2009. január 17. szombat

jan. 17
0:30
AC Milan: Kaká egyre kevésbé bírja - elsírta magát a csapat edzésén (She)
Az AC Milan aranylabdás játékosa, Kaká elsírta magát a csapat pénteki edzésén.
jan. 17
1:42
Dakar 2009: Palik Lászlóék visszacsúsztak a 21. helyre (She)
A mai nap remek teljesítménye ellenére a 12. helyről a 21.-re csúszott vissza a Palik László, Darázsi Gábor kettős az autósok összetett versenyében a 2009-es Dakaron. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be, hogy óvás alatt van a 12. szakasz eredménye.
jan. 17
6:12
Csók után irány a vb! (Blikk)
BUDAPEST – Korán keltek tegnap a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai, a SYMA rendezvénycsarnoktól elindult velük a busz a horvátországi vb-re. Egy ideig a kapitány, Hajdu János (54) egyedül álldogált, majd a játékosok közül megjött Harsányi Gergely (27), Mocsai Tamás (30), Iváncsik Tamás (25) és Ilyés Ferenc (27).
jan. 17
6:14
Sisa Tibor távozik a diósgyőri káoszból (Blikk)
MISKOLC – Közös megegyezéssel szerződést bontott tegnap Sisa Tibor (48) Diósgyőrben. Az edző az ősszel érkezett az NB I-es focicsapathoz, de máris távozik. Bár konkrét okot nem jelölt meg, a pénztelenségnek alighanem köze van ahhoz, hogy most elmegy.
jan. 17
6:16
Dakar: ezt megúsztuk! (Blikk)
LA RIOJA – Pokoli napja volt csütörtökön a Dakar-rali résztvevőinek. Ugyan az Argentínát és Chilét átszelő tereprali-viadal egyik legrövidebb szelektív szakaszán kellett átküzdeniük magukat a versenyzőknek, mégis a mezőny nagy része nem tudta legyőzni a homokdűnéket. A „pályán” mindenfelé elakadt járművek vesztegeltek, akik pedig beértek a célba, rémálomról beszéltek.
jan. 17
6:18
Első a Fradi, második a rögbi (Blikk)
LEEDS – Mark Pease, a ferencvárosi futballisták erőnléti edzője a tojásfocival is jól bánik.
jan. 17
6:48
Tenisz: megvan Del Potro ötödik tornagyőzelme (She)
Az első helyen kiemelt argentin Juan Martín del Potro nyerte meg az új-zélandi Aucklandben zajló férfi tenisztornát, miután a döntőben két szettben legyőzte a hatodikként rangsorolt amerikai Sam Querrey-t.
jan. 17
7:24
NHL: Crosby nélkül is nyert a Pittsburgh az Anaheim ellen (She)
A szezonban először áll fel Sidney Crosby nélkül a Pittsburgh, ám így is nyerni tudott hazai pályán az Anaheim Ducks ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
jan. 17
8:18
Paks: Ausztriában amatőrként folytatja a 31 éves hátvéd (She)
Befejezte a profi labdarúgást Hanák Viktor, s az osztrák IV. osztályban szereplő ASK Baumgartennél futballozik tovább – amatőrként.
jan. 17
8:54
Barcelona: az Ajax uruguayi támadója, Luis Suárez a kiszemelt (She)
A spanyol AS értesülései szerint a Barcelona szemet vetett az Ajaxban szereplő Luis Suárezre.
jan. 17
9:12
Kosárlabda: hat hétig Harrison lesz Dale helyettese a Kecskemétnél (She)
A sérült Mike Dale helyére Jason Williams után újabb légiós érkezett próbajátékra Kecskemétre, és úgy tűnik, David Harrison szolgálataira igényt tart az Univer.
jan. 17
10:06
Australian Open: Kiefer sérülése nem jött rendbe, így nem indul (She)
A Hopman-kupán elszenvedett bokasérülése miatt nem szerepelhet az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon a német Nicolas Kiefer.
jan. 17
10:30
Elrajtolt a Budapest-Bamako rali (Behaviour)
Van, aki pusztán kalandvágyból, más a verseny miatt vágott neki a Budapest-Bamako ralinak, amely szombat reggel kilenc órakor indult el az 56-osok teréről.
