2007. augusztus 2. csütörtök

aug. 2
0:06
Nincs ínyükre a Barcelona játékosainak az ázsiai túra (Infostart)
Az angol élklubokhoz hasonlóan a Barcelona is a Távol-Keletre készül, jól jövedelmező túrára. A játékosok egyáltalán nem lelkesednek az egzotikus utazásért.
aug. 2
1:44
Már eurómilliókról beszélnek a svédek (Blikk)
Debrecen - Könnyű helyzetben vannak a svédek. A csapatuk nyert, előnyös helyzetből várja a visszavágót, így még azt is megengedhetik maguknak, hogy a győzelem ellenére ódákat zengjenek a Debrecen labdarúgóiról.
aug. 2
1:48
Forma-1: Ki nyer most? (Blikk)
A holnap kezdődő Forma-1-es magyar versenyhétvége előtt kizárólag a McLaren-Mercedes és a Ferrari pilótái tudtak idén futamot nyerni.
aug. 2
1:52
Kötelező a továbbjutás a Honvédnek az UEFA-kupában (Blikk)
Ma este UEFA-kupa-selejtezőt vív a Bp. Honvéd futballcsapata a moldovai Nistru Otaci ellen.
aug. 2
1:56
Gálhiditől feljutást várnak Vietnamban (Blikk)
Hanoi - Messziről érkezett hír Gálhidi Györgyről (53).
aug. 2
2:00
Ötven szobában férnek el az olaszok (Blikk)
Azért küldték hozzánk Annarita Stallonét, Nazzareno Minnitit és De Cristofarót, hogy feltérképezzék a magyar szálláslehetőségeket.
aug. 2
2:04
Vincze Ottó egyezkedik a Fradival (Blikk)
Vincze Ottó bebizonyította a Ferencváros vezetőinek, igenis képes arra, hogy a zöld-fehérek húzóembere legyen.
aug. 2
2:08
Görbicz Anita vb-érmet és bajnokságot vár (Blikk)
Több célt is kitűzött maga elé idén Görbicz Anita , a Győr válogatott kézilabdázója.
aug. 2
2:12
Husztiék padlóra küldték a Realt (Blikk)
Jó húsz percig felállva tapsolták a Hannover 96 labdarúgóit a szurkolóik. Huszti Szabolcsék ugyanis csodálatos estét szereztek nekik.
aug. 2
7:38
Materazzi már találkozott volna Zidane-nal (Behaviour)
Marco Materazzi, az olasz labdarúgó-válogatott védője, aki a tavalyi világbajnoki döntőben összeütközésbe került a francia Zinedine Zidane-nal, egy újságinterjúban azt mondta, többször kereste a békülés lehetőségét, de Zidane mindmáig nem kért a találkozóból.
aug. 2
7:40
Lázadnak a Barca sztárjai (Behaviour)
Nincs kedvük Ázsiába utazni az FC Barcelona futballistáinak a felkészülési időszak alatt. A barcelonai klub augusztus 3. és 11. között három találkozón lép pályára Pekingben, Jokohamában és Hongkongban.
aug. 2
9:19
Felkészülési mérkőzések: megint Gera nélkül nyert a WBA (She)
Felkészülési mérkőzésen a Gera Zoltánt ezúttal is nélkülöző angol másodosztályú West Bromwich Albion labdarúgó csapata minimális különbséggel, 1-0-ra verte a Stafford Rangers gárdáját. A mérkőzést eldöntő találatot Alliyu szerezte a találkozó 62. percében.
aug. 2
9:36
Kiesett a címvédő (Behaviour)
Kiesett a címvédő francia Arnaud Clement a 600 ezer dollár összdíjazású washingtoni férfi keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.
aug. 2
9:37
Bogdán Ádám négy évre a Boltoné (Infostart)
Bogdán Ádám,a magyar U21-es labdarúgó-válogatott kapusa négy évre a Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers csapatához szerződött. A Vasas hálóőre az elmúlt idényben kölcsönben a másodosztályú Vecsés együttesében védett.
aug. 2
10:02
Tenisz, San Diego: Sarapova és a többi klasszis sem hibázott (She)
A San Diegóban zajló, 1,34 millió dollár összdíjazású női keménypályás tenisztorna második fordulójában az első helyen kiemelt orosz Marija Sarapova (képünkön) két sima játszmában verte mindössze négy játékot nyerő ellenfelét, a thaiföldi Tamarine Tanasugarnt.
