2008. január 20. vasárnap

jan. 20
7:14
Nagy Tímea kiesett a vívó-Grand Prix-n (Blikk)
"Az olimpia a tét” – hirdette egy hatalmas tábla már a Sportmax Szabadidőközpont bejáratánál
jan. 20
7:16
MCCABE mellett mellett tüntettek a fradisták (Blikk)
Nem nyugszanak bele a Fradi-szurkolók
jan. 20
7:18
Ez még nem az igazi Újpest (Blikk)
Gólnak igen, de győzelemnek nem örülhettek
jan. 20
7:20
Federer drámai győzelme (Blikk)
Drámai csatában jutott a legjobb 16 közé
jan. 20
7:22
Drogba és Eto’o harcol az afrikai futballtrónért (Blikk)
ACCRA – Ma kezdődik a labdarúgóAfrikai Nemzetek Kupája, amely a két legfényesebben ragyogó fekete csillag, az elefántcsontparti Didier Drogba (29) és a kameruni Samuel Eto’o (26) párharcáról szólhat. A Chelsea és a Barcelona sztárjai nyerték az utóbbi öt évben a kontinens legjobb futballistája díját. A papírforma szerint a döntőben ö s s z e c s a p n a k majd.
jan. 20
10:53
Videó a síelő borzalmas bukásáról: Macartney már nincs kómában (Infostart)
Felébresztették a mesterséges kómából Scott Macartneyt, aki az alpesi síelők Világkupa-sorozatának kitzbüheli állomásán bukott óriásit szombaton.
jan. 20
11:24
Alpesisí Vk: felébresztették a kómából Scott Macartneyt (She)
Felébresztették a mesterséges kómából Scott Macartneyt, aki az alpesi síelők Világkupa-sorozatának kitzbüheli állomásán bukott óriásit szombaton.
jan. 20
12:02
Australian Open: Szávay Ágnesék hétfőn folytatják (She)
Szávay Ágnes az indiai Leander Paes oldalán magyar idő szerint hétfőn reggel lép pályára az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyespárosának nyolcaddöntőjében.
jan. 20
12:13
Australian Open: Jankovics lesz Serena Williams ellenfele (She)
Jelena Jankovics két szettben legyőzte az Amelie Mauresmót legyőző Casey Dellacqua-t az ausztrál nyílt teniszbajnokság nyolcaddöntőjéban. A szerb versenyző az első szettben szenvedett, azonban magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé.
jan. 20
14:33
Alpesisí Vk: osztrák siker női szuperóriás-műlesiklásban (She)
Az osztrák Maria Holaus nyerte a női szuperóriás-műlesiklást az alpesi síelők Világkupa-sorozatának olaszországi állomásán, Cortina d,Ampezzóban.
jan. 20
14:33
Új világcsúcs a földkerülő szólóvitorlázásban (Metropol)
Új világrekordot állított fel földkörüli szólóvitorlázásban Francis Joyon. A francia hajós 57 nap 13 óra 34 perc 6 másodperc utazás után vasárnap 0 óra 39 perc 58 másodperckor ért a célba IDEC nevű trimaránjával.
jan. 20
14:55
Férfi vízilabda: az Eger montenegrói ellenfelet kapott (She)
A montenegrói Budvanszka Rivijerával vív meg a döntőbe jutásért az Eger a férfi vízilabda LEN Kupában. A második számú kontinentális sorozat elődöntős párosítását az európai szövetség (LEN) Csehovban készítette el, közvetlenül az után, hogy az orosz csapat hazai medencében továbbjutott a német Spandau 04 ellenében.
jan. 20
15:00
Dzsudzsák megszerezte első hollandiai gólját (Infostart)
Dzsudzsák Balázs góljával egyenlített ki a címvédő PSV Eindhoven a Venlo vendégeként a holland labdarúgó-bajnokságban.
jan. 20
15:33
Északi összetett Vk: Ackermann nyert, Lamy-Chappuis csak 8. (She)
A német Ronny Ackermann győzött az északi összetett Világkupa-sorozat sprintversenyében vasárnap Klingelthalban, Németországban. Ackermann ezzel átvette a vezetést spintösszetettben a nyolcadik helyen végző francia Jason Lamy-Chappuis előtt, és tovább növelte előnyét a szakági összetettben. A versenyen a harmadik helyet az osztrák David Kreiner szerezte meg.
