2007. augusztus 5. vasárnap

aug. 5
0:10
Magyar-olasz összecsapás: Új arcok az év meccsén (Blikk)
Új arcokat és jó meccset ígér Várhidi Péter (49) a Magyarország-Olaszország válogatott labdarúgó-mérkőzésre.
aug. 5
0:14
Tápaiéknak Madaras a kedvence (Blikk)
A kedden kezdődő berlini tornadöntő győztese 18,307 millió forintnyi dollárt kap.
aug. 5
0:18
Ezek a fránya angolok! (Blikk)
A futball minden drukkernek úgy a legkedvesebb, ahogy ő akarja látni.
aug. 5
0:22
Halvány volt a Loki (Blikk)
Debrecen - Miroslav Beránek (50) teljesen lecserélte a BL-ben fellépő DVSC kezdőcsapatát, és így csak 1-1-et értek el a Siófok ellen.
aug. 5
0:26
Tóth Norbi kedvenc lett (Blikk)
Zalaegerszeg - Legázolta a Diósgyőr együttesét a ZTE labdarúgócsapata. Tóth Norbert hamar kedvenc lett a városban.
aug. 5
0:30
Alonso verhetetlen (Blikk)
A Forma-1 kétszeres világbajnoka már a Magyar Nagydíj szabadedzésén is oktatta a mezőnyt, s tegnap az időmérőn is folytatta kiváló szereplését, fölényesen nyert.
aug. 5
0:34
Trabanton szállni élvezet (Blikk)
Mogyoród - Mókás kedvű emberek a Honda Forma-1-es csapatának szerelői, ráadásul borzasztóan ráérnek. A történelmi relikviák iránt felettébb érdeklődő Kevin Pole, Adam Cobley, Gary Holland, Guy Thomas kvartettnek az elmúlt hete arról szólt - az istálló boxának felépítése mellett -, hogy Trabantokra vadásztak az autópiacokon.
aug. 5
0:38
Korábban induljunk! (Blikk)
Budapest - Hatalmas a felfordulás Mogyoródon és környékén, valamint a Hungaroringre kivezető utakon is. Jóval hosszabb menetidővel számolhat, aki a Magyar Nagydíjra igyekszik, illetve a környéken van dolga.
aug. 5
0:42
Figyelni kell a gumikra! (Blikk)
Mogyoród - A pilóták azt állítják, a XXII. Forma-1-es Magyar Nagydíjon a gumiválasztás dönti majd el a futam sorsát.
aug. 5
0:46
Fisichella az állásáért hajt (Blikk)
A Forma-1 egyik legtapasztaltabb és egyben legszimpatikusabb versenyzője.
aug. 5
0:50
Coulthard, a tiszteletbeli kézis (Blikk)
Mogyoród - David Coulthard (36) akár a Pick Szeged kézilabdázója is lehetne. A Red Bull autóversenyzője tegnap névre szóló mezt kapott a magyar bajnokcsapat három tagjától.
aug. 5
6:21
Kitadzsima oxigénsátorban regenerálódik (Behaviour)
Az angol labdarúgó-válogatott sztárjaihoz hasonlóan oxigénsátorban próbálja felgyorsítani felépülését Kitadzsima Koszuke, a japánok kétszeres olimpiai bajnok mellúszója.
aug. 5
6:26
Megszületett a negyedik Deco-gyerek (Behaviour)
Egészséges kisfiúnak adott életet Jacciara, Deco felesége: az FC Barcelona portugál labdarúgójának David már a negyedik gyermeke. A katalán sztárcsapat jelenleg Kínában túrázik. Az örömhírt meghallva a brazil származású válogatott középpályás azonnal a repülőtérre sietett, hogy London érintésével elutazzon feleségéhez Sao Paulóba.
aug. 5
6:43
Hamilton indul az élről (Behaviour)
A világbajnoki címvédő spanyol Fernando Alonsót (McLaren-Mercedes) a versenybíróság csapattársa, a brit Lewis Hamilton késleltetése miatt öt hellyel hátrébb helyezte az indulók között a 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenegyedik futamán, a XXII. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen vasárnap, így Hamilton rajtol az élről.
aug. 5
6:57
Elvették Alonso első helyét! - képgaléria (Infostart)
Elvették Fernando Alonso első helyét, a McLaren spanyol pilótája csak a hatodik helyről rajtolhat a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután az időmérő edzés végén kerékcseréje után feltartotta csapattársát, Lewis Hamiltont. Az angol versenyző nem tartott be egy korábbi csapatutasítást, de az élről indulhat. A McLaren jelezte, hogy fellebbez a döntés ellen, Alonso rajtpozícióját ez nem érinti.
