2009. március 1. vasárnap

márc. 1
0:09
Primera División: Guti és Raúl góljával nyert a Real Madrid (She)
A Real Madrid idegenben nyert 2–0-ra az Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
márc. 1
0:27
Portugália: nem esett gól a Porto-Sporting rangadón (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Porto–Sporting rangadó a portugál labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Ezzel a listavezető Porto megtartotta négypontos előnyét a harmadik helyen álló riválisával szemben, míg a második Benficát két ponttal előzi meg.
márc. 1
0:45
Videó: a Juventus szerencsés gólja a Napoli ellen (She)
Tekintse meg Claudio Marchisio szerencsés gólját, mellyel a Juventus 1–0-ra megverte a Napolit a Serie A 26. fordulójában!
márc. 1
0:49
Videó: Guti és Raúl gólja az Espanyol elleni mérkőzésen (She)
Tekintse meg Guti és Raúl remek lövését, mellyel a Real Madrid 2–0-ra nyert az Espanyol otthonában!
márc. 1
5:15
Így él a Blikk legjobbja (Blikk)
Maja hazájában is igent mondana a feleségének.
márc. 1
5:17
„Egyenesbe jött az életem” (Blikk)
Legyőzte a depressziót, élvezi a játék minden percét.
márc. 1
5:19
Hidvégi a szeme miatt fejezte be (Blikk)
BUDAPEST ‒ Befejezte profi pályafutását Hidvégi György, a Boksz Világalapítvány (WBF) korábbi cirkálósúlyú világbajnoka.
márc. 1
6:45
Tenisz: orosz-amerikai döntő lesz Delray Beach-ben (She)
Az orosz Jevgenyij Koroljov után az első helyen kiemelt, amerikai Mardy Fish jutott be a Delray Beach-i férfi tenisztorna döntőjébe. Fish 6:4, 6:1-re verte meg a francia Jérémy Chardyt.
márc. 1
7:03
NHL: alaposan kitömték a Detroit Red Wingset (She)
Több meglepő eredmény is született az észak-amerikai jégkorong-bajnokság legutóbbi játéknapján. A Nashville Predators szinte kivégezte a címvédő Detroit Red Wingset: a bajnok hatalmas, 8–0-s verést szenvedett el a divízióbeli ellenféllel szemben. A liga élén álló San Jose Sharks szintén vereséget szenvedett, a Cápák a Montreal Canadiens otthonában kaptak ki 3–2-re. A keleti első Boston Bruins…
márc. 1
7:03
Rijkaard válthatja Guus Hiddinket a Chelsea élén (Behaviour)
A hírek szerint Roman Abramovics Frank Rijkaardot szemelte ki, hogy nyártól a Chelsea új edzője legyen
márc. 1
7:05
Benitez beismerete: Game over! (Behaviour)
Rafa Benitez a Liverpool menedzsere vasárnap beismrte, a hétvégi Middlesborough elleni vereség után vége a Liverpool bajnoki reményeinek.
márc. 1
7:21
Cristiano Ronaldo: Heti 67,6 millió forint! (Behaviour)
Láthatólag a futball világát nem rázza meg a gazdasági válság: Az angol bajnok Manchester United rekordnagyságú, 200.000 fontos heti fizetést ajánlott egyik legnagyobb sztárjának
márc. 1
7:39
NBA: az Orlando Magic Philadelphiában is győzni tudott (She)
Az Orlando Magic szoros mérkőzésen 106–100-ra nyert a Philadelphia 76ers ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján, az orlandóiak 15 hárompontosuknak köszönhetik elsősorban a sikert. A Miami Heat pontdús találkozón 120–115-re verte meg a New York Knickst
márc. 1
7:57
Ökölvívás: Márquez és John is megvédte világbajnoki övét (She)
A mexikói Juan Manuel Márquez megszerezte a WBA és a WBO szervezet könnyűsúlyú világbajnoki címét, miután KO-val legyőzte az amerikai Juan Diazt a houstoni profi ökölvívó gálán.
