41
Talmácsi negyedik (Behaviour)
Talmácsi Gábor negyedik lett a 125 kcm-esek versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság csehországi futamán, Brnóban. A Bancaja Aspar csapat Apriliával versenyző magyar motorosa ezzel visszacsúszott a második helyre a vb-pontversenyben.
aug. 19
13:04
Kosárlabda, férfi Eb-pótselejtező: Izrael továbbra is hibátlan (She)
A spanyolországi férfi kosárlabda Európa-bajnokság pótselejtező-sorozatában Izrael Dánia magabiztos legyőzésével továbbra is őrzi hibátlan mérlegét.
aug. 19
13:20
Szerződést bontottak a vezetőedzővel Tatabányán (Infostart)
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a labdarúgó NB I-ben szereplő Tatabánya és Mészáros Ferenc vezetőedző.
aug. 19
13:21
Szerződést bontottak a vezetőedzővel Tatabányán (Behaviour)
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Tatabánya és Mészáros Ferenc vezetőedző.A klub vezetés a jövő hét közepéig szeretné megtalálni a távozó tréner utódját. A júniusban kinevezett - játékosként korábban válogatott - Mészáros együttese az idény eddigi öt fordulójában minden találkozóját elvesztette és a 4-10-es gólkülönbségével jelenleg a tabella…
aug. 19
14:06
Öttusa-vb: Horváth Viktor a vívás után is a harmadik helyen (She)
Horváth Viktor a vívás után is a harmadik helyen áll a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. A kétszeres vb-ezüstérmes, idén Európa-bajnok öttusázó 21 győzelmet aratott, emellett 14 vereséget szenvedett el, 904 ponttal ebben a számban negyedik lett.
aug. 19
14:12
Vízilabda: magyar győzelem a női olimpiai kvalifikációs tornán (She)
Megnyerte első, németek elleni mérkőzését a magyar női vízilabda-válogatott az oroszországi Kirisiben zajló olimpiai kvalifikációs tornán. A viadal honlapjának tudósítása szerint Godova Gábor csapata végig vezetve, magabiztosan szerezte meg a győzelmet.
aug. 19
14:45
Rögbi: a vb-házigazda franciák legyőzték a vb-címvédő angolokat (She)
Marseille-ben a hazai rendezésű világbajnokságra készülő francia rögbi-válogatott tizenhárom ponttal verte az egyelőre még vb-címvédő angol együttest.
aug. 19
15:41
Németország: Schweinsteiger és Klose sem játszik a Wembleyben (She)
Nem számíthat Miroslav Kloséra és Bastian Schweinsteigerre Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Anglia elleni, szerdai barátságos mérkőzésen. Klosénak szombaton, a Bayern München?Werder Bremen bajnoki találkozón rúgtak bele csúnyán a térdébe, míg Schweinsteigernek hátfájdalmai vannak.
aug. 19
15:58
Görögország: Hariszteasz lemondta a játékot a spanyolok ellen (She)
Lemondta a részvételt a Görögország?Spanyolország barátságos válogatott labdarúgó-mérkőzésen Angelosz Hariszteasz, a görögök csatára (képünkön). A német 1. FC Nürnberg támadója szombaton, a Hansa Rostock ellen sérült meg.
aug. 19
16:09
Kézilabda: magyar 8. hely a női junior Európa-bajnokságon (She)
aug. 19
16:26
Női kézilabda junior Eb: nyolcadik a magyar csapat (Behaviour)
A nyolcadik helyen végzett a magyar női junior kézilabda-válogatott a törökországi Európa-bajnokságon.
aug. 19
16:32
Horváth az úszás után is harmadik az öttusa vb-n (Behaviour)
Horváth Viktor három szám után továbbra is a harmadik helyen áll a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. A 200 métert 2:05.77 perc (1292 pont) alatt úszta le, ezzel 15. lett ebben a tusában.
aug. 19
16:48
Öttusa-vb: Horváth Viktor az úszás után is tartja a 3. helyet (She)
Horváth Viktor (képünkön) három szám után továbbra is a harmadik helyen áll a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyében. A 200 métert 2:05.77 perc (1292 pont) alatt úszta le, ezzel 15. lett ebben a tusában.
aug. 19
17:17
Magyar-olasz: kerettalálkozó (Metropol)
A világbajnok olaszok ellen szerdán pályára lépő magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap délután találkoztak a Puskás Ferenc Stadionban.
aug. 19
17:17
Továbbra is nyeretlen a United (Behaviour)
A Manchester City hazai környezetben 1-0-ra legyőzte a városi rivális Manchester United együttesét az angol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának rangadóján. Sven-Göran Erikkson csapata ezzel százszázalékos maradt, míg Sir Alex Ferguson tanítványai továbbra is nyeretlenek.
aug. 19
17:22
Manchester City 9 - Manchester United 2 (Infostart)
Három forduló alatt komoly bajba került a címvédő Manchester United az angol labdarúgó-bajnokságban.
aug. 19
17:34
Nyolc góllal nyitott az Ajax (Behaviour)
Fantasztikus játékkal, 8-1-es győzelemmel kezdte a holland labdarúgószezont az Ajax Amsterdam: Henk ten Cate tanítványai a Graafschap otthonában parádéztak, Klaas-Jan Huntelaar négyszer volt eredményes. A bajnoki címvédő PSV Eindhoven - Fehér Csaba nélkül -, valamint a nyári átigazolási szezonban alaposan megerősödött Feyenoord szintén idegenbeli diadallal rajtolt.
aug. 19
17:50
Kézilabda: a DVSC-Aquaticum tornagyőzelem Szlovákiában (She)
Százszázalékos teljesítménnyel szerezte meg az első helyet a szlovákiai Nagymihályon megrendezett ötcsapatos nemzetközi tornán a DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapata.
aug. 19
17:52
Magyar-olasz: kerettalálkozó a Puskás Ferenc Stadionban (She)
A világbajnok olaszok ellen szerdán pályára lépő magyar labdarúgó-válogatott tagjai vasárnap délután találkoztak a Puskás Ferenc Stadionban.

Keresés