aug. 2
11:14
Tenisz, Washington: búcsúzott a címvédő Arnaud Clement (She)
A Washingtonban zajló, 600 ezer dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna második fordulójában a negyedik helyen kiemelt, nem mellékesen címvédő Arnaud Clement (képünkön) háromjátszmás mérkőzésen kikapott a svéd Thomas Johanssontól.
aug. 2
11:16
Brazília: Alex megunta a várakozást a Heathrow-n (She)
Miután a londoni Heathrow repülőtér bevándorlási tisztjei négy órán át faggatták, a brazil Alex (képünkön) megunta a zargatást, és hazautazott Rio de Janeiróba.
aug. 2
11:18
Hollandia: Reyes az amszerdami tornán mutatkozhat be (She)
Az elmúlt hét végén az Arsenal által megrendezett és megnyert londoni Emirates-kupa után csütörtökön az amszterdami LG-kupa kezdődik el. A holland Ajax mellett az Arsenal, a spanyol Atlético Madrid és az olasz Lazio vesz részt az immár kilencedik alkalommal kiírt felkészülési viadalon.
aug. 2
11:44
"Töröljék el az összes Európa- és világcsúcsot - valamennyi sportágban" (Infostart)
A sorozatos doppingbotrányok miatt kérdésessé vált a szeptemberre tervezett kerékpáros-világbajnokság megrendezése. Stuttgartban pénteken döntenek el, miután megvitatták a kérdést a szövetségi sportminisztérium és a német kerékpáros szövetség vezetőivel - jelentette be a város polgármestere.
aug. 2
11:51
Csodát tett a Milan edzője - nem lehet ráismerni Ronaldóra - képpel (Infostart)
Ricardo Teixeira, a Brazil Labdarúgó Szövetség elnöke úgy nyilatkozott, hogy a válogatott játékosai egész estés ivászatokat tartottak a tavalyi világbajnokságon, és különösen kemény kritikával illette az akkor túlsúlyos Ronaldót.
aug. 2
11:53
Részegeskedtek a brazilok a tavalyi vb-n (Behaviour)
Ricardo Teixeira, a Brazil Labdarúgó Szövetség elnöke úgy nyilatkozott, hogy a válogatott játékosai egész estés ivászatokat tartottak a tavalyi világbajnokságon, és kemény különkritikával illette az akkor túlsúlyos Ronaldót.
aug. 2
13:09
Úszás: Michael Phelps világcsúcsközelben 200 háton (She)
A világrekordhoz közeli idővel nyert az Egyesült Államok úszóbajnokságán 200 m háton Michael Phelps (képünkön), a sportág jelenlegi első számú férfiklasszisa. A 22 éves versenyző 1:54.65 perc alatt - minden idők harmadik legjobb eredményével - ért célba, míg a világcsúcstartó (1:54.32 p) Ryan Lochte csak negyedik lett.
aug. 2
13:11
Ökölvívás: Floyd Mayweather Jr visszatér a ringbe (She)
A súlycsoportoktól független abszolút ranglistán is a legjobbak közé sorolt Floyd Mayweather Jr. (képünkön) visszatér a szorítóba, hogy megvívjon a váltósúly "szuperbajnoka" címért a kisváltósúlyú kategória brit kiválóságával, Ricky Hattonnel.
aug. 2
13:13
Versenyautók és Besenyei a Lánchídnál (Metropol)
Csütörtökön utcai és légi parádé vezette fel a pénteken kezdődő, 22. Forma-1-es Magyar Nagydíjat: Besenyei Péter repülős bemutatója előtt versenyautók hajtottak keresztül a budai alagúton és a Lánchídon.
aug. 2
13:13
Hazájában eltiltották a MIKA-MTK meccs bíróját (Behaviour)
A román szövetség két játékvezetőt eltiltott, mivel rossz teljesítményt nyújtottak a labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában, s egyikük éppen az a bíró, aki a Jerevánban magyar idő szerint csütörtök 16 órakor kezdődő MIKA-MTK Budapest UEFA Kupa-selejtezőn fújja majd a sípot. A szövetség azért büntette őket, mert megítélése szerint sorsdöntő hibákat követtek el két bukaresti klub, a Steaua és a Rapid…
aug. 2
13:23
Versenyautók a Lánchídon (Behaviour)
Csütörtökön utcai és légi parádé vezette fel a pénteken kezdődő, 22. Forma-1-es Magyar Nagydíjat: Besenyei Péter repülős bemutatója előtt versenyautók hajtottak keresztül a budai alagúton és a Lánchídon.
aug. 2
13:40
Hamilton győzni jön a Hungaroringre (Infostart)
"Eltökélt szándékom, hogy győzzek a Hungaroringen" - jelentette ki a Sporting Life című angol sportújságnak a Forma-1 vasárnapi mogyoródi futama előtt adott interjúban az angolok 22 éves sztárpilótája.