márc. 1
8:33
Tenisz: Venus Williams nem adott esélyt Pennettának a döntőben (She)
A korábban Arn Grétát, majd Szávay Ágnest is három szettben búcsúztató amerikai Venus Williams nyerte meg az acapulcói női tenisztornát. A világranglista 5. helyezettje simán 6:1, 6:2-re győzte le az olasz Flavia Pennettát a döntőben.
márc. 1
8:35
Műugrás: 22 ország jelentkezett az első „független” rendezésű Eb-re (She)
Huszonkét ország – közte Magyarország – jelentkezett eddig a mű- és toronyugrók április 1. és 5. között esedékes torinói Európa-bajnokságára.
márc. 1
8:37
Tenisz: spanyol címvédés a férfiak között Acapulcóban (She)
A spanyol Nicolas Almagro 6:4, 6:4-re legyőzte a francia Gaël Monfilst az acapulcói, 1 226 500 dollár összdíjazású férfi tenisztorna döntőjében.
márc. 1
8:51
Venus Williams tornagyőzelme Acapulcoban (Metropol)
Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams nyerte meg az acapulcói salakpályás tenisztorna női egyes döntőjét, amelyben valósággal lesöpörte a pályáról a második helyen kiemelt olasz Flavia Penettát.
márc. 1
9:27
Ausztria: Niko Kovac megsérült, a szezonban már nem játszhat (She)
Néhány nappal azután, hogy újra elkezdte az edzéseket, megint térdsérülést szenvedett Niko Kovac, a Salzburg játékosa.
márc. 1
9:27
Kézilabdáról focira váltott a norvég sikerkapitány (Metropol)
A Rosenborg labdarúgócsapata igazgatótanácsának élére választották Marit Breiviket, minden idők egyik legsikeresebb női kézilabdás edzőjét.
márc. 1
9:27
Spanyol bajnokság: Már csak 4 pont a Barcelona előnye (Behaviour)
4 pontra szűkült a különbség a Barcelona és a Real MAdrid közt a fővárosi csapat újabb győzelmét követően
márc. 1
9:45
Evezés: Varga Tamás és Haller Ákos sikere az ergométeres ob-n (She)
Varga Tamás könnyűsúlyban, Szabó Katalin normálsúlyban megvédte elsőségét, míg a többszörös bajnok Haller Ákos a hatodik helyen végzett normál súlyban a szegedi ergométeres országos bajnokságon.
márc. 1
10:39
Real Madrid: Figo madridi költözésre biztatja Cristiano Ronaldót (She)
Luís Figo, az Internazionale portugál középpályása arra biztatja honfitársát, az aranylabdás Cristiano Ronaldót, hogy igazoljon a Real Madridhoz.
márc. 1
10:41
Formula–1: bemutatták a Force India 2009-es versenyautóját (She)
Vijay Mallya, a Formula–1-es Force India csapat tulajdonosa egyértelműen a rendszeres pontszerzést jelölte meg célként a csapat idei autójának bemutatásakor. A spanyolországi Jerezben tartott eseményen még ma tesztelni fogják VJM02 névre keresztelt versenygépet.
márc. 1
10:57
Juventus: ez elnök szerint megérdemelték a Napoli elleni győzelmet (She)
Giovanni Cobolli Gigli, a Juvenzus labdarúgócsapatának elnöke szerint együttese megérdemelten győzött a Napoli ellen a bajnokság szombat esti találkozóján.
márc. 1
11:15
Juventus: az elnök szerint megérdemelt a Napoli elleni győzelem (She)
Giovanni Cobolli Gigli, a Juvenzus labdarúgócsapatának elnöke szerint együttese megérdemelten győzött a Napoli ellen a bajnokság szombat esti találkozóján.
márc. 1
11:17
NBA: csalással vádolják a 45 pontig jutó Shaquille O’Nealt (She)
Csalással vádolja az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors ellen szombaton 45 pontot dobó Shaquille O’Nealt Chris Bosh. A kanadaiak játékosa szerint ugyanis a 37 éves center rendszeresen megszegte a szabályokat.
