2008. január 7. hétfő

jan. 7
6:11
Dzsudzsák elrepült (Blikk)
Dzsudzsák Balázs feszengve, izgatottan várakozott Ferihegyen
jan. 7
6:13
Peches kupameccs (Blikk)
Balszerencsésen végződött Buzsáky számára a Chelsea elleni FA-kupatalálkozó
jan. 7
6:15
Halmosi parádézott (Blikk)
PLYMOUTH – Halmosi Péter (28) volt a meccs hőse a Plymouth–Hull City elleni 3-2-re megnyert mérkőzésnek az angol labdarúgó-FA-kupa 3. fordulójában. A válogatott középpályás ragyogóan játszott, csapata mindhárom góljából kivette a részét, egyet ő rúgott, a másik kettőt pedig előkészítette. Nem csoda, hogy a találkozó legjobbjának választották.
jan. 7
6:17
A dánokkal kezdünk (Blikk)
Dánia ellen fejezi be 2010-es vb-selejtező mérkőzéseit a magyar labdarúgó-válogatott
jan. 7
6:19
Beindult a Barca (Blikk)
Újra hisznek a bajnoki aranyéremben a Barca hívei
jan. 7
6:21
Jöhet az Ausztrál Open (Blikk)
Az Ausztrál Open helyszínén tréningezik Szávay Ágnes
jan. 7
6:23
A Blikk és a Dakar-szervező úgy tudja: Folytatódik a show (Blikk)
A rendezésért felelős A. S. O. szerint folytatódik a sivatagi őrület
jan. 7
6:25
Mindene a foci (Blikk)
Urbán Gábor a Blikk olvasói szerint az év futballistája lett
jan. 7
6:40
A nők többet várnak (Behaviour)
A németek több mint fele bízik abban, hogy válogatottjuk megnyeri az idei, osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot. Egy friss közvélemény-kutatás során a megkérdezettek 58 százaléka válaszolta azt, hogy szerinte Joachim Löw gárdája lesz a kontinenstorna győztese. Érdekesség, hogy a hölgyek optimistábbak az uraknál: előbbiek 63, utóbbiak 53 százaléka tippelt a német diadalra.
jan. 7
6:42
Hill: Hamilton erősebb lesz az idén (Behaviour)
Damon Hill, volt Forma-1-es világbajnok brit pilóta meg van győződve arról, hogy honfitársa, Lewis Hamilton sokat tanult a tavaly történtekből és rövidesen elhódítja a vb-címet.
jan. 7
9:21
Tenisz, Sydney: kiesett Blake, Csakvetadze és Gyementyijeva is (She)
Több kiemeltnek is az első forduló jelentette a végállomást a férfiaknál 465 ezer, a hölgyeknél 600 ezer dollár összdíjazású sydneyi tenisztornán.
jan. 7
9:26
Tenisz, Hobart: a fehérorosz Azarenka megsérült és kiesett (She)
Az első fordulóban kiesett az ötödik helyen kiemelt Victoria Azarenka a 170 ezer dollár összdíjazású hobarti tenisztornán.
jan. 7
9:37
Tenisz, Auckland: továbbjutott a spanyol Almagro és Montanes (She)
Sikerrel vette a 465 ezer dollár összdíjazású aucklandi tenisztorna első fordulóját a hatodik helyen kiemelt Nicolas Almagro és a nyolcadik helyen rangsorolt Albert Montanes is.
jan. 7
9:59
Tenisz, női világranglista: Szávay Ágnes párosban javított (She)
Szávay Ágnes egyesben maradt a 20., párosban pedig - köszönhetően Gold Coast-i diadalának - négy helyet javítva a 22. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
jan. 7
11:24
Durva harcok Magyarországon (Behaviour)
A jelen legnépszerűbb küzdősportjának számító K-1 eddigi legrangosabb versenyének ad otthont februárban a főváros: a sportág vezetői úgy döntöttek, hogy a Papp László Sportarénában február 9-én, 19:30-tól rendezendő viadal lép elő a világbajnoki versenysorozat európai elődöntőjévé.
jan. 7
11:29
Egy pont, ahol elég az ugrásból (Behaviour)
Belefáradt a versenyzésbe ezért visszavonul Kajsa Bergqvist, a svédek világbajnok magasugrónője. A 31 éves sztár erről szóló közleményében leszögezte, hogy egészségileg és erőnlétileg jó állapotban van, ám pszichésen már nem tud vállalni egy újabb szezont.
