2009. június 1. hétfő

jún. 1
0:21
Bulgária: Sándorék bajnokot csináltak a Levszki Szófiából (She)
Egy fordulóval a zárás előtt eldőlt, hogy a Levszki Szófia nyeri meg a bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2008–2009-es kiírását, miután a 29. fordulóban hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a Minyor ellen. A klub története során 26. alkalommal ünnepelhet bolgár bajnoki címet.
jún. 1
6:57
NHL: a Detroit Red Wings már 2-0-ra vezet a Pittsburgh ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) nagydöntőjének második meccsén, akárcsak az elsőn 3–1-re győzött a Detroit a Pittsburgh ellen, ezzel pedig összesítésben 2–0-ra vezet a címvédő az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban.
jún. 1
7:15
London 2012: Blatter örül a brit labdarúgó-válogatottnak (She)
Ahogy arról szombaton beszámoltunk, Anglia jelezte, hogy csak angol játékosokkal, de Nagy-Britannia indít labdarúgó-válogatottat a 2012-es londoni olimpiai játékokon. Josep Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke örül, hogy 52 év után ismét lesz brit csapat az ötkarikás játékokon.
jún. 1
7:15
Lothar Matthaus visszatér? (Behaviour)
Lothar Mattha:us, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya a német futballban vállalhat szerepet a helyi sajtó szerint.
jún. 1
8:09
Labdarúgás: Juhász és Huszti egymás ellen léphet pályára (She)
Július 7-én Ausztriában egy felkészülési torna keretében összecsap egymással Juhász Roland klubja, a belga Anderlecht és Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit.
jún. 1
8:24
Pavel Nedved: Addio, Juve! - egy nagy bajnok búcsúja videókkal (Infostart)
Megkapta a csapatkapitányi karszalagot az utolsó mérkőzésére, Ciro Ferrara direkt azért lecserélte, hogy a közönség megünnepelhesse, de a szándék végleges. Pavel Nedved, akinél egyetlen légiós sem játszott több mérkőzést a Juventus mezében, egykori klubja, a Lazio elleni bajnokin elbúcsúzott a torinói egyesülettől.
jún. 1
8:27
Olaszország: Frey négy évig még biztosan Firenzében marad (She)
A tegnap befejeződött olasz élvonalbeli bajnokság 4. helyén végzett Fiorentinának évek óta az egyik alapemberének számít Sebastien Frey kapus, aki a tegnapi Milan elleni (0–2) bajnoki után elmondta, további négy évig Firenzében marad.
jún. 1
8:45
Sunderland: visszavonul Fülöp Márton korábbi vetélytársa (She)
Az angol élvonalban szereplő Sunderland korábbi kapusa, a 35 esztendős walesi Darren Ward bejelentette visszavonulását.
jún. 1
8:47
Anglia: Capello számára Glen Johnson az első számú jobbhátvéd (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello kijelentette, számára a Portsmouth 24 éves játékosa, Glen Johnson az első számú opció jobb oldali védő posztjára.
jún. 1
9:21
Mexikó: hosszabbítás után szerezte meg a bajnoki címet a Pumas (She)
A mexikói labdarúgó-bajnokság döntőjében a Pumas UNAM miután hazai pályán 1–0-ra legyőzte csütörtökön a Pachucát, a visszavágón hosszabbítás után 2–2-s döntetlent ért el idegenben, így összesítésben 3–2-vel nyerte meg a döntőt.
jún. 1
9:39
Beckham nem megy Angliába (Metropol)
A vasárnapi záróforduló az olasz labdarúgó-bajnokságban egyszersmind David Beckham utolsó "munkanapja" is volt az AC Milan színeiben, mivel eddig adta kölcsön a milánói klubnak az angol sztárfutballistát a Los Angeles Galaxy.
jún. 1
10:15
Real Madrid: Pérez akár még Beckhamet is visszahozhatja? (She)
Az európai topligák közül tegnap az olasz és a spanyol bajnokság is befejeződött, és a nemzetközi sportsajtóban szinte azonnal megkezdődött a különböző átigazolási pletykák „gyártása”. Ezek közül az egyik, hogy David Beckham visszatérhet a Real Madridhoz.
jún. 1
10:15
Botránnyal búcsúzott a Betis (Metropol)
Az öt veszélyeztetett csapat közül végül is a Real Betis bukott el a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi zárófordulójában, és a kiesés ténye számos Betis-szurkolóból váltott ki haragot és erőszakot.
