2007. augusztus 8. szerda

aug. 8
0:02
Tenisz, Montreal: Djokovics és Stepanek már nyolcaddöntős (She)
A Montrealban zajló, 2,2 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna második fordulójában a harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics két sima játszmában verte német ellenfelét, Nicolas Kiefert és így máris várhatja a nyolcaddöntőbeli folytatást.
aug. 8
0:13
Gólt kell lőni a svédeknek! (Blikk)
Sokat veszíthet a Debrecen futballcsapata, ha a ma esti Bajnokok Ligája-selejtezőn kiesik a házigazda Elfsborg ellen.
aug. 8
0:17
Afrikai, argentin és szerb focisták a Fradi keretében (Blikk)
Ngam Peguy (18), Bessong Libiih Leo Steve (18) és Aruna Baba Pelé (18) tegnap edzett először az NB II-es csapattal.
aug. 8
0:21
Hrepka szabályos találatát siratja (Blikk)
Budapest - Háborognak az MTK-nál, hiszen gól nélkül, ám egy szabályos hazai találat meg nem adásával ért véget a labdarúgó-bajnokság 3. fordulójának Újpest elleni rangadója.
aug. 8
0:25
Beckham szimulál! Ezt hiszi Amerika (Blikk)
Az öt évre 250 millió dollárért szerződtetett, de máig bokasérüléssel bajlódó sztárja eddig tizenkét percet játszott csapatában.
aug. 8
0:29
Elutaztak a duisburgi vébére a kajak-kenusok (Blikk)
Tegnap elutazott az év legfontosabb versenyére, a duisburgi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra a magyar kajak-kenu válogatott.
aug. 8
0:33
Ezrek ünnepelték Rasmussent (Blikk)
Kopenhága - Ezrek ünnepelték a dán főváros utcáin Michael Rasmussent (33). A profi kerékpáros először állt rajthoz a Tour de France-ról történt visszalépése óta, és a dánok megmutatták, mellette állnak, s neki hisznek, nem pedig azoknak, akik doppingvádakkal illették, lehetetlen helyzetbe hozták.
aug. 8
0:37
Henry szexkalandja 3,7 milliárdba kerül (Blikk)
A Barcelona új nagymenőjéről kiderült, mielőtt elvált volna a nyilvánosság előtt korábban agyondédelgetett nejétől, hetekig csalta Claire-t.
aug. 8
0:41
Szétesik a McLaren? (Blikk)
A világbajnokságot vezető britért 35 millió eurót (8,7 milliárd Ft) áldozna a Ferrari, a spanyolt a Renault és a BMW Sauber csábítja.
aug. 8
0:45
A lengyelek már bajban vannak (Blikk)
Varsó - Úgy tűnik, az idő gyorsan igazol bennünket. Pontosabban a 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokság rendezésére kandidáló magyar és horvát futballszövetséget, hiszen néhány hónappal ezelőtt nem győzték hangsúlyozni - és az állításukat egy tökéletes pályázattal is alátámasztották -, hogy nálunk alkalmasabb házigazdát keresve sem találnak. A Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vezetői azonban…
aug. 8
0:49
Kapuscsere az olaszok ellen: Végh helyett Fülöp (Blikk)
Ahogy arra számítani lehetett a világbajnok olaszok ellen készülő keretben nem kapott helyet az MTK veterán kapusa.
aug. 8
0:53
Schultzék megizzasztották a Bayernt (Blikk)
Schultz Levente (30) és kisvárosi csapata pokolian megizzasztotta a Bayern München sztárfocistáit.
aug. 8
0:57
Magyar pólós siker a Világkupán (Blikk)
Berlin - Magabiztos győzelemmel kezdte szereplését a Világliga nyolcas döntőjében a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely tegnap, a B csoport nyitó találkozóján 15-8-ra verte Ausztráliát.
aug. 8
5:53
A nyerő szám, a 22-es! (Behaviour)
A gyerek rakja össze olyan aprólékos műgonddal a puzzle-t, ahogy Kovács Kati építgeti újjá karrierjét. A csütörtökön Duisburgban rajtoló kajak-kenu világbajnokság legnagyobb magyar sztárja ő, akivel utoljára pontosan tíz évvel ezelőtt fordult elő ilyesmi. Hogy tudniillik az év háromnegyedénél még nem nyert egyetlen aranyérmet sem.