aug. 5
6:59
Graf és Agassi beszáll a hotel bizniszbe (Behaviour)
Beszáll a hotel bizniszbe a Steffi Graf-Andre Agassi házaspár: a volt klasszis teniszezők részesei annak a projektnek, melynek keretében Steve Case amerikai milliárdos 580 millió euróért egy luxuskomplexumot épít a Costa Rica-i partvidéken. Arról, hogy Graf és Agassi milyen összeggel száll be a beruházásba, nem nyilatkoztak az érintettek.
aug. 5
7:49
Öt hellyel hátrébb sorolta a versenybíróság Alonsót (Behaviour)
A McLaren-Mercedes nem kaphat pontot a csapatversenyben és Fernando Alonso öt hellyel hátrébb indul a vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenegyedik futamán, a XXII. Magyar Nagydíjon a Hungaroringen - közölte szombaton a versenybíróság. A versenybíróság vizsgálatot indított a McLarennél történtek tisztázása érdekében, miután Alonso csapattársa, a brit Lewis Hamilton a boxutcában…
aug. 5
9:22
Isner újabb bravúrjával már döntős (Behaviour)
Az elődöntőben sem ért véget az amerikai John Isner parádés menetelése a 600 ezer dollár összdíjazású washingtoni férfi keménypályás tenisztornán: a szabadkártyával indult játékos három szoros szettben verte a francia Gae:l Monfilst, s ezzel pályafutása második ATP-versenyén bejutott a fináléba. A hagyományos világranglistán mindössze 416., 22 éves Isner korábban a brit Tim Henmant, a német…
aug. 5
9:27
Sarapova és Schnyder a fináléban (Behaviour)
Az első helyen kiemelt, címvédő orosz Marija Sarapova és a tizenegyedikként rangsorolt svájci Patty Schnyder jutott a döntőbe a San Diegóban zajló, 1,34 millió dollár összdíjazású női keménypályás tenisztornán.
aug. 5
10:30
Szaftos részletek a Forma-1-es botrányról (Infostart)
Elképesztő részletek szivárogtak ki a Forma-1-es McLaren-csapat háza tájáról annak a botránynak a kapcsán, mely során elvették a világbajnok Fernando Alonso első helyét, mert az időmérő edzés végén kerékcseréje után feltartotta csapattársát, Lewis Hamiltont.
aug. 5
10:47
22. Magyar Nagydíj: Fisichella a 8. helyett a 13. helyről rajtol (She)
Giancarlo Fisichellát (Renault, képünkön) is öt hellyel hátrébb sorolták a versenyfelügyelők a rajtrácson a 22. Formula?1-es Magyar Nagydíjon, mert úgy ítélték meg, hogy szükségtelenül tartotta fel a japán Jamamoto Szakont (Skyper-Ferrari) az időmérő edzésen.
aug. 5
10:58
Úszás: Michael Phelps hat aranyéremmel zárta a US Opent (She)
Megszerezte hatodik aranyérmét is az amerikai nyílt úszóbajnokságon, a US Openen Michael Phelps (képünkön). A hatszoros athéni olimpiai bajnok klasszis a 4x100 méteres vegyesúszó-váltó tagjaként győzött Indianapolisban. A 40 éves Dana Torres 50 gyorson megdöntötte saját országos csúcsát.
aug. 5
11:14
GP2: Javier Villa nyerte a második versenyt a Hungaroringen (She)
Idei harmadik futamgyőzelmét aratta a GP2-es versenysorozatban a spanyol Javier Villa (képünkön), miután ő haladt át elsőként a célvonalon a Hungaroringen megrendezett vasárnap délelőtti versenyen.
aug. 5
11:19
Baseball: Barry Bonds beállította a hazafutás-világcsúcsot (She)
aug. 5
11:37
Bonds beállította a hazafutás-világcsúcsot (Behaviour)
Beállította a Hank Aaron által 31 éve tartott hazafutás-világcsúcsot Barry Bonds, a San Francisco Giants baseballcsapatának sztárja, aki a San Diego Padres elleni idegenbeli profiligás (MLB) mérkőzésen 755. alkalommal ért el "home run"-t. A 43 éves klasszis teljesítményét ugyanakkor szkeptikusan kezelik az Egyesült Államokban, ugyanis a helyi média többször is doppingolással vádolta meg. A…
aug. 5
11:41
Kína: 4000 eurót fizettek a Messi aláírásával ellátott cipőért (She)
Négyezer euróért kelt el egy árverésen Lionel Messinek, az FC Barcelona játékosának (képünkön) dedikált futballcipője Pekingben. Ez volt az a cipő, amelyben az argentin támadó emlékezetes gólt szerzett a Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Getafe ellen.