jún. 1
10:17
Betis: gumilövedékekkel fékezték meg a csalódott szurkolókat (She)
Az öt veszélyeztetett csapat közül végül is a Real Betis bukott el a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi zárófordulójában, és a kiesés ténye számos Betis-szurkolóból váltott ki erőszakosságba torkolló haragot.
jún. 1
10:30
Diego Forlán Európa gólkirálya, övé az aranycipő (Infostart)
Az Atlético Madrid uruguayi játékosa, Diego Forlán nyerte el a 2008-2009-es szezonban az európai aranycipőt. Az ezüstcipős a kameruni Samuel Eto'o, a bronzcipős az osztrák Marc Janko lett.
jún. 1
10:51
Serie A: Totti reméli, hogy Spalletti nem megy a Juventushoz (She)
Az AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti reméli, hogy a csapat vezetőedzője a következő szezonban is Luciano Spalletti lesz, annak ellenére, hogy a szakember iránt érdeklődik a Juventus.
jún. 1
10:53
Real Madrid: ma délután beiktatják az új elnököt, Pérezt (She)
A megadott határidőn belül egyedül Florentino Pérez volt képes arra, hogy érvényes pályázatot mutasson be a Real Madrid elnöki székéért folytatott versenyben, így biztosan ő lesz a botrányos körülmények között távozott Ramón Calderón utódja.
jún. 1
10:55
MotoGP: Marco Simoncellit egyelőre csak figyelmeztették (She)
A Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) határozata szerint nem büntetik meg az olasz Marco Simoncellit, miután a regnáló világbajnok a mugellói versenyen ütközött a spanyol Alvaro Bautistával. Ugyanakkor figyelmeztették, hogy amennyiben hasonló jellegű vétséget követ el, az büntetést von maga után.
jún. 1
11:45
Anglia: Alan Shearer maradhat a Newcastle menedzsere (She)
Angol sajtóhírek szerint Alan Shearer maradhat a Newcastle United menedzsere akkor is, ha a jelenlegi tulajdonos, Mike Ashley eladja a klubot.
jún. 1
11:45
Juhász: Hurrá, apa vagyok! (Blikk)
BUDAPEST – Szinte ki sem mozdul otthonról Juhász Roland (25). Az Anderlecht válogatott labdarúgója legszívesebben a nap minden percét kislányával, Jázminnal töltené.
jún. 1
11:45
Szenzáció! Carlo Ancelotti lett a Chelsea vezetőedzője (Behaviour)
Carlo Ancelotti lett az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő FC Chelsea vezetőedzője.
jún. 1
11:47
Chelsea: hivatalos immár, hogy Ancelotti az új menedzser (She)
A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy az olasz Carlo Ancelotti veszi át a távozó holland Guus Hiddinktől a csapat irányítását.
jún. 1
11:47
Csagajevet legyőzte a hepatitis B (Blikk)
Elmaradt az év egyik legjobban várt profiökölvívó- meccse
jún. 1
12:00
Carlo Ancelottit kinevezték a Chelsea élére - tényleg rá volt szükség? (Infostart)
Igaza volt minden találgatónak, aki már hetek óta biztosra vette, hogy Carlo Ancelotti kerül a Chelsea élére a távozó Guus Hiddink helyére. Az olasz edző hároméves szerződést kötött a Kékekkel.
jún. 1
12:03
Arsenal: Cesc Fabregas Xabi Alonso leigazolását szorgalmazza (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság negyedik helyén végző Arsenal csapatkapitánya, Cesc Fabregas új játékosok szerződtetését várja, a fő célja Xabi Alonso lenne.
jún. 1
12:03
Ancelotti lett a Chelsea edzője (Metropol)
Az olasz szakember, aki vasárnap állt fel az AC Milan kispadjáról, háromesztendős szerződést kötött a Chelsea-vel.
jún. 1
12:21
Golf: egymás után két ’hole-in-one’, fordított sorrendben (She)
Nem mindennapi bravúrt hajtott végre két golfjátékos egy Alabama állambeli amatőrversenyen: Pierre Forunier és Ken Osbourne egymás után következtek, és mindketten elsőre a lyukba ütötték a labdát. Ez már önmagában egyedülálló teljesítmény, ám labdáik fordított sorrendben estek a lyukba.