aug. 8
7:17
Vakság fenyegeti az ausztrál bokszbajnokot (Behaviour)
Vakság és idő előtti visszavonulás fenyegeti Anthony Mundine-t, a Boksz Világszervezet (WBA) korábbi nagyközépsúlyú bajnokát. Az ausztrál ökölvívó felelőtlenül a nyálával tisztította meg kontaktlencséjét, és olyan súlyos szemfertőzést kapott, hogy bal szemének csaknem a teljes látóképességét elveszítette.
aug. 8
7:23
Reggeli nyújtózkodásnál sérült meg a Reading csatára (Behaviour)
Reggeli nyújtózkodás közben sérült meg Leroy Lita, az angol Premier League-ben szereplő Reading labdarúgója. A 22 éves csatár ébredés után jólesően megfeszítette lábizmait, ám ekkor olyan fájdalmat érzett, hogy már a délelőtti edzésen sem tudott megjelenni. "Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele, de valószínűleg nem szerepelhet vasárnap a manchesteri nyitómeccsünkön" - jelentette ki Steve…
aug. 8
7:55
NBA: őrizetbe vették a száguldozó Knicks-centert (She)
Közúti veszélyeztetés miatt őrizetbe vették Randolph Morrist, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) szereplő New York Knicks kosarasát.
aug. 8
9:11
Ancic győzelemmel tért vissza (Behaviour)
Győzelemmel tért vissza a horvát Mario Ancic a 2,5 millió dollár összdíjazású montreali férfi keménypályás tenisztornán, amely a Mestersorozat hatodik állomása. A világranglista 38. helyére visszacsúszott - korábban top 10-es - kiválóság február óta nem versenyzett, mivel Pfeiffer-féle mirigylázzal küszködött.
aug. 8
9:15
WNBA: öt vendégsiker mellett csak a Minnesota Lynx nyert otthon (She)
A WNB, az amerikai női kosárlabda-bajnokság alapszakaszában kedden este is nagyüzem volt, a liga tizenhárom együttese közül csak a bajnoki címvédő Detroit nem lépett parkettre. A lejátszott hat összecsapás közül öt találkozót a vendégek nyerték meg.
aug. 8
9:52
Pekingi olimpia: tíznél több aranyéremmel számolnak (Infostart)
A Magyar Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint körülbelül 238 és 254 közé tehető majd a pekingi olimpián résztvevő magyar versenyzők száma. Ez több, mint ahányan 2004-ben a görög fővárosban versenyeztek: az évezred első nyári olimpiáján 215 magyar versenyző rajtolt, és szerzett összesen 17 érmet, köztük nyolc aranyat.
aug. 8
9:59
A Bayern mallorcai "zakóval" hangolt az idényre (Behaviour)
Sima vereséggel hangolt Mallorcán a hétvégén kezdődő Bundesliga-idényre a Bayern München labdarúgócsapata. A bajor elitalakulat 20 ezer néző előtt 3-0-ra kikapott a spanyol élvonal 12. helyén végzett "szigetlakók" vendégeként, noha Oliver Kahn, Mark van Bommel, Franck Ribery és Hamit Altintop is ott volt a kezdőtizenegyben. A szombati szezonnyitón a Bayern az újonc Hansa Rostockot fogadja.
aug. 8
10:05
Kaká és Ronaldinho vissza (Behaviour)
Vissza tér a válogatottba a brazilok két legnagyobb futballsztárja, Kaká és Ronaldinho. "Nem neheztelek rájuk, a csapatban van a helyük" - jelentette ki Dunga, a Selecao szövetségi kapitánya akinek csapata az Algéria elleni barátságos mérkőzésre készül. A dél-amerikaiak 22-es keretében így jelenleg 19 légiós található. Az AC Milant erősítő Kaká és a barcelonai Ronaldinho kimerültségre hivatkozva…
aug. 8
10:19
Tenisz, Montreal: Mario Ancic győzelemmel tért vissza (She)
A Montrealban zajló, 2,2 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna első fordulójában a horvát Mario Ancic (képünkön) két sima játszmában győzte a kanadai Frederic Niemeyert.
