2007. augusztus 21. kedd

aug. 21
0:37
Juhász lesz Inzaghi árnyéka (Blikk)
Tizennégy világbajnokkal érkezik ma Budapestre az olasz labdarúgó-válogatott.
aug. 21
0:41
Súgtak Várhidi tanácsadói (Blikk)
Várhidi Péter szövetségi kapitány tanácsadói a válogatott tegnapi edzésére is kilátogattak.
aug. 21
0:45
Talmácsi: Nem adom fel! (Blikk)
Szombaton megszerezte az első rajthelyet, pályacsúcsot futott, és a versenyen is vezetett az utolsó körig.
aug. 21
0:49
Edzőcsere öt meccs után (Blikk)
Öt fordulót kellett várni az első edzőcserére a labdarúgó-NB I-ben.
aug. 21
0:53
Feltámadt az Újpest (Blikk)
Némi meglepetésre parádés, 4-1-es győzelmet aratott a listavezető Bp. Honvéd vendégeként az Újpest.
aug. 21
0:57
Horváth Viktor legyőzhetetlen (Blikk)
Berlin - A nők halványabb szereplése után igazi felüdülést jelentett a magyar szurkolóknak a férfiak parádéja a berlini öttusa-világbajnokságon. Az Európa-bajnok Horváth Viktor győzött, az újonc Németh Róbert bronzérmes lett, akárcsak a férficsapat
aug. 21
1:01
Szenved a Fradi az NB II-ben (Blikk)
Kazincbarcika - Csank János (61) a harmadik fordulóra ígért jó Fradit. Nos, az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője nem tévedett.
aug. 21
5:50
Elvesztette veretlenségét a Honvéd, ám így is maradt az élen (Behaviour)
Elkezdődött! A magyar labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában bekövetkezett a 2007/2008-as szezon első edzőváltása. Noha hasonló eséllyel vágott neki a hétvégének Pajkos János, a Diósgyőr, és Urbányi István, az Újpest vezetőedzője, a távozó trénerek sorát Mészáros Ferenc, a Tatabánya szakembere nyitotta.
aug. 21
7:34
Tenisz, US Open: Federer és Henin lesz első helyen kiemelve (She)
A férfi és a női teniszvilágranglistát vezető Roger Federer és Justine Henin lesznek az első számú kiemeltek az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
aug. 21
7:45
El Salvador: befejezték a sztrájkot a válogatott játékosok (She)
Visszatértek az edzőtáborba az El Salvador-i játékosok, miután múlt héten sztrájkba léptek pénzügyi viták miatt - adta hírül a szövetség sajtószóvivője.
aug. 21
7:51
Chile: hosszú idő után bekerült a keretbe Marcelo Salas (She)
Majdnem két év kihagyás után némi meglepetésre újra a chilei labdarúgó-válogatott keret tagja lett Marcelo Salas.
aug. 21
8:26
Öttusa-vb, női váltó: negyedik a magyar csapat (Metropol)
A negyedik helyen végzett a magyar csapat a berlini öttusa-világbajnokság női váltóversenyében. Győzött a brit trió, a dobogó második fokára a lengyelek, a harmadikra pedig a németek állhattak fel.
aug. 21
9:06
Skócia: rekordpofitot tud felmutatni a Celtic az utóbbi szezonban (She)
Rekordot jelentő 15 millió font nyereséget szerzett a 2007. június 30-val zárult utóbbi egy év alatt a skót Celtic futballklub ? jelentették be a ?kelták? hivatalos internetes oldalukon.
aug. 21
9:08
Honvéd: Sandro Tomic az iráni Pashamadanhoz igazolt (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Bp. Honvéd labdarúgócsapata és Sandro Tomic kapus - adta hírül a kispestiek hivatalos honlapja.
aug. 21
9:59
Öttusa-vb, Berlin: közepes lövészettel kezdett a férfiváltó (She)
aug. 21
10:01
Kerékpár, Vuelta: Bodrogi Lászlót nevezte a Crédit Agricole (She)
aug. 21
10:28
Szlovénia: Sebők József gólt lőtt, a Nafta pontot szerzett (She)
aug. 21
10:34
Premier League, Arsenal: William Gallas megsérült (She)
aug. 21
10:36
Bundesliga, rasszizmus: Asamoah állítja, Weidenfeller tagadja (She)
aug. 21
10:45
Vízilabda, Eger: Biros Péternek pihennie kell (She)
A berlini Világliga-döntő első negyedében sérült rá az addig egy ötméterest értékesítő Biros Péter a fájós combjára, ugyanis már a torna nyitó mérkőzése óta fájt a lágyéka. Az Eger friss igazolására most kényszerpihenő vár, egyelőre nem tudni, milyen hosszúságú.
aug. 21
10:47
Paks: ma este összeül a válságstáb, Lengyelről döntenek (She)
Nem ilyen rajtról álmodtak a Paks labdarúgócsapatánál - az együttes az első öt fordulóban még csak pontot sem szerzett, és ez lehet, hogy Lengyel Ferenc edző állásába is kerül.