aug. 2
13:45
Vitorlázás: pénteken kezdődik a dragon hajóosztály bajnoksága (She)
Ismét rangos nemzetközi vitorlás versenynek ad otthont a Balaton a világ egyik legnépesebb tőkesúlyos hajóosztályában. Augusztus 3-án kezdődik és augusztus 8-ig tart Balatonfüreden a dragon hajóosztály magyar bajnoksága, amelyen az idén is sok külföldi egység indul majd.
aug. 2
13:56
Triatlon Tour: harc a végső győzelemért Fadd-Domborin (She)
A Balassagyarmaton az egyidőben zajlott Világkupa és U23-as Európa-bajnokság miatt tapasztalt kissé foghíjas mezőny után ezúttal úgy tűnik, a legjobbak közül alig lesz egy-két hiányzó a Triatlon Tour hétvégén Fadd-Domborin sorra kerülő idei ötödik állomásán.
aug. 2
14:55
Hegyikerékpár: Hasenfratz és Simon növelheti előnyét a Bükkben (She)
A Nagy SE immár hetedik alkalommal rendezi a Bükk Maratont - amely idén egyben a Groupama Mountain Bike Maraton Magyar Kupasorozat negyedik állomása -, melynek versenyközpontját a Bükk lábánál, az Eger mellett található Berva-völgyben állítják fel. Nagy Ádám és csapata szeretettel vár minden kerékpározás iránt rajongó családot, amatőr kerekest és profi versenyzőt augusztus 5-én.
aug. 2
14:57
Búvárúszás, Világjátékok: egy-egy magyar ezüst- és bronzérem (She)
aug. 2
14:59
Románia: hazájában eltiltották a MIKA-MTK meccs játékvezetőjét (She)
A román szövetség két játékvezetőt eltiltott, mivel rossz teljesítményt nyújtottak a labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában, s egyikük éppen az a bíró, aki a Jerevánban magyar idő szerint csütörtök 16 órakor kezdődő MIKA-MTK Budapest UEFA Kupa-selejtezőn fújja majd a sípot.
aug. 2
14:59
Italozás miatt tiltották el a junior világbajnokot (Behaviour)
Ittasság miatt több hónapos eltiltással sújtották Oda Nobunari junior világbajnok japán műkorcsolyázót. A 20 éves kiválóság két sör és fél deci pálinka elfogyasztása után ült motorra Oszakában, de balszerencséjére elkapták a rendőrök. Vétségéért 300 ezer jüant (450 ezer forint) kell fizetnie. A nemzeti szövetség az év végéig kizárta őt a nemzetközi viadalokról, októberig pedig hazájában sem…
aug. 2
15:01
Kerékpár: elfogták a Rasmussen e-mailjeit áruló hackert (She)
A dán rendőrség a nyugat-dániai Herningben őrizetbe vette azt a 30 éves férfit, aki feltörte a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen vezető helyről kiszálló Michael Rasmussen (képünkön) internetes postafiókját, s pénzért próbálta több médiumnak értékesíteni a dán klasszis elektronikus levelezését.
aug. 2
15:02
Anglia, Manchester City: Elano, Corluka és Garrido aláírt (She)
Három labdarúgóval bővült a Manchester City kerete: csütörtökön Elano, Vedran Corluka és Javier Garrido írta alá szerződését. Mindhárom játékos több évre szóló megállapodást kötött Sven Göran Eriksson vezetőedző együttesével.
aug. 2
15:03
Amerikaifutball: első meccsére készül Wolves Ladies (She)
Sporttörténelmi pillanatra kerül sor augusztus negyedikén, szombaton kora délután, amikor az első és tulajdonképpen mindezidáig egyetlen magyar női amerikaifutball-csapat, a Wolves Ladies hosszas felkészülést követően végre pályára lép.
aug. 2
15:04
Versenyautók a Lánchídon, Besenyei Péter bemutatója (She)
Csütörtökön utcai és légi parádé vezette fel a pénteken kezdődő, 22. Forma-1-es Magyar Nagydíjat: Besenyei Péter repülős bemutatója előtt és után versenyautók hajtottak keresztül a budai alagúton és a Lánchídon. Az eseményre több tízezren voltak kíváncsiak.