jún. 1
12:23
Milan: Leonardo Adebayorral és Essiennel erősítené meg csapatát (She)
Az AC Milan vasárnap kinevezett edzője, a brazil Leonardo nagy tervekkel vágott bele a munkába – olasz lapértesülések szerint Angliából igazolna: a hírek szerint az Arsenal támadójával, a togói Emmanuel Adebayorral, valamint a Chelsea ghánai középpályásával, Michael Essiennel erősítené meg együttesét.
jún. 1
12:57
Sunderland: Steve Bruce mehet Fülöpékhez, elengedte a Wigan (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Wigan jelenlegi szakvezetője az első számú kiszemelt a Sunderland menedzseri posztjára, miután Ricky Sbragia távozása után Fülöp Márton csapata jelenleg „gazdátlan”. A Manchester United korábbi legendás védőjéért a Wigan korábban 5 millió font kártérítést követelt, és a jelek szerint létre is jött a megállapodás a felek között ezen a téren.
jún. 1
13:15
Tenisz: Kuznyecova és Serena Williams már a negyeddöntőben (She)
A Roland Garros női egyesének nyolcaddöntőjében a második helyen kiemelt amerikai Serena Williams két sima szettben búcsúztatta a kanadai Aleksandra Wozniakot (24.), míg a hetedik helyen rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecova döntő szettben tudta csak búcsúztatni a lengyel Agnieszka Radwanskát (12.).
jún. 1
13:17
Vb 2010: Mutu nélkül készülnek a románok a litvánok ellen (She)
A román szövetségi kapitány, Razvan Lucescu kihirdette 23 fős keretét a június 6-i, Litvánia elleni világbajnoki selejtezőre. A névsorból hiányzik a Fiorentina csatára, Adrian Mutu, aki könyökműtétje miatt már a Fiorentina elleni hétvégi bajnokit is kihagyta.
jún. 1
13:33
Ökölvívás: David Haye szerint Klicskóék ellopják a bokszot (She)
A WBO (Bokszvilágszervezet) és az IBF (Nemzetközi Bokszföderáció) világbajnoka, Vladimir Klicsko elleni június 20-i mérkőzésre készülő brit David Haye ismét hangzatos nyilatkozatban üzent ukrán ellenfelének.
jún. 1
13:33
Pellegrini a Realhoz igazolt (Metropol)
Manuel Pellegrini lett a Real Madrid futballistáinak új vezetőedzője. A trénert ebben a minőségében kedden mutatja be a spanyol királyi klub.
jún. 1
13:33
Kiderült! Pellegrini a Real Madrid új vezetőedzője (Behaviour)
Manuel Pellegrini lett a Real Madrid futballistáinak új vezetőedzője, akit kedden mutat be e minőségében a spanyol királyi klub.
jún. 1
13:51
Roland Garros: párosban vereséget szenvedtek a Williams lányok (She)
A Roland Garros női párosküzdelmeinek nyolcaddöntőjében az ötödik helyen kiemelt Serena Williams, Venus Williams duó, miután még a második fordulóban legyőzte Szávayékat, rendkívül szoros mérkőzésen, döntő szettben maradt alul a tizedik helyen rangsorolt Bethanie Mattek-Sands, Nadja Petrova kettőssel szemben.
jún. 1
13:53
Blog: képes beszámoló a szerző utolsó napjáról a Roland Garrosról (She)
Utolsó beszámolójával jelentkezett az NSO blogzónájában a Roland Garrosról tudósító Bálint Mátyás. A Nemzeti Sport újságírója ismét megosztja személyes élményeit az olvasókkal.
jún. 1
13:55
Videó: tekintse meg Adriano győztes visszatérő mérkőzését! (She)
Adriano a Flamengo színeiben ismét futballpályára lépett, és ha már ott volt, megszerezte csapata második gólját. A Flamengo az Interből hazatérő játékos vezetésével 2–1-re legyőzte az Atlético Paranaensét.
jún. 1
14:09
Roland Garros: Babos Tímea továbbjutott a nyolcaddöntőbe (She)
A Francia nemzetközi teniszbajnokság juniorversenyében a lányok között a negyedik helyen kiemelt Babos Tímea szetthátrányból fordítva győzte le az orosz Kszenyija Kirillovát, így bejutott a nyolcaddöntőbe.