aug. 8
10:41
Szerbia: drasztikus törvény készül a megvadult futballszurkolók ellen (She)
Csúnya idők jöhetnek az elvadult szerbiai futballszurkolókra, ha a belgrádi parlament - várhatóan szeptemberben - elfogadja azt a tervezetet, amely alaposan átírja a jelenlegi, a sportesemények biztonságának szavatolásáról szóló szabályozást.
aug. 8
10:47
FC Moszkva: U20-as válogatott argentin sztár érkezik (She)
Az FC Moszkvához szerződik Maximiliano Moralez, a világbajnok argentin U20-as labdarúgó-válogatott kiválósága.
aug. 8
10:51
Gőzerővel készülnek - egy év múlva kezdődik a pekingi olimpia (Infostart)
Pontosan egy év múlva, 2008. augusztus 8-án kezdődik a XXI. század második nyári olimpiája Pekingben. A számmisztika jegyében: a szervezők 2008 nyolcadik hónapjának nyolcadik napjára időzítették a kezdést - ráadásul este nyolc órára.
aug. 8
10:54
Moszkvában folytatja az U20-as argentin sztár (Behaviour)
Az FC Moszkvához szerződik Maximiliano Moralez, a világbajnok argentin U20-as labdarúgó-válogatott kiválósága. "Fájdalmas döntés volt, de ilyen jó ajánlatot nem szabad kihagyni" - jelentette ki a 20 éves csatár, aki már el is köszönt társaitól a Racing Clubnál, amely 12 millió dollárt kap érte. A 2010-ig az orosz élvonalba igazoló Moralez öt gólt szerzett júliusban a kanadai korosztályos vb-n,…
aug. 8
11:24
Kolláth György: egy bajnoki meccs nem minősíthető magánrendezvénynek (Metropol)
Kolláth György szerint egy bajnoki labdarúgó-mérkőzés nem tekinthető magánrendezvénynek, ezért a házigazda klub nem tilthatja ki a találkozóról tudósítani szándékozó újságírókat, fotósokat.
aug. 8
12:12
Haug: Alonso távozása szóba sem került (Infostart)
A Mercedes sportigazgatója cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a spanyol Fernando Alonso a szezon végén távozna a Forma-1-es McLaren-csapattól.
aug. 8
12:12
Kerékpár, maraton vb: a magyar bajnok nem vállalta a szereplést (She)
aug. 8
12:17
Sárkányhajó: augusztus 18-án fesztivál a Lágymányosi-öbölben (She)
Augusztus 18-án rendezi meg a Dragon Aktív Kft. az I. Budapesti Sárkányhajó Fesztivált a Lágymányosi-öbölben. A versenyre még várják csapatok jelentkezését.
aug. 8
12:28
Rögbi, Argentína: franciaországi légiósokkal a francia vb-re (She)
A szeptemberi, franciaországi rögbi-világbajnokságra készülő argentinok, becenevükön a Pumák is kihirdették a vb-indulók névsorát. Sokan esélyesnek tartják őket a legjobb négy közé jutásra is, de ahhoz túl kellene élniük a csoportküzdelmeket a rögbi-vb halálcsoportjában (Franciaország, Írország, Namíbia, Grúzia).
aug. 8
15:04
Ferencváros: új játékosok, új mez (Behaviour)
Új játékosokkal és új formatervezésű mezzel vág neki a másodosztályú labdarúgó-bajnokságnak a Ferencváros. A csapat szerdai sajtótájékoztatóján mutatták be Woiciech Zarzycki kapust, valamint a magyar élvonalból és a válogatottból is ismert Mátyus Jánost és Vincze Ottót, a korábbi gólkirály Horváth Pétert, s a saját nevelésű Rédei Milánt. A kerethez tartozik az ősztől négy kameruni játékos is, a…
aug. 8
15:36
Hegyikerékpár: Melts, Buruczki és Parti világranglista pontjai (She)
A magyar olimpiai hegyikerékpár-válogatott keret három tagja UCI C2-es kategóriájú hegyikerékpár versenyen állt rajthoz Törökországban, kiváló eredményeket elérve: Melts győzelme, Buruczki és Parti helyezése Törökországban újabb világranglista-pontokat ért.
aug. 8
15:46
Úszás: Perli az államot a szerb ifjúsági úszóvilágbajnok (She)
Beperelte a szerb államot Ivan Lendjer ifjúsági úszó Európa-bajnok, mert egy évvel a korosztályos világbajnoki cím megszerzése után sem kapta még meg a kiemelkedő teljesítményért járó összeget.