jan. 7
12:23
Beckham örül Capello érkezésének (Behaviour)
David Beckham angol sztárlabdarúgó örül annak, hogy Fabio Capello lett hazája válogatottjának szövetségi kapitánya, és bízik benne, az edző debütálásakor helyet kap majd a nemzeti csapatban. "Nem csak azért reménykedem, mert az lenne a 100. válogatottbeli mérkőzésem. Nekem minden találkozó ugyanolyan fontos" - mondta a Los Angeles Galaxy középpályása, aki a Real Madridnál töltött időszak alatt…
jan. 7
14:32
FC Fehérvár: Mezey György a sportigazgató, Disztl László a vezetőedző (Behaviour)
Mezey György, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett az FC Fehérvár sportigazgatója - hangzott el a székesfehérvári klub hétfői sajtóbeszélgetésén. Mezey továbbra is a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia vezetője marad, ám az intézmény és a fehérvári együttes között nem lesz szoros kapcsolat.
jan. 7
15:22
Tenisz: Roger Federer gyomorfertőzés miatt pihen (She)
Gyomorfertőzés miatt visszalépett a szerdán, Melbourne-ben kezdődő meghívásos tornától Roger Federer, a svájciak teniszcsillaga.
jan. 7
15:29
Női ETTU-kupa: Vlagyivosztokba utazik a Statisztika (She)
Az orosz Vlagyivosztok lesz a Statisztika ellenfele a női asztalitenisz ETTU Kupa elődöntőjében. Az első meccset idegenben játsszák a magyarok.
jan. 7
15:40
Mezey György lett az FC Fehérvár sportigazgatója (Infostart)
Mezey György, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett az FC Fehérvár sportigazgatója.
jan. 7
16:38
MU: napokon belül bejelentik a klub 245 millió fontos bevételét (She)
Angol lapértesülés szerint még ezen a héten bejelentik, hogy a Manchester United labdarúgóklub 245 millió fontos bevételre tett szert a legutóbbi szezonban. Ezzel ismét a ?vörös ördögök? számítanak majd a szigetország leggazdagabb klubjának.
jan. 7
16:43
Hajnal újra a Bundesliga ötödik legjobbja (Blikk)
Most a Kicker szavazatai alapján végzett az előkelő helyen
jan. 7
17:29
Peren kívüli megegyezésre törekszik Zavadszky családja (Blikk)
Zavadszky Gábor családja peren kívül szeretne megegyezni a két éve elhunyt válogatott labdarúgó utolsó klubjával. A ciprusi AEL Limasszollal a család anyagi és erkölcsi kártérítéséről tárgyal.
jan. 7
18:15
Formula-1: Jean Todt szerint a McLarent segíti majd az új ECU (She)
A Ferrari istálló főnöke, Jean Todt úgy véli, a McLaren-Mercedes jogosulatlan előnyhöz jut az által, hogy a wokingiak fejlesztették ki az elektronikus rendszert a 2008-as évre.
jan. 7
18:26
Afrika-kupa: Gili veszi át Stielike helyét Elefántcsontparton (She)
Az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott kispadján nem a német Uli Stielike fog ülni a rövidesen kezdődő afrikai kontinensviadalon, ugyanis a szakember fia kómába esett.
jan. 7
18:44
A nap képe: barbecue-parti és sült disznó a Ferrari-teszten (She)
A Formula?1-es világbajnok Kimi Räikkönen hétfőn délelőtt 10:30-tól sötétedésig tesztelte a Ferrari vasárnap bemutatott, új versenyautóját a Maranellóban lévő fioranói pályán. A finn pilótára és az F2008-asra szurkolók százai voltak kíváncsiak, akik szabályos barbecue-partit rendeztek a rendelkezésükre bocsátott területen. A ködös, hideg időben forraltbort és ételt szolgáltak fel, és terítékre…
jan. 7
19:12
Itt a 2008-as Ferrari és McLaren - képekkel (Infostart)
Vasárnap a Ferrari, hétfőn a McLaren mutatta be a 2008-as világbajnoki szezonra épített új versenygépét. Az elmúlt évben a bajnoki címért küzdő két csapat elsőként leplezte az új autóját.
jan. 7
20:04
Premier League: a Bolton nem engedi el Nicolas Anelkát (She)
A Bolton Wanderers visszautasította a Chelsea Nicolas Anelkáért tett 12 millió fontos ajánlatát, és ragaszkodik ahhoz, hogy a francia csatár a tavaszi szezonban is a keretét erősítse.
jan. 7
21:13
Bundesliga: újabb brazil labdarúgó igazolt a Herthába (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC megszerezte Raffaelt, az FC Zürich 22 éves brazil labdarúgóját. Lucien Favre, a berliniek svájci vezetőedzője már nyáron szerette volna szerződtetni a játékost, az üzletet azonban csak most sikerült nyélbe ütniük.
jan. 7
22:01
Skócia: Artur Boruc nem zárja ki, hogy távozik a Celtictől (She)
Boruc elmondása szerint nem biztos, hogy kitölti a minap aláírt szerződését, amely 2011-ig köti a Celtichez.

Keresés