márc. 1
11:33
Magyar válogatott: keddtől lehet jegyet venni a Málta elleni meccsre (She)
Kedden kezdik el árusítani a belépőket az Ibusz-kirendeltségeknél az április 1-jén a Puskás-stadionban sorra kerülő Magyarország-Málta világbajnoki selejtező mérkőzésre.
márc. 1
12:09
Tenisz: orosz-amerikai döntő lesz Delray Beachben (She)
Az orosz Jevgenyij Koroljov után az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish jutott be a Delray Beach-i férfi tenisztorna döntőjébe. Fish 6:4, 6:1-re verte meg a francia Jérémy Chardyt.
márc. 1
12:11
Formula-1: bemutatták a Force India 2009-es versenyautóját (She)
Vijay Mallya, a Formula–1-es Force India istálló tulajdonosa egyértelműen a rendszeres pontszerzést jelölte meg célként a csapat idei autójának bemutatásakor. A spanyolországi Jerezben tartott eseményen még ma tesztelni fogják a VJM02 névre keresztelt versenygépet.
márc. 1
12:13
Juve: az elnök szerint megérdemelt a Napoli elleni győzelem (She)
Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus labdarúgócsapatának elnöke szerint együttese megérdemelten győzött a Napoli ellen a bajnokság szombat esti találkozóján.
márc. 1
12:45
Atlétika: a kenyai Paul Tergat maratonit nyert Japánban (She)
Paul Tergat nyerte meg a Biva-tó mellett rendezett japán maratoni futóversenyt. A kenyai versenyző 2:10:22 másodperces időeredménnyel győzött. A második helyen a spanyol José Ríos, a harmadikon az eritreai Yared Amseron végzett.
márc. 1
12:46
Világméretű arany-ligát szeretnének az atléták (Behaviour)
Az európai Golden League versenysorozatot világméretűvé bővítené Sebastian Coe.
márc. 1
12:48
Kaposvárott győzött a BSE röplabda csapata (Behaviour)
Szettveszteség nélkül nyert a BSE női csapata az élvonalbeli röplabda-bajnokságban vasárnap Kaposvárott.
márc. 1
13:03
Barcelona: kirúgás helyett hosszabbítanak Valdésszal? (She)
Az As című spanyol sportnapilap szerint a Barcelona vezetői készen állnak meghosszabbítani Victor Valdés megállapodását. Az újság úgy tudja, a 2010-ben lejáró szerződésű kapus új kontraktusa 2014-ig szólna, ha a felek egymás tenyerébe csapnak.
márc. 1
13:05
Női röplabda: sima BSE-győzelem született Kaposvárott (She)
Szettveszteség nélkül nyert a BSE női csapata Kaposvárott az élvonalbeli röplabda-bajnokságban.
márc. 1
13:07
Tenisz: Balázs György a férfibajnok a fedett pályás ob-n (She)
Balázs György nyerte meg a férfi egyes döntőjét a teniszezők fedett pályás országos bajnokságán, miután a Mogyoródon rendezett vasárnapi döntőben legyőzte Szatmáry Adriánt.
márc. 1
13:21
Tenisz: Arn továbbjutott a monterrey-i selejtező 1. fordulójából (She)
Arn Gréta győzelemmel kezdett a 220 000 dollár összdíjazású monterrey-i kemény pályás női tenisztorna selejtezőinek első fordulójában. A magyar lány az ukrán Viktorija Kutuzovát verte meg két sima játszmában 6:2, 6:2-re.
márc. 1
13:39
Tenisz: Arn továbbjutott a monterreyi selejtező 1. fordulójából (She)
Arn Gréta győzelemmel kezdett a 220 000 dollár összdíjazású monterreyi kemény pályás női tenisztorna selejtezőjének első fordulójában. A magyar lány az ukrán Viktorija Kutuzovát verte meg két sima játszmában, 6:2, 6:2-re.
