2007. augusztus 6. hétfő

aug. 6
0:14
Détári takarít (Blikk)
Hamar elfogy a türelem az NB I-es soproni futballcsapat tulajdonosainál.
aug. 6
0:18
Tokody focira szoktatja a fiát (Blikk)
Győr - Simának indult, végül csak” 2-1-es győzelmet aratott az NB I-ben első hazai futballmeccsén a Győr a Tatabánya ellen. Az ETO ezzel feljött a középmezőnybe.
aug. 6
0:22
Hamilton nemes bosszút állt (Blikk)
Lewis Hamilton (22) nyerte a házon belüli háborút a Hungaroringen. A McLaren Mercedes Forma-1-es pilótái között szombaton mérgesedett el a viszony, a címvédő Fernando Alonso (26) úgy győzött az időmérőn, hogy Hamiltont hátráltatta.
aug. 6
0:26
Damon Hill máig dicséri a Ringet (Blikk)
Elismerően beszélt Magyarországról és az F1-es futamunkról Damon Hill (46).
aug. 6
0:30
Eltűntek az örömlányok (Blikk)
Mogyoród - Csütörtök és péntek éjjel összesen hét prostituáltat vettek őrizetbe a településre kivezényelt rendőrök, szombat éjjel viszont már egyet sem - adott tájékoztatást Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
aug. 6
0:34
Ételmérgezést szenvedtek az ennivalótól (Blikk)
Mogyoród - Néhányan nem csupán a nagyszerű verseny miatt fogják emlegetni az F1-es Magyar Nagydíjat.
aug. 6
0:38
Nálunk még a nők is Forma-1-esek (Blikk)
A "rajtrács” lánynak jelentkezők közül ötven szerencsést választott ki a zsűri.
aug. 6
0:42
Csak a világbajnokra nem mert tippelni a Forma-1 ura (Blikk)
Bernie Ecclestone (76) idén is kiválóan érezte magát Magyarországon.
aug. 6
0:46
Erdei Zsolt először látta: ilyen a box(utca)! (Blikk)
Mogyoród - Ökölvívó-világbajnok a boxutcában! Erdei Zsolt (33) életében először látogatott ki Forma-1-es futamra, éppen ezért Madár” csak kapkodta a fejét a száguldó cirkusz szervezettségét látva.
aug. 6
0:50
Priskin góljával verte a Watford a Willem II-t (Blikk)
Watford - Elégedett lehet Priskin Tamás (21). A magyar futballválogatott csatárát ugyan a hírek szerint megkörnyékezte a német bajnok Stuttgart is, mégis az angol másodosztályú Watford együttesénél maradt, és az előkészületi mérkőzéseken rendre szóhoz jutott.
aug. 6
0:54
Hátán cipeli a ZTE-t Waltner Róbert (Blikk)
Zalaegerszeg - Még nem volt ilyen sikeres rajtja az élvonalban Waltner Róbertnek (29). A ZTE focicsapatának csatára három meccsen négy gólt rúgott, vezeti a göllövőlistát, s klubja harcban lehet a bajnoki címért.
aug. 6
0:58
Berki-bemutató Zágrábban (Blikk)
Zágráb - Remek teljesítményt nyújtva magabiztosan győzött Berki Krisztián (27) lovon a horvátországi nemzetközi viadalon, ezzel is jelezve riválisainak, az idén is félhetnek tőle.
aug. 6
4:56
Mikor tér már vissza a Ferrari esze? (Infostart)
Elsősorban a McLaren házi botrányáról marad emlékezetes a 22. Forma-1-es Magyar Nagydíj. A wokingiak csütörtökön még a kémügyről nem akartak beszélni, vasárnap pedig már a megbüntetett Fernando Alonso nem szólt a futamgyőztes Lewis Hamiltonhoz. A hungaroringi versenyhétvégére Michael Schumacher visszavonulása ellenére a tavalyinál 20 százalékkal többen voltak kíváncsiak.
aug. 6
5:19
Hihetetlen, de igaz: veszélyben az angol foci! (Infostart)
Megkongatták a vészharangot az angol labdarúgás legendás alakjai, akik attól tartanak, hogy a szigetországba áramló rengeteg külföldi futballista miatt a fiatal angol focisták nem jutnak elegendő lehetőséghez, aminek középtávon is a válogatott láthatja kárát. Egy biztos: az élvonalban a játékosok több mint 60 százaléka külföldi...