aug. 2
15:33
Formula-1, Magyar Nagydíj: minden istálló elfoglalta a helyét (She)
Beindult az élet a Hungaroringen: a hétvégi Formulaa-1-es Magyar Nagydíj előtt már minden istálló elfoglalta helyét a paddockban. A legelképesztőbb talán a konstruktőrök versenyében vezető McLaren-Mercedes főhadiszállása: az ideiglenesen felhúzott több emelet magas "mini felhőkarcoló" sötétített ablakaival kitűnik a többi közül, noha a legnagyobb helyet talán a nagy rivális Ferrari épülete…
aug. 2
16:50
Műkorcsolya: italozás miatt tiltották el a junior világbajnokot (She)
Ittasság miatt több hónapos eltiltással sújtották Oda Nobunari junior világbajnok japán műkorcsolyázót.
aug. 2
16:55
Gyurtáék büntetése - a szövetség nem tud róla (Metropol)
Az olimpiai ezüstérmes Gyurta Dánieltől havi ötvenezer forintot vett el az úszószövetség (MÚSZ), edzőjét, Széles Sándort pedig havi húszezerre büntették - írta csütörtöki hírében a Sportfórum internetes honlap.
aug. 2
17:00
Úszás: Gyurta Dániel büntetése, mínusz 50 ezer havonta (She)
Az olimpiai ezüstérmes Gyurta Dánieltől havi ötvenezer forintot vett el az úszószövetség (MÚSZ), edzőjét, Széles Sándort pedig havi húszezerre büntették.
aug. 2
17:19
Békét kötött az MLSZ és a Ferencváros (Infostart)
Megszületett a megállapodás az FTC és az MLSZ között. A megegyezés értelmében a zöld-fehér klub eláll a kártérítési perektől, míg a szövetség jelentős támogatást ad a ferencvárosi utánpótlásnak.
aug. 2
17:29
Peking Klub: az utolsó tizenöt Leont is átadják a sportolóknak (She)
A Peking Klub ma ünnepélyesen átadja az utolsó 15 Seat Leon FR típusú személygépkocsit az általa kiválasztott olimpikonoknak. Az esemény helyszíne a Pasarét Sportcentrum lesz, ahol az átadást követően grillparti várja a vendégeket, illetve itt lesz a magyar ?Peking-dal? ősbemutatója is.
aug. 2
18:38
Budapesti tenisztorna: Balázs György az elődöntőben (She)
Balázs György két sima játszmában nyert öccse, Attila ellen a kamaraerdei Grand Slam Parkban zajló, 10 ezer dollár összdíjazású, Budapest Bank Money Plus Open elnevezésű ITF-future férfi tenisztorna csütörtöki játéknapján és bejutott az elődöntőbe.
aug. 2
19:20
Räikkönen gorillajelmezben vett részt egy motorcsónak-versenyen (She)
Kimi Räikkönen, a Formula-1-es világbajnokságban szereplő Ferrari pilótája az egyike azon versenyzőknek, akik nem vetik meg az egyéb élvezeteket az életben az F1-en kívül sem. A finn legutóbb rész vett egy motorcsónak versenyen hazájában, és a barátaival együtt gorillajelmezt vettek fel.
aug. 2
20:27
Búcsúzott az MTK az UEFA-kupától (Infostart)
Az MTK kiesett az UEFA-kupából, miután 1-0-ra kikapott az örmény MIKA vendégeként a selejtező első fordulójának visszavágóján. Az örmény csapat 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal jutott tovább.
aug. 2
22:16
Díjugrató Világkupa: Jamie Wingrave révén magyar siker (She)
Román, olasz, majd végül hazai siker született csütörtökön Kiskunhalason, a díjugrató Világkupa vasárnapig tartó magyarországi fordulójának nyitónapján.
aug. 2
22:18
Úszás, Gyurtáék büntetése: a szövetségi kapitány cáfol (She)
Az olimpiai ezüstérmes Gyurta Dánieltől havi ötvenezer forintot vett el az úszószövetség (MÚSZ), edzőjét, Széles Sándort pedig havi húszezerre büntették - írta csütörtöki hírében a Sportfórum internetes honlap. Kiss László szövetségi kapitány az MTI-nek nyilatkozva cáfolta az írás megállapításait.
aug. 2
22:20
Budapest Bank Money Plus Open: Balázs György az elődöntőben (She)
Balázs György két sima játszmában nyert öccse, Attila ellen a kamaraerdei Grand Slam Parkban zajló, 10 ezer dollár összdíjazású, Budapest Bank Money Plus Open elnevezésű ITF-future férfi tenisztorna csütörtöki játéknapján és bejutott az elődöntőbe.
aug. 2
22:31
Bieli sakktorna: Polgár remivel zárt (Metropol)
Polgár Judit világossal remizett a svájci Yannick Pelletier-vel a bieli sakk szupertorna kilencedik, egyben utolsó fordulójában.

Keresés