aug. 21
10:51
Atlétika, Oszaka: Pars Krisztián vb-éremért utazik (She)
Reményeink szerint éremmel tér haza a magyar válogatott Oszakából, az augusztus végi atlétikai világbajnokságról. A tizenegy tagú csapatból Pars Krisztiánnak (képünkön) van a legjobb esélye rá, hogy felállhasson a dobogóra, bár ahogy a legtöbb számban, kalapácsvetésben is rendkívül sűrű a mezőny.
aug. 21
10:51
Öttusa-vb, férfi váltó: közepes lövészet (Metropol)
A lövészet után a hatodik helyen áll a magyar csapat a berlini öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 21
10:53
Bodrogi indul a Vueltán (Metropol)
Bodrogi Lászlót nevezte csapata, a Crédit Agricole a szeptember elsején rajtoló Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyre.
aug. 21
10:57
Állami kitüntetés: Erdei, Portisch, Sinka, Verebes és Illés elismerése (She)
aug. 21
11:14
Csehország: harmadszor is Petr Cech az év labdarúgója (She)
Petr Cech (képünkön), a Chelsea válogatott kapusa lett az elmúlt idény legjobb labdarúgója Csehországban. A 25 éves kiválóság hétfőn este vette át a győztesnek kijáró aranylabdát ünnepélyes keretek között Prágában.
aug. 21
11:20
NFL: Michael Vick bűnösnek vallja magát a bíróság előtt (She)
Az illegális kutyaviadalok szervezésével vádolt Michael Vick (képünkön) jogi képviselője azt mondta: a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Atlanta Falcons irányítója bűnösnek vallja majd magát a jövő hétfői bírósági meghallgatásán.
aug. 21
11:22
Varasd: edzőtalálkozó szlovén, horvát és magyar részvétellel (She)
Több mint 100 edző részvételével Varasdon került sor az immár hagyományosnak tekinthető horvát, magyar és szlovén edzői találkozóra. A konferencián az MLSZ edzőbizottságát Temesvári Miklós, Pusztai László és Teszler Vendel képviselte.
aug. 21
11:26
Spanyolország: Granada-ügyben spanyol liga kontra FIFA-UEFA (She)
A Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) visszautasította a Nemzetközi- (FIFA) és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) felszólítását, hogy vonja vissza a Club Granada 74 nevű klub licencét.
aug. 21
11:28
Portugália: ismét José Antonio Camacho lett a Benfica edzője (She)
Amint arról tegnap a Nemzeti Sport Online is beszámolt, ismét a volt spanyol szövetségi kapitány, José Antonio Camacho (képünkön) lett a portugál élvonalban szereplő Benfica labdarúgócsapatának vezetőedzője. A hírt hivatalosan ma erősítették meg az érintettek.
aug. 21
11:49
Bundesliga II: vizsgálat a csalást emlegető Daum ellen (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) vizsgálatot indít Christoph Daum, a Köln edzője ellen, aki azzal vádolta meg az egyik játékvezetőt, hogy az szándékosan tévedett a kárukra.
aug. 21
12:53
Anglia: edzés közben hunyt el a Walsall egyik ifijátékosa (She)
Gyászol az angol futball, ugyanis a hétfői edzésen elhunyt a Walsall labdarúgócsapatának egyik ifjúsági játékosa, Anton Reid.
aug. 21
12:55
Hollandia: lengyel válogatott csatárt igazolt a Heerenveen (She)
Radoslaw Matusiak (képünkön), a lengyel labdarúgó-válogatott csatára Palermóból a holland élvonalban szereplő Heerenveenhez igazolt. A játékos vételára 3 millió euró, legalábbis ezt írta a varsói sportnapilap, a Przeglad Sportowy internetes oldala.
aug. 21
14:26
Labdarúgás, magyar-olasz: megérkeztek a vendégek (She)
A terveknek megfelelően kedden megérkezett Budapestre az olasz labdarúgó-válogatott küldöttsége: a csapat 18 órakor kezdődő edzését a szurkolók ingyen tekinthetik meg a Puskás Ferenc Stadionban.
aug. 21
14:38
Autósport: Hernadi László újabb győzelme, közel a címvédés (She)
Harminchárom autót felvonultató mezőnyben győzött Hernádi László a szlovéniai Lucinén rendezett Közép-Európa Kupa-futamon. A magyar pilóta 87 ponttal, 45 pontos előnnyel vezet az összetettben.
aug. 21
14:49
Dortmund: Smolarek a Racing Santanderhez igazolhat (She)
Lengyel lapértesülések szerint szinte bizonyos, hogy a Borussia Dortmundot erősítő Euzebiusz Smolarek (képünkön) napokon belül a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Racing Santanderhez igazol. Az ibériai klub 7 millió eurót ajánlott a csatáért.