aug. 6
6:04
Formula-1: a McLaren balhéjaitól volt hangos a mogyoródi hétvége (Behaviour)
Biz Isten, hálásak lehetünk a McLaren csapatának, ugyanis ha nincs minden napra valami botrány a brit istállóval, unalomba fulladt volna a 22. Magyar Nagydíj. A futamot a szombati időmérőn rútul kijátszott Lewis Hamilton nyerte, és ezzel hét pontra növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben.
aug. 6
6:22
Ballack belemenne a fizetéscsökkentésbe a Real Madridnál (Infostart)
Sajtóértesülés szerint Michael Ballack, akit a Real Madrid szeretne megszerezni a Chelsea-től, hajlandó lenne belemenni jelentős fizetéscsökkentésbe, amennyiben a spanyol fővárosban folytatná labdarúgó pályafutását.
aug. 6
6:28
Peking 2008: a doppingellenőrzés nem pénzkérdés (Infostart)
Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) német alelnöke szerint az ötkarikás testületnek nem szabad pénzügyi korlátokat szabnia a doppingellenes küzdelemben a jövő évi pekingi olimpiát illetően.
aug. 6
9:16
Peking 2008: Ronaldinho is pályára léphet az olimpián (She)
Sztárparádéra van kilátás a 2008-as pekingi olimpia labdarúgótornáján legalábbis ami a brazil válogatottat illeti.
aug. 6
9:32
Tenisz: világranglista pontokat is ad a női ötkarikás torna (She)
A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF), a WTA és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nemrég lezajlott egyeztetésén megállapodtak arról, hogy 2004 után újra WTA pontok járnak majd az ötkarikás torna résztvevőinek.
aug. 6
9:38
Válogatott: eltörölheti Huszti Szabolcs eltiltását az MLSZ (She)
Eltörölheti Huszti Szabolcs december 31-ig szóló eltiltását a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége.
aug. 6
10:13
Alonso nem biztos abban, hogy marad a McLarennél - videóval (Infostart)
A világbajnoki címet védő Fernando Alonsónak "erős kétségei" vannak, hogy a következő szezonra is marad-e a McLarennél. A csapatfőnök, Ron Dennis szerint Alonso és vetély-, s egyben csapattársa, Lewis Hamilton között minden korábbinál rosszabb a kapcsolat.
aug. 6
11:02
"Doppingszermentes" sertéshúst kapnak az olimpikonok (Behaviour)
Kínában hormon-mentes takarmánnyal fogják etetni azokat a sertéseket, amelyekből a pekingi olimpia résztvevői számára készítenek élelmiszereket - közölte az atlétákat ellátó egyik vállalat, a Qianxihe Food Group szóvivője. Ezzel akarják elkerülni, hogy félrevezető pozitív eredményeket hozzanak a sportolóknál a doppingvizsgálatok az élelmiszerekből származó antibiotikum és szteroid-maradványok…
aug. 6
11:17
Kerékpár: egy kolumbiai versenyző pozitív doppingtesztje (She)
Pozitív lett az A próbája a kolumbiai Libardo Ninó országúti kerékpározónak.
aug. 6
11:39
Alonso nem biztos abban, hogy marad a McLarennél - videóval (Infostart)
A világbajnoki címet védő Fernando Alonsónak "erős kétségei" vannak, hogy a következő szezonra is marad-e a McLarennél. A csapatfőnök, Ron Dennis szerint Alonso és vetély-, s egyben csapattársa, Lewis Hamilton között minden korábbinál rosszabb a kapcsolat.
aug. 6
11:40
Alonso: "vagy Hamilton, vagy én" (Behaviour)
A spanyol lapok szerint a Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso választás elé állította csapatát, a McLaren-Mercedest. "Vagy Hamilton, vagy én" - idézte a Marca a 26 éves pilótát. A McLaren két versenyzője közötti - amúgy sem baráti - viszony a hétvégi Magyar Nagydíjon mérgesedett el.
aug. 6
11:45
Ultimátumot adott Alonso a McLarennek: "Vagy Hamilton, vagy én!" (Infostart)
A spanyol lapok szerint a Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso választás elé állította csapatát, a McLaren-Mercedest. "Vagy Hamilton, vagy én" - idézte a Marca a 26 éves pilótát.
aug. 6
11:45
Kolumbiai kerékpáros pozitív doppingtesztje (Metropol)
Pozitív lett az A próbája a kolumbiai Libardo Ninó országúti kerékpározónak, aki a második helyen végzett a riói Pánamerikai Játékok egyéni időfutamában.