jan. 17
10:42
Profi ökölvívás: Luis Collazzo utolsó esélye a vb-cím megszerzésére (She)
A WBC veretlen váltósúlyú világbajnoka, az amerikai Andre Berto a Mississippi állambeli Biloxiban védheti meg címét honfitársa, Luis Collazzo ellen magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
jan. 17
10:44
Manchester City: Kaká után rárepülnek Rafa Benítezre is? (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe információi szerint a Manchester Citynél a Kaká megszerzésére tett kísérlet csak a kezdet, a klub dúsgazdag arab tulajdonosai a kispadra is igazi nagyágyút akarnak igazolni.
jan. 17
11:00
Győri ETO: jobb a grúz jobbhátvéd, így elküldték az észtet (She)
Elköszöntek Tihhon Sisovtól a Győri ETO FC vezetői.
jan. 17
11:24
Két csapatot is indít a Travel Channel (Metropol)
A Budapest-Bamako rali indulása előtt már egy héttel megkezdődtek a kalandjai annak a két csapatnak, amelyet a londoni székhelyű műholdas tévécsatorna, a Travel Channel videopályázaton választott ki a szaharai túrára.
jan. 17
11:26
Mentőcsoport kíséri a bamakósokat (Metropol)
A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja biztosítja a Budapest-Bamako rali indulóinak orvosi ellátását a futam idején.
jan. 17
11:28
Elrajtolt a Budapest-Bamako rali (Metropol)
Van, aki pusztán kalandvágyból, más a verseny miatt vágott neki a Budapest-Bamako ralinak, amely szombat reggel kilenc órakor indult el az 56-osok teréről. Fura fazonok, bolondos autók a képgalériában.
jan. 17
11:36
NFL: a Tampa Bay elköszönt sikeredzőjétől, kirúgták Jon Grudent (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers vezetősége 7 év szolgálat után tette lapátra a csapattal első idényében Super Bowlt nyerő amerikai szakembert.
jan. 17
11:36
Tüntetést szerveznek Kaká megtartása mellett (Infostart)
Az aktuális "nagy ügyek" - a Real Madrid vezetői válsága, Kaká átigazolási sztorija, Rafa Benítez nemje a Liverpool szerződés-hosszabítási ajánlatára, ezzel párhuzamos a Man City érdeklődése a spanyol sztáredző iránt - mellett azért futballoznak is a hétvégén a legerősebb európai bajnokságokban. A Barcelona újabb rekord megdöntésének szándékával lép pályára, a Real Madrid megerősítheti a második…
jan. 17
12:12
DVSC: Leandro döntött, próbajátékra utazik a Bristol Cityhez (She)
Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Bristol City csapatához utazik a hétvégére Leandro, a DVSC-TEVA magyar válogatottat is megjárt futballistája – adta hírül a hajdúsági klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
jan. 17
12:30
Női röplabda NB I: sima Vasas-győzelem a Kaposvár ellen (She)
A Vasas magabiztosan, három játszmában nyert a Kaposvár ellen a női röplabda NB I-es Ligabajnokságban.
jan. 17
12:32
Tenisz: David Nalbandian sikerével zárult a sydneyi férfitorna (She)
David Nalbandian sikerével zárult a sydneyi férftorna, a negyedik helyen kiemelt argentin teniszező a döntőben három játszmában győzte le a finn Jarkko Nieminent.
jan. 17
12:36
Palikék büntetés miatt 9 helyet csúsztak vissza a Dakaron (Behaviour)
A versenyigazgatóság a korábbi döntését megváltoztatva 12 órás büntetéssel sújtotta azokat az egységeket, amelyek nem fejezték be a csütörtöki szakaszt, ezzel a Palik László, Darázsi Gábor (Nissan) autós kettős a 12. helyről visszacsúszott a 21.-re, míg a Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) páros a 27.-ről feljött a 23.-ra a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-…
jan. 17
13:06
Felkészülés: a Zalaegerszeg 2-1-re legyőzte az Ajkát (She)
Hazai siker született a Zalaegerszegen rendezett szombati edzőmérkőzésen, az élvonalbeli ZTE 2–1-re legyőzte a másodosztályú FC Ajkát.
jan. 17
13:24
DVTK: felkeresték Sisát a játékosok, hogy rávegyék őt a folytatásra (She)
„Szimpátiatüntetést” tartottak a tegnap felmondott vezetőedző, Sisa Tibor mellett a diósgyőri játékosok – adta hírül a Borsod Online, a boon.hu.
