2010. január 1. péntek

jan. 1
18:50
Hollandia: Dzsudzsákot a német bajnok Wolfsburg is figyeli - lapértesülés (She)
A holland v-bal.nl információi szerint a német bajnoki címvédő Wolfsburg labdarúgócsapata is figyeli Dzsudzsák Balázs játékát.
jan. 1
19:06
Atlético Madrid: Agüero továbbra is a csapatnál tervezi a jövőjét (She)
Sergio Agüero, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid támadója ismételten kifejezésre juttatta jelenlegi klubja iránti elkötelezettségét, egyúttal cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint a januári átigazolási szezonban a londoni Chelsea-hez szerződne.
jan. 1
19:06
Premier League - felfüggesztették a brazil csatár a játékjogát (Behaviour)
Az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Everton vezetősége meghatározatlan időre felfüggesztette a játékjogát Jónak, mert a brazil csatár engedély nélkül hazautazott.
jan. 1
19:08
Snowboard: kritikus állapotban vitték kórházba az amerikai klasszist (She)
Kritikus állapotban van a Utah-i Egyetemi Kórházban Kevin Pearce, az amerikaiak kitűnő snowboardosa.
jan. 1
19:24
Görögország: Szalonikiban folytatja az amerikai válogatott csatár (She)
Az Arisz Szalonikinél folytatja pályafutását Eddie Johnson, az amerikai labdarúgó-válogatott csatára.
jan. 1
20:00
ANK: Mensah megsérült, Mensah helyettesíti a kontinenstornán (She)
A Ghánai Labdarúgó-szövetség hivatalosan bejelentette: sérülése miatt nem vehet részt az angolai Afrikai Nemzetek Kupáján John Mensah.
jan. 1
20:36
Jégkorong, EBEL: kétgólos hátrányból fordítva nyert a Fehérvár (She)
A Sapa Fehérvár AV19 hosszabbítás és szétlövés után 3–2-re legyőzte a Linz csapatát az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 38. fordulójában. A székesfehérváriak 0–2-ről hozták vissza a meccset, és megérdemelten diadalmaskodtak.
jan. 1
20:36
Dakar 2010 - Elrajtolt a mezőny (Behaviour)
Több mint 360 jármű - 136 autó, 152 motor, 25 quad és 52 kamion - vágott neki pénteken Buenos Airesből a 31. Dakar-ralinak, a világ legnehezebb autós terepversenyének, melyet már második alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken.
jan. 1
20:54
Elrajtolt a 2010-es Dakar mezőnye (Metropol)
Több mint 360 jármű - 136 autó, 152 motor, 25 quad és 52 kamion - vágott neki pénteken Buenos Airesből a 31. Dakar-ralinak, a világ legnehezebb autós terepversenyének, melyet már második alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken.
jan. 1
21:12
Dakar 2010: több mint 360 jármű részvételével elrajtolt a mezőny (She)
Több mint 360 jármű – 134 autó, 151 motor, 25 quad és 52 kamion – vágott neki pénteken Buenos Airesből a 31. Dakar-ralinak, a világ legnehezebb autós terepversenyének, melyet már második alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken.
jan. 1
21:14
Portugália: a Ronaldo átigazolását is intéző Mendes az év menedzsere (She)
Az A Bola című sportnapilap szerint Jorge Mendes játékosügynök lett az év menedzsere Portugáliában.
jan. 1
21:30
Elismerés: Bolt szerint Cristiano Ronaldo volt az év sportolója (She)
A L'Equipe francia sportnapilapnál az év sportolójának választott Usain Bolt szerint Cristiano Ronaldót illette volna ez a cím.
jan. 1
21:32
Bundesliga: a bochumi Fuchs a VfB Stuttgart kiszemeltje (She)
A Stuttgarter Nachrichten értesülései szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata megkísérli megszerezni a VfL Bochum osztrák légiósát, Christian Fuchsot.
jan. 1
21:48
Jégkorong osztrák liga - Fehérvári siker (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 csapata hazai pályán szétlövésben nyert a Linz együttese ellen pénteken a jégkorong osztrák ligában.
jan. 1
21:48
Klubot válthat a Real Madrid ásza (Behaviour)
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Ruud van Nistelrooy a januári átigazolási időszakban elhagyja a Real Madrid labdarúgócsapatát, és esetleg a Liverpoolhoz szerződik.
jan. 1
22:06
Görögország: Cipruson folytatja a Pana válogatott csatára (She)
Elhagyja a görög Panathinaikoszt egyik rendkívül népszerű csatára: a még Henk ten Cate által átadólistára tett Evangelosz Manciosz az Anorthosziszban folytatja, kölcsönben – és abban reménykedik, hogy rendszeres jó játékával kivívja a vb-kerettagságot.
jan. 1
22:42
Atlétika: Tóth Lívia harmadik a hagyományos peuerbachi viadalon (She)
A felső-ausztriai Peuerbachban 29.alkalommal rendezték meg a hagyományos szilveszteri futóversenyt, melyre mind a férfiaknál, mind a nőknél kitűnő mezőnyt sikerült összehozniuk a szervezőknek. A női mezőnyben Tóth Lívia jól szerepelt, a veszprémi futónő 2005-ben aratott győzelme után most a harmadik helyen végzett.
jan. 1
23:00
NHL: a Bruins hosszabbításban nyert a Winter Classicon (She)
Telt ház, 38 112 néző előtt a Boston Bruins 2–1-re győzött hosszabbításban a Philadelphia Flyers ellen a Fenway Parkban a szabadtéri NHL Winter Classicon. Az újévi mérkőzést a volt Flyers-közönségkedvenc Marc Recchi mentette hosszabbításra 2:18-cal a vége előtt, a győztes gólt a német Marco Sturm ütötte.
jan. 1
23:18
ANK: Martins felépül a tornára, Obasi maradt ki a nigériai keretből (She)
Kihirdette végleges, 23 tagú keretét a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupájára Shaibu Amodu, a nigériai válogatott szövetségi kapitánya. Obafemi Martins, a Wolfsburg csatára az orvosok szerint felépül a tornára, így végül Chinedu Obasi (Hoffenheim) maradt ki.
jan. 1
23:36
Vancouver 2010: kihirdették az amerikai jégkorongcsapat keretét is (She)
Percekkel az NHL Winter Classic után kihirdették az amerikai jégkorong-válogatott keretét a  vancouveri téli olimpiára. Érdekesség, hogy a csapatban helyet kapott Ryan Suter, a Nashville védője, akinek édesapja, Bob Suter tagja volt az amerikaiak eddigi utolsó (1980-as) olimpiai aranyérmes együttesének. A csapatból egyedül Jonathan Quick nem volt még válogatott.

Keresés