jún. 1
14:11
Villarreal: Manuel Pellegrini a Real Madridhoz szerződik (She)
Manuel Pellegrini lesz a Real Madrid új vezetőedzője. Ezt a chilei szakember jelenlegi klubja, a Villarreal hivatalos honlapja jelentette be. Eközben a Real Madridnál beiktatták az új elnököt, Florentino Pérezt.
jún. 1
14:13
Sampdoria: Del Neri tölti be a megüresedett edzői posztot (She)
Mint arról már vasárnap este beszámoltunk, a Sampdoria és a csapat vezetőedzője, Walter Mazzari közös megegyezéssel szerződést bontott egymással, és mint hétfőn kiderült, a tréner helyét az eddig az Atalantát irányító Luigi del Neri veszi át.
jún. 1
14:42
A sérült Piqué és Iniesta is kerettag a spanyoloknál (Infostart)
Vicente Del Bosque, az Európa-bajnoki címet védő spanyol válogatott kapitánya 23 fős keretet jelölt ki a június 14-én kezdődő Konföderációs-kupára.
jún. 1
14:45
Vízilabda: Vodafone Aranygála a Hajós Alfréd uszodában (She)
Az elmúlt három olimpiai ciklus magyar pólóbajnokainak részvételével Vodafone Aranygála lesz június 19-én, 20 órától a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda szabadtéri 50 méteres medencéjében – tájékoztatta az MTI-t hétfőn Székely Bulcsú, az esemény főszervezője.
jún. 1
14:47
Serie A: Fabio Quagliarella az Udineséből a Napoliba igazolt (She)
Az Udinese 26 éves olasz válogatott támadója, Fabio Quagliarella olasz lapértesülések szerint a Napolihoz szerződött, és új munkaadójával ötéves megállapodást kötött. Az átigazolás feltételeiről egyelőre nincsenek információk.
jún. 1
15:36
Florentino Pérez újra a Madrid elnöke - kezdődhet a galaktikus korszak (Infostart)
Florentino Pérez lett ismét a Real Madrid új elnöke. A korábban 2000 és 2006 között már a klub élén álló építési vállalkozó a Madrid első olyan elnöke, aki visszatér a posztra. Pérez megnevezte az új vezetőedzőt: a chilei Manuel Pellegrini, a Villarreal korábbi edzője veszi át a csapatot.
jún. 1
15:39
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén a 28. fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében; mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
jún. 1
15:39
Babos Tímea menetel a juniorok között (Metropol)
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea bejutott a nyolcaddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság juniorversenyében.
jún. 1
15:41
Videó: tekintse meg Xavi összes szezonbeli gólpasszát! (She)
Kétségtelen tény: Xavi Hernández volt a Barcelona idei menetelésének és triplázásának egyik kulcsszereplője. Az Európa-bajnok középpályás összes gólpassza most egy helyen! Nézze meg a szezon minden – általa adott – asszisztját!
jún. 1
15:57
Roland Garros: Roger Federer öt játszmában jutott a legjobb 8 közé (She)
Kis híján a feje tetejére állt a világ a Roland Garroson: egy nappal azt követően, hogy Rafael Nadal kiesett a Francia nemzetközi teniszbajnokságon, Roger Federer is követte – majdnem. A korábbi világelsőt a világranglistán 63. Tommy Haas alaposan megszorongatta, ám az oroszlán meglehetősen idegessé vált bajszának megrángatása miatt: Federer öt szettben, néhány perccel több mint három órányi…
jún. 1
15:59
Videó: így esett ki Nadal és Ivanovics a Roland Garrosról! (She)
A Párizsban zajló nemzetközi teniszbajnokság eddigi legnagyobb meglepetése, hogy a címvédő és mellesleg csak Salakkirályként emlegetett Rafael Nadal a 4. fordulóban búcsúzott a küzdelmektől. Legyőzője a svéd Robin Söderling volt, aki 6:2, 6:7, 6:4, 7:6 arányban kerekedett a spanyol fölé. Nézze meg a meccslabdát!
jún. 1
16:01
Hannover: a Bayer Leverkusenből erősítettek a „vörösök” (She)
A Hannover 96 labdarúgócsapata kétéves szerződést kötött Karim Haggival, a Bayer Leverkusen középhátvédjével.

Keresés