jan. 17
13:26
Női kézilabda BL: szoros sikerrel lett csoportelső az Audi ETO (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában a Zvezda Zvenyigorod otthonába látogatott a Győri Audi ETO csapata. A magyar együttes már korábban biztossá tette továbbjutását, így a csoportelsőség volt a tét a szombati mérkőzésen. A végig szoros találkozón a 60. percben egyenlített az orosz együttes, de az utolsó másodpercekben lőtt Mravíková-gól végül a Tomori Zsuzsanna és…
jan. 17
13:42
Bob: André Lange megszerezte hetedik Európa-bajnoki címét (She)
Hetedik bob Európa-bajnoki címét szerezte meg a német André Lange, aki St. Moritzban Martin Putzéval diadalmaskodott kettesben.
jan. 17
14:00
Felkészülés: fölényes sikerrel kezdte az évet a Kecskemét (She)
Fölényes győzelemmel kezdte az évet az élvonalbeli Kecskeméti TE-Ereco, Tomiszlav Szivics együttese a hazai pályán rendezett felkészülési meccsen 4–1-re győzte le a másodosztályú Szolnokot.
jan. 17
14:02
Dakar 2009: Coma nyert, Dési is végigment a motorosoknál (She)
A motorosoknál a spanyol Marc Coma győzelmével ért véget a Dél-Amerikában zajló terepraliverseny, a Dakar 2009, Dési János pedig a beérkezésekor a 44. helyen állt az összetettben, ám ez még nem a végső eredménye.
jan. 17
14:04
Vízilabda, férfi LEN-kupa: február 3-án lesz a Kazany-Honvéd (She)
A férfi vízilabda LEN-kupa negyeddöntőjében január 17-e helyett február 3-án rendezik meg a Szintyez Kazany (orosz)–Domino Honvéd párharc első mérkőzését.
jan. 17
14:18
Hoffenheim: sikeresen megoperálták a tavaszt kihagyó Ibisevicet (She)
A német bajnokságban listavezető Hoffenheim bosnyák csatára, Vedad Ibisevic sikeres térdműtéten esett át pénteken a heidelbergi kórházban.
jan. 17
14:36
Juventus: Nedved hosszabbíthat, újabb egy évre írhat alá (She)
Pavel Nedved visszavonulása újabb egy évvel halasztódik ügynöke szerint, a cseh sztár egyéves szerződéshosszabbítást tervez.
jan. 17
14:38
Felkészülés: Oross négyese ellenére a Hali csak ikszelt (She)
Góldús mérkőzéssel nyitotta a 2009-es évet a Szombathelyi Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata, a vasiak hazai pályán játszottak 4–4-es döntetlent a Hévízzel.
jan. 17
15:12
"Akartam is kapni" - exkluzív interjú Erdei Zsolttal (Infostart)
Erdei Zsoltot már nem zavarja, hogy főnökeivel távolról sem felhőtlen a viszonya. A Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoka azután beszélt erről az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában, hogy a magdeburgi profi gálán megőrizte hibátlan mérlegét. Erdei Zsolt egyhangú pontozással verte a túlsúlyos ukrán Juruj Barasjant, de a szokottnál jóval több nagy ütést kapott.
jan. 17
15:30
Alpesi sí: az amerikai Lindsay Vonn mindenkinél gyorsabban kombinált (She)
Az amerikai Lindsay Vonn nyerte meg a női kombinációt az osztrák Kathrin Zettel és a svéd Anja Pärson előtt.
jan. 17
15:48
Anglia: Tévez nem hosszabbít Manchesterben; irány Barcelona? (She)
A spanyol élvonalban (Primera División) szereplő, jelenleg fölényesen vezető Barcelona csapata jelentheti a megoldást Carlos Tévez problémáira. A katalán gárda öt évre szóló, 25 millió eurós ajánlattal kereste meg az argentin csatárt – legalábbis az egyik angol lap értesülései szerint.
jan. 17
15:50
Dakar 2009: De Villiers nyerte meg a Dakart, a magyarok még úton (She)
Beérkeztek az első autós egységek a Dakar-rali utolsó szakaszán a célba, a leggyorsabbnak az összetettben is vezető dél-afrikai Giniel de Villiers bizonyult a 14. etapon . Córdoba és Buenos Aires között. A magyar egységek még nem értek célba.