jan. 20
16:06
Alpesisí Vk: Grange és Miller sikere Kitzbühelben (She)
A francia Jean-Baptiste Grange férfi műlesiklásban, míg az amerikai Bode Miller kombinációban nyert az alpesi síelők Világkupa-sorozatának kitzbüheli állomásán.
jan. 20
16:16
Női párbajtőr csapat Vk: ötödik a magyar együttes (She)
Az ötödik helyen végzett a magyar csapat a budapesti női párbajtőr Világkupa-versenyen. A győzelmet a németek szerezték meg, az ezüstérem az olaszoknak, a bronz pedig a románoknak jutott.
jan. 20
16:18
Olaszország: három Catania-szurkolót megkéseltek Rómában (She)
Az olasz első osztályú Catania három drukkere is megsérült az AS Roma-Catania mérkőzést megelőzően a Stadio Olimpico környéki szurkolói összecsapások során.
jan. 20
16:44
Premier League: városi riválisa elé ugrott az Everton (She)
Az Everton elhozta a három pontot a Wigan otthonából a Premier League 23. fordulójában, így feljött a tabella negyedik, már BL-selejtezős indulást jelentő helyére.
jan. 20
17:27
Gilardino harcolta ki a győzelmet a Milannak (Infostart)
A Milan 1-0-ra nyert az Udinese otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 20
18:13
Kézilabda, férfi Eb: a spanyolok a németeket is elverték (She)
Váratlanul nagy különbségű, 30-22-es győzelmet aratott a spanyol válogatott a férfi kézilabda Európa-bajnokságon a világbajnok Németország ellen.
jan. 20
20:01
Premier League: értékes pontot szerzett a West Ham (She)
Döntetlen született a Manchester City-West Ham United találkozón a Premier League 23. fordulójában, miután előbb Carlton Cole vezetést szerzett a ?kalapácsosoknak?, majd nyolc perccel később Darius Vassell egyenlített.
jan. 20
20:06
Csoportgyőztes a magyar válogatott! (Infostart)
Csoportelsőként jutott a középdöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott. Skaliczky László szövetségi kapitány együttese utolsó csoportmeccsén 31-26-ra nyert Fehéroroszország ellen. A spanyolok ellen megszerzett két pontot magával viszi a magyar csapat, amely kedden a svédek ellen lép pályára a középdöntő első fordulójában.
jan. 20
21:06
Újabb idegenbeli rangadót nyert a Real (Infostart)
A címvédő Real Madrid 2-0-ra nyert a városi rivális Atletico otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
jan. 20
22:29
Kézilabda, férfi Eb: az utolsó forduló, csoportvégeredmények (She)
Véget ért a Norvégiában zajló férfi Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek első köre. Minden kvartettből az első három jutott a legjobb tizenkét csapat közé, ahol két hatos csoportban folytatódnak immár a középdöntő küzdelmei. Összeállításunkban az utolsó forduló eredményeit és a csoportok végeredményeit tekinthetik meg.
jan. 20
22:31
Hungarian Open: Csizmadia András sikere Győrben (She)
Csizmadia András révén egy magyar siker született a Hungarian Open nemzetközi légfegyveres verseny második napján, Győrben. (MTI)
jan. 20
22:45
Fordulatos meccsen nyert az Inter (Infostart)
A címvédő Inter 3-2-re nyert a vendég Parma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A 86. percben még a parmaiak vezettek.
jan. 20
23:12
Henry góljával győzött a Barca (Infostart)
A Barcelona 1-0-ra nyert a vendég Santander ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
jan. 20
23:28
A játékvezető meghosszabbította az Inter veretlenségi sorozatát (Infostart)
Mindkét milánói csapat az utolsó percben harcolta ki a győzelmet - az Inter jelentős bírói segédlettel nyert, átvészelve szezonbeli leggyengébb teljesítményét. Spanyolországban a Real nyerte meg a madridi derbit, nagyot lépve a bajnoki címvédés felé. Angliában mindhárom dobogós gárda idegenben nyert. A hétvége futball-összefoglalója.

Keresés