aug. 6
12:17
Ballack hűséget fogadott a Chelsea-nek (Infostart)
Michael Ballack cáfolta, hogy a Chelsea-től a Real Madridhoz igazolna.
aug. 6
12:21
Formula-1: Alonso ultimátumot adott a McLaren vezetőinek (She)
A spanyol lapok szerint a Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso választás elé állította csapatát, a McLaren-Mercedest: "Vagy Hamilton, vagy én" - idézte a Marca a 26 éves pilótát.
aug. 6
13:58
Kosárlabda: megnősült az első kínai profi kosaras, Jao Ming (She)
Hétfőn Sanghajban megnősült Jao Ming, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Houston Rockets kínai sztárja.
aug. 6
16:03
Labdarúgó NB I: elkészült újabb három forduló órarendje (She)
Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 5-7. fordulójának órarendje. Mindhárom fordulóban három-három találkozót a televízió is közvetít majd.
aug. 6
16:05
Eb-pótselejtező: MOB-segéllyel készül a női kosárválogatott (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gyorssegélyével készül Tatán az Európa-bajnoki pótselejtezőre a női kosárlabda-válogatott.
aug. 6
16:08
Kosárlabda: letartóztatták a Houston Rockets irányítóját (She)
Letartóztatták Houstonban Rafer Alstont, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő helyi Rockets irányítóját.
aug. 6
16:36
Tenisz: Szávay Ágnes csak párosban indul torontói tornán (She)
Szávay Ágnes csak párosban indul az egy hét múlva rajtoló, 1,34 millió dollár összdíjazású torontói keménypályás női tenisztornán.
aug. 6
17:14
Úszás: Laure Manaudou-t elküldték olasz klubjától (She)
Menesztette olasz klubja, a LaPresse Nuoto Laure Manaudou-t, a franciák olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszóját.
aug. 6
18:30
Janics Natasa: Mindent ugyanígy csinálnék (Infostart)
Semmit nem bán az elmúlt hónapok lépései közül a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Janics Natasa. A Szeged versenyzője az InfoRádiónak adott interjújában elmondta: semmit nem akar kapni, mindenért megküzd. Janics Natasa áprilisban távozott a sikeredző Fábiánné Rozsnyói Katalin csoportjából, a csütörtökön kezdődő duisburgi világbajnokságon pedig kizárólag - az olimpia programjában nem szereplő -…
aug. 6
19:08
Vb-selejtezők 2010: Irak hazai meccseit semleges pályán rendezi (She)
Az Ázsiai Labdarúgó szövetség nem engedélyezi, hogy az idei kontinensviadal győztese, Irak válogatottja otthon rendezze a hazai mérkőzéseit, a 2010-es világbajnoki selejtező-sorozatban.
aug. 6
19:50
Egyiptom: Henri Michel távozott a Zamalek együttesétől (She)
Lemondott posztjáról Henri Michel, az egyik legnépszerűbb egyiptomi futballcsapat, a Zamelek francia vezetőedzője.
aug. 6
20:06
Ismét elvettek egy gólt az MTK-tól (Infostart)
Az MTK gólnélküli döntetlent játszott az Újpesttel a Hidegkuti Nándor Stadionban a labdarúgó NB I harmadik fordulójának rangadóján. A meccs gyenge játékot hozott, az MTK-tól - a csütörtöki jereváni meccshez hasonlóan - ismét elvettek egy szabályosnak tűnő gólt.
aug. 6
20:17
NB I: szerb csatárral erősített az FC Sopron együttese (She)
Danilo Belics személyében szerb játékos érkezett az FC Sopronhoz - adta hírül az együttes hivatalos honlapja.
aug. 6
20:22
FIFA: csak 18 afrikai országnak vannak alkalmas stadionjai (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kimutatásai szerint mindössze 18 afrikai országnak vannak vb-selejtezők megrendezésére alkalmas stadionjai.
aug. 6
21:21
Anglia: spanyol balhátvéddel erősített a Newcastle United (She)
Az angol Newcastle United együttese 6,3 millió fontért leigazolta a spanyol Villarreal balhátvédjét, José Enriquét.
aug. 6
22:47
Brazília: vizsgálat az ellenfél lerúgására biztató edző ellen (She)
Súlyos büntetés várhat Joel Santanára, a Flamengo edzőjére, aki játékosait arra biztatta, hogy rúgják le az ellenfelet az egyik bajnoki mérkőzésen.

Keresés