aug. 21
14:49
Öttusa-vb, férfi váltó: a vívással előreléptek a magyarok (Metropol)
A magyarok a vívást negyedikként zárták, ezzel összetettben - részben az ukránok kizárása miatt - a hatodikról a harmadik helyre jöttek fel a berlini öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 21
14:51
Öttusa-vb: előreléptek a magyarok, kizárták az ukránokat (She)
A magyarok a vívást negyedikként zárták, ezzel összetettben - részben az ukránok kizárása miatt - a hatodikról a harmadik helyre jöttek fel a berlini öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 21
15:13
"Gyors és bátor játékkal meglephető az olasz együttes" (Behaviour)
Várhidi Péter szövetségi kapitány két játékost leszámítva kijelölte a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatát a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő szerda esti, Olaszország elleni barátságos mérkőzésre. A csapat gödi szálláshelyén tartott sajtótájékoztatón a szakvezető elárulta, hogy a kapuban Fülöp Márton kezd, míg a védelemben Szélesi Zoltán, Vaskó Tamás, Juhász Roland és Vanczák Vilmos kap…
aug. 21
15:42
Öttusa-vb, férfi váltó: a lovaglás előtt negyedik a magyar csapat (Metropol)
Úszásban a magyarok negyedikek lettek, ezzel három szám után szintén a negyedik helyen állnak a berlini öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 21
15:48
Öttusa-vb, Berlin: a lovaglás előtt negyedik a magyar férfváltó (She)
Úszásban a magyarok negyedikek lettek, ezzel három szám után szintén a negyedik helyen állnak a berlini öttusa-világbajnokság férfi váltóversenyében.
aug. 21
16:00
Magyar aranyérem a sárkányrepülő vb-n (Metropol)
Bertók Attila aranyérmet szerzett a texasi Big Springben rendezett 16. sárkányrepülő-világbajnokságon.
aug. 21
16:00
Magyar aranyérem a sárkányrepülő vb-n (Behaviour)
Bertók Attila aranyérmet szerzett a texasi Big Springben rendezett 16. sárkányrepülő-világbajnokságon. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Bertók végig vezetve nyerte meg a viadalt, amelyen 25 ország 109 versenyzője indult. A vb másik magyarja, Gruber Ferenc a 64. lett, a kettejük alkotta csapat pedig a 14. pozícióban zárt. A 41 éves, Ausztráliában élő Bertók a viadal ötödik napján 285,3 km-…
aug. 21
16:57
Formula-1: Mol megvásárolná a küszködő Spyker-csapatot (She)
Michiel Mol holland üzletember hivatalosan is bejelentette, megvásárolná a Formula-1-es világbajnokságban szereplő Spyker-csapatot.
aug. 21
16:57
Megérkeztek a barátságos ellenfelek (Behaviour)
Kora délután szállt le Ferihegyen az olasz labdarúgó-válogatott gépe. A világbajnoki címvédő szerdán 20:50-től lép pályára barátságos mérkőzésen a Puskás Stadionban a magyar nemzeti együttes ellen. A vendégek a repülőtérről szálláshelyükre mentek, majd 18 órakor tréninget tartanak a mérkőzés helyszínén, az edzés nyilvános lesz, azaz mindenki ingyen megtekintheti. A gyakorlást követően a helyszínen…
aug. 21
17:19
24 ország vesz részt a légi versengésben (Behaviour)
Mesés panorámával, habos felhőkkel a háttérben vívja viadalát 24 ország 83 versenyzője a németországi Magdeburg közelében. A hőlégballon Európa-bajnokság hetedik futamát tartották tegnap, a verseny csütörtökön ér véget.
aug. 21
17:41
Már 30 ezer jegy elkelt a magyar-olaszra (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint már több mint 30 ezer jegy elkelt a világbajnok olasz válogatott budapesti fellépésére, amelyre a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor szerdán 20:50 órától. Egyelőre valamennyi árkategóriájú belépő kapható még, de a legtöbb az 5000 forintosból vár eladásra. A várakozások szerint a mérkőzés napján lehet számítani a legnagyobb rohamra, ezért a…
aug. 21
17:46
Magyar-olasz: már 30 ezer belépőjegy gazdára talált (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint már több mint 30 ezer jegy elkelt a világbajnok olasz válogatott budapesti fellépésére, amelyre a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor szerdán 20:50 órától.
aug. 21
19:07
Női vízilabda olimpiai selejtező: fölényes spanyol siker (She)
A spanyol női vízilabda-válogatott az oroszországi Kirisiben zajló olimpiai kvalifikációs tornán könnyed játékkal, nagy különbségű győzelmet aratott Ukrajna ellen. A csoport második találkozóján az olaszok döntetlent játszottak a görögökkel.
aug. 21
19:53
Ismételt a tavalyi riksabajnok (Behaviour)
A goai angol Pukka-Tuk-Tuk (Ian és Rachel Bayles) megvédte riksabajnoki címét és megszerezte az első helyet a CEAT Mumbai Xpress Autorickshaw Rally 2007-en. A magyar csapatok (Don't Panic, Rabbit Gaming, Omega, Jungle Amazons) jól szerepeltek, a középmezőnyben végeztek, és ami a legfontosabb, mindenfajta sérülés és betegség nélkül teljesítették a távot - és az MTI-hez is eljuttatott beszámolójuk…

Keresés