aug. 5
12:41
Porsche Szuperkupa: Westbrook nyert, Kiss Norbert 17. (She)
Az összetett világbajnoki pontversenyben élen álló brit Richard Westbrook nyerte a Porsche Szuperkupa-sorozat magyarországi viadalát a Hungaroringen.
aug. 5
12:46
Fisichellát is hátrébb sorolták a Hungaroringen (Infostart)
A címvédő Fernando Alonso mellett a Renault-val versenyző Giancarlo Fisichellát is megbüntette és hátrébb sorolta a versenybíróság a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzése után.
aug. 5
12:59
Hungaroring - vizsgálat ételmérgezés miatt (Metropol)
Vizsgálatot indított az országos tiszti főorvos azt követően, hogy egy Hungaroring környéki büfé vendégei közül legalább 12-en kórházba kerültek.
aug. 5
13:45
Négyezer euróért kelt el Messi cipője (Behaviour)
Négyezer euróért kelt el egy pekingi árverésen Lionel Messi dedikált futballcipője. Az aukciót abból az alkalomból tartották, hogy az argentin játékos klubja, az FC Barcelona éppen Ázsiában túrázik. A licit során más, egészen különleges darabok is kalapács alá kerültek, például az a mez, amelyet a frissen igazolt francia Thierry Henry viselt barcelonai bemutatásakor, de a rajongók Ronaldinho egy…
aug. 5
13:46
A titokzatos ajánlat és a barna szépség (Infostart)
Brit lapértesülés szerint a Barcelona ismét megkörnyékezte a Chelsea emblematikus labdarúgóját, Frank Lampardot. A katalán klub a januári átigazolási időszakban csábítaná magához az angol válogatott középpályást, amiben segítségére lehet a sportoló váratlan magánéleti válsága is.
aug. 5
13:50
Nyolcadik helyen végzett a magyar kosár csapat (Behaviour)
A magyar válogatott kikapott a házigazdák legjobbjaitól a lettországi Valmierában rendezett U16-os női kosárlabda Európa-bajnokságon, így a nyolcadik helyen zárta a tornát.
aug. 5
13:51
Kosárlabda: nyolcadik a magyar csapat a női U18-as Eb-n (She)
aug. 5
13:57
22.Magyar Nagydíj: Niki Lauda szerint helyes döntés született (She)
Niki Lauda háromszoros Formula?1-es világbajnok (képünkön) szerint a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) jól döntött, amikor a 22. Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését követően megbüntette Fernando Alonsót, a McLaren-Mercedes kétszeres vb-győztes spanyol pilótáját, mert a boxban feltartotta csapattársát, a brit Lewis Hamiltont.
aug. 5
14:33
Radwanska első tornagyőzelme (Behaviour)
A lengyel Agnieszka Radwanska nyerte a 145 ezer dollár összdíjazású stockholmi női tenisztornát. A 18 éves játékos pályafutása első végső sikerét aratta WTA-viadalon.
aug. 5
14:35
Politikusok a Hungaroringen (Behaviour)
A hazai politikai élet számos képviselője jelent meg a paddockban vasárnap, a XXII. Forma-1-es Magyar Nagydíj utolsó napján. A látogatók között ott volt Medgyessy Péter volt miniszterelnök, Kóka János gazdasági miniszter, Ujhelyi István, a sportért is felelős Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára, Szekeres Imre honvédelmi miniszter, Elbert Gábor sportszakállamtitkár,…
aug. 5
15:21
Gál ezüstérmes (Behaviour)
Gál Róbert második lett összetettben a Jeruzsálemben rendezett nemzetközi tornaversenyen. A világbajnoki bronzérmes tavasz óta nem indult egy viadalon sem, így mindenképpen jó eredménynek számít tőle az ezüstérem és az összetettben kapott 87,35 pont.
aug. 5
15:37
Robredo győzelme (Behaviour)
A második helyen kiemelt spanyol Tommy Robredo nyerte a 425 ezer euró összdíjazású lengyelországi salakpályás férfi tenisztornát, miután a döntőben két játszmában legyőzte az argentin Jose Acasusót. A 25 éves játékos idei első, pályafutása ötödik végső sikerét ünnepelhette ATP-viadalon.