jan. 17
16:06
Sífutás: a szlovák Prochazková élete első vk-sikerét aratta (She)
A férfiaknál a svéd Emil Jönsson győzelmével zárult a kanadai Whistlerben zajló sífutó sprint világkupaverseny, a második helyen a norvég Ola Vigen Hattestad, a harmadikon pedig a német Josef Wenzl végzett.
jan. 17
16:08
Vívás: Szász Emese bronzérmes a női párbajtőr Grand Prix-n (She)
Bronzérmet szerzett Szász Emese a budapesti Westend női párbajtőr Grand Prix-n. Győzött az orosz Anna Zsivkova, második lett a francia színekben versenyző Király-Picot Hajnalka, míg a dobogó harmadik fokára Szász mellett az olasz Nathalie Moellhausen állhatott fel.
jan. 17
16:24
Dakar 2009: már Lisziék is a célban, Szalayékra várni kell (She)
Teljesítette a Dakar rali távját a Liszi László, Fenesi József duó is, miután a Buenos Aires-i célba 45. helyen értek be. A magyar autósok közül már csak a Szalay Balázs, Bunkóczi László páros van úton.
jan. 17
16:42
Dakar 2009: Szalayék a 47. helyen zárták az utolsó etapot (She)
Véget ért a Dakar rali a Szalay Balázs, Bunkóczi László páros számára, miután a duó a 47. végzett az utolsó szakaszon. Ezzel minden magyar autós egység teljesítette a 2009-es Dakart, az összetett végeredményre még várni kell. Egyelőre Szalayék a 22. helyet foglalják el, eggyel a 21. helyen álló Palik László, Darázsi Gábor páros mögött, míg a Liszi László, Fenesi József duó a 50. helyen található.
jan. 17
17:00
Röplabda: nehéz csoportba kerültek a fiúk az ifjúsági Eb-n (She)
Elkészítették az április 4–9. között rendezendő ifjúsági Európa-bajnokság csoportbeosztását. A tornának – amelyen Magyarország két csapattal képviselteti magát – a hollandiai Rotterdam ad otthont. A fiúk nagyon nehéz trióba kerültek, hiszen Oroszországgal és Szerbiával kell mérkőzniük a két továbbjutó helyért. A lányok a házigazdával, valamint Ukrajnával játszanak.
jan. 17
17:02
Chelsea: Joe Cole kidőlt a szezon hátralévő részére (She)
Rossz hír a Chelsea szurkolóinak: a csapat angol válogatott középpályása kidőlt a szezon hátralévő részére.
jan. 17
17:06
Doppingolt, mégis indulhatott (Behaviour)
Helyi sajtóértesülés szerint doppingolt a 2004-es athéni olimpia női gyaloglóbajnoka, Atanaszia Cumeleka.
jan. 17
17:18
Ökölvívás: Csötönyi az Európai Konföderáció alelnöke lett (She)
Csötönyi Sándort, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökét az újonnan létrejött Európai Ökölvívó Konföderáció (EUBC) alelnökének választották a szervezet madridi alakuló ülésén.
jan. 17
17:36
Felkészülés: magabiztosan győzött a Győr és az Újpest II is (She)
Felkészülési mérkőzésen a Győr 4–0-ra verte meg a szlovák Nitrát, az Újpest második csapata pedig 6–1-re győzött a Dunakeszi ellen.
jan. 17
17:38
Sílövészet: Ole Einar Björndalen nyerte a ruhpoldingi sprintversneyt (She)
Ole Einar Björndalen győzelmével ért véget a férfiak sprintversenye a németországi Ruhpoldingban. A norvég klasszis ezzel pályafutása 83. világkupasikerét aratta.
jan. 17
18:12
Serie B: nyert a Feczesinnel kezdő Brescia, ikszelt az Avellino (She)
Az olasz labdarúgó-másodosztály (Serie B) 21. fordulójában otthon nyert a Feczesin Róbertet és Vass Ádámot soraiban tudó Brescia: 2–0-ra verték meg a Pisa csapatát. Koman Vladimir és Vaskó Tamás Avellinója 1–1-es döntetlent ért el az Empoli vendégeként. Filkor Attila csak pár perc lehetőséget kapott a Sassuoloban.

Keresés