márc. 1
13:39
Sorozatban nyolcadik győzelmét aratta a hét végén hazai pályán a Hertha (Behaviour)
Sorozatban nyolcadik győzelmét aratta a hét végén hazai pályán a Dárdai Pállal felálló Hertha együttese, megszilárdítva vezető pozícióját a német labdarúgó Bundesligában.
márc. 1
13:41
Ritmikus gimnasztika: Vass Dóra 7. karikával a moszkvai GP-n (She)
Jó előjel a jövő heti, budapesti világkupaverseny előtt: az első számú magyar ritmikus gimnasztikázó, Vass Dóra a 7. helyen végzett a karika szerenkénti döntőben a moszkvai Grand Prix-viadalon. Kötéllel és karikával is a pekingi olimpiai bajnok Jevgenyija Kanajeva győzött. Az óbudai versenyző a szombati egyéni összetettben a 13. helyen zárt, és a szervezők a gálára is meghívták.
márc. 1
13:57
Evezés: Varga Tamás és Szabó Katalin sikere az ergométeres ob-n (She)
Varga Tamás könnyűsúlyban, Szabó Katalin normálsúlyban megvédte elsőségét, míg a többszörös bajnok Haller Ákos a hatodik helyen végzett normál súlyban a szegedi ergométeres országos bajnokságon.
márc. 1
14:15
Alpesisí-vk: Vonn pályafutása 20. világkupa-győzelmét aratta (She)
A lesiklást már korábban megnyerő, az összetett világkupában pedig toronymagasan vezető amerikai Lindsey Vonn győzött vasárnap női szuper óriás-műlesiklásban a vk-sorozat bulgáriai állomásán.
márc. 1
14:33
Bolton: Gary Megson új szerződést írt alá klubjához (She)
Gary Megson megegyezett a Bolton Wanderers vezetőivel a hosszabbításról, így új kontraktusa értelmében 2011-ig ő marad a Premier League-csapat menedzsere.
márc. 1
14:35
Videó: Dárdai Pál gólja a Mönchengladbach elleni bajnokin (She)
Nagyon fontos gólt szerzett a Hertha BSC magyar középpályása, Dárdai Pál a Mönchengladbach elleni bajnokin. A rutinos játékos 2007 februárja óta először talált be Bundesliga-mérkőzésen, csapata pedig 2–1-re nyert, és vezeti a tabellát a 22. forduló vasárnapi mérkőzései előtt.
márc. 1
14:51
Bolton: Gary Megson új szerződést írt alá klubjával (She)
Gary Megson megegyezett a Bolton Wanderers vezetőivel a hosszabbításról, így új szerződése értelmében 2011-ig ő marad a Premier League-csapat menedzsere.
márc. 1
14:53
Alpesisí-vk: férfi szlalomban francia győzelem született (She)
A francia Julien Lizeroux nyerte meg a férfi alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi, szlovéniai férfi műlesiklóversenyét.
márc. 1
14:55
Birkózás: hazai versenyzők nélküli döntők a Magyar Arany Nagydíjon (She)
Egyetlen magyarnak sem sikerült vasárnap döntőbe jutnia a kötöttfogású birkózók szombathelyi Magyar Arany Nagydíján, ahol a nemzetközi viadal második napján a szurkolóknak be kellett érniük egyetlen bronzéremmel.
márc. 1
15:09
Férfi kosárlabda NB I: hatalmas csatában nyert az Albacomp (She)
Az utolsó percekig kiélezett mérkőzésen 102–92-re nyert az Albacomp a Körmend ellen a férfi kosárlabda NB I 19. fordulójában.
márc. 1
15:11
NFL: Cassel távozik a Patriotstól, Kansas Cityben folytatja (She)
A New England Patriots és a Kansas City Chiefs gondoskodtak az NFL holt szezonjának első igazi szenzációjáról: a Hazafiak csereirányítója, Matt Cassel a Chiefsnél folytatja pályafutását.

Keresés