aug. 5
15:54
Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíjat - képgalériával (Infostart)
A McLaren brit versenyzője, Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es Magyar Nagydíjat. Második a finn Kimi Räikkönen (Ferrari) lett, a dobogó legalsó fokára a BMW versenyzője, a német Nick Heidfeld állhat. A világbajnok spanyol Fernando Alonso (McLaren) negyedik lett. Hamilton hét pontra növelte előnyét a vb-pontversenyben.
aug. 5
16:31
Hamilton győzött (Behaviour)
Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nyerte vasárnap az 58. Forma-1-es gyorsasági világbajnokság tizenegyedik futamát, a XXII. Magyar Nagydíjat, a Hungaroringen. A brit pilóta mögött a finn Kimi Ra:ikkönnen (Ferrari) lett a második, míg a német Nick Heidfeld (BMW-Sauber) a harmadik. Hamilton ezzel megerősítette vezető helyét a vb-pontversenyben.
aug. 5
17:36
22. Magyar Nagydíj: Hamiltonnak a kormányzással voltak gondjai (She)
Élete egyik legnehezebb versenyének nevezte a 70 körös Magyar Nagydíjat a futamgyőztes Lewis Hamilton. A McLaren-Mercedes brit újonca harmadik versenyét nyerte meg a Formula?1-ben, és hét pontra növelte az előnyét a pontversenyben csapattársa, Fernando Alonso előtt.
aug. 5
18:24
Van der Sar parádéja után Szuperkupa-győztes a Manchester (Infostart)
A bajnoki címvédő Manchester United nyerte az angol labdarúgó Szuperkupát, miután 1-1-es döntetlen után büntetőkkel legyőzte a Chelsea-t.
aug. 5
19:44
A Manchester Unitedé az angol Szuperkupa (Behaviour)
A Manchester United sikerét hozta az angol labdarúgó Szuperkupáért - hivatalosan a Community Shieldért - kiírt vasárnapi összecsapás. A bajnok MU a 90 perc során 1-1-et ért el a kupagyőztes Chelsea-vel szemben, a tizenegyespárbajt azonban simán megnyerte a szigetországi futball hagyományos idénynyitóján.
aug. 5
21:05
Alonso nem szól Hamiltonhoz - hungaroringi képgalériákkal (Infostart)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon aratott sikere után arra panaszkodott, hogy csapattársa, a címvédő spanyol Fernando Alonso szombat óta nem beszél vele.
aug. 5
21:10
Kiütéses Honvéd-siker (Infostart)
A Honvéd 5-1-re kiütötte a vendég Fehérvár együttesét a labdarúgó NB I harmadik fordulójában.
aug. 5
21:33
Pannon Kupa: győzelem az észtek ellen, elsőség a tornán (Behaviour)
Az Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott küzdelmes mérkőzésen hat ponttal nyert az észt nemzeti együttes ellen a Szombathelyen rendezett Pannon Kupán, ezzel az élen végzett a háromcsapatos tornán.Eredmény:Magyarország-Észtország 81-75 (15-14, 24-19, 25-25, 17-17)
aug. 5
22:06
Kajak-kenu: új csapat indul az ifi Eb-n, csapathirdetés hétfőn (She)
Szolnokon került sor az ifjúsági kajakosok és kenusok Eb-válogatójára. Azért, hogy minél több tehetség jusson nemzetközi szereplési lehetőséghez, a világbajnokság résztvevői ezúttal nem szerezhettek jogot az augusztus végi, belgrádi kontinesbajnokságon való indulásra.
aug. 5
22:11
Kerékpár: száz kilométer végén sprinten dőltek el a helyezések (She)
Az Eger melletti Berva-völgyből rajtoltak a T-Mobile TOP Maraton sorozat harmadik futamának versenyzői. A Bükk Maratonon a várakozásoknak megfelelően ismét ezer főt meghaladó létszámban, több mint 1200-an vágtak neki a Bükk emelkedőinek és lejtőinek.
aug. 5
22:13
Sakk, Marx György torna: Ács Péter legyőzte a címvédőt (She)
aug. 5
22:27
Győzelemmel kezdett a Le Mans (Behaviour)
A Le Mans egygólos győzelmet aratott a Metz felett a francia labdarúgó-bajnokság első fordulójában. Eredmény:Le Mans-Metz 1-0.

Keresés