aug. 8
15:48
Atlétika, Oszaka 2007: 12 tagú a magyar csapat utazik (She)
Tizenkét magyar atléta utazik az augusztus 25-én kezdődő oszakai világbajnokságra - a névsort szerdai ülésén hagyta jóvá a szövetség elnöksége. Mérei László szakmai igazgató szerint az elvárás a csapattal szemben 3-4 döntős helyezés, optimális esetben egy érem megszerzése.
aug. 8
15:52
Kerékpár: edzésben az Astana, új igazgató a Rabobanknál (She)
A másfél hete befejeződött, doppingbotrányoktól hangos Tour de France kerékpáros körverseny után ismét edzésbe áll az Astana csapat, míg a Rabobanknál új igazgatót neveztek ki.
aug. 8
15:57
NHL: legénybúcsú letartóztatással, Eric Staal rács mögött (She)
Legénybúcsúján tartóztatták le Eric Staalt (képünkön), az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Carolina Hurricanes sztárját. A 22 éves csatár - aki ebben a hónapban tartja esküvőjét - barátaival tartott felejthetetlen partit egy szállodában.
aug. 8
16:07
Kerékpár, Hamburg: Contador és Rasmussen nemkívánatos személy (She)
A ProTour-sorozatba tartozó Hamburger Cyclassics elnevezésű kerékpárviadal szervezői nemkívánatos személynek minősítették a Tour de France-on győztes Alberto Contadort, illetve az élről kiállt Michael Rasmussent.
aug. 8
18:05
Ferencváros: a szurkolói csoportok bírálják az elnökséget (She)
A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai elhatárolódnak a klub jelenlegi vezetésétől. Öt pontban gyűjtötték össze kifogásaikat, és kijelentették: semmilyen formában nem működnek együtt a Rieb György vezette elnökséggel.
aug. 8
21:13
Rúgott gól nélkül búcsúzott a Debrecen a BL-től (Infostart)
Kiesett a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligájából, miután a selejtező második fordulójának visszavágóján gól nélküli döntetlent játszott az Elfsborg vendégeként.
aug. 8
21:13
FTC: elfordultak a szurkolók a vezetéstől (Metropol)
A ferencvárosi drukkerek elfordultak a klub vezetésétől, mert nem értenek egyet az elmúlt időszak döntéseivel - derült ki a Ferencváros Szurkolók Szövetségének (FSZSZ) MTI-hez eljuttatott közleményéből.
aug. 8
21:40
A németek csak ráijeszteni tudtak a Kemény-legényekre (Infostart)
Második mérkőzését is megnyerte a magyar férfi vízilabda-válogatott a Világliga berlini szuperdöntőjében. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese nagy csatában 7-5-re győzött a házigazda németek ellen.
aug. 8
22:01
Az angolok mellett német, svájci, spanyol és magyar érdeklődők is vannak a Fradira (Infostart)
Drasztikusan csökkentett költségvetéssel vág neki a Ferencváros labdarúgócsapata a szombaton kezdődő az NB II-es bajnokságnak - hangsúlyozta az InfoRádiónak adott interjújában az FTC elnöke. Rieb György bízik abban, hogy az Üllői úti ingatlanra kiírt pályázat ezúttal már eredményesen zárul.
aug. 8
23:12
Kerrékpár: az Astana újabb versenyzőjének doppingesete (She)
Pozitív lett Andrej Kaszecskinnek, az Astana csapat egyik kazah kerékpárosának a doppingtesztje.
aug. 8
23:28
Vízilabda, Világliga: a szerbek is hibátlanok maradtak (She)
Nyertek az ausztrálok a szerbek és az amerikaiak a férfi vízilabda Világliga berlini nyolcas döntőjében. Így a mieink mellett a másik csoportban is csak egy veretlen csapat van: Szerbia.
aug. 8
23:33
Alonso és a Ferrari? Lehetetlen! (Infostart)
Az elmúlt napokban több lap is arról cikkezett, hogy melyik Forma-1-es csapathoz szerződhetne Fernando Alonso, ha a szezon végén elhagyná a McLarent. A Ferrarit biztosan tévesen emlegették.

Keresés